Safet Sušić - Pape

BABADZO
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la BABADZO » 22 jun 2014, 04:47

Reci mi samo kakvog je iskustva Susic imao prije nas ?? I ne pokusavaj ni spominjati drugu tursku,Susicu jednostavno nije trener za velike ekipe kakva mi imamo potencijal biti(cak mislim da nije trener ni za kantonalne al pustimo to )

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 22 jun 2014, 04:49

rammstein je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la: Znas sto nesto mi Barbarez i Bajramovic sa svojim njemackim navikama ne idu sa postivanjem mezimaca a i Osim mi djeluje kao covjek britka jezika. Kad vidim Kovaca koji kao soko gleda utakmicu i koji uz sumnjivo trenersko iskustvo onako vodi i bori se za Hrvatsku meni od Susica i njegove generacije dodje muka. Halilhodzic je nerealan jer mu je cjena visoka. Nekog mladjeg i podrska do kraja i to je po meni formula. Ova najveca trenerska imena su dobrodosla ali ipak mislim nerealna.
Kad bi znao neke šeme i kola u repki nebi pozelio ni barbareza ni Bajramovica :)
Osim nije trener za reprezentacije

Dusan Bajevic, Vaha... samo treneri koji imaju jezivu discipinu, jer ne moze ozbiljna repka dopustiti edinu dz da pred najvazniju utakmicu kvalifikacija kasni na okupljanje jer ide svojoj amrici da je zigu
Znam ja odnose osobno mi je jedan reprezentativac favorizirao Barbareza prije izbora Susica ali sam siguran da to ne bi bilo tako kad bi Barba bio izbornik. Spaha, Ibricic, Misimovic,Medunjanin i agencija svakako odlaze u paketu sa Susicem.Usput nista protiv ovih koje si nabrojao.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 22 jun 2014, 04:51, ukupno mijenjano 1 put.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 jun 2014, 04:50

Kodru za selektora, čovjek je već dokazao da ne dopušta da ga drugi **** i da rade šta hoće, zato je i dobio otkaz ;) čovjek ima svoje JA, zna se ko je gazda i tu priče nema

ren_hz
Kontakt:

Post Postao/la ren_hz » 22 jun 2014, 04:50

BABADZO je napisao/la:Reci mi samo kakvog je iskustva Susic imao prije nas ?? I ne pokusavaj ni spominjati drugu tursku,Susicu jednostavno nije trener za velike ekipe kakva mi imamo potencijal biti(cak mislim da nije trener ni za kantonalne al pustimo to )
Nikakvog, i nije ni trebao dobiti priliku.
Jel to znaci da treba Barbareza imenovati samo jer je i Susic imenovan ?

Ionako, primarni razlog zbog kojeg sam protiv Barbareza nije neiskustvo.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 22 jun 2014, 04:53

Sto mi zatrpaste ideju :D

slika

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 22 jun 2014, 04:53

Mozambik je napisao/la:Sto mi zatrpaste ideju :D

slika
Ko ce ovog platiti :D

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 22 jun 2014, 04:55

dubrovnik je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Sto mi zatrpaste ideju :D

slika
Ko ce ovog platiti :D
dzekin babo
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 jun 2014, 04:58

- Ervin Zukanović suspendiran jer se bunio oko vize koju jedini nije on dobio, slučajnost, ma jašta.
- Najbolji igrač mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine, Sanjin Prcić igra u slaboj Francuskoj ligi gdje ne igra redovno (laž) i zato nije dio tima (nije trebao igrati ali mogao je biti dio tima).
- Klupa za Seada Kolašinca u utakmici protiv Nigerije (skandalozno).
- Kriminalne izmjene u duelu protiv Nigerije.
- Kriminalna taktika protiv Nigerije.
- Laži u vezi pojedinih igrača.
- Katastrofalan odnos prema pojedincima.
- Katastrofalno praćenje pojedinih reprezentativaca i potencijalnih igrača BiH.
- Izjave sa kojima omaložava pojedince koji bi ginuli za dres BiH.

I još mnogo toga Safet mora opravdati, ali on to neće, drugi su krivi ali ne to.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 22 jun 2014, 05:01

Startna postava je bila iznenađujuća. Zbog čega nije igrao Kolašinac?

"Mi već mjesec dana radimo sa tim momcima, bio sam u dilemi koga da stavim na mjesto stopera. Bičakćić po meni nije spreman da odigra jaku utakmicu. Kolašinac je u svom klubu lijevi bek, teško ga je vratiti na stopera, oni su jaka i visoka ekipa, odlučio sam se za Šunjića, koji je korektno odradio posao".
Moze li meni neko objasniti zasto ipak Kolasinac nije odigrao beka. Kakva je ovo izjava :crazy: Ok, odlucio je staviti Sunjica umjesto Bicakcica ali zasto izbaci Kolasinca ? :crazy:

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 22 jun 2014, 05:07

donniedarko je napisao/la:
Startna postava je bila iznenađujuća. Zbog čega nije igrao Kolašinac?

"Mi već mjesec dana radimo sa tim momcima, bio sam u dilemi koga da stavim na mjesto stopera. Bičakćić po meni nije spreman da odigra jaku utakmicu. Kolašinac je u svom klubu lijevi bek, teško ga je vratiti na stopera, oni su jaka i visoka ekipa, odlučio sam se za Šunjića, koji je korektno odradio posao".
Moze li meni neko objasniti zasto ipak Kolasinac nije odigrao beka. Kakva je ovo izjava :crazy: Ok, odlucio je staviti Sunjica umjesto Bicakcica ali zasto izbaci Kolasinca ? :crazy:
Zato sto je glup.

Sta ocekujes od covjeka koji izjavi ovo: "Iznenadili su nas koliko su brzi i okretni." - kazao je Sušić :lol: :lol:

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 22 jun 2014, 05:08

Ode majstor u Trabzonspor, dogovorio je sve s njima vec odavno.

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 22 jun 2014, 05:11

AllGunsBlazing je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:
Sušić: "Sušić, Sušić, vrućina, loš teren i jak protivnik su razlozi poraza"
Mala ispravka :)
:thumbup: :kafa:

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 22 jun 2014, 05:25

Ovu budaletinu od trenera izbaciti sa klupe vec sutra.
Neka Jagodic vodi Zmajeve protiv Irana - tako barem Tino Susic nece moc igrat mjesto Medunjanina, Kolasinca i ostalih...

A onda traziti jal Duska jal Vahu jal Mesu.
Susic nas je skupo kostao.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 22 jun 2014, 05:34

Neutral je napisao/la:- Ervin Zukanović suspendiran jer se bunio oko vize koju jedini nije on dobio, slučajnost, ma jašta.
- Najbolji igrač mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine, Sanjin Prcić igra u slaboj Francuskoj ligi gdje ne igra redovno (laž) i zato nije dio tima (nije trebao igrati ali mogao je biti dio tima).
- Klupa za Seada Kolašinca u utakmici protiv Nigerije (skandalozno).
- Kriminalne izmjene u duelu protiv Nigerije.
- Kriminalna taktika protiv Nigerije.
- Laži u vezi pojedinih igrača.
- Katastrofalan odnos prema pojedincima.
- Katastrofalno praćenje pojedinih reprezentativaca i potencijalnih igrača BiH.
- Izjave sa kojima omaložava pojedince koji bi ginuli za dres BiH.

I još mnogo toga Safet mora opravdati, ali on to neće, drugi su krivi ali ne to.
a dje su one blamaze sa kasnjenjem i nedolasku na izvlacenje grupa :crazy: ,sramota najveca za nasu drzavu.

Ima Pape jos gresaka koliko hoces,recimo pripreme za SP na onim losim terenima u Vogosci a u Zenici zjape prazni savrseni tereni za pripreme.
Zatim pozivanje Tinkija pa i Hadjica u Repku ,dopustanje da mu igraci kroje spisak i nedovoljna zelja za pracenjem svih potencijala za Reprezentaciju(ovo su samo neke zamjerke a ima ih jos dosta).Sa Papetom smo otisli na SP,za to ga treba pohvaliti ali mislim da se Papetu ovdje sve poklopilo pa tako i da nije bilo tesko se plasirati ,(i da je neko drugi bio trener plasiro bi se isto tako)

Mislim da Pape treba da se oprosti od repke,vrijeme je za nekog novog,mozda Mesa Bazdarevic,Barbarez,Kodro ili Vaha

koliko sam ljut najradje bih ujedo sve redom :twisted:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 jun 2014, 05:41

Napisao sam i još mnogo toga.

Znaš i sam da sam najviše bio protiv Safeta na ovoj temi i mnogi su me napadali upravo radi toga (bordo momci jer je Safet njihova igračka legenda).

Valjda su sada pojedinci uvidjeli neznanje tog čovjeka ;)

Totalni trenerski amater koji sa ovakvim timom gubi od Nigerije koja je daleko od velike reprezentacije. Donio nam je mnogo lošeg a malo dobrog. Ostaće upamćen kao trener koji nas je odveo na Svjetsko prvenstvo, a isto tako i kao trener koji se bruka sa izjavama, koji nas bruka sa kašnjenjem, te izmišljanjem taktika koji bi teško i na football manageru prošli.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 22 jun 2014, 05:47

Mozambik je napisao/la:

Sta ocekujes od covjeka koji izjavi ovo: "Iznenadili su nas koliko su brzi i okretni." - kazao je Sušić :lol: :lol:

mora da mu se video pokvario pa nije mogo kasetu pregledati :rol:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

glavni
Kontakt:

Post Postao/la glavni » 22 jun 2014, 05:47

ovo je prodano i bog ....ovakav pristup igraca u najbitnijoj tekmi osim ovih sto znamo koji su bili dobri .... ma ovo mi smrdi nije dzaba bio blatter nije slucajno sudija ponistio gol, mi smo pickin dim spram nigerije sto se tice sp-a nista to nije slucajno a izjave naseg gospodina selektora su katastrofalne ....ne shvatam da trener nema nikakve ideje da posmatra da prica sa igracima tokom utakmice ko sto to rade drugi .... on samo sjedi ili stoji i pickara ako ne ide a da zovne koga da rekne nesto nema tu sta ..... to meni samo kaze da safet nije selektor i da smo sa ovakvim igracima dosli do sp i bez ikakvog selektora jer on ne postoji .....

ovo bez kondicije nema sanse ....danas se ne igra fudbal bez trcanja ....nemoze se uzdat samo u misketa da napravi neki neocekivani pas ili sta znam ... vidjelo se neki dan na pirlu ... ne pali to kao prije, danas mora citava ekipa da trci .... a u nas dzeko stoji setka se i kad dobije loptu odma je izgubi i tako u krug .... mandzukic se vraca uklizuje a nas dzeko samo naprijed ... za ovo sve mora neko odgovarat ...

nijemci i austrijanci govore kako uopste nije bila vidljiva neka taktika prava formacija odbrana pogotovo ... **** kad to svabo kaze znaci da je bilo uzas .... puno i fulamo ...nemamo nazalost suareza koji iz dva pokusaja dva gola zabije ....****

totalno sam razocaran nasom igrom mislili smo da cemo sredit ih posjedom lopte al malo morgen ....tempo je bio kao da su prije utakmice igrali vec 2 utakmice najmanje .... kao eto znamo da moramo izgubit tako nam je receno al eto malo cemo se setkat ....neki ce da trce neki ce da setaju se i eto ....ma **** ti to, i jos onaj osmijeh dzeke na kraju ...sto samo znaci da mu repka manje znaci cak od mancestera ...

ovo nam je prvo prvenstvo al opet smo mogli puno vise postici da smo imali na klupi nekog sa autoritetom i planom .... hvala svima na tome sto smo na sp... al vrijeme je safete da odes i nosis te svoje susice i ostale .....

umjesto da smo poceli utakmicu kao i protiv argentine on nesto mijenja neznam vala to meni sve smrdi opasno, onako super protiv argentine stajali ...i sad ovo protiv ove **** nigerije ...necu ovo nikako razumit ....

najvise je kriv safet za sve ... ili je on mislio da je nikola tesla ili je jedna budala sto je sad dokazao da je to drugo ... sprema igraca katastrofa ....neznam kakve su oni pripreme radili samo zagrijavanje trcanje igranje i eto a kondicija nam ne treba ....teretana itd itd pod hitno nam treba kondicioni trener jer ovako cemo pasti i u kvalama za ep ....

vidjecemo da li ce doc pameti i barem dati protiv irana sve od sebe iako nemamo nista od toga al bar da nas pamte u svijetu ....

PAPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ODLAZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 22 jun 2014, 06:03

Oca mi mog, zao mi covjeka. Susic je legenda i uvijek ce biti. Ako je pametan, fino odlazi sam od sebe poslje. SP.

BackSpace United

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 22 jun 2014, 06:44

imali smo jokera timceka i opet nista
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 22 jun 2014, 06:49

Susic nije jedini krivac, a treba preuzeti odgovornost.
Nikad necu oprostiti za ovaj poraz a igraci su prodali utakmicu kad je bio rezultat 1-0.

slika

BackSpace United

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.