Ma priče rekla-kazala!Da je takvo stanje sigurno nebi Hebibović i Hajdarević potpisali nove ugovore.shearer je napisao/la:Evo na temi Sarajeva govore da je Velež dužan Letiću neke pare, te da će on to halalit ako mu daju čiste papire da ode u Sarajevo![]()
Zna li neko ima li istine u ovome, još govore da su svim igračima dužni ?
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
zizu1991 je napisao/la:S obzirom na to da se o tome baljezga na forumu između internetskih anonimusa, te iz razloga da svaki od njih može da napiše šta hoće vjerujem da su takve informacije 100 % pouzdane.

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
- Kontakt:
Meni nije samo jedno jasno,pod uslovom da je istina-da se toolike pare duguju malom Letiću,a jaa kako znam mali je prije svega došao kao anonimus,tu stekao eto neku slavu,i sad toooliki dug ili kako već ugovor imao.
Ako je tooo tačno ,onda Veležovcima

Ako je tooo tačno ,onda Veležovcima

- Probisvjet
- Kontakt:
Brate po boji, brines se o Leticu, a kod nas u Tuzli komarci pojedose noge i ruke. Daj prvo da rjesimo taj problem pa cemo onda o Leticu.joksimovic je napisao/la:Meni nije samo jedno jasno,pod uslovom da je istina-da se toolike pare duguju malom Letiću,a jaa kako znam mali je prije svega došao kao anonimus,tu stekao eto neku slavu,i sad toooliki dug ili kako već ugovor imao.
Ako je tooo tačno ,onda Veležovcima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da sam zensko ozbiljno bi razmisljao da se pokrijem.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ma šupljak brate.Dozla da ima 100.000 primanja godišnje a ne 25.000 ili 30.000 u vrh glave.joksimovic je napisao/la:Meni nije samo jedno jasno,pod uslovom da je istina-da se toolike pare duguju malom Letiću,a jaa kako znam mali je prije svega došao kao anonimus,tu stekao eto neku slavu,i sad toooliki dug ili kako već ugovor imao.
Ako je tooo tačno ,onda Veležovcima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:

Sve što je crveno u mooom je srcu.Žao mi vas je Bogami ,ali ja sam ti jedan veći putnik,pa ćeš me svuda naći.
Živ ti meni bio,a Vidimo se na našoj temi.tj,stranici Slobode -naše svetinje,jer malo vremena imam,da razglabamo ovdje.
Sta je ovo danas na forumu vela havle,ima ih i napusenih i ograisanih i simpaticnih
Sta nas ovo zale ljudi znal mi ko objasnati.U kakvoj smo ovo agoniji braco moja crvena
.Pa dje nas nadjose ovi ublehasi ovolki danas
pa dali ovo cjelokupnom povrsinom mozga rade il je neka rezerva u pitanju
ima li neko da mi pojasni?

.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
-
- Kontakt:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:zizu1991 je napisao/la:S obzirom na to da se o tome baljezga na forumu između internetskih anonimusa, te iz razloga da svaki od njih može da napiše šta hoće vjerujem da su takve informacije 100 % pouzdane.![]()
![]()
![]()

http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma ovo ti je brato prva smjena zavrsila u 12. Od prvacica do 4 razredarodjenisa je napisao/la:Sta je ovo danas na forumu vela havle,ima ih i napusenih i ograisanih i simpaticnihSta nas ovo zale ljudi znal mi ko objasnati.U kakvoj smo ovo agoniji braco moja crvena

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Ma olaksa mi ribo visprenaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma ovo ti je brato prva smjena zavrsila u 12. Od prvacica do 4 razredarodjenisa je napisao/la:Sta je ovo danas na forumu vela havle,ima ih i napusenih i ograisanih i simpaticnihSta nas ovo zale ljudi znal mi ko objasnati.U kakvoj smo ovo agoniji braco moja crvena

.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
-
- Kontakt:
Zajedno sa Sirokim Brijegom, vjerovatno finansijski najsredjeniji klub u BiH.shearer je napisao/la:Evo na temi Sarajeva govore da je Velež dužan Letiću neke pare, te da će on to halalit ako mu daju čiste papire da ode u Sarajevo![]()
Plate su 1. svaki mjesec vec i vise nego godinu dana. O cemu ti dijete pricas?
Ma ne zamarajte se glupostima ljudi, uzivajte... Sad ce SP, ocekujemo nova pojacanja, te informacije za Letica plasiraju oni koji nam zele lose, a to su nazalost samo snovi tih jadnika i gariba.MostaracVelezovac je napisao/la:Zajedno sa Sirokim Brijegom, vjerovatno finansijski najsredjeniji klub u BiH.shearer je napisao/la:Evo na temi Sarajeva govore da je Velež dužan Letiću neke pare, te da će on to halalit ako mu daju čiste papire da ode u Sarajevo![]()
Forza Velez! Hajmo BiH!

mali Letić se digao previše u nebesa. odavno on ucjenjuje klub i upravu, ali ako želi da ide, prvo obeštećenje, pa nek ide ako hoće i na Aljasku.Kadet91 je napisao/la:Ma ne zamarajte se glupostima ljudi, uzivajte... Sad ce SP, ocekujemo nova pojacanja, te informacije za Letica plasiraju oni koji nam zele lose, a to su nazalost samo snovi tih jadnika i gariba.MostaracVelezovac je napisao/la:Zajedno sa Sirokim Brijegom, vjerovatno finansijski najsredjeniji klub u BiH.shearer je napisao/la:Evo na temi Sarajeva govore da je Velež dužan Letiću neke pare, te da će on to halalit ako mu daju čiste papire da ode u Sarajevo![]()
Forza Velez! Hajmo BiH!
ovo je laž. izgleda da mnogima počinje smetati Velež, pa daju svakakve informacije, samo destabilizuju klub, i to još na tuđem PDF-u.

Ako je tako, zašto je onda Ani produžio, zašto se vraća Vlada, zašto je Hajdarović produžio. Meni se ovo čini da neki žele steći slavu preko Veleža, pogotovo sada, kada će biti više para, i kada klub konačno napada vrh. Očigledni misle da mogu ugroziti klub kao prije 10 godina, ali nije to više isti klub. Evo vam ga.

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma pusti Aleme levate sta pricaju. Velez je sto se toga tice uz Siroki Sarajevo i Zrinski najstabilniji. Bio sam s Mrletom neki dan i ima gomila igraca koji se sami nude. Znaju da su redovna i solidna primanja. Baljezgaju forumasi iz sestog osnovne bezveze
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
- Kontakt:
Siroki i Velez su jedini redovni sto se tice cijelog kolektiva ...ovi ostali duguju tj redovno isplacuju bolje igrace dok ostali su par plata na cekanju
Anti Nakarada
Oaj Letic mi pomalo al sgurno pocinje da ide na neku stvar. Momak je tipicni hinjavac koji evo drugu sezonu zaredom pokazuj svoj losi karakter. Za sve postoji mjesto vrijeme i nacin da se posteno odradi . On zato izgleda nema osjecaja i karaktera. Ostavit ga u ekipi i zakucati na klupu do isteka ugoovora a onda nek mu neko dobro uleti klizeci na treningu pa nek poslije ide dzaba.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ovo je 100% tačna informacija, je li tako, pošto se javljaju neki koji bolje znaju od uprave?Eagles_OldSchool je napisao/la:Siroki i Velez su jedini redovni sto se tice cijelog kolektiva ...ovi ostali duguju tj redovno isplacuju bolje igrace dok ostali su par plata na cekanju

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Hinjo zesci. Drazi mi je Peja od njega 100 puta. Kad sam vidio cara kako se raduje pobjedama kupio me za sva vremena. Meni bi svakako mali seljacic pored Peje na klupukimbo je napisao/la:Oaj Letic mi pomalo al sgurno pocinje da ide na neku stvar. Momak je tipicni hinjavac koji evo drugu sezonu zaredom pokazuj svoj losi karakter. Za sve postoji mjesto vrijeme i nacin da se posteno odradi . On zato izgleda nema osjecaja i karaktera. Ostavit ga u ekipi i zakucati na klupu do isteka ugoovora a onda nek mu neko dobro uleti klizeci na treningu pa nek poslije ide dzaba.
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
vrši pritisak na upravu da ga puste, a navodno mu se duguje 25.000 KM?NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Hinjo zesci. Drazi mi je Peja od njega 100 puta. Kad sam vidio cara kako se raduje pobjedama kupio me za sva vremena. Meni bi svakako mali seljacic pored Peje na klupukimbo je napisao/la:Oaj Letic mi pomalo al sgurno pocinje da ide na neku stvar. Momak je tipicni hinjavac koji evo drugu sezonu zaredom pokazuj svoj losi karakter. Za sve postoji mjesto vrijeme i nacin da se posteno odradi . On zato izgleda nema osjecaja i karaktera. Ostavit ga u ekipi i zakucati na klupu do isteka ugoovora a onda nek mu neko dobro uleti klizeci na treningu pa nek poslije ide dzaba.

-
- Kontakt:
Slazem se skroz.kimbo je napisao/la:Oaj Letic mi pomalo al sgurno pocinje da ide na neku stvar. Momak je tipicni hinjavac koji evo drugu sezonu zaredom pokazuj svoj losi karakter. Za sve postoji mjesto vrijeme i nacin da se posteno odradi . On zato izgleda nema osjecaja i karaktera. Ostavit ga u ekipi i zakucati na klupu do isteka ugoovora a onda nek mu neko dobro uleti klizeci na treningu pa nek poslije ide dzaba.
Sad kad imamo 2 dobra igraca na toj poziciji stvarno nam ne treba nako ko ce stalno plasirati gluposti okolo. Velez je i suvise velik da bi se vrijeme gubilo na malim seljacicima koje je Velez i stvorio a ciji kerovi (za zahvalnost) plasiraju dezinformacije o Velezu svako u Boga ljeto.
@PS... Aleme - Velez NIKOME ne duguje 25,000. A niti je Letic u svom zivotu vidio ili zaradio 25,000km.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.