FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ostadoše pudlice same awwww
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ja se krecem po ovom duhansko/molasa miljeima. Ne moze mi nista promaci.
Za nocne klubove treba nam neko drugi, tu mi je taraba.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
zlo ciniti a dobru se nadati...ne moze

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
KANA je napisao/la: ↑16 mar 2020, 19:01Javio se je on meni davno u pp ali nisam htio ofirati ,nego me zanima ko je onak stikewarzone ?jeste se jajara zamaskirala

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
@avalPacidoroP bujrumkerimatomic1921 je napisao/la: ↑16 mar 2020, 19:09Ja se krecem po ovom duhansko/molasa miljeima. Ne moze mi nista promaci.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
recikerimatomic1921 je napisao/la: ↑16 mar 2020, 19:09Ja se krecem po ovom duhansko/molasa miljeima. Ne moze mi nista promaci.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ahahahhaahhahahahahahah gledaj jarana što se znaju
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ovo ko ona rodbina kad se nadje nakon 100 godina

Zov'te avlamija da ga počastim spermatozoidima. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Pratio sam ti "pulena" za novu godinu u fejsu.LjoZee je napisao/la: ↑16 mar 2020, 19:11@avalPacidoroP bujrumkerimatomic1921 je napisao/la: ↑16 mar 2020, 19:09Ja se krecem po ovom duhansko/molasa miljeima. Ne moze mi nista promaci.
Za nocne klubove treba nam neko drugi, tu mi je taraba.![]()
Boga mi tri koke opasne voda. On u odijelu sa svojim umiljatim glasom obara s nogu

Ja sam više mislio na tvoje nepoznavanje delinjovih kvaliteta

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Da li vi vidite ovo, ljudi? Ko ima najjaceg pulena? Ko?avalPacidoroP je napisao/la: ↑16 mar 2020, 19:15Pratio sam ti "pulena" za novu godinu u fejsu.LjoZee je napisao/la: ↑16 mar 2020, 19:11@avalPacidoroP bujrumkerimatomic1921 je napisao/la: ↑16 mar 2020, 19:09Ja se krecem po ovom duhansko/molasa miljeima. Ne moze mi nista promaci.
Za nocne klubove treba nam neko drugi, tu mi je taraba.![]()
Boga mi tri koke opasne voda. On u odijelu sa svojim umiljatim glasom obara s nogu![]()

@Osim13 kako mislis nepoznavanje?

Ovo se nama nikad ne dešava

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Nekima sam pricao pp ili uzivo, a mnogi ne znaju, pa cu evo sad da najavim jedan projekat.
Od ljeta(ili kad bi vec pocela nova sezona 2020./2021.) se planira, odnosno radi se na tome da se napravi podcast koji bi se zvao Plavo-Bijeli Podcast i koji bi imao istoimeni kanal. Plavo-Bijeli Podcast smo planirali aktivirati na zimu ove godine, ali radi problema studijske prirode, te problema lokacije snimanja istog nismo pokrenuli. Ono sto zelimo da nagovjestimo svima jest da ce 3 osobe ucestvovati + gosti. Epizoda bi se snimala pred svaku utakmicu ne bitno da li domaca ili evropska tekma. Analiza utakmica, statistika, najave, i sl. cete moci ocekivati. Eto da se zna.... Ono sto je veoma vazno, interesa nema u ovome, grupa od 5 momaka sve sama finansira, odvojeno od kluba i od samih ljudi u klubu....
Od ljeta(ili kad bi vec pocela nova sezona 2020./2021.) se planira, odnosno radi se na tome da se napravi podcast koji bi se zvao Plavo-Bijeli Podcast i koji bi imao istoimeni kanal. Plavo-Bijeli Podcast smo planirali aktivirati na zimu ove godine, ali radi problema studijske prirode, te problema lokacije snimanja istog nismo pokrenuli. Ono sto zelimo da nagovjestimo svima jest da ce 3 osobe ucestvovati + gosti. Epizoda bi se snimala pred svaku utakmicu ne bitno da li domaca ili evropska tekma. Analiza utakmica, statistika, najave, i sl. cete moci ocekivati. Eto da se zna.... Ono sto je veoma vazno, interesa nema u ovome, grupa od 5 momaka sve sama finansira, odvojeno od kluba i od samih ljudi u klubu....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Bravokolezeljovac je napisao/la: ↑16 mar 2020, 19:20Nekima sam pricao pp ili uzivo, a mnogi ne znaju, pa cu evo sad da najavim jedan projekat.

Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer i 36 gostiju.