Mavinga nije normalanfera je napisao/la:joj mavinge sto rasu lika.. treba decka vratiti i dati mu priliku protiv manchestera i protiv chelsea da cuva torresa

Evo sta je ucinio tom liku:
http://www.24sata.hr/nogomet/brutalnim- ... ube-221198
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Mavinga nije normalanfera je napisao/la:joj mavinge sto rasu lika.. treba decka vratiti i dati mu priliku protiv manchestera i protiv chelsea da cuva torresa
Ubio se za njega, drogbu, rooneya...fera je napisao/la:joj mavinge sto rasu lika.. treba decka vratiti i dati mu priliku protiv manchestera i protiv chelsea da cuva torresa
znaci decko je budala... salu na stranu on je sa ovim potezom vjerovatno sam sebi zatvorio vrata liverpoola.lfc.tz je napisao/la:Mavinga nije normalanfera je napisao/la:joj mavinge sto rasu lika.. treba decka vratiti i dati mu priliku protiv manchestera i protiv chelsea da cuva torresa![]()
Siti zeli svakog igraca kojeg zele Celzi, Junajted, Arsenal i TotenhemSasha L.F.C. je napisao/la:Tesko da ce Hazzard da doleti u Lpool njega vecina klubova trazi, jos ako se tu umesa Shity onda se nema sta traziti.
Dobro lik ziv ostade...lfc.tz je napisao/la:Mavinga nije normalanfera je napisao/la:joj mavinge sto rasu lika.. treba decka vratiti i dati mu priliku protiv manchestera i protiv chelsea da cuva torresa![]()
Ma jok, vraca se on na Anfield i gotova prica, sve ostalo su gluposti.reds_forever je napisao/la:Sto me nerviraju ove price oko Aquilanija, jedan dan je blize ostanku u Juventusu, drugi dan je blizi povratku u Liverpool...k'o da gledam da ce se ova glupost oko njega oduziti pravo![]()
to oni hrvatski mediji lupaju,jos od zimskog prelaznog roka nisam procito nijedan clanak u kojem se kranjcar spominje..isto sto su ovi s ss-a izvalili da se interesujemo za lassa,a zna se da smo najvise zagrizli za adama,mc'carthya i moussu sissoka kad su veznjaci u pitanju..evo sad se i diego spominje,10 miliona vukojebina traziSanchez_8 je napisao/la:Ma nije mi jasno kakvo je ovo ovoliko povezivanje sa Nikom , nidje veze igrac veze zive nema , pa da valja ne bi ga totenhem na klupi drzao.
ni meni bas nesto nije jasno al et, jedino ako hoce da sedi na klupi onda neka dodjeSanchez_8 je napisao/la:Ma nije mi jasno kakvo je ovo ovoliko povezivanje sa Nikom , nidje veze igrac veze zive nema , pa da valja ne bi ga totenhem na klupi drzao.
nije manchester bio zainteresovan za njega nego je on navijac manchestera... u utrci za njega su bili chelsea,everton,arsenal i real madrid.Red Assassin je napisao/la:Liverpool FC beat Manchester United to first summer signing
15togodisnji Alex O'Hanlon lijevi bek kapiten irske U15 reprezentacije
[youtube][/youtube]
Ma ne valja on ni za klupe , ja mislim da mu je totenhem vrhunac u karijeri i da poslije jedino moze otici u wigan ili nesto slicno , a i to mu je upitno skroz je los .Sasha L.F.C. je napisao/la:ni meni bas nesto nije jasno al et, jedino ako hoce da sedi na klupi onda neka dodjeSanchez_8 je napisao/la:Ma nije mi jasno kakvo je ovo ovoliko povezivanje sa Nikom , nidje veze igrac veze zive nema , pa da valja ne bi ga totenhem na klupi drzao.
Upravo tako!!Sanchez_8 je napisao/la:Ma ne valja on ni za klupe , ja mislim da mu je totenhem vrhunac u karijeri i da poslije jedino moze otici u wigan ili nesto slicno , a i to mu je upitno skroz je los .Sasha L.F.C. je napisao/la:ni meni bas nesto nije jasno al et, jedino ako hoce da sedi na klupi onda neka dodjeSanchez_8 je napisao/la:Ma nije mi jasno kakvo je ovo ovoliko povezivanje sa Nikom , nidje veze igrac veze zive nema , pa da valja ne bi ga totenhem na klupi drzao.
Ma to su samo spekulacije.Sasha L.F.C. je napisao/la:ni meni bas nesto nije jasno al et, jedino ako hoce da sedi na klupi onda neka dodjeSanchez_8 je napisao/la:Ma nije mi jasno kakvo je ovo ovoliko povezivanje sa Nikom , nidje veze igrac veze zive nema , pa da valja ne bi ga totenhem na klupi drzao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.