RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

MostaracVelezovac
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la MostaracVelezovac » 11 jun 2014, 19:38

AlemC85 je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Oaj Letic mi pomalo al sgurno pocinje da ide na neku stvar. Momak je tipicni hinjavac koji evo drugu sezonu zaredom pokazuj svoj losi karakter. Za sve postoji mjesto vrijeme i nacin da se posteno odradi . On zato izgleda nema osjecaja i karaktera. Ostavit ga u ekipi i zakucati na klupu do isteka ugoovora a onda nek mu neko dobro uleti klizeci na treningu pa nek poslije ide dzaba.
Hinjo zesci. Drazi mi je Peja od njega 100 puta. Kad sam vidio cara kako se raduje pobjedama kupio me za sva vremena. Meni bi svakako mali seljacic pored Peje na klupu
vrši pritisak na upravu da ga puste, a navodno mu se duguje 25.000 KM? :roll:
Ne postoji osoba na svijetu kojoj Velez duguje ni 1/4 toliko. Ustvari ne duguju ni jednoj osobi nista.

Ali haj s druge strane da pogledas - ti znas da je Letic dosao u Velez ko anonimus. Pa zar je tebi imalo logicno da je i mogao on zaradio u Velezu toliku svotu novca (nakon dolaska kao anonimus) da bi mu neko ostao duzan takvu cifru?

Pa doso je iz p.m. i prvi put se culo za njega u Velezu kad je potpiso - svi trazili po internetu da vidimo ko je Letic odjednom. To mu je bio prvi pravi ugovor sa prvim pravim klubom - i nakon toga pokusao da izradi Veleza ono prvo ljeto pa mu Mrle i ekipa nabrijo njusku i natjero ga da "produzi vjernost" jos godinu dana - i evo sad opet preko svojih kerova plasira dezinformacije ne bi li on nekog prisilio na nesto.

Treba mu labrnju razvalit radi ovih gluposti. Ovakvo se krkansko ponasanje igraca prema svetinji ne smije tolerisat.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 11 jun 2014, 20:01

Taremo na proljeće,taremo,popamtite...
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 11 jun 2014, 20:05

Jest duzan je Velez Leticu 25.000 ali i meni isto toliko.Pa bolan to je prica za malu djecu,ne moze on nigdje bez obestecenja pa nek pjeva kome hoce.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 11 jun 2014, 20:12

Ma ko zna ko je plasirao tu priču, možda čovjek nije ni primirisao njihovom klubu (nije da ga branim).Vidite da ova dječurlija na forumu sve živo znaju.Kladim se da ih 80% nije ni osnovnu školu završilo, a ne srednju.

hercegovac236
Kontakt:

Post Postao/la hercegovac236 » 11 jun 2014, 20:31

A i mi se lako zapjenimo na najmanju propagandu :)

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 11 jun 2014, 20:46

tepsija je napisao/la:Taremo na proljeće,taremo,popamtite...
Onda samo nekako da proguramo jesen i puno ne zaostanemo.

shearer
Kontakt:

Post Postao/la shearer » 11 jun 2014, 21:29

MostaracVelezovac je napisao/la:
shearer je napisao/la:Evo na temi Sarajeva govore da je Velež dužan Letiću neke pare, te da će on to halalit ako mu daju čiste papire da ode u Sarajevo :roll:
Zna li neko ima li istine u ovome, još govore da su svim igračima dužni ?
Zajedno sa Sirokim Brijegom, vjerovatno finansijski najsredjeniji klub u BiH.
Plate su 1. svaki mjesec vec i vise nego godinu dana. O cemu ti dijete pricas?
Kralju smiri strasti malo. Nisam ja to reko, već samo prenosim šta govore na temi sarajeva pa da i mi komentarišemo, čudno mi koliko su sigurni u ono što govore.

ljubiteljfudbala
Kontakt:

Post Postao/la ljubiteljfudbala » 11 jun 2014, 22:04

u slucaju da je istina ovo sto se spominje da pregovarate sa Radovanovicem onda mislim da ce vam biti pravo pojacanje.U Slaviji je igrao dobro u poslednje vrijeme,bio i kapiten u zadnjoj polusezoni.Koliko se sjecam Velezu je u poslednje 2 utakmice koje je igrao dao i 2 gola :D .Pozdrav rodjeni...

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 11 jun 2014, 22:09

dime je napisao/la:
tepsija je napisao/la:Taremo na proljeće,taremo,popamtite...
Onda samo nekako da proguramo jesen i puno ne zaostanemo.
Malo si negativan brate.
A u isto vrijeme u dede Emana,starom škriparu koji je ostao vjeran BMW kockici :lol: lagano zagrijavanje.
Gori! :salut:

[youtube][/youtube]
Vječno u našim srcima.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 11 jun 2014, 22:14

Tepsija jeli euforija kod dede Emana. Ne ide dnevno 300 litara rakije nego 700 :lol: :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 11 jun 2014, 22:15

Ubrzo se prebacuje magična brojka od tauzenke :lol:
Vječno u našim srcima.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 11 jun 2014, 22:16

tepsija je napisao/la:Ubrzo se prebacuje magična brojka od tauzenke :lol:
Sa cajom ackarom i cakanom cisterna :urnebes:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 11 jun 2014, 22:18

Ali...budi se i jug...ima dole na jugu jedan lokal...znaš koji.
Uskoro očekujemo 4 puta dnevno dostavu iz Hepoka :clap:
Vječno u našim srcima.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 11 jun 2014, 22:21

tepsija je napisao/la:Ali...budi se i jug...ima dole na jugu jedan lokal...znaš koji.
Uskoro očekujemo 4 puta dnevno dostavu iz Hepoka :clap:
Ako mislis na onaj u palestini i ono je raspamet :lol: :lol: morat cu halalit jednom sedam dana da se odem napit u dede. Napijanje zvano sedmodnevna rupa u mom zivotu :lol: :lol: :rol:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 11 jun 2014, 22:21

Loza,rakija presušiti neće,dok se BiH po Brazilu šeće :D
Vječno u našim srcima.

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 11 jun 2014, 22:23

Halo draga RAja sabura malo.Šta vam je bola,znam da je žestoko upeklo ali de malo do naših ljepotica Neretvde i Radobolje,šta ćeš imamo i toga u izobilju,pa se svi zajedno umimo hladnom vodom da dođemo sebi od ovog ljudskog šljama i ništavila.Po običaju biti ću malo opširan valjda mi dragi moji crveni nećete zamjerit.Ovako vam to izgleda najjednostavnije i najnaivnije:
Dužni mi malom šljamu 25 milja.Ok, uzmemo 25 hiljada odnosno pozajmimo od naših bivših legendi koji su uvijek spremni pomoći svom klubu za razliku od legendi drugih klubova.Dakle, tih imaginarnih 2500KM damo malom šljamu on ima ugovor još godinu ništa mu nismo dužni odmah izvisimo cijenu, obeštećenje za raskid ugvora FK Veležu 50000KM.Našoj legendi vratimo 25000+10000KM za zahvalu nama osta 15 u pađe jednim udarcem ubili roj smrdljivih muha :puke:
Moja RAja ovo je samo jedan primjer a ima još milion načina kako da budemo dobri a u svakoj soluciji da se šljama riješimo kao što @kimbo reče a i ja već od prije 3-4 dana taj mi šljam već 2 godine ide na neku stvar i non-stop mi napumpaje tlak.Da ja ne bi roknuo od visokog tlaka pa gluho bilo da me morate spremit na Sutinu nek mali šljam odpepa meni se tlak stabilizuje i ja sav sretan sa svojom crvenom rajom gledam ljubav našeg života, ono što nikad niko nemože shvatit, ljubav koju niko nikad neće razumjet,jednostavno gledam ono zbog čega postojim dragi moji gledam naše ROĐENE.Koliko god svi navijači ovog svijeta volili svoje klubove i koliko im ja god to priznao i ne dovodio u pitanje naša ljubav, naš odnos, naš način voljenja je puno drugčiji od svih drugih na ovom svijetu.Teško je to razumjet, teško je to objasnit, teško je to napisat, teško je to ispričat, ja nisam ni pjesnik Mika Antić, nisam ni rječit kao Mišo Marić pogotovo nemam šlifa za pisat kao naš veliki Aleksa pa da zorno dočaram svima na ovom svijetu kakva je ta naša ljubav.Mogu samo reći da je naša ljubav istinska, čista kao dječija suza, nepatvorena iskrena kao majčina ljubv prema djetetu ako treba ljubomorna do krajnosti, ona nije vezana ni za pare, ona nije zavisna od položaja našeg kluba na ljestvici, ona ne postoji radi nekog pojedinačnog igrača dragi moji ona je tu samo zbog zvijezde na srcu zbog 13 heroja poginulih za tu zvijezdu, ona je tu zbog naše jedinstvene crvene boje, ona je tu samo zbog VELEŽA našeg MOSTARA i sviju nas koji smo rođenjem primili jako težak virus, neizlječivu zaraznu bolest koja neće umrijet ni našom smrću jer uvijek će biti i uvijek će ostat samo jedan grad samo jedan klub i samo jenda ljubav zvana VELEŽ MOSTAR.Nemojmo se dati poremetit, nemojmo se dati izbacit iz takta znajte da su uvijek iskreniji pravi neprijatelji nego lažni prijatelji.Mi ne zavisimo od tuđih crnih fondova i para, mi ne postojimo radi prvenstva i kupa mi se ne volimo radi uspjeha mi smo svi zajedno od onog najmlađeg pionira do onog najstarijeg navijača samo zavisni jedni od drugih.Klub od navijača, navijači od kluba.U tom našem jedinstvenom i specifičnom odnosu prema svom klubu biti će onako kako treba da bude, bili smo u 2 ligi,bili smo dužni, bili smo razjedinjeni, bilo nas je malo, bili smo ljuti,bili smo razočarani,da dragi moji sve smo mi to bili ali ROĐENI moji sve smo mi to zajedno klub,navijači, simpatizeri uspješno prebrodili.Zato u ovom trenutku apsolutno nedozvolimo sebi da jedan žešći anonimus kvari naše nadanje,osjećaje i sve drugo pozitivno što je buknulo u posljednje vrijeme i prije je bilo još žešćih odlazaka i razočarenja od igrača koji su bili "grande" igrači za malog šljama i šta bi dragi moji?Mi ostadošmo, preživišmo, čak šta više i digo smo se a tih igrača kolio ja vidim nigdje na mapi.
Neću da kvarim ovaj tekst spominjući druge odnosno drugačije od nas eto ih tamo široka im kuća bilo u njihovom rahatluku,ako bude potrebe poslije ću napisati čisto sportski tekst a dotle pošto nas ima diljem svijeta samo za one koji su u Mostaru draga RAja malo izađite na Neretvu i Radobolju da vas obiđe onaj zrak sa naših ljepotica, da se malo umijemo našim bistrim vodama i laganini, opušteno jedno pivce za živce :D
Vjerujte mi da su te dvije ljepotice neprocjenjivo blago da bi drugi svi dali sve da nešto slično imaju u svom gradu, ali na sreću bog obdari nas ovom klimom, ovim jednistvenim plavim nebomi ovim najžućim sunce koje blješti i ljeti i zimi.Uživajte mili moji ROĐENI, sve vas volim i pozdravljam.Odoh ja s jednom karlom u ruci murnut se malo jednu od naše ddvije ljepotice.Malo mi je teško jer mi je izbor velik pa ne znam gdje ću.Ma zapravo dragi moji odoh se ja murnut i u Radobolju i Neretvu.
I kako "grande" od čovjeka, gromada od pjesnika reče:
"OSTAJTE OVDJE..."
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA.
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 11 jun 2014, 22:29

BMV22 hajmo brato kod maticara :lol: salim se. Naklon kao i svaki put :tokralju:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 11 jun 2014, 22:38

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:BMV22 hajmo brato kod maticara :lol: salim se. Naklon kao i svaki put :tokralju:
Može brato odmah samo jedan uslov.Obavezno u obučeni u crveno ko birvaktile Nedža Babović na finalu kupa :lol: :lol: :lol: :thumbup: Šala mala.Živio ti meni i da Mrle ovih dana ubode još jednu ribetinu.Bistro Mrle a i tebi brate :tokralju: :tokralju: Ma zamisli brato šta mi se juče desi:Izvučem jedan solidan komad ribe tama da je spremim progovara ribica "nemoj mene brate crveni i ja sam crvena u duši".E moj brato šta da radim kratko se zbunih ali brzo dođoh sebi, odmah sam je tivra, plivaj i dalje ribice moja crvena i širi našu ljubav i ispod ove hladne Neretve.
Živio ti meni hiljadu godina u crvenom rahatluku i miru.Pozdrav :wave: :salut: :kralj:
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 11 jun 2014, 22:43

Brat si moj. Hvala brato takodje i da nam iduca sezona bude uspjesnija bar za 3 mjesta pa da prodajemo kuce auta zlato i da pokazemo papcima kako Crvena Armija boji bilo koji dio evrope. Forza do groba
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 11 jun 2014, 22:48

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Tepsija jeli euforija kod dede Emana. Ne ide dnevno 300 litara rakije nego 700 :lol: :lol: :lol:
Gori u Emana :urnebes:
Samo je problem što do utakmice niko neće bit ni 2% trijezan, većina će ih puzeći tražiti put do kuće :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.