maroonGiant je napisao/la:alanford87 je napisao/la:U svakom slucaju imas Hrvate, Srbe i Bosnjake u BiH, koji su ujedno i Bosanci i Hercegovci.
Neki su samo Bosanci, jer se ne osjecaju kao jedan od ova tri naroda, a najcesce su takvi djeca iz tzv. mjesovitih brakova.
Meni je blizi svaki Bosnjak, Hrvat ili Srbin iz BiH nego neko iz Turske, Hrvatske ili Srbije.
Ja se osjecam nacionalno kao Tuzlak, pa Bosanac pa onda tek dalje..
Naucite vise te stvari, spada u opste obrazovanje

I da, Milan je bosanski Srbin, koji je probosanski za razliku od vecine antibosanskih Srba

Glupane, fol ti znas sta je Milan Djuric.
Koga boli krac kako se ti izjasnjavas, nije ti ovo klix ni neki politicki forum. Ovo je SPORTSKI forum mamlaze, nafuran si tom nekom komunizam antifa ha hu pricom, konstantno pljujes po religijama i većinskim narodima u BiH.
Da, poznajem njegove roditelje i znam. Sta cemo sad?
Nikog ne vrijedjam, jer u interkulturi zivimo jedan sa drugima, dok u multikulturi jedan pored drugog
Navikao sam pokoju zajebanciju baciti na neke razlicitosti jer sam odrastao u takvoj sredini

razlicitosti koje su vise potencirane, nego sto uopste postoje i koje su kozmicke prirode
Samo ti to ne znas, jer nisi nikad zivio u kulturnom smislu sa drugima nego samo pored drugih
Tema je Milan, fudbaler koji igra za nasu repku, junak dana
Ne bih spominjao nista dok nisu neuki forumasi poceli pisati gluposti i nepoznavanje opsteg obrazovanja