Postao/la kumkalesic » 20 maj 2011, 22:41
Mislim da je karijera Emiliana Insue zavrsena njegovim konstantnim insistiranjem da ode iz Liverpoola na kraju prosle sezone, nekako odmah nakon odlaska Beniteza. Pomalo bezobrazno ponasanje ovog nogometasa se nastavilo tokom ljeta gdje je insistirao da predje u redove Fiorentine. Liverpool nije imao nista protiv, cak je i smanjio odstetu koju je u pocetku trazio za njega, kako bi samo uspjeti uzeti neki novac i dovesti neku zamjenu. Sljedeci problem je nastao kada ovaj fudbaler nije htio prihvatiti platu koju mu je nudila Fiorentina, tako da je cijeli transfer propao. I kada se mislilo da je stvar gotova i da ce ovaj nogometas ostati u timu, ponovno se javio taj latinski buntovnicki duh zbog kojeg smo ga i morali dati na posudbu u Galatu. Netko je pitao kako je ovaj nogometas igrao u Turskoj, pa da i to odgovorim: "Odigrao je oko 20 utakmica u cijeloj sezoni, sto govori koliko se pokazao. Vise je grijao klupu i bio zamjena Hakanu Balti..."
Ako se ne varam, ovaj nogometas ovoga ljeta postaje slobodan nogometas i, nadam se, da se nece vracati na Anfield. jer nije, a i ne vjerujem, da ce postati u buducnosti extra lijevi bek. Kao prvo problem je njegova visina, snaga, jacina u duelima, uklizavanja...sve sto je potrebno lijevom beku on ne posjeduje. Netko spomenu centarsut, ja se iskreno ne sjecam da je imao neki dobar u toku karijere u Crvenom dresu. Jedino sto pamtim je onaj njegov pogodak protiv Arsenala i to mu je jedina dobra tacka koje cu se sjecati vezano za ovog nogometasa...
Sto se tice ljetne turneje - prvo gostujemo u Aziji (Malezija, Juzna Korea i Kina), prije svega zbog sponzora Standard Chatereda, a onda i to gostovanje u Norveskoj. Jos nije ugovorena niti jedna utakmica na Anfieldu, ali ce biti bar jedna, bar mislim...
pozdrav
Joint_fc