Svakako je istinit. Istina boli kuknjava
Aj sad lagano razgulite ako nekom nije jasno ima pp
High idi zapali koju, down si

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
a meni njegov komšija govori da za Želju navija..jurisicduska je napisao/la: Pitaj njega gdje će igrati slijedeće sezone. Nije ni njemu u interesu da nikad ništa ne osvoji i da nigdje se ne proda. A uostalom cijela mu porodica Bordo obojena.
let3 je napisao/la:Agamemnon je napisao/la:Preimenujte temu u "pljuvanje po Tuzli".
Yebem vas u usta.
I onda kada vam neko uzvrati tuzlaci 'vaki naki.
I gledam na svim temama isto.![]()
I onda kazu mrze Sarajevo,ne postuju. ..
Koga. .
Pa kako neces mrziti bolan i imati odbojnost prema svemu sto dolazi iz Sarajeva.
Pljujete citav dan yebo vas Mesa i kosooki kup.
A svaki realan covjek koji prati ovu ligu zna da je Ordagic mogao igrati umjesto Hadzica,Hajrovica (jer igra krilo ponekada i u Slobodi),bilo je mjesta za momka zasluzio je za svoje partije i zalaganje ove sezone.![]()
![]()
Kakve veze imaju grad Sarajevo, selektor Meša i osvajanje ovog kupa- sa forumskim piskaranjima i prepucavanjima.
Rece ti i za Kostica da je "vas".jurisicduska je napisao/la:Pitaj njega gdje će igrati slijedeće sezone. Nije ni njemu u interesu da nikad ništa ne osvoji i da nigdje se ne proda. A uostalom cijela mu porodica Bordo obojena.
Klub koji je dužan 6-7 miliona ne može tražiti za igrača 400.000 nečega.
hapuc je napisao/la:Kako možeš mrziti bilo koji grad zemlje kojoj pripadaš?
Zbog kojih zrtava sam ja sretan? Nigdje to nisam napisao i ovo je klasicni spin maloumnika.TobeYarabi je napisao/la:franto je mali cetnicic koji se raduje zbog stradanja u ratu, al to nebi bilo nista cudno da ga neki tzv navijaci slobode ovdje podrzavaju.. a ne kontaju da ako je sretan zbog ''nasih'' zrtava i uziva u omalovazavanju i pljuvanju nasih heroja da je isto tako sretan i zbog kapije i svega drugog cega se normalan covjek moze samo stidjeti.. ne razumijem samo sto ga admini trajno ne odstrane sa ovog foruma, yebo mu mladic najmilijePitarBordo je napisao/la:Ma zakači me ovo što počeše bljuvati retardi... Ne znam koji mi je kurrac, inače sam staložen sa ovim nacifašistima in disguise.TobeYarabi je napisao/la:sto odgovarate radovanovom potomku? stavite ga na blok i nek pise kuji koja ga je okotila![]()
PitarBordo je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne, ovo nisu istine.
let3 je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne, ovo nisu istine.![]()
A fakat ne kontam šta se ima pisati o A selekciji, selektoru i Sarajevu kao gradu na temi PLBIH prepucavanjanidje veze jbt
I ne igra za FK Sarajevoalanford87 je napisao/la:Milan Djuric, nas Tuzlak, bosanski Srbin, pravoslavac junak dana i samuraj bh repke
Skver je napisao/la:I ne igra za FK Sarajevoalanford87 je napisao/la:Milan Djuric, nas Tuzlak, bosanski Srbin, pravoslavac junak dana i samuraj bh repke
Sve tacnoalanford87 je napisao/la:Milan Djuric, nas Tuzlak, bosanski Srbin, pravoslavac junak dana i samuraj bh repke
Pitaj Ordagića. Kostić neće doći u Sarajevo samo ako ga Sarajevo ne bude htjelo. U svim ostalim opcijama hoće.Agamemnon je napisao/la:Rece ti i za Kostica da je "vas".jurisicduska je napisao/la:Pitaj njega gdje će igrati slijedeće sezone. Nije ni njemu u interesu da nikad ništa ne osvoji i da nigdje se ne proda. A uostalom cijela mu porodica Bordo obojena.
Klub koji je dužan 6-7 miliona ne može tražiti za igrača 400.000 nečega.
Smiri se,pjenis.
Pitao sam ga,produzuje ugovor.
Isto kao sto sam pitao Kostica prije dva sata da li ide u Sarajevo poput Ahmeta.
Covjek potpisuje ugovor u cetvrtak sa Slobodom.
Oni koji su toliko duzni mozda nemogu,svejedno,
Sloboda je duzna trenutno vise od duplo manje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.