Da ti nisi onaj sto je pljuvao tog momka, koji je na stotine, hiljade ulaznica besplatnih dao, godisnjih, placao gostovanja, raji, dresove dijelio, pomagao raji u belaju? Pa kasnije igrao nagradnu igru koju je organizovaoShofaII je napisao/la:Pa dobra su ekipa guraju jednu te istu misao. Raspodjele i vrijeme tako da je uvjek neko prisutan od njih i brane tu ideju koristeci neku vrstu letecih izmjena na toj golmanskoj poziciji Husrefovih necasnih djela.
Samo ne znam gdje onaj Pitarbordo kojeg si ti podrzavao dok je pljuvao Calu bas kao sto ovaj trojac sad radi vezano za Husrefa. Taj je smatrao mjesecima kao sto i ovi smaraju najbrajajuci svaki dan iznova i iznova svoje teze napamet naucene vodeci se onom izrekom 1000 puta izgovorena laz postaje istina.
Ni na jedno pitanje ovaj Pantelija nije odgovorio. Kao da je samo on zaduzio taj znak pitanja a svi ostali moraju samo koristiti tacku i pravdati se njemu sto imaju drugacije misljenje. Isto tako je pitarbordo smarao za vrijeme Cale i bas bio degutantan iznose i svoje misljenje o karakteru Calinom a ti si to aminovao koliko se sjecam.
Vodeci se tadašnjim tvojim pisanjem pretpostavljam da si se vratio da zdusno podrzis ovo lijepo upakovao proseravanje iz dan u dan.
I posto si se tek vratio da ti kazem svoje misljenje. Ja uopste nisam za ostanak Husrefa!
Najradije bih da imamo opciju u vidu nekog drugog koji bi trebao da bude tu 3 godine.
Samo sto se ne slazem s ovima sto se pise i nmece kao standard.
Pa jbt od januara se u kontinuitetu, sa sporadicnim prekidima zbog dobrih igara, gura ova priča.
Papagaj bi progovorio nesto novo al ovi jok.

Bolan usstanes kad napises pitarbordo.
A zbog takvih lazova (za profile) i nojeva sto zabijaju nos gfje im nije mjesto je najbolja ekipa i otisla sa ove teme.
A vidi cifri, ja mislio on iz ljubavi trenira. Pa sta ce mu kina