FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 02 jun 2019, 15:37

AlfredNobel je napisao/la:@Vainglorious
Ma vrijeđao se jedan Čala, a kamoli Kodro da se ne vrijeđa. Nakon Zarije, dva šizofreničara s zapada mu pet minuta psovao milu majku i pomrle. Mislim njih dvojica su nebitna, u žitu vazda ima kukolja. Ovdje pogotovo.. Zayebavali ga, štoperica stručnjak, opštinar, ovo ono. I opet se pišalo pa lizalo i opet se prizivao.

A pantelija ti je ovo drugo. Malo ga izjeda ta mržnja prema Husu i Hebibu, da mu se nisu igrali s nekim iz užeg kruga, sve je moguće. Momak je malo temperamentan, ali je duša čista.

I ti ga počeo malo tikenja škoro. Iznad si ti ovih šlagera.
Na ovoj temi, ko god slijepo ne hoda za Husrefom Musemićem i ko napiše iole realnu kritiku na uštrb njega, po vama kenja? Je l' to forum il je lobotomija?
Gori sam ja što i pišem išta. Adio, do nekih drugih vremena. Kad forumaši budu navijali za klub a ne za jednu personu u klubu.
@alacious vidimo se na istoku naredne sezone, dosta mi je zapada i Bebeka. :lol:
Selam svima.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 02 jun 2019, 15:38

MortemHz je napisao/la:
Kamuflazn je napisao/la:Previse imbecila ovdje. Prednjaci ovaj pantelija pokusaj od menadjera na birou koji lize pakas konakovicu.
Prestani vrijeđati ljude sa teme, ovo nije FK Husref već FK Sarajevo. Nema veze što ste rodbina, bit ćeš odstranjen ako nastaviš, nije ti prvi put.
:lol: :lol:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 jun 2019, 15:42

Jao spinova citavu sezonu kad god smo kiksali vi ste srali, psovali, vredjali Husrefa. Sad kao oni ugrozeni na temi sto ljudima smeta njihovo serendanje, kao jednoumlje itd.
I treba da se poklopite ušima i šutite.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 jun 2019, 15:48

Husref je dokazao da zna i moze. Mora jos raditi na sebi jednako kao i igraci.

"Mladi treneri" - za njih ne znamo mogu li i imaju li znanje. Dajte ta imena da vidimo sta su uradili u dosadasnjoj karijeri. Ako nisu vodili timove kojima je svake sezone titula imperativ i ako nemaju iza sebe neki trofej, ti treneri su onda eksperiment na klupi a ne trenersko pojacanje.

Da mi neko sad napise Kek, Milanic, Simundza, Stanojevic pa hajde, odmah prihvatam. O "mladim trenerima" treba dobro dobro razmisliti. Evo procitah negdje na temi Cvitanovic, bio u Dinamovoj akademiji i sad mislim da je ispao sa Istrom ili je za dlaku izbjegao ne znam. Cime on garantuje da ce nesto napraviti?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 02 jun 2019, 15:50

Sabinho je napisao/la:Husref je dokazao da zna i moze. Mora jos raditi na sebi jednako kao i igraci.

"Mladi treneri" - za njih ne znamo mogu li i imaju li znanje. Dajte ta imena da vidimo sta su uradili u dosadasnjoj karijeri. Ako nisu vodili timove kojima je svake sezo9ne titula imperativ i ako nemaju iza sebe neki trofej, ti treneri su onda eksperiment na klupi a ne trenersko pojacanje.

Da mi neko sad napise Kek, Milanic, Simundza, Stanojevic pa hajde, odmah prihvatam. O "mladim trenerima" treba dobro dobro razmisliti. Evo procitah negdje na temi Cvitanovic, bio u Dinamovoj akademiji i sad mislim da je ispao sa Istrom ili je za dlaku izbjegao ne znam. Cime on garantuje da ce nesto napraviti?
Pa za cvitanovica je napisao glavni branitelj husrefa, alfrdd nobel :D
Da je star, nemoderan i da nam.treba cvija :D nisam ja majke mi
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

ZeroStyle
Kontakt:

Post Postao/la ZeroStyle » 02 jun 2019, 15:51

Sabinho je napisao/la:Husref je dokazao da zna i moze. Mora jos raditi na sebi jednako kao i igraci.

"Mladi treneri" - za njih ne znamo mogu li i imaju li znanje. Dajte ta imena da vidimo sta su uradili u dosadasnjoj karijeri. Ako nisu vodili timove kojima je svake sezone titula imperativ i ako nemaju iza sebe neki trofej, ti treneri su onda eksperiment na klupi a ne trenersko pojacanje.

banalan primjer ali kakve je to rezultate i trofeje imao Guardiola prije Barcelone, kakve je rezutlate imao Zidane prije Reala pa ljudi uzese 5 ligi prvaka, sta mislis da je se tamo neki pametnjakovic kao ti i da je govorio Laportu i Perezu on nema rezultata, on nema trofeja, daj ti nama Van Gala ili Capella oni su nas vodili, imaju iskustva, trofeje, sve sto im treba.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 jun 2019, 15:53

Ma nisam ni napisao ko je, citao sam sve sto se pisalo pa mi se to urezalo. Znaci takav tip i njemu slicni su eksperiment 1/1.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 jun 2019, 15:55

ZeroStyle je napisao/la:

banalan primjer ali kakve je to rezultate i trofeje imao Guardiola prije Barcelone, kakve je rezutlate imao Zidane prije Reala pa ljudi uzese 5 ligi prvaka, sta mislis da je se tamo neki pametnjakovic kao ti i da je govorio Laportu i Perezu on nema rezultata, on nema trofeja, daj ti nama Van Gala ili Capella oni su nas vodili, imaju iskustva, trofeje, sve sto im treba.
Pa vidis pametnjakovicu to su treneri- produkti tih klubova koji su godinama pripremani za to. Drugo, ne mozes pametnice mala da se poredis sa Realom i Barsom. Oni i kad kiksaju sa trenerom mogu navuci para koliko hoce da isprave stvari. Ti si jednom kiksao sa Jesicem i tri godine se oporavljao, klub se jedva iscupao.

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 02 jun 2019, 15:56

Dajdza salji tog Cong Phuong :tralala:

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 02 jun 2019, 15:56

Sjajni vijetnamski napadač raskinuo ugovor, da li će se špekulacije o dolasku na Koševo obistiniti?

Brojni azijski mediji prenijeli su informacije o tome da je vijetnamski reprezentativac Nguyen Cong Phuong raskinuo svoj ugovor sa ekipom Incheon Uniteda u Južnoj Koreji, te da je odlučio doći u Evropu.

Cong Phuong vrijedi za nadolazeću zvijezdu vijetnamskog i azijskog fudbala uopšte, a njegov menadžer je potvrdio da će mu klijent naredne sezone igrati u Evropi.

Iako se u azijskim medijima zasad spominje proba u drugoj ligi Francuske, pominje se i eventualna mogućnost odlaska u druge lige. Vijetnamski mediji već su ranije pisali o tome da je Cong Phuong potencijalno pojačanje Sarajeva, s obzirom na to da je većinski vlasnik FK Sarajevo Nguyen Hoai Nam u dobrim odnosima sa Phuongom.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 jun 2019, 15:58

Je li to taj na kojem gazda gaji evropske ambicije?

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 02 jun 2019, 15:58

Husref je jedini trener koji je imao podrsku uprave u nezgodno vrijeme.
S obzirom da je ovo najbolja uprava unazad nekoliko godina, spravom se ocekivao veliki rezultat.

Ono sto je bitno reci, da su SS i igraci tokom citave sezone imali bukvalno uslove kojim se nebi ni klubovi iz liga petice postidjeli.

Nzm kako pojedinci serru kako je losa diskusija, kad ja bas smatram da je na jako visokom nivou. To sto se ne slazemo jedni s drugim, ne znaci da nivo diskusije pada, cak naprotiv.

Mislim da je trenutno stanje u klubu najbolje poslije rata, hvala Bogu na tome.

Meni je cilj kluba bitniji od Husrefa. Ako se isti ne poklapa sa trenerom, onda se pozdravljamo svi.

Uspjeh kluba treba da bude na prvom mjestu, sa ili bez Husrefa.
Mi smo navijaci FKSarajevo a ne FK Husref Musemic.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 02 jun 2019, 16:01

emir79 je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Kurvo uđi
Nije Sabrina otišla u Sloveniju. :zviz:
:mrgreen:
AlfredNobel je napisao/la: Ja ne znam jesi li ti paglu prirodno ili treniraš ili se praviš namjerno? Ko pravda upravu, o čemu ti pričaš? Ne mogu ti nacrtati, nisu uveli još tu opciju na forumima.

Husrefa krivim SAMO za odabir igrača, tačnije stavljanje Hebibovića na beka i stavljanje bolesnog Sarića od prve minute. To je sve..
Pa tako je alfrede, vazda sam govorio da heba nije za beka a vidim slazemo se :ljepota:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 jun 2019, 16:04

Zip je napisao/la:Husref je jedini trener koji je imao podrsku uprave u nezgodno vrijeme.
S obzirom da je ovo najbolja uprava unazad nekoliko godina, spravom se ocekivao veliki rezultat.

Ono sto je bitno reci, da su SS i igraci tokom citave sezone imali bukvalno uslove kojim se nebi ni klubovi iz liga petice postidjeli.

Nzm kako pojedinci serru kako je losa diskusija, kad ja bas smatram da je na jako visokom nivou. To sto se ne slazemo jedni s drugim, ne znaci da nivo diskusije pada, cak naprotiv.

Mislim da je trenutno stanje u klubu najbolje poslije rata, hvala Bogu na tome.

Meni je cilj kluba bitniji od Husrefa. Ako se isti ne poklapa sa trenerom, onda se pozdravljamo svi.

Uspjeh kluba treba da bude na prvom mjestu, sa ili bez Husrefa.
Mi smo navijaci FKSarajevo a ne FK Husref Musemic.
Naravno klub iznad svakog. Fora je sto pojedinci seru iz licni interesa (menagerski ili mu komsija nije uspio ko onaj primorac sto je bio) a ima i pitarluka koji trazi dlaku u jajetu. Treba podrzati Husrefa a i ako neko drugi bude isto podrska. Fora je ovi sto seru po Husrefu srali bi i po tom novom nesto bi nasli

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 02 jun 2019, 16:06

E ovako, s ovim postom završavam raspravu oko ove tematike, koja je svakako nigdje veze, ali okej. Samo da objasnim, jer ima ovdje normalne i racionalne raje, za razliku od idiota i mentalnih defekata.

Ne sviđa ti se neko, okej, uzmeš napišeš jedan post i obuhvatiš sve. To poštujem, niti ja koga tjeram da voli ovog, onog, petog, desetog. Svako ima svoje viđenje, ukus i tako treba da bude. Znači, konkretno nisi simpatizer Husrefa, Hebiba, Krstea, Halilovića, ovog, onog. Ništa, od uzeti napisati roman, svoje argumente istaknuti i to je to. Možda budeš upravu, otvoriš oči nekom drugom ili obrnuto, neko tebi. Ponavljam, to poštujem i takve persone poštujem i takav potez pozdravljam.

Ali, ova neka pretvaranja, hinjska pakovanja, ukrašavanja, laganja, podmetanja i indoktrinacije su mi nešto najodvratnije. Pogotovo ovo neko glumljenje finjaka, a popljuje se i traže i najmanju moguću sitnicu da se uhvate i drže nekakva predavanja. Znači, to ne podržavam i pljuvaću svakog ko to radi. Najbolji primjer je pantelija, koji je ograničen lik i koji već duže vrijeme piše na ovaj fazon romana, spinuje, tjera vodu na svoj mlin. Mete su mu naravno Husref i Hebib, malo bi ko on to realno gledao, ali džaba kad prevagne ona mržnja i kompleksi. Čak za Hebiba mislim da imaju usku neku povezanost, da nije Hebib negdje ubacio gdje nije smio, haj ga znaj. Vidim, tu je standardno par njegovih havera, da stanu i napišu kako je upravu i 'salutaju' par puta.

Je li to teško za shvatiti? Ako jeste, onda ja ne znam. Okej, kritika. Odoh napisati za Husrefa šta mislim da ne valja, odvaliću vala post preko čitave jedne stranice, sve sročiti šta me nervira i završiti. Ma jok, gdje ćeš to, daj da ja raju smaram, da im namećem svoje, da napišem romane koje nemaju poentu, jer eto možda šta i upiju što zamislim. Daj svoje da namećem, daj da raju ubjedim u nekakve notorne gluposti.

Sunce ti poljubim, raspravlja se o nekakvim debilnim stvarima, a dupla se uzela. Zato kažem, likovi poput pantelije su bitni k'o lanjski snijeg. Oni u stvarnosti nemaju nikakvu moć. Mislim kad bi nekom ispričao ovaj jedan roman što napiše dnevno, raja bi mu oplakala od smijeha, jer to su takve nebuloze, koje može napisati samo čovjek zatucan, zadojen mržnjom i nekim kompleksima. U stvarnosti je stanje drugačije po pitanju svega, ne znam još nikog da ovako priča o legendama poput Husrefa i Čale. S starim kad pričam i starijim generacijama, tačno se na ljudima vidi to poštovanje i riječi hvale koje imaju za Husrefa, Čalu ili neki drugu legendu. Ovi balavci su nebitni sekunde.

Ja sam pričao s par ljudi ovdje preko PP i rekao im da bi bilo gospodski da recimo se sad raziđe s Husrefom, te da on odluči da ide dalje. Ne zato što sam protiv njega, jer sam bio mišljenja da je bolje da ode u majstorskom stilu. Znam kakva je raja i mentalitet, malo opet neka krenu loši rezultati, psovaće mu se. Isključivo zbog toga sam bio mišljenja da je dobro možda da se sad raziđe, a ne zato što je loš trener, galamdžija, taldžija i slične gluposti.
Ja i dan danas stojim iza svojih riječi i stajaću. I kad prođe Husref, treba se okrenuti mladim trenerima, jer su oni danas svugdje cijenjeni. To je zato jer su moderniji, jer fudbal se mijenja iz sezone u sezonu. Željni, gladni uspjeha, moderni u svakom aspektu coachinga i to je razlog. Ali, ako to kažem, znači li to da sam ja protiv Musemića? Apsolutno ne. Opet ponavljam, da su se razišli, okej, sad ako ostane, meni je to opet okej. Ide moja puna podrška, kao i sve vrijeme do sad. Niti imam koristi od Husrefa, niti me ko plaća, niti bilo šta drugo, to mi je glupo i napisati, jer to je glavna vadiona kad nestane 'argumenata' takvim likovima. Ja Husrefa i volim i cijenim, prvo kao čovjeka, a onda i kao igrača i kao trenera. To će uvijek tako biti, i ne samo za mene, već i za 95% raje. Niko neće dati otkaz čovjeku koji je osvojio prvu duplu krunu historiju, koji ima najviše tekmi na klupi kluba kao što je FKS i ko je najuspješniji trener ikad. Zadovoljan je i vlasnik, tako da, džaba sve.

Ovim bi završio svu ovu raspravu oko Husrefa i neda mi se više raspravljati s idiotima koji bi nešto svoje da nametnu. Nadam se da će biti raje koja će ovo pročitati i čisto da se odvoje neke stvari, te da ne bi bilo zabune. Ko je normalan i ko nema skrivenih namjera, shvatiće. Ko je pak drugačiji, opet će gurati svoje i ja tu ne mogu ništa.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 02 jun 2019, 16:14, ukupno mijenjano 5 puta.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 02 jun 2019, 16:08

Pa dobro ako ćemo realno neko ko je dobar u korejanskoj ligi se pokazao kao top igrač ovdje (Sarić i Velkovski). Možda taj i ne bi bio loš za naše lige o.O

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 jun 2019, 16:11

Ma ovo su očajni fudbaleri, nadam se da ih neće dovlačiti ovdje..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 02 jun 2019, 16:11

AlfredNobel je napisao/la:i da nije futo Hebib fulio onaj zicer.
AlfredNobel je napisao/la:Ko hoće u cenera da će Hebib imati zicer i da će završiti lopta iza Bilinog u nekom lokalu?
Alfrefe majstore

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 02 jun 2019, 16:12

Ja bih ga doveo samo radi ovih pratilaca na insta :D

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 jun 2019, 16:13

FoSte95 je napisao/la:Pa dobro ako ćemo realno neko ko je dobar u korejanskoj ligi se pokazao kao top igrač ovdje (Sarić i Velkovski). Možda taj i ne bi bio loš za naše lige o.O
2 gola i 0 asistencija u 1303 minute.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, r3m1, riki46 i 35 gostiju.