FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AlfredNobel
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AlfredNobel » 02 jun 2019, 15:06

obiteljskicovjek je napisao/la:Ovo sa Husrefom još nije gotovo, ni blizu.
Špekulacije ništa drugo.
Nije tačno da je dogovoreno.
Imam informaciju da je Husref bivši 90%
Zapelo je zbog nekih njegovih uslova.
Ne želim javno iznositi detalje ali sam od jednog čovjeka koji je pošten i ne laže (vjernik) nešto načuo.
Po njegovom zakomplikovalo se na kraju kad je već bilo sve dogovoreno.
Naime Husref je tražio od uprave da banuju 4-5 forumaša sa ove teme.
Uprava je odmah reagovala i u stalnim su razgovorima redakcijom koja ne popušta.
Pozivaju se lafo na slobodu govora, pravne okvire, RAK bla bla.
On tvrdoglav a oni nemoćni.
Taj isti čovjek mi je rekao da je u vrijeme razgovora uprava-Husref u hodniku iza vrata primjetio Kodru i Varešanovića, (rekoh jel onaj pjevač) ma jok kae trener ba.
Slučajnost ili ne?
Tako sam ja čuo, ne želim biti insajder, samo prenosim ovo od ovog čojka.
Jel rekao šta za namještenu i darovanu titulu?
Najviše ga brine pantelija, prgav je momak, zna dobaciti s istoka. Sad su s njim još dvojica, neće smjeti više gurati Hebiba, a ni te talove praviti. Zato i hoće da ide, pritisak ebiga.

slika
Dva majstora, jedva čekam opet da ih gledamo na djelu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 jun 2019, 15:07

Pantelija ti se malo pravis lud. Ja pisao da su isti ljudi bili u upravi koji su dali otkaz Kodri i Husrefu (dino i ibrak) ti se tu nadovezao na tu Husrefovu sezonu kako je imao loše rezultate i opravdano smjenjen. Ja ti napisao da je Kodro imao bolju ekipu s Benko, Alispahić, bilbija, Velkoski a isto loše rezultate.. A ti na to sve odgovaras sad s pricom iz ove sezone. Uglavnom poenta je da samo traziz da pametujes i kritikujes (seres po Husrefu to ti je specijalitet) . Ne znam te al ti si Ocito savrsen

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 02 jun 2019, 15:09

Davno sam ja govorio da Husrefa treba otjerati, odmah nakon Atalante.
Sad se ne bi yebavali oko duple i novog ugovora.

Vainglorious
Kontakt:

Post Postao/la Vainglorious » 02 jun 2019, 15:11

Pantelija je napisao/la::opaopa: Pa o tome i ja pricam. Tada se kodro otjerao zbog dva tri losa rezulttata iako je nadoknadio bodovni zaostatak s jeseni.
Sada se husref nije otjerao iako je imao gore rezultate nego kodro tada. I to je sve. Nista drugo, i samo kazem da svaki trener treba da ima jednaku podrsku kao husref sto je ima.

Benkara21 je napisao/la:Svi ovi koji su protiv Husrefa su teški mentalni sklopovi. Budaletine jedne !
Takoe, ja bi im banove dijelio
AlfredNobel je napisao/la:
Benkara21 je napisao/la:Svi ovi koji su protiv Husrefa su teški mentalni sklopovi. Budaletine jedne !
A jesi glup kako ne kontaš. Oni bi samo da se kritikuje loše stvari kako bi se to popravilo i bili još bolji. :lol:
Sad ide ono.. "Poštujem ja Husrefa kao igrača i trenera, dao je dosta toga, ali" je odvratan lik koji samo psuje, divlja i zna skakati pored aut linije. Popljuvao je sve mlade igrače, njih okrivio za sve. Popio je od Atalante jedne slabašne osam komada i najveća greška je što je rekao i izveo isti sastav, jer da nije, mi bismo primili sedam. Stavlja Bekića ispred povrijeđenog Pidre i stavljaaaaa Hebiba, koji ne zna hodati, ali je eto u timu sezone, slučajno šta li. Omaklo se možda ljudima kad su glasali. Ne zna dati izjave, samo zamuckuje. Malog Jahića je htio uvaliti, ali jako su bili ljutni i izrevoltirani igrači, prije svega Merso, Krste i Handžić zbog mogućeg ostavljanja Jahića, pa je došlo do pobune. Glupan čeka na izmjenu do 85. minute, to niko ne radi.

To ti je kratka forma šta ide nakon onog 'ali'. :D
Ma srce moje, sve ono zna, jel legao kakav doktorat, magistar?
Steta takve pameti da truhne na forumima.
Kralj mrtav ozbiljan tvrdi da nema nista protiv husa nego protiv toga da se treneri tjeraju nakon 2-3 losa rezultata. A ne prestaje srati o tjeranju husa koji je upravo uzeo duplu krunu. Pasa moj, ti ili trolas ili si ogranicen ko kauc ili si strumf ili ti je ime mirza varesanovic.

A sto se kodre tice, svi sad imaju kratku pamet i ne sjecaju se sta su horde skandirale. Na ovom forumu jednoumlje bilo, svi bili za to da ga se otjera. Jedni mu psovali majku kroz majku, oni kulturniji pakovali da je gospodin covjek al kad ne ide, ne ide. Sad odjednom svi placu za njim. I to u momentu kad smo uzeli duplu krunu. Pa i husa smo tjerali n puta i isto toliko puta plakali za njim.

Ma mi smo najgora bagra. Vjetnamci, malezijci pakujte se, nismo zasluzili bolje od virsla afere.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 02 jun 2019, 15:12

revolt je napisao/la:**** mater tacno imam osjecaj da je pojedinim krivo zbog ove duple krune. Da ne povjerujes.
Sto ne mogu ovih laznih dobronamjernih kritika.

A jes vam ga Husref metno u stau momacki.
Naravno da im je krivo. Nisu mogli utaliti svoje polovnjake u klub, zato im smeta Husref. Puno je ovdje Husarica, Bulica i ostalih nazovi menadzercica koji se kriju iza nickova.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 02 jun 2019, 15:16

Najjača stvar mi je to da forum unosi neku negativnu atmosferu. Da se syebeš živ, ne možeš nabrojat 40 aktivnih accounta ovdje, koji pišu iole često. Od tih 40, nek 10 piše protiv Husrefa. Na stadion dolazi u prosjeku 3 milje ljudi. Kad bi svih 10 ljudi protiv Husrefa dolazilo na svaku utakmicu, to je 0.33% ljudi na stadionu. Kakvu atmosferu mogu napravit?

I zanimljivo je da svi koji pišu kontra Husrefa ne vrijeđaju druge forumaše. Pomalo grubo se iznose argumenti, al se iznesu. Druga strana odmah počinje s ličnim uvredama. Joj, ima l' kakav student psihologije, ovdje ima odličan završni rad, na ovom PDFu. :lol:
Zadnja izmjena: skoroalen, dana/u 02 jun 2019, 15:18, ukupno mijenjano 2 puta.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 02 jun 2019, 15:16

Izgleda da ovdje 80% ljudi ne zna razliku između bruto i neto plate. Ako vec ne znate, imate na netu kalkulator koji pretvori bruto u neto platu nakon poreza i svega, sto ispadne da bi Husref imao oko 7k platu, ostalo su porezi, cak i da ovaj portal pise istinu. Realna ta plata nije nista kad se uzme u obzir da je Said ove godine u nas imao preko 5000
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 02 jun 2019, 15:18

Evo, ja sezonsku placam ko nadje da sam napisao da treba otjerati husrefa.
Cak sta vise, pisao sam nekoliko puta da treba produziti ako nema se ponu bolja alternativa. Ali dzaba, Bosnjo kad se uhvati necega, sam i glavi sebi iskonstruise kno sto bi volio da procita i to mu je zvijezda vodilja.

@alfrede, panteliji ne smiju nista ni kad sam stoji na istoku. Dok neki se ko paunovi sire samo kad oko sebe skupe 10ak lizača.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 02 jun 2019, 15:21

Pantelija radiš li ti života ti išta u životu osim što pišeš gluposti po forumu pa u zadnjih desetak dana nije prošao ni jedan sat da ti nisi nešto napisao. Da te obavjestim da je prestala kiša padati idi malo prošetaj pusti raju da uživaju u duploj kruni.
ISTINA ZA VEDRANA!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 jun 2019, 15:23

bhpremierliga12 je napisao/la:Izgleda da ovdje 80% ljudi ne zna razliku između bruto i neto plate. Ako vec ne znate, imate na netu kalkulator koji pretvori bruto u neto platu nakon poreza i svega, sto ispadne da bi Husref imao oko 7k platu, ostalo su porezi, cak i da ovaj portal pise istinu. Realna ta plata nije nista kad se uzme u obzir da je Said ove godine u nas imao preko 5000
Nije istina, imao bi ugrubo 11.000 KM. Realno, ovi uslovi a pogotovo premije su fantastične, pod uslovom da je ovo sve tačno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 02 jun 2019, 15:24

@Vainglorious
Ma vrijeđao se jedan Čala, a kamoli Kodro da se ne vrijeđa. Nakon Zarije, dva šizofreničara s zapada mu pet minuta psovao milu majku i pomrle. Mislim njih dvojica su nebitna, u žitu vazda ima kukolja. Ovdje pogotovo.. Zayebavali ga, štoperica stručnjak, opštinar, ovo ono. I opet se pišalo pa lizalo i opet se prizivao.

A pantelija ti je ovo drugo. Malo ga izjeda ta mržnja prema Husu i Hebibu, da mu se nisu igrali s nekim iz užeg kruga, sve je moguće. Momak je malo temperamentan, ali je duša čista.

I ti ga počeo malo tikenja škoro. Iznad si ti ovih šlagera.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 jun 2019, 15:26

Pantelija je napisao/la:Evo, ja sezonsku placam ko nadje da sam napisao da treba otjerati husrefa.
Cak sta vise, pisao sam nekoliko puta da treba produziti ako nema se ponu bolja alternativa. Ali dzaba, Bosnjo kad se uhvati necega, sam i glavi sebi iskonstruise kno sto bi volio da procita i to mu je zvijezda vodilja.

@alfrede, panteliji ne smiju nista ni kad sam stoji na istoku. Dok neki se ko paunovi sire samo kad oko sebe skupe 10ak lizača.

Pasa ti ako za nekoga kazes da je "Usro" Musemic pored njegovog imena jasno je kakav imas animozitet prema njemu.Tako da nemoj bezveze u celefoan nesto da umotavas,kazes ok nevolim ga direktno i idemo dalje.Nemoj romane pisati da bi dokazao da kao eto ti to nako trenerski gledas nesto i fol neka dobrobit necega.Jasno je nemozes ga,ok.Vozi dalje.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 jun 2019, 15:27

Pantelija je napisao/la:Evo, ja sezonsku placam ko nadje da sam napisao da treba otjerati husrefa.

nisi direktno napisao da ga tjeras al svaki posto je kako ne zna, nije legenda, psuje, nije takticar, ne zna s mladim, talove radi,kriv za Atalantu,usro itd itd.i onda kazes ne tjeras Husrefa. Kakiš ko foka

Pantelija
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 02 jun 2019, 15:28

AlfredNobel je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:@Evander To je drugi tip. Ovo je Igor Cvitanović, nudio nam se prošli put. Ovakvi nama trebaju. Dosta mi je više Musemića, Jovića, Jarnija. Ne mislim o njima ništa loše, Bože sačuvaj, pogotovo ne za našeg Husa, ali dajte nekog drugačijeg. Šta fali Cvitanoviću? ŠKOLOVAN TRENER, nije mahalaš, ima licencu što je za nas jako bitno (omg), mlad stručnjak koji hoće izazove. Široki je pogodio s Sablićem. Preko glave mi ovih trenera starog kalibra koji ne znaju nove taktike i novi fudbal. Cvitanović bi pravo legao.
:tokralju: :tokralju: tako je alfrede ikono nasaaaaa
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 02 jun 2019, 15:28

Brojni azijski mediji prenijeli su informacije o tome da je vijetnamski reprezentativac Nguyen Cong Phuong raskinuo svoj ugovor sa ekipom Incheon Uniteda u Južnoj Koreji, te da je odlučio doći u Evropu.

Cong Phuong vrijedi za nadolazeću zvijezdu vijetnamskog i azijskog fudbala uopšte, a njegov menadžer je potvrdio da će mu klijent naredne sezone igrati u Evropi.

Iako se u azijskim medijima zasad spominje proba u drugoj ligi Francuske, pominje se i eventualna mogućnost odlaska u druge lige. Vijetnamski mediji već su ranije pisali o tome da je Cong Phuong potencijalno pojačanje Sarajeva, s obzirom na to da je većinski vlasnik FK Sarajevo Nguyen Hoai Nam u dobrim odnosima sa Phuongom.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 02 jun 2019, 15:29

Puna podrska Husrefu od pravog navijaca!!!!

Odvedi nas majstore u grupnu fazu, dovedi najbolje igrace i samo naprijed..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 02 jun 2019, 15:35

Svaki pravi navijač je ponosan i na Husrefa i na duplu krunu a šupci neka se jedu od muke

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 02 jun 2019, 15:35

E jesi me syeb'o, alal ti vera. :lol:
I gdje je vrijeđanje Husrefa ili pomenute dvojice? Samo glup i jadan ispadaš izvlačenjem postova. Vidi se da ti je dosadno sine, pa se hvataš za slamčicu.

Ja to i danas mislim i stoji iza svake riječi, ali to ne znači da psujem i vrijeđam legendu svog kluba kao ti. Mladi treneri su danas cijenjeni i imaju kvalitet. Ja sam sad bio da se s Husrefom raziđe na korektan način, nema problema. Ali, to sam rekao milion puta, sretan sam i puna podrška ako Musemić ostane. Tako da, džaba spinuješ opet.

ZeroStyle
Kontakt:

Post Postao/la ZeroStyle » 02 jun 2019, 15:36

SarajevoJeBordo je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
Kamuflazn je napisao/la:Previse imbecila ovdje. Prednjaci ovaj pantelija pokusaj od menadjera na birou koji lize pakas konakovicu.
Ma ljubi te majka pametnog, jeei to sam pisao ili ti je neko pomogao :kafa:
Čovjek želi dobro klubu odlaskom Musemića, kao svako normalan.
Odlazak Musemica ne mora nuzno znaciti i dobro Sarajevu

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 02 jun 2019, 15:36

Na temi stanje redovno! Pitari se pickharaju i torbicama mlate..

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: r3m1 i 21 gost.