Milan Djuric je tu....

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Samo neka ne posjecuje kampove i ne trazi talente i ja prezadovoljan. I da, da izvrsi izmjene nekad prije 82' minkanarinac je napisao/la:Husarici menardjeci,fudbalske balerine koji nisu uspjeli proci kod Husrefa,pomirite se da ste nedovoljan kvalitet za Husrefa I FK Sarajevo,najboljeg trenera I najaci klub u BIH,mozete da mu samo podudlate.
Milan Djuric je tu....
Štaš pogodit kad je svaki otjeran nakon 3 mjeseca jer su klub vodili nesposobnjakovići i mijenjali trenere slušajući isfrustrirane matore seratore sa istoka.BordoSarajevo je napisao/la:
ZNAČI!
PITANJE ZA TEBE:
Kad smo zadnji put u zadnjih 15 godina pogodili sa trenerom da smo bili zadovoljni sa istim?
Sa koliko trenera smo bili zadovoljni unazad 15 godina?
Promjenilo se dosta trenera, koliko njih je bilo izloženo tjeranju od nas navijača? Odnosno da olakšamo, koga nismo tjerali, mada i to je teško pitanje ako budeš tražio koga nismo?
SarajevoJeBordo je napisao/la:Štaš pogodit kad je svaki otjeran nakon 3 mjeseca jer su klub vodili nesposobnjakovići i mijenjali trenere slušajući isfrustrirane matore seratore sa istoka.BordoSarajevo je napisao/la:
ZNAČI!
PITANJE ZA TEBE:
Kad smo zadnji put u zadnjih 15 godina pogodili sa trenerom da smo bili zadovoljni sa istim?
Sa koliko trenera smo bili zadovoljni unazad 15 godina?
Promjenilo se dosta trenera, koliko njih je bilo izloženo tjeranju od nas navijača? Odnosno da olakšamo, koga nismo tjerali, mada i to je teško pitanje ako budeš tražio koga nismo?
Radovac,Cimirot,Mujakic,Pidro,Kovacevic,SabanovicPantelija je napisao/la:Samo neka ne posjecuje kampove i ne trazi talente i ja prezadovoljan. I da, da izvrsi izmjene nekad prije 82' minkanarinac je napisao/la:Husarici menardjeci,fudbalske balerine koji nisu uspjeli proci kod Husrefa,pomirite se da ste nedovoljan kvalitet za Husrefa I FK Sarajevo,najboljeg trenera I najaci klub u BIH,mozete da mu samo podudlate.
Milan Djuric je tu....
Dobro potenciras stalno istu pricu ko je Kodro i koga ba boli k za Kodru,imamo naseg covjeka,najtrofejnijeg,najuspjesnijeg i to je to koga briga za Kodru i kodrice nije bitan lik uopste,uostalom nije ga ova uprava otjeralaPantelija je napisao/la:A da ja tebe pitam, koja uprava i navijaci bi nakon atalante aomah poslije i goska zadrzala trenera? A husrefa jesmo. Kodro je letio u martu nakon dva tri remija
Radovac? Olimpickanarinac je napisao/la:Radovac,Cimirot,Mujakic,Pidro,Kovacevic,SabanovicPantelija je napisao/la:Samo neka ne posjecuje kampove i ne trazi talente i ja prezadovoljan. I da, da izvrsi izmjene nekad prije 82' minkanarinac je napisao/la:Husarici menardjeci,fudbalske balerine koji nisu uspjeli proci kod Husrefa,pomirite se da ste nedovoljan kvalitet za Husrefa I FK Sarajevo,najboljeg trenera I najaci klub u BIH,mozete da mu samo podudlate.
Milan Djuric je tu....
Dupla kruna nakon 82 godine postojanja kluba,ah ne 82 nego 73 godine...
I kad dodas bonuse igraca, sarajevu ostane dug, jel to zelis,Denchi je napisao/la:da ponovi duplu? sasvim ok cifra, ja bi mu još sto milja dodao, ne znam ko je to napravio možda bayern,barca ili tako neko, dvaput zaredom duplu/više trofeja....kod nas u regiji niko...Pitaristok je napisao/la:kuknjavaMa uredu denchi, mozda sam u krivu al meni ovolika cifra zvuci napuhana, mislim da je "mlogo" brate
Takoekanarinac je napisao/la:Ma Jesic da dovede Melunovica za pojacanje ja bi njemu vjerovao
Ma sta ce Petkovic neznalice bolje forum sve zna.Pantelija je napisao/la:A petkovic je kao gledao prvenstvo, utakmice, i zna sta se desava na relaciji uprava - trener?
Ja ni sad ne znam kako nasi izvuku pare,vlja platiti akademiju,uposlene igrace itd sa prosjekom od 800 ljudi na tekmi. Inace jel vjerujes nekom clanku i to pisanom od nakog manijakaPitaristok je napisao/la:I kad dodas bonuse igraca, sarajevu ostane dug, jel to zelis,Denchi je napisao/la:da ponovi duplu? sasvim ok cifra, ja bi mu još sto milja dodao, ne znam ko je to napravio možda bayern,barca ili tako neko, dvaput zaredom duplu/više trofeja....kod nas u regiji niko...Pitaristok je napisao/la:kuknjavaMa uredu denchi, mozda sam u krivu al meni ovolika cifra zvuci napuhana, mislim da je "mlogo" brate
Nisam nikad vidio da je bonus jaci od plate, za nase uslove ovo je previse.
Kakav brat hahahaPantelija je napisao/la:Kojom matematikomavenija je napisao/la:200 000 godisnje brutto MusemicHeraklitMracni je napisao/la:Ima vecu platu od Prosineckog i svih BIH selektora ranije ...
ili 10 000 KM ili 5000 eur mjesecno netto..ovo bonusi za grupnu fazu su djecija prica
prosinecki ima mjesecno 50 000 KM sto znaci, za 2 mjeseca i 15 dana zaradi godisnju platu Musemica koja iznosi 120 000 KM.
60% je porez nije 100%
Ista ta uprava je Husrefa proglasila bolesnim i da nije vise vise u stanju voditi FKS tad je otisao u slobodu znamo kako nas je na kosevu otreso u kupu.Pantelija je napisao/la:A da ja tebe pitam, koja uprava i navijaci bi nakon atalante aomah poslije i goska zadrzala trenera? A husrefa jesmo. Kodro je letio u martu nakon dva tri remija
Eh, onda je situacija mnogo ozbiljnijajoker90 je napisao/la:Ne bih se miješao u ovu diskusiju oko Husrefa koja ne jenjava, ali vidim danas optužbe da su @Thriller, @Pantelija i @SJB ista osoba. Igrali su sva trojica onaj termin koji smo organizovali, tako da jedino ako se i u pravom svijetu može utrostručiti, onda jest isti lik i to neki mnogo heben.