FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 02 jun 2019, 12:00

ShofaII je napisao/la:Pa dobra su ekipa guraju jednu te istu misao. Raspodjele i vrijeme tako da je uvjek neko prisutan od njih i brane tu ideju koristeci neku vrstu letecih izmjena na toj golmanskoj poziciji Husrefovih necasnih djela.

Samo ne znam gdje onaj Pitarbordo kojeg si ti podrzavao dok je pljuvao Calu bas kao sto ovaj trojac sad radi vezano za Husrefa. Taj je smatrao mjesecima kao sto i ovi smaraju najbrajajuci svaki dan iznova i iznova svoje teze napamet naucene vodeci se onom izrekom 1000 puta izgovorena laz postaje istina.

Ni na jedno pitanje ovaj Pantelija nije odgovorio. Kao da je samo on zaduzio taj znak pitanja a svi ostali moraju samo koristiti tacku i pravdati se njemu sto imaju drugacije misljenje. Isto tako je pitarbordo smarao za vrijeme Cale i bas bio degutantan iznose i svoje misljenje o karakteru Calinom a ti si to aminovao koliko se sjecam.

Vodeci se tadašnjim tvojim pisanjem pretpostavljam da si se vratio da zdusno podrzis ovo lijepo upakovao proseravanje iz dan u dan.

I posto si se tek vratio da ti kazem svoje misljenje. Ja uopste nisam za ostanak Husrefa!
Najradije bih da imamo opciju u vidu nekog drugog koji bi trebao da bude tu 3 godine.
Samo sto se ne slazem s ovima sto se pise i nmece kao standard.
Pa jbt od januara se u kontinuitetu, sa sporadicnim prekidima zbog dobrih igara, gura ova priča.
Papagaj bi progovorio nesto novo al ovi jok.
Da ti nisi onaj sto je pljuvao tog momka, koji je na stotine, hiljade ulaznica besplatnih dao, godisnjih, placao gostovanja, raji, dresove dijelio, pomagao raji u belaju? Pa kasnije igrao nagradnu igru koju je organizovao :D
Bolan usstanes kad napises pitarbordo.
A zbog takvih lazova (za profile) i nojeva sto zabijaju nos gfje im nije mjesto je najbolja ekipa i otisla sa ove teme.

A vidi cifri, ja mislio on iz ljubavi trenira. Pa sta ce mu kina :kafa: a kao sto znamo, on postavlja uslove, tako je napisano... fino fino :kafa:
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 02 jun 2019, 12:02, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 02 jun 2019, 12:02

BordoSarajevo je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:Auuu, sad je meni jasno što ovi navijaju za FK Husref, valja se ubacit na njegov platni spisak, gledaj žita...
nismo mi za FK Husref već smo protiv Ješića, Hurtića, Repuha, Švrakića i rezultata i igre dok su oni bili tu, pa i protiv Kodre jer ni on nije uspio "zadržati" svoje mjesto na klupi i ostvariti rezultate kakvi doliče veličini klupa, zatim protiv Varešanovića i ostalih da ih ne nabrajam, uglavnom protiv svih koji su nas vodili jer smo ih SVE TJERALI jer nisu uspjeli uzeti TROFEJ!
I to znaci da ko god dodje on je po automatizmu neki Jesic, Hurtic, Repuh, Svrakic i slicni?

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 02 jun 2019, 12:05

Cekaj ba, ovo je previse bonusa, onda sarajevu ostade sica

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 02 jun 2019, 12:05

YNWA je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:Mislim da 98% raje zeli da Husref vodi FKS i sljedece sezone . ZASLUZENO . No pitanje je ugovora 1 , 1+1 , 3 ,5 godina .
Samo 3+, najbolje na 5 godina :kafa:

Dobro je kad nam je najveci problem igrac na probi :cool:
Nek mu daju odmah na 5 god, al sa klauzulom da u slucaju otkaza moze dobit samo npr 3 plate a ne ostatak novca iz ugovora , to bi jedino posteno bilo i za njeg iza klub
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 02 jun 2019, 12:06

Denchi je napisao/la:
YNWA je napisao/la:Husref ne zna procijeniti igraca :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
https://www.transfermarkt.com/abdulah-j ... ler/319027
https://www.transfermarkt.de/nedin-tuca ... ler/566979

to je blaža verzija,
ima i ona da je pokušao zloupotrijebiti svoj položaj i naštetiti klubu(indirektno Akademiji) zbog lične koristi

ali ću se zadržati na tome da ga je procjena napustila u određenom momentu 2 godine zaredom :kafa:
Sta ces, Husref taldzija :kafa:

Najveci svjetski treneri bace preko 50 miliona na promasaje, skautiraju ih godinama, a Husrefu se spominju dva dijeta, jedan doveden ko treci golman, drugi dosao na probu :tokralju: :tokralju:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 jun 2019, 12:07

Hajmo jos po olovke i da se potpise ovo,zasluzio je ovu cifru nakon ovih uspjeha.Ovi bonusi su brutalni,ako se i sa igracima pogode ovi bonusi u slucaju dobrih rezultata ima na glavu da lete :bow:

Ima se moze se.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 02 jun 2019, 12:08, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 02 jun 2019, 12:07

Ma daj ba ovo je suplja, 450hiljada km za godinu sa titulom, pa nisi klop

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 02 jun 2019, 12:08

Napapijri je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
kraljlavova je napisao/la:Milanovic i letic sta mislite jesu li za nas
Milanović je dogovorio sa Zrinjskim
Letić može bit solidno rješenje za beka, no nema neki potencijal za daljnu zaradu u budućnosti...
Ako je fudbaler dobar, moze se prodati i nesto kasnije, uostalom Letic ima 26, ako se ne varam?! Ovo govorim iz razloga sto je Ahmetovic imao tu ponudu prosle godine, pa Krste ove polusezone, a oba su zagazila u tridesete. Neka Letica, makar otisao za par stotina hiljada eura, ako ce igrati dobro i biti na nivou ovogodisnjeg Pidre.
kažem nisam protiv njega ali moguće da uprava razmišlja i o isplativosti kad dovodi nekoga, Letić je tanak bio vani,predzadnja ekipa u Češkoj, pustili ga već a igraju završnicu za opstanak....

vidjet ćemo šta bude
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 02 jun 2019, 12:12

Bojim se da ove informacije cure iz kluba i da se priprema teren kako se ne bi produzio ugovor sa Husrefom pod izgovorom da mu ove uslove ne mogu obezbjediti.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 02 jun 2019, 12:13

YNWA je napisao/la: Sta ces, Husref taldzija :kafa:

Najveci svjetski treneri bace preko 50 miliona na promasaje, skautiraju ih godinama, a Husrefu se spominju dva dijeta, jedan doveden ko treci golman, drugi dosao na probu :tokralju: :tokralju:
nije njegov posao da dovodi igrače
očigledno je bilo o čemu se radi

zašto spominješ najveće svjetske trenere? u kojem kontekstu? je li Mourinho doveo nekoga mimo svog sportskog direktora?
o čemu pričaš?
Pitaristok je napisao/la:Ma daj ba ovo je suplja, 450hiljada km za godinu sa titulom, pa nisi klop
250 milja bonusa je za duplu ponovo :D :thumbup:
Inijesta je napisao/la:
Nek mu daju odmah na 5 god, al sa klauzulom da u slucaju otkaza moze dobit samo npr 3 plate a ne ostatak novca iz ugovora , to bi jedino posteno bilo i za njeg iza klub
u tom slučaju nek mu daju na 20 godina ugovor :salut: bez zajebancije, jel pošteno? :thumbup:
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 02 jun 2019, 12:16, ukupno mijenjano 3 puta.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 02 jun 2019, 12:13

Inijesta je napisao/la:
YNWA je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:Mislim da 98% raje zeli da Husref vodi FKS i sljedece sezone . ZASLUZENO . No pitanje je ugovora 1 , 1+1 , 3 ,5 godina .
Samo 3+, najbolje na 5 godina :kafa:

Dobro je kad nam je najveci problem igrac na probi :cool:
Kako bi nam jaran prezivio petogodisnji ugovor :twisted:

Ne moze tako, sta ce onda ostati nama koji ga branimo na netu, nece nam moci isplatiti :kafa:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 02 jun 2019, 12:14

Nama da dovedu kakvog arslana da djabe radi mi bi kukali... Neka vala husrefa, ja vjerujem da vise nece zapostavljati akademce. Pocinjemo liciti na evropske klubove.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 02 jun 2019, 12:18

Napapijri je napisao/la:Bojim se da ove informacije cure iz kluba i da se priprema teren kako se ne bi produzio ugovor sa Husrefom pod izgovorom da mu ove uslove ne mogu obezbjediti.
ovo je vjerovatno pušteno da ne bude da je do para :thumbup: :kafa:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 jun 2019, 12:19

Malo mi je cudno sto smo izasli u javnost s ovim informacijama, nikad dosad nisu otkrivali plate igraca i trenera tako da mi ovo nesto sumnjivo. Al vidjecemo Bože na hajr.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 02 jun 2019, 12:20

Denchi je napisao/la:
Napapijri je napisao/la:Bojim se da ove informacije cure iz kluba i da se priprema teren kako se ne bi produzio ugovor sa Husrefom pod izgovorom da mu ove uslove ne mogu obezbjediti.
Sta mislis da bi onda bio razlog zbog kojega ne bi produzili?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 02 jun 2019, 12:22

bordobijeli je napisao/la:Malo mi je cudno sto smo izasli u javnost s ovim informacijama, nikad dosad nisu otkrivali plate igraca i trenera tako da mi ovo nesto sumnjivo. Al vidjecemo Bože na hajr.
Nije klub nego klix. Sasvim normalno u svijetu fudbala.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 02 jun 2019, 12:22

Nek mu daju odmah na 5 god, al sa klauzulom da u slucaju otkaza moze dobit samo npr 3 plate a ne ostatak novca iz ugovora , to bi jedino posteno bilo i za njeg iza klub[/quote]

Kako bi nam jaran prezivio petogodisnji ugovor :twisted:

Ne moze tako, sta ce onda ostati nama koji ga branimo na netu, nece nam moci isplatiti :kafa:[/quote]

Kaze nek odluci vlasnik svejedno mu je :D

Ma ugovor je zasluzio i nemas tu sta reci al valjda smo naucili lekciju na otpremninama Ikandeu, Stepanovu i slicnim, koliko smo para bacili, treba se i klub zastitit bez obzira sto je to Husref
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 jun 2019, 12:23

bordobijeli je napisao/la:Malo mi je cudno sto smo izasli u javnost s ovim informacijama, nikad dosad nisu otkrivali plate igraca i trenera tako da mi ovo nesto sumnjivo. Al vidjecemo Bože na hajr.
Nismo izasli zvanicno kao klub klix je ovo objavio.Ovo moze biti a i nemora biti tacno.

Ali lijepo citati cifre ove realno :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 02 jun 2019, 12:23

Napapijri je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
Sta mislis da bi onda bio razlog zbog kojega ne bi produzili?

Pa hoce covjek da se ogradi da mu dovedu kvalitetne igrace koje on misli da mogu odgovoriti ovim zahtjevima. Da ostvari ove zacrtane ciljeve. Zeli da mu garantuju za igrace i to je to
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 02 jun 2019, 12:24

Prvi los rezultat nabit ce mu publika na nos ove pare ....

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dadox, forgempp, kogmagie46, Tatamata1946 i 40 gostiju.