Safet Sušić - Pape

dubrovnik
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la dubrovnik » 22 jun 2014, 04:27

Kakav Dzeko Susic bi i Ibrahimovica izmasakriro. Ne znam kako uspjeva jos ce i umanjiti vrijednost igraca. Sljedeci selektor mora biti mladi covjek ove metuzaleme sto dalje od repke. Barbarez, Bajramovic, Osim ili neko slican. Selektor koji ce trcati okolo i boriti se za svakog igraca. Koji zna upaliit kompjuter i pogledat izvjesca o stanju nasih mladih igraca po Evropi. Pa ja mislim da ni Karacic ne bi bio losiji od ovoga. Kad tresnete na pod nize ne moze. Igraci se nikad ne mjenjaju zna se ko prvi pada.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 22 jun 2014, 04:31, ukupno mijenjano 1 put.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 22 jun 2014, 04:31

dubrovnik je napisao/la:Kakav Dzeko Susic bi i Ibrahimovica izmasakriro. Ne znam kako uspjeva jos ce i umanjiti vrijednost igraca. Sljedeci selektor mora biti mladi covjek ove metuzaleme sto dalje od repke. Barbarez, Bajramovic, Osim ili neko slican. Selektor koji ce trcati okolo i boritise za svakog igraca. Koji zna upalt kompjuter i pogledat izvjesca o stanju nasih mladih igraca po Evropi. Pa ja mislim da ni Karacic ne bi bio losiji od ovoga. Kad tresnete na pod nize ne moze. Igraci se nikad ne mjenjaju zna se ko prvi pada.
taman kakavv mlad da dodje da kolovođe nastave da biraju utakmice i da bojkotuju kad im se koji jaran ne pozove...
SAMO VAHA, DA OTJERA POLA UBLEHAŠA I ZVIJEZDA I DA 11 NA TERENU ORE!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 jun 2014, 04:31

sad će Pape reći da ostaje selektor jer želi da napravimo iskorak na EP u Francuskoj i da prođemo grupu :lol:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 22 jun 2014, 04:32

Sušić: "Vrućina, loš teren i jak protivnik su razlozi poraza"
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 22 jun 2014, 04:33

Jos nigdje se ne spominje njegov odlazak sa klupe, ostavka i slicno.Odmah se o tome trebalo poceti pisati nakon zavrsene utakmice,a niko nista.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 jun 2014, 04:34

Nerminovic je napisao/la:
jeb'o nenu grbavu, nikad nije preuzeo odgovornost za neuspjeh

ren_hz
Kontakt:

Post Postao/la ren_hz » 22 jun 2014, 04:34

BABADZO je napisao/la:Nama treba Sergej Barba na klupi,cisto da se zna ko pije a ko placa
E samo nam to fali. Srz problema i jeste tu, neki igraci nikada nisu preboljeli to sto on nije imenovan.
Sergej nikada dok ne ostvari pristojnu karijeru, ali ni zbog jaranstva s pojedinima.

Imamo mi jos odlicnih strucnjaka koji ce zavesti red u svlacionici.
Zadnja izmjena: ren_hz, dana/u 22 jun 2014, 04:35, ukupno mijenjano 1 put.

NoName
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la NoName » 22 jun 2014, 04:34

Treba zamoliti fifu da iduce sp oba protivnika igraju na istom stadionu. Jbg nije uredu, mi igrali u Kujabi a Nigerija u Porto Alegreu

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 22 jun 2014, 04:35

Sušić: "Sušić, Sušić, vrućina, loš teren i jak protivnik su razlozi poraza"
Mala ispravka :)
Celik!3,2,2.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 22 jun 2014, 04:36

rammstein je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Kakav Dzeko Susic bi i Ibrahimovica izmasakriro. Ne znam kako uspjeva jos ce i umanjiti vrijednost igraca. Sljedeci selektor mora biti mladi covjek ove metuzaleme sto dalje od repke. Barbarez, Bajramovic, Osim ili neko slican. Selektor koji ce trcati okolo i boritise za svakog igraca. Koji zna upalt kompjuter i pogledat izvjesca o stanju nasih mladih igraca po Evropi. Pa ja mislim da ni Karacic ne bi bio losiji od ovoga. Kad tresnete na pod nize ne moze. Igraci se nikad ne mjenjaju zna se ko prvi pada.
taman kakavv mlad da dodje da kolovođe nastave da biraju utakmice i da bojkotuju kad im se koji jaran ne pozove...
SAMO VAHA, DA OTJERA POLA UBLEHAŠA I ZVIJEZDA I DA 11 NA TERENU ORE!
Znas sto nesto mi Barbarez i Bajramovic sa svojim njemackim navikama ne idu sa postivanjem mezimaca a i Osim mi djeluje kao covjek britka jezika. Kad vidim Kovaca koji kao soko gleda utakmicu i koji uz sumnjivo trenersko iskustvo onako vodi i bori se za Hrvatsku meni od Susica i njegove generacije dodje muka. Halilhodzic je nerealan jer mu je cjena visoka. Nekog mladjeg i podrska do kraja i to je po meni formula. Ova najveca trenerska imena su dobrodosla ali ipak mislim nerealna.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 22 jun 2014, 04:36

Chinaglia je napisao/la:
jeb'o nenu grbavu, nikad nije preuzeo odgovornost za neuspjeh
Nikad jarane,ebeno nikad.Zato je mali trener i mali covjek.
Kad je svima jasno ko je kriv,on kaze los teren,vrucina i jak protivnik koji nije Irana mogao pobjediti,ma mars kretencino jedna prevarantska!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 22 jun 2014, 04:37

Pape izgubio tekmu. Nema rasprave. Nikakvog razloga za promjene u sastavu, i taktici. Osim Bičakćića.
Izmjene - loše.

Hvala za sve. Vakat je svakako za promjene.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 jun 2014, 04:37

Koji izgovori, pa kako ga nije stid. Naši igrači su trčali više od Nigerijanaca, izuzev Džeke koji se šetao i on se onda našao tu pametovati nešto. Poništen nam je gol, da, dešava se ali ostalo je Džeko miss šou. Neće reći da je Džeko trebao bolje reagirati u par situacija, niti da je on kriv za taktičku katastrofu.

Gadi mi se ovaj čovjek samo tako.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 22 jun 2014, 04:39

ren_hz je napisao/la:
BABADZO je napisao/la:Nama treba Sergej Barba na klupi,cisto da se zna ko pije a ko placa
E samo nam to fali. Srz problema i jeste tu, neki igraci nikada nisu preboljeli to sto on nije imenovan.
Sergej nikada dok ne ostvari pristojnu karijeru, ali ni zbog jaranstva s pojedinima.

Tu nisi upravu,Sergej je profesionalac i patriota,on svome pokojnom ocu ne bi dotvolio da se zaebava sa reprezentacijom,bez obzira na prijateljstvo sa igracima,reprezentacija je njemu svetinja i tu nema igranja,u to budi siguran.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 22 jun 2014, 04:41

Ubio se za nas

slika

ren_hz
Kontakt:

Post Postao/la ren_hz » 22 jun 2014, 04:42

drummer je napisao/la:
ren_hz je napisao/la:

Tu nisi upravu,Sergej je profesionalac i patriota,on svome pokojnom ocu ne bi dotvolio da se zaebava sa reprezentacijom,bez obzira na prijateljstvo sa igracima,reprezentacija je njemu svetinja i tu nema igranja,u to budi siguran.
Sergej jeste patriota, o ovom drugom bi se dalo raspravljati.
Pa sve i da je tako, zbog pojedinih igraca koji nikad nisu prezalili to sto nije imenovan, a koji redovno podbace kad je najteze - Sergej bi meni sacekao jos koji ciklus.

Cisto da ovi udju u kasne 30-te, u inat za sve.

Jednog dana, zasto ne.
Zadnja izmjena: ren_hz, dana/u 22 jun 2014, 04:43, ukupno mijenjano 1 put.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 22 jun 2014, 04:42

ovako je to nekako izgledalo veceras, mastermind nije mogao onog čamugu Keshija nadmudrit' :facepalm:
slika
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 22 jun 2014, 04:43

dubrovnik je napisao/la: Znas sto nesto mi Barbarez i Bajramovic sa svojim njemackim navikama ne idu sa postivanjem mezimaca a i Osim mi djeluje kao covjek britka jezika. Kad vidim Kovaca koji kao soko gleda utakmicu i koji uz sumnjivo trenersko iskustvo onako vodi i bori se za Hrvatsku meni od Susica i njegove generacije dodje muka. Halilhodzic je nerealan jer mu je cjena visoka. Nekog mladjeg i podrska do kraja i to je po meni formula. Ova najveca trenerska imena su dobrodosla ali ipak mislim nerealna.
Kad bi znao neke šeme i kola u repki nebi pozelio ni barbareza ni Bajramovica :)
Osim nije trener za reprezentacije

Dusan Bajevic, Vaha... samo treneri koji imaju jezivu discipinu, jer ne moze ozbiljna repka dopustiti edinu dz da pred najvazniju utakmicu kvalifikacija kasni na okupljanje jer ide svojoj amrici da je zigu

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 22 jun 2014, 04:44

Igraci kod Markovica i rukometasa na lekcije iz zalaganja i truda. Susica pustiti neka ide u Paris, posla se ne treba plasiti neca ga ni naci.Bojim se rasula sada i pada mi na pamet Hibicev interview prije prvenstva.

ren_hz
Kontakt:

Post Postao/la ren_hz » 22 jun 2014, 04:44

Ma Vaha, Bajevic, eventualno Bazdarevic ili Petkovic.

Magat je za nas nedostizan, a Barbarez ako bude imenovan da Bog da nikad i nigdje ne otisli.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.