U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Krdžalić u prvih 11 Olimpije. Ima na SK5 , jel gleda ko, ima li neki link?
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Kazem vidjetcemo to uskoro i u narednom periodu na sta ce U17 liciti. Hoce li se ispostaviti kao tacno to sto Sinan pise da imamo odlican strucni stab i da je to recept za uspjeh U17 reprezentacije.
@igrajlopte 🐦
Eddi Atic standardan na golu U18 Venezije.
Eldin Lolic standardan na golu U18 Cagliarija.
Za pozive u BiH ce se morati ipak jos malo vise potruditi... Mozda da stanu na gol A tima pa cemo vidjeti.
Eldin Lolic standardan na golu U18 Cagliarija.
Za pozive u BiH ce se morati ipak jos malo vise potruditi... Mozda da stanu na gol A tima pa cemo vidjeti.
@igrajlopte 🐦
Ja nigdje to nisam napisao, niti sam spomenuo Sinana, niti da se slažem sa tim šta je napisao.
Po treci put, ja sam samo napisao da je Hasancic odlican trener.
Krdžalić strijelac za Olimpiju
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Haha. Polahko.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑11 feb 2023, 16:22Ja nigdje to nisam napisao, niti sam spomenuo Sinana, niti da se slažem sa tim šta je napisao.
Po treci put, ja sam samo napisao da je Hasancic odlican trener.

Sto se tice Hasancica. Ne mogu nista reci, ali ako ti tako kazes za njega, to je onda super.
@igrajlopte 🐦
Golman Javora Manojlović(2002) proglasen kao najbolji igrac prošlog kola srpske Superlige.To mu je bio i debi ....branio za U19 BIH
Čuić strijelac za radomlje.
U Savezu Slovenije pise Sosic dao gol
vidi se fino da je Sosic ubacio i Cuic glavom dao.

Faris Dzevahiric potpisao i zvanicno za Domzale. sad smije igrati za nija.
Nakon Denisa Dizdarevica, Bege Kujrakovica i Nadira Ajanovica, poziv od aktuelnih bh. reprezentativaca u selekciju Austrije je dobio i Ensar Music.
@igrajlopte 🐦
@igrajlopte 🐦
U17
0-0 vs Albanije
0-0 vs Albanije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.