Jeste , ali sve kontam podici ce se opetGangEvil je napisao/la: ↑07 apr 2022, 16:23Pa ovaj "eventualno" je među 3 najgoraproduction je napisao/la: ↑07 apr 2022, 16:04Na ljeto graditi ekipu oko Avramovskog , Suljica , Catakovica i Dizdarevica ovo ostalo sve polako cistiti , i eventualno Mujakica![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Ni blizu iste.feniksptica je napisao/la: ↑07 apr 2022, 13:50Ti si puko. Od najveceg pljuvaca do covjeka koji svim silama brani iste postupke. Ko brani Sabrinu yebo te ona. Sako se govori da je ista doslaSanchez1987 je napisao/la: ↑07 apr 2022, 13:17A sta je Sabrina bila prije Sarajeva pa je toliko branis? plus nas dovela do bankrota?
Joj al se ova magoda jagoda ukopava pa sta je ovo ?! Prvo nebuloze oko fudbala, pa sad ova izjava da je neko nesto krao... Za to kad se imaju dokazi, tuzis ! I nemojte price "nece Mirvic da se bakce oko toga" bla bla...jer prikrivanje eventualnih nelegalnih radnji je saucesnistvo, a i kaznjivo je zakonom !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Sabrina nas je zavila u crno, ona i Nam su krivci za prošlu sezonu, za dugove, za izgubljenih +13, doveli su klub do gašenja. Tužbe, odlasci, marke nismo imali dok nije došao Mirvic, hvala mu i ima podrsku svih iskreni navijaca FKS. Vamos Rajvosa
To su njegove rijeci da nece.NazorUso je napisao/la: ↑07 apr 2022, 18:03Joj al se ova magoda jagoda ukopava pa sta je ovo ?! Prvo nebuloze oko fudbala, pa sad ova izjava da je neko nesto krao... Za to kad se imaju dokazi, tuzis ! I nemojte price "nece Mirvic da se bakce oko toga" bla bla...jer prikrivanje eventualnih nelegalnih radnji je saucesnistvo, a i kaznjivo je zakonom !

Fokusiran je na buducnost,sta je bilo bilo je,ja sam prvi misljenja da iste krivicno treba ganjati za svaku marku koju su izvukli ali on nece da se zamara time,platio je svojim parama greske prethodnika i sta ces mu sad,ja mislim da se trebao ganjati i traziti ko je odgovoran za sta,ali covjek drugacije razmislja.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Nisi uzeo u obzir da je možda Mirvic član, simpatizer, donator i sta ne SDA-u i da je Ajla ovde po političkoj liniji.joker90 je napisao/la: ↑07 apr 2022, 14:04Opet naša vječita boljka, iz negativnog iskustva sa Sabrinom nismo naučili ama baš ništa. Bilo je upitno da li ona ima ono što treba da bude na jednom takvom mjestu u klubu kao FKS, pokazalo se da nema. Mi nakon toga dovodimo ženu koja je još duplo pogubljenija i sumnjivija od nje. Sabrina je bila u svijetu fudbala i opet se pokazala kao ubleha, mi sada dovodimo ženu koja je fudbal pratila posljednji put tamo negdje 2006. godine u vakat starog Rone, ženu koja konta da ćemo za dvije godine biti najbolji na Balkanu. Ovo isto da dovedeš u političku stranku čovjeka koji ti odmah obeća da će Bosna u naredne dvije godine biti jedan od evropskih lidera. Ili je s marsa pao ili nije baš najbistriji za tu poziciju.
Čim je ona bliska politici i izvlačenju laganih para iz bilo kakvih državnih preduzeća, kako da mi očekujemo da će biti išta poštenija i po klub bolja od Sabrine? I nemojte mi tih SDA spinova, ako sam protiv imenovanja iste na bilo koju funkciju u FKS, da sam odmah protiv Mirvića, protiv kluba, protiv svega. Ne, protiv njenog sam dolaska u FKS, to smatram da je promašaj i to kritikujem. Već je za par dana uspjela da nas mediji šprdaju i objavljuju podrugljive članke o novoj sili na Balkanu, a nije žena ni sjela na stolicu kako treba. Ko hoće neka bude optimista, bujrum...
Sve neke baba Vange, znaju sve i svašta. Pustite ljude da rade, ako ne bude kako treba onda pljuvati I tjerati.
Evo i oni tebe selame!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Taman krenuo postaviti ovomiky_hz je napisao/la: ↑07 apr 2022, 21:20To su njegove rijeci da nece.NazorUso je napisao/la: ↑07 apr 2022, 18:03Joj al se ova magoda jagoda ukopava pa sta je ovo ?! Prvo nebuloze oko fudbala, pa sad ova izjava da je neko nesto krao... Za to kad se imaju dokazi, tuzis ! I nemojte price "nece Mirvic da se bakce oko toga" bla bla...jer prikrivanje eventualnih nelegalnih radnji je saucesnistvo, a i kaznjivo je zakonom !
Fokusiran je na buducnost,sta je bilo bilo je,ja sam prvi misljenja da iste krivicno treba ganjati za svaku marku koju su izvukli ali on nece da se zamara time,platio je svojim parama greske prethodnika i sta ces mu sad,ja mislim da se trebao ganjati i traziti ko je odgovoran za sta,ali covjek drugacije razmislja.

Bezveze se Ajla za ovaj dio napala, po meni.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Jos malo pa citavo desetljece od dolaska Tana. Jedini klub u ligi sa stranim investitorom i 27 bodova nam bjezi prvo mjesto. Rijetko nesposobni ljudi su vodili Sarajevo. Vjerovatno jedini na svijetu kojima je to poslo za rukom. 
Nadati se da ce Mirvic biti pametniji od prethodnika.

Nadati se da ce Mirvic biti pametniji od prethodnika.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Onaj jedan brazilac je znao lopte a ti pričaj šta hoćeš.mnon46 je napisao/la: ↑07 apr 2022, 16:23Kad smo istrpili Melunovića, ona jedina 2 brazilca što lopte ne znaju, Crnkića, Rustema... možemo i ove našeproduction je napisao/la: ↑07 apr 2022, 16:14Moze i ta opcija , ali je problem sto vecina ovih penzionera ima ugovor do 2023. tako da jos jednu godino to moramo istrpiti![]()
Da, problem je bila velika platafks74 je napisao/la: ↑07 apr 2022, 22:37Onaj jedan brazilac je znao lopte a ti pričaj šta hoćeš.mnon46 je napisao/la: ↑07 apr 2022, 16:23Kad smo istrpili Melunovića, ona jedina 2 brazilca što lopte ne znaju, Crnkića, Rustema... možemo i ove našeproduction je napisao/la: ↑07 apr 2022, 16:14
Moze i ta opcija , ali je problem sto vecina ovih penzionera ima ugovor do 2023. tako da jos jednu godino to moramo istrpiti![]()
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- 19BordoBijeli46
Svako ko zataskava kriminal je sauceanik ! Posebno ako ima dokaze a kazete da ima...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Predsjednik i direktor kluba su odgovorne osobe u klubu i kao takvi zakonski se smatraju kao osobe koje vrše službu odnosno javnu funkciju. Dužnost im je da rade u interesu pravne osobe u kojoj su odgovorna osoba. Ako već pričaju da imaju dokaze o kriminalu prethodnih, u normalnim zemljama bi do ujutro bili saslušani u svojstvu osumnjičenih zbog neprijavljivanja kriminala. Dalje, dužni su makar pokušati da prijave sve tužilaštvu zato jer je makar teoretski moguće da se donese presuda kojom bi, osobe koje su oštetile klub, bile dužne istom nadoknaditi štetu. Valjda je to u interesu Mirviću koji gura svoje pare da vrati dugove ili se samo radi o čistom populizmu i samopromociji kako onaj prije nije valjao, a ja valjam.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 apr 2022, 21:51Taman krenuo postaviti ovomiky_hz je napisao/la: ↑07 apr 2022, 21:20To su njegove rijeci da nece.NazorUso je napisao/la: ↑07 apr 2022, 18:03Joj al se ova magoda jagoda ukopava pa sta je ovo ?! Prvo nebuloze oko fudbala, pa sad ova izjava da je neko nesto krao... Za to kad se imaju dokazi, tuzis ! I nemojte price "nece Mirvic da se bakce oko toga" bla bla...jer prikrivanje eventualnih nelegalnih radnji je saucesnistvo, a i kaznjivo je zakonom !
Bezveze se Ajla za ovaj dio napala, po meni.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Mi ovdje sve znamo samo kuditi. De ba malo optimizma i malo vjere u ove ljude...
I am coming

Zadnja izmjena: donDondon, dana/u 15 jan 2024, 14:18, ukupno mijenjano 1 put.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Znal ko kakva je procedura kad se članska izgubi, moram li novu plaćat?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma jok, otiđi do kluba i reci da si izgubio i napravit će ti novu. Ponesi ličnu čisto da možeš dokazati identitet.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Stručnjacima kao npr? Gdje su ti silni stručnjaci? Naši dokazani fudbaleri su uglavnom nepismeni i daleko su od bilo kakvog stručnjaka. I upravo su oni uglavnom polovni i istrošeni ljudi. RealnodonDondon je napisao/la: ↑08 apr 2022, 09:11ma vala realno kad se spomene ime Ajla i fudbal nesto me jeza ufati ,a to moje podupire teza da za 2 godine zeli stici ono sto je Dinamo radio 20 ili zvezda 30 godina,pa to ni da je Berluskoni umjesto Mirvica neces moci.
ne svidja mi se ni prica kako covjek ulaze svoje pare pa nek radi sta hoce a mi cemo to kao gledati
Hvala mu za sve i misljenja sam da treba ostati tu ali i da treba sebe okruziti ljudima iz sporta strucnjacima i dokazanim fudbalerima a ne nekim polovnim i istrosenim ljudima
ISTINA ZA VEDRANA!
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Fala, srce si
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.