Safet Sušić - Pape

MB7
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la MB7 » 22 jun 2014, 06:51

adal je napisao/la:imali smo jokera timceka i opet nista
sta ispa razigrivac ili DM :? krilni napadac ole ole ole ole TINO gdje si Avdijo moze malo i njega. ovaj Hadzica...kad je Sunjic sa mjesta 21 igrac rep. DZILE COVJEK U TOP 11 protiv Nigerije rusi sisteme veliki genije. :crazy: :thumbup: zajebo si crnce a nas prije svega... :twisted: **** ga....sto bi rekli sve ce ovo proci Safate ne vracaj se kuci nikada vise drzi se Konjaspora ako ikako mozes sto duze a nas zaboravi kao sto si to uredno radio od11996 do 2009te.

Ojjjjjj CIRO vraze sto mu otvori ocu sljepcu uhljebu ovaj GERMANIJE DZEPA BRATA.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 22 jun 2014, 07:25

Stvarno nikad do sad ruznu rijec nisam napisao ni za igrace ni za selektora iz nekog postovanja jer nam predstavljaju drzavu na najbolji nacin. Al ovo danas- e ovo je lakrdija. Teska lakrdija. I po meni je samo Safet kriv. I igraci su morali bolje odigrati i koncentrisati se, ali crni sine kako ces se skoncentrisati kad ti u biti neznas ni koju poziciju igras ni kud gonis? A tako ih je postavio da je samo Begovic mogao znati tacno koju poziciju igra.
Pa nana moja koja fudbal ocima nikad vidjela nije bi bolje postavila na osnovu utakmice koju smo odigrali protiv Argentine. Pa zar je toliko tesko izvesti isti tim? Ako je htjeo sta mjenjati mogao je ubaciti samo Medu da igra sa Besicem nazad a Pjana da zauzme Misketovo mjesto jer ovaj meda sa kasike nemoze i to je i pticama na grani jasno do sad. I to je sva mudrost bila crni Safete. Al jok. Hajmo mi praviti glanjc novu taktiku pred odlucujucu tekmu na SP. E Allal ti vjera majstore svog zanata. :clap: :clap: Pa zalosti pusta kad sam vidio Momciluka i Bicu na klupi suze same krenuse. Kolasinac samo sto ne place a Bico nervozan sa rukama nesto radi gledam kad ce momak nervni slom dobiti. I zasto? Zbog jednog autogola za koji su obojica najmanje krivi. E moj Safete. Mladi su to igraci. Treba im dati podrsku da se vrate nakon takve utakmice a ti ih pocastio klupom. :clap: :clap: :tokralju: :tokralju: :tokralju: Ja se nadam da te u repci vise ne moram gledati.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 22 jun 2014, 07:39

I btw na faceu posle tekme program i Marjan se javlja. Covjek zanjemio :o :o :o Ni na kakva pitanja odgovara samo govori reci cu sve kad se vratim u Sarajevo jer ne zelim da se moje rijeci pogresno protumace. Elem nesto se ovdje gadno desava. :? :? :?
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 22 jun 2014, 07:53

I njegova je odzvonila... On mora dati ostavku sto prije!!!

Sent from my Home using fingers

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 22 jun 2014, 07:54

Samo je pokazao kakav je takticar i da ga mrtva Nigerija nadigra kao da smo igrali sa Spanijom.Hvala lijepo strucnjak :tokralju:

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 22 jun 2014, 07:55

kinder_jaje je napisao/la:Samo je pokazao kakav je takticar i da ga mrtva Nigerija nadigra kao da smo igrali sa Spanijom.Hvala lijepo strucnjak :tokralju:
:thumbup: :kafa: :(

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 22 jun 2014, 08:01

MB7 je napisao/la:
kinder_jaje je napisao/la:Samo je pokazao kakav je takticar i da ga mrtva Nigerija nadigra kao da smo igrali sa Spanijom.Hvala lijepo strucnjak :tokralju:
:thumbup: :kafa: :(
Idiot lik. Idiot totalni.
Sjajni igraci su nas odveli na SP usprkos njegovim idiotlucima.
Hajrovic mu je spasio glupu guzicu Eurogolom da dodjemo na SP.
Ali nazalost nije se moglo protiv mamlaza kad promjeni sve i eksperimentise u drugoj tekmi SPa.

Ni sad ne mogu sebi doc. Koja budala. Kakav konj. Koji tokmak yebo on sebi mater.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 22 jun 2014, 08:05

Ljudi moji pogledajte i poslusajte onu reportazu sto je radila aldzazira pa da cujete izjavu od koje sam ga istog trena zamrzio,kao nudjeno mu dva ili tri puta da vodi repku ali on nije htio da baci mrlju na svoju karijeru :crazy: nije on pape on je papak koji nema trun patriotizma u sebi :bow:

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 22 jun 2014, 08:22

kinder_jaje je napisao/la:Ljudi moji pogledajte i poslusajte onu reportazu sto je radila aldzazira pa da cujete izjavu od koje sam ga istog trena zamrzio,kao nudjeno mu dva ili tri puta da vodi repku ali on nije htio da baci mrlju na svoju karijeru :crazy: nije on pape on je papak koji nema trun patriotizma u sebi :bow:
Kakvu karijeru yhebo ga onaj turski klub kojeg je treniro u guzicu, kakvu karijeru?

Vaha ima trenersku karijeru.
Dusko ima trenersku karijeru.
Mesa ima trenersku karijeu.
Ivica Osim ima trenersku karijeru.
Ciro ima trenersku karijeru.

O kakvoj karijeri prije repke BiH Susic prica?

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 22 jun 2014, 08:27

Poraz od Nigerije je samo greska Safeta. Zasto je mjenjao tim koji je imao dobru hemiju, koji mozemo nazvat i pobjednickim timom? I corav covjek je sinoc mogao vidjet da je Medunjanin bio prespor za camuge, i da je ispadao svaki put kad su camuge isle kroz sredinu. Takode je ocigledno bilo da su skoro svi napadi dosli s lijeve strane gdje je Lulic bio. Ali onda nastupa jos veca genijalnost SAfeta. Uvodi Salihovica koji da se slazemo je isprdio svoje, lik koji ima centarsut ko Bicakcic. Uvodi Ibisevica umjesto Hajrovica koji je bio najagilniji, imao par solo prodora kad niko nije mogao povuci loptu naprijed. I uvodi TSS-a, ne znam cemu i zasto to sve. :) Pogrijesio s izmjenama, pogrijesio s taktikom.

Vrijeme je za odlazak Safete Sajo, vrijeme je da se i ovaj skart izbaci iz repke i vrijeme je za odlazak Spahe kojeg su sinoc camuge ubile u pojam :)

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 22 jun 2014, 08:28

MostaracVelezovac je napisao/la:
kinder_jaje je napisao/la:Ljudi moji pogledajte i poslusajte onu reportazu sto je radila aldzazira pa da cujete izjavu od koje sam ga istog trena zamrzio,kao nudjeno mu dva ili tri puta da vodi repku ali on nije htio da baci mrlju na svoju karijeru :crazy: nije on pape on je papak koji nema trun patriotizma u sebi :bow:
Kakvu karijeru yhebo ga onaj turski klub kojeg je treniro u guzicu, kakvu karijeru?

O kakvoj karijeri prije repke BiH Susic prica?
MOZE LAGATI LAJIKA I OVE KOJI SU OCARANI TIM IMENOM SAFET SUSIC KAO DJECA MESSIJEM A MESSI JE OBIVNI GLAVATI PRAZNOGLAVI KOJI CE VJEROVATNO BITI U MALO MOLJEM RANGU SAFETA GENIJALCA NIJE TESKO AKO KAD TAMO XY GODINE ODLUCI DA BUDE ONO STO JE POKUSAO BITI POSLE I SAMI :oops: MARADONA STRUCNJAK

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 22 jun 2014, 08:32

MostaracVelezovac je napisao/la:

O kakvoj karijeri prije repke BiH Susic prica?[/quote

evo poslusaj

" onclick="window.open(this.href);return false;

36:22 :clap:

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 22 jun 2014, 08:36

Idiot. Stvarno idiot. Ali eto, bar je iskren.
Poredi to s Vahom koji uzima pod palicu jedan Alzir u kojem nemozes nac 3 igraca da valjaju, i sa njima osvaja kup Afrike.

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 22 jun 2014, 08:54

Vrijeme je za novog čovjeka na klupi.Hvala ti za sve ali nemaš ti damu za veće podvige kao i pojedini igrači
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 22 jun 2014, 09:05

Poslije Argentine sam rekao da je ono bio maksimum ali ovo je sramota. Rezerva Hajduka igra a igrac prvog tima Shalkea ne igra. Ja takticara i g*vana.
Cuj Sunjic, cuj Tino. Pa kako ga nije sramota?!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 22 jun 2014, 09:09

slika
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 22 jun 2014, 09:18

Batko je napisao/la:I njegova je odzvonila... On mora dati ostavku sto prije!!!

Sent from my Home using fingers
Kako to, on je nevidjeni genije.

Hajmo svi vi obozavaoci ovog kriminalca, dodjite pa ga dalje branite. Pljuvali ste po kome ste mogli, kako bi ste odbranili neodbranjivo. Branite ga i sada. Safet vam je konacno podjelio pljuske, pa ste sada na aparatima? :lol:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 22 jun 2014, 09:24

Trener sa znanjem i mudima bi prosao ovu grupu (koja je najlosija na prvenstvu) bez problema sa 7 ili 9 bodova. Imamo idiota koji nije pripremio ekipu i koji igra najbitniju utakmicu od postojanja ove zemlje s Misimovicem na krilu i s Lulicem (koji je bio najgori protiv Argentine) na beku. Ljudi su nas ubili po toj strani. To je nekoliko sitnica. O tome da nema muda da odgovori Spahicu na provociranja preko medija 2 mjeseca prije prvenstva, o tome da ne smije da zamjeni Spahica, Džeku itd. su samo kapi u moru. Uvijek ce se u bilo kom razgovoru pricati o njemu kao covjeku koji nas je odveo na ovo prvenstvo, ali realno onu grupu i ovu Grcku prosao bi svaki drugi forumas na klupi, svako drugi i prije zadnjeg kola ili prije 70 minute protiv Litvanije. Mozda je vakat da se otvori tema "Novi selektor" pa da tamo nagađamo, jer ce valjda ovaj neznalac biti posten i dati ostavku (jer ga ovi nasi nece otpustiti), koju je najavio kod Sanele u emisiji u slucaju ne prolaska grupe. Ja bih volio nekog stranca, koji ce znati bolje iskoristiti ovu novu generaciju talenata, bez Spahica i Misimovica, amidjica, dajdjica, poluprofesionalaca itd. Zivot ide dalje, a i nove kvalifikacije su tu na pragu. Sretno!
Edit: zaboravio sam sjajnog Zukanovica, valjda ce neko postaviti pitanje kapitenu zasto su se igraci slozili da je povrijedio njih i uvrijedio krovnu kucu i sl, jer je Safet direktno prebacio lopticu na igrace, pa on je kapiten. Valjda je moralan lik, valjda je normalno da mjesec prije priprema on prica onako o selektoru a ova reakcija Zukanovica nije.
Malo ovi novinari nek progovore, postave pitanje, ne znam sta su otisli tamo da se suncaju i kupaju. Ljudi tamo kao treba da rade a saznaju sastave sat poslije nas. Neki tamo jos ne znaju da je bomba bila da je Roben trcao onom brzinom itd, provaljuju se svakodnevno. Valjda ce neko u tom sivilu ako nista imati muda i traziti odgovore koje nacija trazi. Niko ne smije da pita je li Lulic bolji bek od Kolasinca idiot vas vesla na svakoj presici, novinar hrvatskog portala dosao i postavlja pitanja o Tinu na onoj presici, vi sutite ko misevi. i vi sa Sportsport, ako nece Spahic i Dzeko da vam daju izjave cupajte ih za rukave mame im njihove i snimite to nek ljudi vide, ne zanima nas vasa zavrsna recenica tekstova da neki nisu htjeli razgovarati itd. radite svoj posao.
Zadnja izmjena: amko27, dana/u 22 jun 2014, 09:51, ukupno mijenjano 2 puta.

muhammedbesic
Kontakt:

Post Postao/la muhammedbesic » 22 jun 2014, 09:46

Selam Alejkum Safete Susic

De mi reci sto Kolasinac nije igrao od pocetka kad je jedini ljevi bek kojeg imamo?

Spahic i Misimovic hvala vam i Alahimanet iz repke

Sto Salihovic igra stalno ljevog beka sto?

Za Buducnost prva postava

--------------------------Begovic------------------------------------

Mujdza---------Bickacic-----------Besic--------------Kolasinac

--------------Salihovic----------------Medunjanin -----------------

Hajrovic-----------------Pjanic------------------------------Lulic

---------------------------Dzeko--------------------------------

Besic naravno moze igrat i defenzivnog veznog i Zukanovic, Sunjic itd u odbrani, A isto tako moze Ibisevic za Dzeku pocet.

Sve u svemu VOLIM TE BOSNO DO SMRTI

Susicu put pod noge. Barbarez, Salihamidzic, Bajevic, Halilhodzic Bujrum ko voli nek izvoli :bih: :bih: :bih:

musla
Kontakt:

Post Postao/la musla » 22 jun 2014, 09:52

nema potrebe da pljujete po igračima,taktika nije valjala tj.pape,kojem ni 3 šamara (2 od slovačke 1 od litvanije) nisu dovoljni da skonta da miske,medunjanin i pjana nemogu zajedno igrati. Defanzivno nas nigdje nema kad oni igraju zajedno,waiss nam je pravio probleme a ne superbzi i jaki nigerijci,užasna greška.
i da,sudija je bio katastrofa,direktno uticao na rezultat,ali igra loša,vrlo loša...odigraš 3 super utakmice u novoj formaciji i pape nešto mudruje,ee moj pape,priznaj grešku,preuzmi odgovornost,ne dozvoli da se sad između sebe koljemo...

naprijed ZMAJEVI :bih:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.