Kladim se da ce jedan od njih od naredne sezone biti nas clan..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
muxa je napisao/la:Uz duzno postovanje Reina nije nista bolji od Abiatija
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Reina ima 31 godinu a Abbiati 36MaGiCa je napisao/la:muxa je napisao/la:Uz duzno postovanje Reina nije nista bolji od Abiatija
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2![]()
Nishta onda, navijacu da nas Abbiati uveseljava josh minimum 3-4 sezone kao chlan ACMa.
Toliko bi trebalo Reina da provede u Napoliju, po novom ugovoru koji ce mu biti ponudjen.
Chisto da uporedjujemo malo.
Po meni je vise on trener koji paznju posvecuje tehnickom aspektu igre, a i svakako Spanac je pa zna se zastomilanist je napisao/la:mozda zato kada su pravili anketu nije bilo govora o njemu
a sta ja znam mozda bi neki mladici procvjetali pod njegovim vodstvom, jer kako reko meni se cini da gotivi i pruza priliku mladjim,, da se odmah zna. nisam za njegovo dovodjenje, vise sam za ostanak Seedorfa, ali ne mogu reci da je los strucnjak, naprotiv.
ali kada bi i uzeo ekipu Milana da vodi mislim da mu ne bi bas leglo pravo, jer Milan i nema igraca koje on preferira, mozda Faraon i De Jong, ostali sigurno po mom vidjenju ne bi zadovoljili njegov kritrij, jednostavno puno trke, borbenosti i ostalo sto krasi ovu igru, a nas Milan to nazalost ne posjeduje.
E da hočeš više put pod nogeAC Milan’s Robinho wants to cancel his contract with the club and join MLS expansion franchise Orlando City.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.