RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 11 jun 2014, 22:51

vm22 je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Tepsija jeli euforija kod dede Emana. Ne ide dnevno 300 litara rakije nego 700 :lol: :lol: :lol:
Gori u Emana :urnebes:
Samo je problem što do utakmice niko neće bit ni 2% trijezan, većina će ih puzeći tražiti put do kuće :lol:
:lol: :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 11 jun 2014, 23:04

Da,bojim se incidenata,jer je to kafana slučaj,u gradu slučaju.Da neko ne skoči nedaj Bože ako gaučosi poentiraju.Jer,u neka doba ne da se boje ne razaznaju,nego ne znaš ni ko si ti.Valjalo bi nekoga trijeznog imati kao insajdera...mada tezi slučaj.Čim predješ prag,zaboravi na čaj ili neki voćni sok...nema,nestalo :lol:
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 11 jun 2014, 23:06

tepsija je napisao/la:
dime je napisao/la:
tepsija je napisao/la:Taremo na proljeće,taremo,popamtite...
Onda samo nekako da proguramo jesen i puno ne zaostanemo.
Malo si negativan brate.
Ma jok brate nismo se razumjeli, ali nema veze samo veselo :D

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 11 jun 2014, 23:10

tepsija je napisao/la:Da,bojim se incidenata,jer je to kafana slučaj,u gradu slučaju.Da neko ne skoči nedaj Bože ako gaučosi poentiraju.Jer,u neka doba ne da se boje ne razaznaju,nego ne znaš ni ko si ti.Valjalo bi nekoga trijeznog imati kao insajdera...mada tezi slučaj.Čim predješ prag,zaboravi na čaj ili neki voćni sok...nema,nestalo :lol:
Najtrijezniji gost u kafani ima 3,8 promila :lol: :urnebes:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 11 jun 2014, 23:12

torlak i zec raskinuli ugovor s olimpicom.....jao da ih hocemo pokupit
zec mlad strasan spic torlak beton u odbrani

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 11 jun 2014, 23:12

@MostaracVelezovac

radi mira u kući, Letića pod hitno prodati, ali ne tamo gdje on hoće, nego gdje se klub dogovori da će ići, uz pristojno obeštećenje, a nakon toga se njemu kulturno zahvaliti, i i reći mu u oči da su vrata Veleža za njega zauvijek zatvorena. Pa ne može balavac ucjenjivati giganta kakav je Velež. :x

da se zbog donedavnog anonimusa ruši sav trud u posljednjih 5 godina? :roll: ma nikada, i nadam se da će Tana uskoro pogurati taj transfer i da ide iz kluba, jer lik nikada nije iskreno zavolio klub.
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 11 jun 2014, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 11 jun 2014, 23:17

Gorice burazeru.Te lude vrele mostarske noći!
Idemo BiH!!!!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 11 jun 2014, 23:21

VELEZDOGROBA je napisao/la:torlak i zec raskinuli ugovor s olimpicom.....jao da ih hocemo pokupit
Brato tačno je da su njih dvojica raskinuli ali vjeruj mi na riječ Torlaka nikako ne bi volio viditi u našem dresu, čovjek je sporiji od Dade Matijevića i u ovim godinama.Gledao sam ga 5-6 puta na proljeće dosta je pogubljen i užasno užasno a na kraju i tragično spor. :thumbdown: :nene:
Zec- vjeruj mi niko sretniji od mene, potencijalni ubica u napadu :thumbup: :pray:
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 11 jun 2014, 23:30

BMV22 je napisao/la:
VELEZDOGROBA je napisao/la:torlak i zec raskinuli ugovor s olimpicom.....jao da ih hocemo pokupit
Brato tačno je da su njih dvojica raskinuli ali vjeruj mi na riječ Torlaka nikako ne bi volio viditi u našem dresu, čovjek je sporiji od Dade Matijevića i u ovim godinama.Gledao sam ga 5-6 puta na proljeće dosta je pogubljen i užasno užasno a na kraju i tragično spor. :thumbdown: :nene:
Zec- vjeruj mi niko sretniji od mene, potencijalni ubica u napadu :thumbup: :pray:
Dadu Matijevica pod hitno vratiti da igra zadnjeg ako Merza ode. :lol:

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 11 jun 2014, 23:34

Ako dodje Zec to ce sigurno bit zbog Mrkve :lol: :lol: :rol:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 11 jun 2014, 23:35

tepsija je napisao/la:Da,bojim se incidenata,jer je to kafana slučaj,u gradu slučaju.Da neko ne skoči nedaj Bože ako gaučosi poentiraju.Jer,u neka doba ne da se boje ne razaznaju,nego ne znaš ni ko si ti.Valjalo bi nekoga trijeznog imati kao insajdera...mada tezi slučaj.Čim predješ prag,zaboravi na čaj ili neki voćni sok...nema,nestalo :lol:
Voćni sok u dede Emana :D :D :D
Trudim se zamislit, ali ne ide...

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 11 jun 2014, 23:35

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ako dodje Zec to ce sigurno bit zbog Mrkve :lol: :lol: :rol:
:lol:

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 12 jun 2014, 00:03

Nez samo sto pricate toliko lose o Leti a mozda on nista nije izgovorio loše o Velezu..cuj dug 25k vidi se da je djecija izmisljotina

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 12 jun 2014, 00:18

Ja sto se danas namlatismo prazne slame oko Letica,a vjerovatno od svega barem pola nije istina.Nebranim ga sekunde jedne ali nama info dade lik :puke: pa malo pregledah forum i primjetih da lik nije dobar.Pa on za mjesec naguro preko 400 postova,frajer izgleda ne odmice od racunara i u svojoj glavi pravi neke konstrukcije,valjda sta bi on zelio,pa onda to prezentuje kao provjerene informacije.Najace mi ono Velez duzan Leticu recimo 25000 i bla bla bla.Trebamo i mi malo spustiti loptu,i iskljucivo pratiti vjesti iz Veleza,hebo ove insajdere i dusmane sto se pate
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 12 jun 2014, 00:24

rodjenisa je napisao/la:Ja sto se danas namlatismo prazne slame oko Letica,a vjerovatno od svega barem pola nije istina.Nebranim ga sekunde jedne ali nama info dade lik :puke: pa malo pregledah forum i primjetih da lik nije dobar.Pa on za mjesec naguro preko 400 postova,frajer izgleda ne odmice od racunara i u svojoj glavi pravi neke konstrukcije,valjda sta bi on zelio,pa onda to prezentuje kao provjerene informacije.Najace mi ono Velez duzan Leticu recimo 25000 i bla bla bla.Trebamo i mi malo spustiti loptu,i iskljucivo pratiti vjesti iz Veleza,hebo ove insajdere i dusmane sto se pate
Slazem se brato. Lako nas je pravo zapalit, ja nista ne vjerujem dok to ne procitam na Velezovoj stranici, posebno ovakve smradove iz meksickih sapunica sto znamo da nije istina.

Forza Velez!

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 12 jun 2014, 00:38

Jedino sto je dobro iz svega toga je da mozemo prepoznati miseve.Boje nas se brato vjeruj,imam dovoljno i zivotnog i navijackog iskustva da to prepoznam.Bolje je da sikcu i lazu nego da nas zale,znaci prepoznali su odakle " vjetar puse"

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 12 jun 2014, 00:42

Letić je i one jedne sezone također kenjao i tražio da što prije ide iz Veleža.
Međutim ne krivim ja tu toliko igrače koliko nesposobnost uprave da se na adekvatan način ponaša prema igračima koji ne respektuju dovoljno dres koji nose.
Vječito ti problemi sa ugovorima, a zašto ? Konstantno se sa našim SPOSOBNIM Mrkvom usmeno dogovaraju i izrađuju ga, a u svemu tome ispašta VELEŽ!

Kada se počne na vrijeme pregovarati sa igračima kojima ističe ugovor, a ne pet do 12, i iste slati na tribinu ukoliko ne žele da produže ugovor nego čekaju prvu priliku da idu za 100 kermi više, onda ćemo možda već ličiti na jako ozbiljan klub, a do tada, ovo je za mene čisti amaterizam.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 12 jun 2014, 01:00

NeverGiveUp je napisao/la:Letić je i one jedne sezone također kenjao i tražio da što prije ide iz Veleža.
Međutim ne krivim ja tu toliko igrače koliko nesposobnost uprave da se na adekvatan način ponaša prema igračima koji ne respektuju dovoljno dres koji nose.
Vječito ti problemi sa ugovorima, a zašto ? Konstantno se sa našim SPOSOBNIM Mrkvom usmeno dogovaraju i izrađuju ga, a u svemu tome ispašta VELEŽ!

Kada se počne na vrijeme pregovarati sa igračima kojima ističe ugovor, a ne pet do 12, i iste slati na tribinu ukoliko ne žele da produže ugovor nego čekaju prvu priliku da idu za 100 kermi više, onda ćemo možda već ličiti na jako ozbiljan klub, a do tada, ovo je za mene čisti amaterizam.
Neznam buraz o cemu pricas,al ja kolko znam Letic je pod ugovorom,i niko nezna dali ga zelimo zadrzati ili prodati.Nekako mi iz ovog tvog posta nije jasno dali ti je Velez u srcu,jer nijednu pozitivnu rijec o Velezu ti neprocitah.Ako slucajno grijesim demantuj me a ako ne nemoj vise nijedne o Velezu molim te

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 12 jun 2014, 01:04

Ja drugačije ne znam osim realno, Velež je svakom pravom Mostarcu u srcu pa tako i meni, ali to nije razlog da se pravim mahnit i ono što smatram lošim podvlačim pod tepih jer se radi o klubu za koji navijam.

Ako je istina da Letić želi (silom) otići bez da marka u klub dođe, onda ga treba poslati na tribinu pa makar bio Paolo Maldini. To je jedino ispravno rješenje svake ozbiljne uprave.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 12 jun 2014, 01:11

NeverGiveUp je napisao/la:Ja drugačije ne znam osim realno, Velež je svakom pravom Mostarcu u srcu pa tako i meni, ali to nije razlog da se pravim mahnit i ono što smatram lošim podvlačim pod tepih jer se radi o klubu za koji navijam.

Ako je istina da Letić želi (silom) otići bez da marka u klub dođe, onda ga treba poslati na tribinu pa makar bio Paolo Maldini. To je jedino ispravno rješenje svake ozbiljne uprave.
Sve se to slazem osim to "jedino" - jer drugo prihvatljivo rjesenje je prodat djubre negdje za dobre pare pa nek bude tudji problem a da mi izvucemo iz njega neku korist i od tih para dovedemo nekog ko nam treba.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.