NK Zvijezda Gradačac

ASD
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la ASD » 11 jun 2018, 13:19

Kakva je situacija sa Guzinom?

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 11 jun 2018, 13:20

combe je napisao/la:07.06.18. 09:351
"Ugovor sam platio 5.000 KM, živjeli smo u stanu bez struje"
Ispovijest bivšeg igrača Zvijezde Fikreta Karavdića
Da bh. nogomet nije na visokim granama, odavno nam je poznato i svako malo dobijemo potvrdu da smo daleko od onoga što bismo trebali ili što želimo postati - ozbiljni, profesionalni i cijenjeni u evropskim okvirima.

https://sportsport.ba/fudbal/ugovor-sam ... uje/279636

Ovo nam napraviše naši čaršijaneri koji su radili u klubu. Jer Salgija je tad već napustio Zvijezdu. Toliko o tome.
Jesil siguran ? To je cini mi se neka granica. Tu je negdje oko pesaliceve ere. Ako neko moze detaljnije da kaze? Mislim da je mustafy peštalića maslo.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 11 jun 2018, 13:24

crvenobijeli je napisao/la:Da je neki igrac nebi moro placat 5000 da igra.bilo je tu jos tu igraca jesul oni placali. Prije je se placao probni rad u zvijezdi mislim da je bilo 100 km dan.a sjecamo se koliko ih je dolazilo na probu...
Sto posto, igraci koji placaju da igraju ni ne mogu nigdje drugdje igrati.

Ne opravdavam uzimanje para, samo kazem da ti koji su platili nisu cisti.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 11 jun 2018, 13:35

Nah1d je napisao/la:
Da bh. nogomet nije na visokim granama, odavno nam je poznato i svako malo dobijemo potvrdu da smo daleko od onoga što bismo trebali ili što želimo postati - ozbiljni, profesionalni i cijenjeni u evropskim okvirima.

Ovo nam napraviše naši čaršijaneri koji su radili u klubu. Jer Salgija je tad već napustio Zvijezdu. Toliko o tome.
Jesil siguran ? To je cini mi se neka granica. Tu je negdje oko pesaliceve ere. Ako neko moze detaljnije da kaze? Mislim da je mustafy peštalića maslo.
Ja mislim da je to ona sezona kad ce mo ispast ili polusezona prije nje. Karavdic je tad doso mislim kad i Vernes I. Manje vise koje kriv to sam onako stavio da se vidi kako se klub sistematski unistavao sve do ove zadnje sezone.
Problem je sta ce mo mi dalje? Sutra je taj famozni utorak. Trenera ni na vidiku, cetiri igraca vec otisla i ostali su blizu. O pojacanjima da ne pricamo. Informacija iz kluba ko i do sad??? Nek je Bog u pomoci.
Na juniore smo juce vidjeli kolko mozemo racunat. Razbise nas djeca ko beba zvecku. Bolji su za minimum 3 gola.

ludiloo
Kontakt:

Post Postao/la ludiloo » 11 jun 2018, 13:55

Salgina posljednja polusezona, eto koliko znas.Mustafino maslo kao iza sve igrace u to vrijeme. 14. mjesto na kraju bili. sezonu poslje dolaze 'carsijaneri' . zgembo jedan

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 11 jun 2018, 14:00

ludiloo je napisao/la:

Salgina posljednja polusezona, eto koliko znas.Mustafino maslo kao iza sve igrace u to vrijeme. 14. mjesto na kraju bili. sezonu poslje dolaze 'carsijaneri' . zgembo jedan
Glupsone Mustafa je poslije Salgije ostao jos cijelu polusezonu. Od tebe vasko znam sigurno vise sto se tice kluba u zadnjih 30 godina. Lagano odyebaus.
I jos nesto jel Salgija kriv i za proslu sezonu za mozda najvecu bruku u istoriji kluba. Jel kriv sto su ljudi prije par dana dolazili da ugase vodu.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 11 jun 2018, 14:28

Mislim da ce upravu cinit dosta ljudi iz prosle sezone jer drugi niko nece a opstina nece dat pare navijacima da upravljaju zvijezdom. Nacelnika mislim nezanima Zvijezda tako da ce Sakica vjerovatno opet stavit da nadgleda gdje kako financije i pare od opstine idu...

Realno gledano Opstina nece ni svakom dat da upravlja klubom i parama koje odvajaju... po mom nekom scenariju par njih ce se vratit u upravu, Ensar, Sakic recimo... ipak ce opstina prije dat pare da upravlja snjima Ensar ili Sakic nego navijaci i momentalna radna grupa... Salda garant opet sekretar vjerovatno realno nije on ni los jb... kad nece niko drugi

Kad pogledamo realno mozemo bit i sretni ako i ti ljudi stjednu se vratit u stolice... od juniora nista od srijede pocet trazit igrace i trenera i za desetak dana pocet se pripremat za opstanka

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 11 jun 2018, 16:23

ASD je napisao/la:Kakva je situacija sa Guzinom?
https://sportsport.ba/fudbal/guzina-nov ... sti/279683
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 11 jun 2018, 16:25

Steta za Guzinu fin napadac bio... a raspada u nas majko draga... pa hocemol uspit ikog zadrzat covjece bozi...

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 11 jun 2018, 16:56

A kapetan bi trebao za guzinom, jer njih je doveo sabic, isro tako koji god dodje trener dovest ce svoje igrace i ako on dobije otkaz povlaci i njih odmah,prsea i civa u slobodu, guzina mladost, adzem u mladost mada ga husara nudi i zvijezdi 09 i zrinjskom...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

aneks
Kontakt:

Post Postao/la aneks » 11 jun 2018, 16:58

Kakav je ovaj guzina igrac? Jel za premijer lige ?

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 11 jun 2018, 17:01

Kakav vam je bio Prses jel se popravio sta?

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 11 jun 2018, 17:15

Guzina je dobar mlad i perspektivan napadac igra dobro u duelu sa glavom i ako bude imo koga da mu namjesta lopte davace golove a Prses bi mogo bit extra za par godina njegovi pasovi imaju smisla... isto mlad

Zvijezda1986
Kontakt:

Post Postao/la Zvijezda1986 » 11 jun 2018, 17:20

Tek sad vidi se da smo imali ekipu dobru najacu u ligi kako ekipe iz pl lige uzimaju nase igrače i kako su pare i uprava uhakali sve sto je bilo dobro poslije siminog hana sve se okrenu da u petnaest kola ostalih upises dvije pobjede i to pri kraju prvenstva ja nebi dao nijednoj toj osobi primirisat klubu sto je ucestvovao u tome sad pokušat sta da se to malo sta stabilizuje trenera dovest a igrača ce se naci kao i svake godine sto je dolazilo

bezbrige
Kontakt:

Post Postao/la bezbrige » 11 jun 2018, 17:26

Svaki dan citam i gledam kakve gluposti pisete ako vi mozete nekog zadrzat od igraca bujrum probajte zadrzat a ne ovdje na forumu bezveze pricat

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 11 jun 2018, 17:32

cvijanovic ce u velez ?

refik122
Kontakt:

Post Postao/la refik122 » 11 jun 2018, 18:31

Nije prvi put da gase vodu... desavalo se to i prije.. Mi ako opstanemo sa ovom trenutnom politikom puna saka..

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 11 jun 2018, 19:34

bezbrige je napisao/la:Svaki dan citam i gledam kakve gluposti pisete ako vi mozete nekog zadrzat od igraca bujrum probajte zadrzat a ne ovdje na forumu bezveze pricat
Znaci da ste nesposobni....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 12 jun 2018, 08:07

Mi smo na dobrom putu bili krenuli našli trenera, dogovorili 3 igrača da ostanu ali dzaba kad nekome smeta radna grupa pa ne zele da izvrše primopredaju kluba hoce načelnik da se ukljuci bujrum sad ce napraviti jos gore stanje. A slazem se tim kojima su bili u predhodnom mandatu dobro razmislit kome pusitti ponovo da upravlja klubom.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 12 jun 2018, 09:19

Samo jedna informacija za ljubitelje Zvijezde koji ovdje piskaraju zajedno samnom. Nemorate se sikirati nacelnik i opstina imaju namjeru da od Zvijezde naprave slican modus koji ima Bratstvo. A bolje upuceni znaju sta je to.
Ovo su rijeci direktno iz usta nacelnika i ljudi bliskih njemu. Tako da ce najvjerovatnije Mustafa ostat izpred opstine jer tesko da ce se neko drugi prihvatit toga. Opstina pare nece davat da navijaci raspolazu sa njima sto je u jednu ruku i normalno. Jos bi se neko mogao vratit iz proslosezonske radne grupe. Takode neko od novooformirane rg ce uci u novu da bi se zadovoljili i njihovi apetiti.
Tako da se ne vrijedi vise nervirat. Ekipa ce se skuckat iz nova po ko zna koji put i bice dovoljno kvalitetna da izbori opstanak. Ovo vam je 80% unaprijed utvrden scenarij pa sad ko voli nek i dalje prati i nervira se.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.