BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
evo malo sam ih smarao, rekli su ili na SK1 ili na SK2 ako se poklopi sa Novakom 
#Ynwa
Na ovakvu igru kao sto igra u Miamiju ne mogu ostati ravnodusan.shminka je napisao/la:Trebalo ti je malo više vremena, al si se i ti zaljubio u njegove varijacijebodi123 je napisao/la:Jao koliko talenta ima u ovom decku, sto mu Bog nije dao jos jedno 10ak centi da ima i servis dobar, imali bi top 10 igraca sigurno. Kakvi su ovo slajsovi, kakvo nadmudrivanje i kakvi drop-shotovi
Koliko dobro ih igra sada na ATP nivou, toliko nonsalantno i bespotrebno ih igra na Challenger nivou. Samo se nadati proboju u top60 da ima sigurne MD svih mastersa i ATP 500 turnira i mozemo svi ocekivati velike stvari od naseg Dzumija.
Nego, jesi li optimista za veceras ?
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Varijacije su njegova snaga, to ti je sada valjda jasno, bez njih ne bi imao šta tražiti protiv najboljih
Ne znam iskreno, uvijek sam se pitao kako bi to izgledalo protiv Isnera, Raonića, Karlovića, prije svega kako će izgledati jedan pored drugog na mreži, jer veći kontrast ne postoji u svijetu tenisa. Baš kao što ni u igri ne postoji veći kontrast. Duel najboljeg i najlošijeg servisa na svijetu. Po svoj logici, igrač sa jačim servisom bi morao imati OGROMNU prednost. Ni današnje podloge i teniska oprema ne pomažu, prije 10 godina bi Damir na šljaci ili sporom hardu bio veliki favorit, danas ovakve podloge igračima tipa Raonić savršeno odgovaraju. Čak mislim da bi Damiru bilo draže da se igra na bržoj podlozi, jer bi onda i on kudikamo lakše držao svoj servis.
Ostaje da vidimo da li je u stanju da reternira brutalni servis, koliko je u stanju ostati miran pri protivnikovom skidanju linija servisom, koliko je u stanju držati svoj servis.
Realno, ovakvi protivnici su u teoriji najgori po Damira, jer ne daju apsolutno nikakav ritam igri. Ostaje da vidimo da li to važi i u praksi, vjerujem da da.
Ne znam iskreno, uvijek sam se pitao kako bi to izgledalo protiv Isnera, Raonića, Karlovića, prije svega kako će izgledati jedan pored drugog na mreži, jer veći kontrast ne postoji u svijetu tenisa. Baš kao što ni u igri ne postoji veći kontrast. Duel najboljeg i najlošijeg servisa na svijetu. Po svoj logici, igrač sa jačim servisom bi morao imati OGROMNU prednost. Ni današnje podloge i teniska oprema ne pomažu, prije 10 godina bi Damir na šljaci ili sporom hardu bio veliki favorit, danas ovakve podloge igračima tipa Raonić savršeno odgovaraju. Čak mislim da bi Damiru bilo draže da se igra na bržoj podlozi, jer bi onda i on kudikamo lakše držao svoj servis.
Ostaje da vidimo da li je u stanju da reternira brutalni servis, koliko je u stanju ostati miran pri protivnikovom skidanju linija servisom, koliko je u stanju držati svoj servis.
Realno, ovakvi protivnici su u teoriji najgori po Damira, jer ne daju apsolutno nikakav ritam igri. Ostaje da vidimo da li to važi i u praksi, vjerujem da da.
Poslije kojeg meča igra Damir, evo Kyrgos zavrsava. 
23:00 23:00 23:00 23:00 23:00 23:00
23:00

23:00
Jel ima youtube link ko sinoc sto je bio ???
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
?Bobadilla je napisao/la:Jel ima youtube link ko sinoc sto je bio ???
Ma sinoc je neko napravio stream sa SK preko youtubea bilo gledljivo pa me zanima da li ce opet biti nesto slicnosudac92 je napisao/la:?Bobadilla je napisao/la:Jel ima youtube link ko sinoc sto je bio ???
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Ima postavio je kyrgios ranije
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Vidis, bicu malo hrabar i reci cu da Damir ima jedan od najboljih na svijetu chip returna. A znamo da chip return protiv big servera je ubjedljivo najbolja odbrana. Sto ? Zato sto im vraca mrtvu i nisku lopticu s kojom ce Damir kupovati vrijeme sebi, a njima ne daje dovoljno snage za ubojit napad. Zato cu prognozirati da Damir ce imat mnogo manje problema sa samim vracanjem servisa Raonica nego sto to imaju mnogi drugi igraci, i reci cu da ce imati Damir prostora za brejk. Kljucni faktor ovog meca je njegov servis, ukoliko zadrzi Milosa i ne dopusti mu da mu pravi veliki broj brejkova Damke ce imati svoje sanse u ovom mecu.shminka je napisao/la:Varijacije su njegova snaga, to ti je sada valjda jasno, bez njih ne bi imao šta tražiti protiv najboljih
Ono sto Damir mora raditi je forsirati BH Milosa jer on i dalje najlosiji segment njegove igre. Forsiranjem njegovog BH Raonic ce se izvlaciti na FH kako to on obicno radi i time ce gubiti dosta snage i otvarati svoju FH stranu koju Damir mora napadati, sto forhendom sto niskim bekend slajsevima koji ce mu sluziti kao prilazni udarac za mrezu, Milos se tesko snalazi sa niskim lopticama a njegovi passing shotovi su blago receno losi.
Naravno sve ovo djeluje odlicno u mojoj nekoj zamisli, ali na terenu ce uticati i Damirova psiha, ako opusti ruku i ne bude mislio o velicini protivnika imace svoje sanse.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Na SK2 prenos
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kad? U 23:00?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Možda može blokirati Kukushkinu, Lošmijev servis prvo mora dohvatiti, ruke su mu kratke, pokriva malo prostora ako je blizu osnovne, odakle može blokirati servis. Sa par metara iza osnovne nema bloka servisa. Vidjet ćemo koju će poziciju zauzeti na reternu. Sem toga, takav retern je dosta učinkovitiji na brzim podlogama. Nemoj zaboraviti da se sa ovakvim protivnikom nikada nije sastao...
Znamo kako je teško išao retern protiv Federera, protiv Berdycha, kojekakvih anonimusa, a Lošmi je za sve te igrače doktor servisa
Znamo kako je teško išao retern protiv Federera, protiv Berdycha, kojekakvih anonimusa, a Lošmi je za sve te igrače doktor servisa
- JohnCleese
- Kontakt:
Da li ima SK2 na balkan sportu u HD-u, kao i SK1???
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
stream
citajuci vase prognoze koji bolje pratite tennis nas damir nema neke sanse haman
https://****.com - Live Cam Chat - No Verify - Anonymous Casual Dating - [url=https://****.com/girls.html] How To Use Dating Chat [/url]
Pomjereni svi preostali mecevi, Damir u 23.15
Ima li negdje prenos osim na SK2? Kad će na kraju on počet?
Idemooooo 
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.