Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ajde moja Buducnost pogodi nesto
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Moguće da je režiser pogrešno potpisao. Jer, kad je Miranda uletio klizećim startom - žuti je upisan (i) Griezmanu. Ne vidjeh da je napravio neki faul prije toga - jedino da nije prigovorio. Mada, nekako bih se kladio da je to greška režisera i da su gosti dobili samo jedan ž. karton. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Pozdrav momci,cekam juve za 350 km,da li da se gradim,koliko je siguran kec?
i komentator je rekao da je jedan zuti za sosjedadKrokodil je napisao/la:A što su onda rez.com i liveskor stavili 2 žuta?![]()
Nekome je izmakao jedan karton ..

Eto zbog čega je Grizman dobio žuti. Ovaj prvi (u 17-toj min opravdan).

- masteRofPoker
- Kontakt:
27,845 % . Nadam se da ti je pomoglo.tutticapi je napisao/la:Pozdrav momci,cekam juve za 350 km,da li da se gradim,koliko je siguran kec?
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
uglavnom wwin je odma odlucio

Nadam se da je bar tvoj ego profitirao zahvaljujuci ovom djecackom postu.masteRofPoker je napisao/la:27,845 % . Nadam se da ti je pomoglo.tutticapi je napisao/la:Pozdrav momci,cekam juve za 350 km,da li da se gradim,koliko je siguran kec?
Zar stvarno mislite da su kladionice glupe ?

BHF Bosanska Krajina!
Ja sam im poslao mail, vidjet ćemo šta će odgovoriti.gundul je napisao/la:uglavnom wwin je odma odlucio![]()

bravo paok,j.ebo vas tata
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
- masteRofPoker
- Kontakt:
Pa cekas par za velike pare i pitas koliko je siguran ??tutticapi je napisao/la:Nadam se da je bar tvoj ego profitirao zahvaljujuci ovom djecackom postu.masteRofPoker je napisao/la:27,845 % . Nadam se da ti je pomoglo.tutticapi je napisao/la:Pozdrav momci,cekam juve za 350 km,da li da se gradim,koliko je siguran kec?
Kako mislis da ti neko na to moze odgovoriti ??
Prvi protiv nekoga iz sredine tabele, bez povreda i suspenzija i s ogromnim motivom protiv ekipe koja nema ni glavu ni rep ni vode na terenu ! I sta ti sada ocekujes da ti neko napise. Uplati sebi na live pa vidi kako ce se kretati rez i brani ako budes imao priliku, to je bar jasan proces.
- masteRofPoker
- Kontakt:
Trojica najboljih igraca u zadnje vrijeme Ninis,Vukic i Salpingidis na klupi i ne ulaze nikako, nesto smrdi opasno.Moggiano je napisao/la:bravo paok,j.ebo vas tata
Kvota na njih je bila 1.6 i ja udem na bet 365 na pocetku tekme odmah i gledam pise kvota na njih 2.00 ???
Nema nista od ovih tiketa obicnih, samo cekati na live i lupati, pa ili do kraja u dubiozu ili do velikog plusa.

Cekas sutra do 15.00h i to je to. Nista od utakmice do Marta mjeseca. Eno gledam, u Rimu voda nosi autobuse, tako da... Strpi se do sutra Nece ti ovi CIGANI iz Premiear to pustiti nocas...EmirSioux89 je napisao/la:@miky
Jel iko odigrao u Premieru danas vezano sta za Romu sta mislite koliko cemo cekat...?
Čovjek hladno ne gleda utakmicu i daje prijedloge da se TRPA na nešto... 

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
@master
Pitao sam s namjerom da ce me netko informirati o povredama,suspenzijama,stanju terena,sucu koji sudi ili eventualno nekom drugom podatku jer nisam iskusan u istrazivanju tih istih. Nisi apsolutno nista postigao sa dva svoja odgovora tako da mislim da nema potrebe za daljnjom raspravom.
Pitao sam s namjerom da ce me netko informirati o povredama,suspenzijama,stanju terena,sucu koji sudi ili eventualno nekom drugom podatku jer nisam iskusan u istrazivanju tih istih. Nisi apsolutno nista postigao sa dva svoja odgovora tako da mislim da nema potrebe za daljnjom raspravom.
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ma nisi ni blizu tako pitao ali dobro da ne duljimo. Uglavnom, 2 razlike do poluvremena za Juve.tutticapi je napisao/la:@master

evo ti odgovora od spanacaKrokodil je napisao/la:Ja sam im poslao mail, vidjet ćemo šta će odgovoriti.gundul je napisao/la:uglavnom wwin je odma odlucio![]()

Volim i navijam za INter nekih 10-ak godina. Nikada se ne kladim na niti protiv njih. Nekada su bili solidni, nekada loši, nekada sjajni. Zadnjih mjesec dana ekipa je totalno rasulo na celu sa bezmudim Mazariem. Drug, ti koji se gradis, ovo Juve veceras uzima sa hendikepom. Rivalitet dug preko hi-haj godina. Juve u super formi, reseta sve zivo tako da ce veceras ovi moji nastradati. Idealna prilika da im se osvete. Đubrentus voli nastimati, izgubiti, odigrati X sa Kopenhagenom. Ako to nece raditi, onda je to sigurno veceras. Vjeruj mi, nabiće nas pitanje, samo s koliko razliketutticapi je napisao/la:Pozdrav momci,cekam juve za 350 km,da li da se gradim,koliko je siguran kec?

Sporting

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.