Niko vas ne miriše jer vonjate na timarluk i neosvajanje.Agamemnon je napisao/la:
Djuric je Tuzlak.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Niko vas ne miriše jer vonjate na timarluk i neosvajanje.Agamemnon je napisao/la:
Djuric je Tuzlak.
Cak je godinu izdrzaoTHEC je napisao/la:Djuric iz Tuzle ? - uh dobro smo prosli, ocito je na vrijeme otisao iz Tuzle i nije ga dodirnula zraka netrofejnosti pa zato ima pobjednicki mentalitet
covjek zivio u Slavinovica, proveo mladost u Tuzli, hodao, pio, zayebavao seelamalakia je napisao/la:Cak je godinu izdrzaoTHEC je napisao/la:Djuric iz Tuzle ? - uh dobro smo prosli, ocito je na vrijeme otisao iz Tuzle i nije ga dodirnula zraka netrofejnosti pa zato ima pobjednicki mentalitet![]()
kako je mocno kad Srbin u ovo vrijeme Ramazana sam pobjedjuje mocne Japancealanford87 je napisao/la:Objasnio je da njegova porodica u Italiju nije 'pobjegla iz Tuzle zbog rata', te da bi vjerovatno njegov otac i majka, Goran i Biljana, da nisu ranije otišli u Italiju, ostali u Tuzli i za vrijeme rata.
Milan Đurić odbio je Sinišu Mihajlovića i to objasnio jednostavno:
-Da sam rođen u Srbiji, igrao bih za Srbiju. Ali, rođen sam u Bosni i ja sam Bosanac-kazao je.
Sta je ona sa sarajevskim Srbima? A da u Hagu su
USTATI, PA SE NAKLONITI !Memara je napisao/la:Za nasu napacenu ali jedinu ligu! ZA NASU PREMIJER LIGU BIH! Ona nije lijepa, al' nam je najdraza! Za Bekica koji nas je spasio u 41 min. Za Kosorica koji je spasio cist gol u 93'min. Za Stevu i njegovu fenomenalnu asistenciju i za fajtere Duljevica, Zvonu i Filipa !!!![]()
I njima se travnjak dosta pokvario,nedavno je na nekoj temi bila slika travnjaka u "losem" stanju ali opet je to dosta dobro naspram ostalih terena.MocMahale444 je napisao/la:Samo BP ima dobar teren, ovo ostalo katastrofa zesca. To je nas najveci problem u PLBIH.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.