PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

alanford87
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la alanford87 » 07 jun 2016, 20:36

PitarBordo je napisao/la:slika

Franto na aparatima.
Posto je Franto napisao da on nije probosanski :facepalm:

A da, vama ako Srbin voli BiH on je Bosanac, a ako ne voli onda je samo Srbin (u neznanju jer je ustvari Bosanac samo on to ne zna)

Kada bih napisao da mozes biti Srbin i Bosanac, bosanski Srbin koji voli svoju drzavu, onda to nema logike?

Aj sad pitajte solinasa, jel on bosnjak ili bosanac? Pitajte usput i svoje roditelje

:facepalm: :facepalm: :facepalm:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 07 jun 2016, 20:39

alanford87 je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:slika

Franto na aparatima.
Posto je Franto napisao da on nije probosanski :facepalm:

A da, vama ako Srbin voli BiH on je Bosanac, a ako ne voli onda je samo Srbin (u neznanju jer je ustvari Bosanac samo on to ne zna)

Kada bih napisao da mozes biti Srbin i Bosanac, bosanski Srbin koji voli svoju drzavu, onda to nema logike?

Aj sad pitajte solinasa, jel on bosnjak ili bosanac? Pitajte usput i svoje roditelje

:facepalm: :facepalm: :facepalm:
Kome nama? S kim ti vodiš razgovor? I ja sam bosanac, a ne bošnjak. I šta ćemo sad? Ja sam ti se obratio jer si izbljuvao tako retardiranu izjavu šatro u tuzli srbi fudbaleri, u Sarajevu snajperisti... i kao gdje su Sarajevski srbi "a da u Hagu"... Frajko se hladno šprda sa stradanjima toliko hiljada ljudi. Kakav si ti društveni nonsens i intelektualni abortus da ti barem toliko nije jasno? Neka te, sviju ti. :kafa:
Samo Saraj'vo.

alanford87
Kontakt:

Post Postao/la alanford87 » 07 jun 2016, 20:45

maroonGiant je napisao/la:
alanford87 je napisao/la:U svakom slucaju imas Hrvate, Srbe i Bosnjake u BiH, koji su ujedno i Bosanci i Hercegovci.
Neki su samo Bosanci, jer se ne osjecaju kao jedan od ova tri naroda, a najcesce su takvi djeca iz tzv. mjesovitih brakova.
Meni je blizi svaki Bosnjak, Hrvat ili Srbin iz BiH nego neko iz Turske, Hrvatske ili Srbije.
Ja se osjecam nacionalno kao Tuzlak, pa Bosanac pa onda tek dalje..

Naucite vise te stvari, spada u opste obrazovanje :!: I da, Milan je bosanski Srbin, koji je probosanski za razliku od vecine antibosanskih Srba ;)
Glupane, fol ti znas sta je Milan Djuric.
Koga boli krac kako se ti izjasnjavas, nije ti ovo klix ni neki politicki forum. Ovo je SPORTSKI forum mamlaze, nafuran si tom nekom komunizam antifa ha hu pricom, konstantno pljujes po religijama i većinskim narodima u BiH.
Da, poznajem njegove roditelje i znam. Sta cemo sad?
Nikog ne vrijedjam, jer u interkulturi zivimo jedan sa drugima, dok u multikulturi jedan pored drugog :kafa:
Navikao sam pokoju zajebanciju baciti na neke razlicitosti jer sam odrastao u takvoj sredini :opaopa: razlicitosti koje su vise potencirane, nego sto uopste postoje i koje su kozmicke prirode :nene:
Samo ti to ne znas, jer nisi nikad zivio u kulturnom smislu sa drugima nego samo pored drugih :nene:
Tema je Milan, fudbaler koji igra za nasu repku, junak dana :bih:
Ne bih spominjao nista dok nisu neuki forumasi poceli pisati gluposti i nepoznavanje opsteg obrazovanja :nedam:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 07 jun 2016, 20:50

alanford87 je napisao/la: :facepalm:
OVOJE SANDŽAK !!!!!#
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

alanford87
Kontakt:

Post Postao/la alanford87 » 07 jun 2016, 20:51

PitarBordo je napisao/la:
Kome nama? S kim ti vodiš razgovor? I ja sam bosanac, a ne bošnjak. I šta ćemo sad? Ja sam ti se obratio jer si izbljuvao tako retardiranu izjavu šatro u tuzli srbi fudbaleri, u Sarajevu snajperisti... i kao gdje su Sarajevski srbi "a da u Hagu"... Frajko se hladno šprda sa stradanjima toliko hiljada ljudi. Kakav si ti društveni nonsens i intelektualni abortus da ti barem toliko nije jasno? Neka te, sviju ti. :kafa:
Ovo nisam napisao :nene:
Za Hag jesam. Jesam za to pogrijesio? Aj sad pogledaj ko je bio u vodstvu RS-a. Sve ljudi ili iz Sa ili skola tog grada.

Super da si Bosanac :thumbup:
Zadnja izmjena: alanford87, dana/u 07 jun 2016, 20:55, ukupno mijenjano 2 puta.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 07 jun 2016, 20:53

sve vas koji spominjete bilo šta oko politike, rata i slično, treba trajno banovati.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 07 jun 2016, 20:57

alanford87 je napisao/la: Za Hag jesam. Jesam za to pogrijesio? Aj sad pogledaj ko je bio u vodstvu RS-a. Sve ljudi ili iz Sa ili skola tog grada.

Super da si Bosanac :thumbup:
Skini se svima s kurrca sa ratom, odakle je ko više ubijao i gdje je ko završio. I ti i @fukaratz i onaj @tuzlakbrojbrojbrojbroj. Te morbidne izjave "gdje su Sa srbi, a da u hagu", "u tuzli srbi fudbaleri u Sa snajperisti" i ono najgore što je došlo iz te vaše grupe "što vas Karadžić ne pobi sve". Niti ste smiješni, niti ste zanimljivi. Ako vam je to jedini način da budete u centru pažnje onda je to stvarno tužno. FUJ! :guz:
Samo Saraj'vo.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 07 jun 2016, 20:59

alanford87 je napisao/la:

Sup
SANDZAKEEE
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

alanford87
Kontakt:

Post Postao/la alanford87 » 07 jun 2016, 21:00

Volite svoju zemlju, ne znate ustav te zemlje i elementarne stvari.

Napadate iz neznanja, pogotovo mog druga fukaratz.

Napisat cu ponovno: Milan Djuric, nas Tuzlak, bosanski Srbin, pravoslavac junak dana i samuraj bh repke :bih:

High

Post Postao/la High » 07 jun 2016, 21:03

alanford87 je napisao/la:Objasnio je da njegova porodica u Italiju nije 'pobjegla iz Tuzle zbog rata', te da bi vjerovatno njegov otac i majka, Goran i Biljana, da nisu ranije otišli u Italiju, ostali u Tuzli i za vrijeme rata.

Milan Đurić odbio je Sinišu Mihajlovića i to objasnio jednostavno:

-Da sam rođen u Srbiji, igrao bih za Srbiju. Ali, rođen sam u Bosni i ja sam Bosanac-kazao je.

Sta je ona sa sarajevskim Srbima? A da u Hagu su :wave:
Nije valjda da misliš da ćemo se mi stidjeti zbog toga? Da si imalo zdrav, odjavio bi se s foruma i ne bi više pravio nijedan korisnički profil. Ovo je veća glupost od one u vezi sa pozorištem koju si samo ti mogao napisati. Sijaset je tvojih gluposti za samo petnaestak dana, neobrazovani kmetu.
Zadnja izmjena: High, dana/u 07 jun 2016, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 07 jun 2016, 21:04

Gledaj ga isto onaj naš bolesni Majkl, samo okrene temu... Trol klasični. :kafa:
Samo Saraj'vo.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 07 jun 2016, 21:08

sto odgovarate radovanovom potomku? stavite ga na blok i nek pise kuji koja ga je okotila

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 07 jun 2016, 21:09

TobeYarabi je napisao/la:sto odgovarate radovanovom potomku? stavite ga na blok i nek pise kuji koja ga je okotila
Ma zakači me ovo što počeše bljuvati retardi... Ne znam koji mi je kurrac, inače sam staložen sa ovim nacifašistima in disguise. :D :kafa:
Samo Saraj'vo.

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 07 jun 2016, 21:10

Preimenujte temu u "pljuvanje po Tuzli".
Yebem vas u usta.
I onda kada vam neko uzvrati tuzlaci 'vaki naki.
I gledam na svim temama isto. :tokralju:
I onda kazu mrze Sarajevo,ne postuju. ..
Koga. .
Pa kako neces mrziti bolan i imati odbojnost prema svemu sto dolazi iz Sarajeva.
Pljujete citav dan yebo vas Mesa i kosooki kup.
A svaki realan covjek koji prati ovu ligu zna da je Ordagic mogao igrati umjesto Hadzica,Hajrovica (jer igra krilo ponekada i u Slobodi),bilo je mjesta za momka zasluzio je za svoje partije i zalaganje ove sezone.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 07 jun 2016, 21:12

Da igra u Sarajevu igrao bi, svakako je od slijedeće godine naš. Tako da igrat će ne sekiraj se.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 07 jun 2016, 21:13

Probisvjet je napisao/la::tokralju: :tokralju:
Puno ime Milan Đurić
Datum rođenja 22. maj 1990. (26 god.)
Mjesto rođenja Tuzla, Bosna i Hercegovina
Visina 1,99 m
🔴⚫️

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 07 jun 2016, 21:14

Agamemnon je napisao/la:Preimenujte temu u "pljuvanje po Tuzli".
Yebem vas u usta.
Koga. .

Do ovog dijela si apsolutno ubo, a što se tiče ostalog, ne bih da uzvraćam mržnju ka Sarajvu i ne bih se spuštao na njihov nivo.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 07 jun 2016, 21:14

Agamemnon je napisao/la:Preimenujte temu u "pljuvanje po Tuzli".
Yebem vas u usta.
Koga. .
Pa kako neces mrziti bolan i imati odbojnost prema svemu sto dolazi iz Sarajeva.
Pljujete citav dan yebo vas Mesa i kosooki kup.

A svaki realan covjek koji prati ovu ligu zna da je Ordagic mogao igrati umjesto Hadzica,Hajrovica (jer igra krilo ponekada i u Slobodi),bilo je mjesta za momka zasluzio je za svoje partije i zalaganje ove sezone.
:facepalm: :facepalm:

Kakve veze imaju grad Sarajevo, selektor Meša i osvajanje ovog kupa- sa forumskim piskaranjima i prepucavanjima.

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 07 jun 2016, 21:15

jurisicduska je napisao/la:Da igra u Sarajevu igrao bi, svakako je od slijedeće godine naš. Tako da igrat će ne sekiraj se.
Jeste vas je cim uplatite 400 000 sto kaze aco necega.
Momak ce produziti ugovor uskoro.
**** Husara mu nije menadjer da ga ucjenjuje.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 07 jun 2016, 21:15

PitarBordo je napisao/la:
TobeYarabi je napisao/la:sto odgovarate radovanovom potomku? stavite ga na blok i nek pise kuji koja ga je okotila
Ma zakači me ovo što počeše bljuvati retardi... Ne znam koji mi je kurrac, inače sam staložen sa ovim nacifašistima in disguise. :D :kafa:
franto je mali cetnicic koji se raduje zbog stradanja u ratu, al to nebi bilo nista cudno da ga neki tzv navijaci slobode ovdje podrzavaju.. a ne kontaju da ako je sretan zbog ''nasih'' zrtava i uziva u omalovazavanju i pljuvanju nasih heroja da je isto tako sretan i zbog kapije i svega drugog cega se normalan covjek moze samo stidjeti.. ne razumijem samo sto ga admini trajno ne odstrane sa ovog foruma, yebo mu mladic najmilije

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.