sta ispa razigrivac ili DMadal je napisao/la:imali smo jokera timceka i opet nista

Ojjjjjj CIRO vraze sto mu otvori ocu sljepcu uhljebu ovaj GERMANIJE DZEPA BRATA.
sta ispa razigrivac ili DMadal je napisao/la:imali smo jokera timceka i opet nista
kinder_jaje je napisao/la:Samo je pokazao kakav je takticar i da ga mrtva Nigerija nadigra kao da smo igrali sa Spanijom.Hvala lijepo strucnjak
Idiot lik. Idiot totalni.MB7 je napisao/la:kinder_jaje je napisao/la:Samo je pokazao kakav je takticar i da ga mrtva Nigerija nadigra kao da smo igrali sa Spanijom.Hvala lijepo strucnjak![]()
![]()
Kakvu karijeru yhebo ga onaj turski klub kojeg je treniro u guzicu, kakvu karijeru?kinder_jaje je napisao/la:Ljudi moji pogledajte i poslusajte onu reportazu sto je radila aldzazira pa da cujete izjavu od koje sam ga istog trena zamrzio,kao nudjeno mu dva ili tri puta da vodi repku ali on nije htio da baci mrlju na svoju karijerunije on pape on je papak koji nema trun patriotizma u sebi
MOZE LAGATI LAJIKA I OVE KOJI SU OCARANI TIM IMENOM SAFET SUSIC KAO DJECA MESSIJEM A MESSI JE OBIVNI GLAVATI PRAZNOGLAVI KOJI CE VJEROVATNO BITI U MALO MOLJEM RANGU SAFETA GENIJALCA NIJE TESKO AKO KAD TAMO XY GODINE ODLUCI DA BUDE ONO STO JE POKUSAO BITI POSLE I SAMIMostaracVelezovac je napisao/la:Kakvu karijeru yhebo ga onaj turski klub kojeg je treniro u guzicu, kakvu karijeru?kinder_jaje je napisao/la:Ljudi moji pogledajte i poslusajte onu reportazu sto je radila aldzazira pa da cujete izjavu od koje sam ga istog trena zamrzio,kao nudjeno mu dva ili tri puta da vodi repku ali on nije htio da baci mrlju na svoju karijerunije on pape on je papak koji nema trun patriotizma u sebi
Vaha ima trenersku karijeru.
Dusko ima trenersku karijeru.
Mesa ima trenersku karijeu.
Ivica Osim ima trenersku karijeru.
Ciro ima trenersku karijeru.
O kakvoj karijeri prije repke BiH Susic prica?
Kakvu karijeru yhebo ga onaj turski klub kojeg je treniro u guzicu, kakvu karijeru?MostaracVelezovac je napisao/la:kinder_jaje je napisao/la:Ljudi moji pogledajte i poslusajte onu reportazu sto je radila aldzazira pa da cujete izjavu od koje sam ga istog trena zamrzio,kao nudjeno mu dva ili tri puta da vodi repku ali on nije htio da baci mrlju na svoju karijerunije on pape on je papak koji nema trun patriotizma u sebi
Kako to, on je nevidjeni genije.Batko je napisao/la:I njegova je odzvonila... On mora dati ostavku sto prije!!!
Sent from my Home using fingers
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.