Ovo jedino moze biti slucaj, ako Suarez ode, mada i to je pitanje. U svim ostalim situacijama, 99% nepotreban.muxa je napisao/la:
Liverpool, Arsenal i Monaco glavni kandidati za Balotelija.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Negdje se spominje da bi mogli prodati Balotellija, a dovesti Negreda. U tom slučaju bih možda bio za transfer. Ali prodati ga i dovesti polovnjaka, to neće da može, kakav god luđak bio.
Druga stvar kada bi ŽELIO otići. Onda neka ide, bez obzira na sve. Ovdje ubrajam i Šilju.
Emeri i Prandelli produžili ugovore, znači ništa od njih. Anchelotti i Spaletti također. Ispade da će na kraju jedina opcija biti Seedorf ili Inzaghi.
I ponovo se nisu nagodili oko Ramija. Bože dragi, više nemam živaca ovo čitati.
Druga stvar kada bi ŽELIO otići. Onda neka ide, bez obzira na sve. Ovdje ubrajam i Šilju.
Emeri i Prandelli produžili ugovore, znači ništa od njih. Anchelotti i Spaletti također. Ispade da će na kraju jedina opcija biti Seedorf ili Inzaghi.
I ponovo se nisu nagodili oko Ramija. Bože dragi, više nemam živaca ovo čitati.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ne bih imao nista protiv Negreda, pravo mi je gotivan napadac.
Haman da ce ipak biti Pipo.
I sad se covjek zapita zasto im je trebao experiment sa Sedorfom, mogli odmah stavit Pipa i do sad bi znali imal sta od njega. Ovako postoji mogucnost da izgubimo jos jednu sezonu + su zijanili 10 mil na Sedorfa
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Haman da ce ipak biti Pipo.
I sad se covjek zapita zasto im je trebao experiment sa Sedorfom, mogli odmah stavit Pipa i do sad bi znali imal sta od njega. Ovako postoji mogucnost da izgubimo jos jednu sezonu + su zijanili 10 mil na Sedorfa
Il Club più titolato al mondo!
Pa s obzirom da su otpali svi jači treneri sa kojima smo se povezivali, bit će da ipak ostaje Seedorf. Ustvari, možda bi ga i otjerali da mu ne moraju isplatiti novce, ali je'bi ga sad... ne isplati im se.
Ali ja sam apsolutno za ostanak Profesora. Dajte čovjeku igrače koje želi i siguran sam da će napraviti dobre stvari. Fazon je da on sam sastavi ekipu i da mu se to omogući bez da se drugi petljaju u njegove odluke.

Ali ja sam apsolutno za ostanak Profesora. Dajte čovjeku igrače koje želi i siguran sam da će napraviti dobre stvari. Fazon je da on sam sastavi ekipu i da mu se to omogući bez da se drugi petljaju u njegove odluke.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- LegendKiller
- Kontakt:
Ta prica da mu drugi sastavljaju ekipu mi je pravo glupa, pa nije selektor BiH reprezentaciju u vrijeme Muniba Usanovića. Ako je on trener a Galijani mu se petlja u posao fino neka kaze izvoli Celo sjedni na klupu i vodi ekipu jaa odoh, a ne ovako, kao što je npr. Vaha uradio Mamiću. Ovako ispade Sedorf je trener zelio bi i ostati a za svaki neuspjeh su krivi Celo i Tata jer mu oni sastavljaju ekipu, niđe veze. Ovom pricom samo jos vise pada u ocima navijaca. Ocekivali smo cvrstu ruku na trenerskoj poziciji ali smo izgledali dobili p....rope11 je napisao/la:Pa s obzirom da su otpali svi jači treneri sa kojima smo se povezivali, bit će da ipak ostaje Seedorf. Ustvari, možda bi ga i otjerali da mu ne moraju isplatiti novce, ali je'bi ga sad... ne isplati im se.![]()
Drago mi je zbog pipa inzagija.
Ali to i jeste razlog zašto ga ćelo ne podnosi i zašto ga žele smaknuti sa trenerske pozicije. Galliani je navikao na svoju ruku dovoditi igrače, ali kada je Seedorf stopirao nečiji transfer i rekao da ga ne želi, ovaj je pukao. Da ne pričam kako telefonskim pozivima naređuje koga staviti u ekipu.
Vjerujem da bi ih ovaj još davno stjerao u pm, ali neće iz principa. I jer ima obzira prema klubu i navijačima.
A ovo ako je tačno, Inzaghi za Seedorfa, odnosno dva neiskusna trenera je stvarno smiješno. Glupost na kvadrat. Da mi je baš znati šta će ovim postići.
Vjerujem da bi ih ovaj još davno stjerao u pm, ali neće iz principa. I jer ima obzira prema klubu i navijačima.
A ovo ako je tačno, Inzaghi za Seedorfa, odnosno dva neiskusna trenera je stvarno smiješno. Glupost na kvadrat. Da mi je baš znati šta će ovim postići.

Zadnja izmjena: rope11, dana/u 26 maj 2014, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
ako je istina zao mi je profesora jel nisu ispali korektni prema njemu def je zasluzio priliku da se dokaze, ali u drugu ruku mi je drago zbog pipa jel je pokazao sa mladima da ima slifa za vodjenje ekipe i ako prenese onu svoju energiju na igrace bice nesto od ekipe, samo jos da ga poguraju oko pojacanja 

Ne znam fakat šta u Milanu misle sa ovim čestim promjenama trenera.Pa ovom timu Milana ne bi pomogli Guardiola i Mourinho zajedno.Kad će shvatiti da nije problem u treneru nego u igračkom kadrom koji je kvalitetom u rangu Cesene.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Raja, osim što mijenjamo trenera
, ima li kakvih naznaka bekova koji znaju centrirati? 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ima. Murru. Nećemo zamjeriti ako nikad nisi čuo za njega.
Drugi je Sisoko, ali u njegove kvalitete ne bih ulazio.

Zadnja izmjena: rope11, dana/u 26 maj 2014, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ehh, Google čuda radi
Mlad je, iskreno nisam ga nikad gledao, ne znam da li ima neke koristi od njega ali siguran sam da je bolji od Constanta i ekipe
A Sisoko jel' to onaj što mu u vakat zubi nisu valjali?
Pa čovječe on je u Liverpoolu rezerva. To možda ne izgleda strašno dok ne uzmeš u obzir da im je glavni lijevi bek povrijeđen (Enrike) a da je taj Sisoko zamjena Flanaganu
. A liverpulovci kažu da im je taj lijevi bek jedna od najslabijih tačaka u timu... Ne znam treba li šta dalje polemisati 
Još jedan megatransfer u režiji uprave.

Mlad je, iskreno nisam ga nikad gledao, ne znam da li ima neke koristi od njega ali siguran sam da je bolji od Constanta i ekipe

A Sisoko jel' to onaj što mu u vakat zubi nisu valjali?

Pa čovječe on je u Liverpoolu rezerva. To možda ne izgleda strašno dok ne uzmeš u obzir da im je glavni lijevi bek povrijeđen (Enrike) a da je taj Sisoko zamjena Flanaganu

Još jedan megatransfer u režiji uprave.

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Dobar je Murru meni na menadzeru zamjena za Santonarope11 je napisao/la:Ima. Murru. Nećemo zamjeriti ako nikad nisi čuo za njega.![]()

- IlPrincipe
- Kontakt:
Inzaghi is expected to be announced as Milan's new coach after the club has reached an agreement with Seedorf about his severance package.
The meeting in Arcore is now over. Galliani, Inzaghi and Confalonieri have all left Berlusconi's villa.
The meeting in Arcore is now over. Galliani, Inzaghi and Confalonieri have all left Berlusconi's villa.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Tačno čovjek ne zna šta da kaže. Nije da mi nije drago što je Pippo trener ali mi je strašno žao Seedorfa. Kada bi mu barem ponudili kakvu funkciju u klubu.. 

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
nzm nekako nije bilo o tome rijeci ali ja bi dao prije Tasottiu da bude trener nego Pippu. Jbg cojk je tu kolko vec godina i bivsi je igrac i sve. Nekako mi beze da on bude pomocnik Inzaghiu 

uceram im karinu vise. nema me dva dana i svasta se desi.... eto nemam nista protiv pita ali Seedorf je po meni zasluzio da ostane na klupi. i uopste nije bio los od kako je doso. dabogda ima se Inzaghi obio o nos.... ccccccccccccccc
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Jako realno sa tvoje straneSaurman je napisao/la:Ne znam fakat šta u Milanu misle sa ovim čestim promjenama trenera.Pa ovom timu Milana ne bi pomogli Guardiola i Mourinho zajedno.Kad će shvatiti da nije problem u treneru nego u igračkom kadrom koji je kvalitetom u rangu Cesene.

Sto se Tasotija tice ja mu nebi dao ni da bude pomocnik.
Il Club più titolato al mondo!
- muha milanez
- Kontakt:
Goni ih u pm vise, sta rade od kluba, sramota. Ne mogu normalnog trenera dovest, nije niko lud da dodje u klub u kojem nece dobit igrace koje trazi.. Neka njima Pipa, jos jedna sezona propala u najavi 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- IlPrincipe
- Kontakt:
Corriere dello Sport reports that Silvio Berlusconi has imposed a salary cap for Milan's new signings: no more than €2.5m per year
Odlazi i Tasotti vjerovatno. Pippo će novog pomoćnika dovesti.
Žao mi je Seedorfa jer mu nije pustena prilika do kraja, imao je nevjerovatnu konekciju s igračima. Pa skoro svaki gol koji padne naš igrač koji je dao gol trči u zagrljaj prvo njemu
Ali eto, smatram da će i Pippo biti odličan.

Odlazi i Tasotti vjerovatno. Pippo će novog pomoćnika dovesti.
Žao mi je Seedorfa jer mu nije pustena prilika do kraja, imao je nevjerovatnu konekciju s igračima. Pa skoro svaki gol koji padne naš igrač koji je dao gol trči u zagrljaj prvo njemu

Ali eto, smatram da će i Pippo biti odličan.

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.