FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

rtm86
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la rtm86 » 14 jul 2010, 09:51

bistrikboy je napisao/la:AMAR AMAR OSIM OSIM

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 14 jul 2010, 09:53

? 2 - ? je napisao/la:
BLU SKY je napisao/la:Pa sta mislite da je neki drugi klub igrao umjesto zelje, mislite da bi nesto napravili protiv onakve ekipe hapoela mozda bi nas jos vise obrukali, shvatite da je hapoel prosle god bio prvi u grupi ispred hamburga celtica tako da to dovoljno govori kakvu ekipu ima hapoel neopravdavam igru zelje ali realno gledajuci hapoel za nasu ligu je kao real madrid ;) sad okrenuti se nasoj ligi i nastaviti dalje glavu gore nadam se slj god laksem protivniku jer ove nismo imali srece a ovim pitarim bi porucio sad ce vam korida u cevljanovicima pa navijajte za rogonju ili bjelonju a vi se sjetite BAZEL:SARAJEVO-6-0,4-0=10 ;)
Da li bi neko drugi prosao bolje to je već hipotetička stvar uzeli ste titulu i ako ste pravi klub trebalo je dovesti adekvatna pojačanja da možete biti koliko toliko ravnopravni, ne znam koga ste očekivali za protivnika ali to su kvalifikacije za LŠ a ne intertoto kup. Iskreno teško da je mogla biti veća bruka, 38. minut 5:0 zar stavrno misliš da Željo zbog kvalitetne igre u drugom poluvremenu nije primio još 5
hehe koja pojacanja, pa zar ti stvaro mislis da smo doveli bilo koga sa ovih prostora da je moglo biti bolje, pa njihov samo golamn kosta nekoliko miliona eura, to su nasa 3-4 igraca iz prvih 11, a vjerovatno i isto je stanje i u tovjoj ekipi, kao sto sam rekoa ljudi puno vise ulazu, Izraelic su poznati da imaju para, i ne stvara se ekipa za za jednu sezonu i sa malo love koje ces potrositi na igrace upitnog kvaliteta.
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 14 jul 2010, 09:54

? 2 - ? je napisao/la:Da li bi neko drugi prosao bolje to je već hipotetička stvar uzeli ste titulu i ako ste pravi klub trebalo je dovesti adekvatna pojačanja da možete biti koliko toliko ravnopravni, ne znam koga ste očekivali za protivnika ali to su kvalifikacije za LŠ a ne intertoto kup. Iskreno teško da je mogla biti veća bruka, 38. minut 5:0 zar stavrno misliš da Željo zbog kvalitetne igre u drugom poluvremenu nije primio još 5
J.bem ga ja, ti ko da si iz Zimbabvea dosao juce pa ne znas stanje u BH fudbalu .. 8-)

Da ima para u klubu, mislis da ne bi kupili 3-4 ekstra kvalitetna igraca?
Zar ne vidis da se cijela liga vrti sa jednim te istim igracima? Svaki prelazni rok su skoro isti igraci u opticaju samo idu u druge klubove. Vrh nase lige je kad se dovedu igraci iz Srbije, Crne Gore i Makedonije a iskreno, da ista valjaju uzeli bi ih neki klubovi vani koji imaju pare, za razliku od nas.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 14 jul 2010, 09:57

Ma smijesni ste. Sta hocete? Meni realan rezultat, hebga. Momci nemaju iskustva, a igrati po 30 stepeni i ja bi se cuvao onako a ne da trcim ko konj pa da primimo 2 gola u prvom i vise od 5 u drugom jer bi samo stajali na terenu koliko bi se umorili. Ovdje vjerujem da ce biti druga prica i da cemo pobbjediti. Sta vi sada zelite? Otjerati Amara i upravu pa da opet budemo u krizi. Amar zna svoj posao kao i ostali u klubu. Za BiH smo prejaki i to ce se pokazat abgda jos jednom krunom. Ako ko od vas zna da radi posao bolje od Amara ili Zuje posto pljujete po njima, javite se u upravu, vjerujte ako imate dobrih ideja i plan kako da realizujete te ideje, saslusat ce vas. Ako imate neke veze i mozete dovest nekog predobrog stranog trenera koji dobiva oko 2,3 miliona godisnje a za nas bi trenirao haman besplatno, bujrum, mislim da bi i Amaru bilo drago. Amar je tu jer voli ovaj klub a iza njega stoje stariji ljudi, velikani i oni koji su ikad postigli u ovom klubu ono nemoguce a to je odlazak u polufinale neceg. Uglavnom ima savjete, podrsku od onih koji znaju i igrali su u Zelji u generacijama od Osima, Mise pa do Katalinskoog, Sprece, itd. Nemojte pljuvat po nekome ko je po meni najbolji trener BiH. AMAR AMAR OSIM OSIM

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 14 jul 2010, 09:57

Svi vi koji nešto pokušavate reći o Amaru Osimu ste ograničeni ko balkon... :evil:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 14 jul 2010, 10:01

Razumijem ja to šta pričate ali zašto ste onda imali tolika očekivanja ali ajd dobro vaša stvar neću više ovo komentarisati. A što se tiče mog kluba ne bi ništa prognozirao sutra direkto na RTRS od 19.30 pa šta nam Bog da, mislim da je uprava uradili sve što je mogla rekonstruisala stadion, dovela pojačanja koja je mogla pa šta bude. Aj Borac! :D
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

prigoda
Kontakt:

Post Postao/la prigoda » 14 jul 2010, 10:02

BLU SKY je napisao/la:Pa sta mislite da je neki drugi klub igrao umjesto zelje, mislite da bi nesto napravili protiv onakve ekipe hapoela mozda bi nas jos vise obrukali, shvatite da je hapoel prosle god bio prvi u grupi ispred hamburga celtica tako da to dovoljno govori kakvu ekipu ima hapoel neopravdavam igru zelje ali realno gledajuci hapoel za nasu ligu je kao real madrid ;) sad okrenuti se nasoj ligi i nastaviti dalje glavu gore nadam se slj god laksem protivniku jer ove nismo imali srece a ovim pitarim bi porucio sad ce vam korida u cevljanovicima pa navijajte za rogonju ili bjelonju a vi se sjetite BAZEL:SARAJEVO-6-0,4-0=10 ;)
Lažeš dijete, lažeš. Treba li da te podsjetim na Litex?
Nije komšije problem visoki poraz, problem je način na koji ste igrali. Gubitće naši klubovi sigurno visokim rezultatom i u budućnosti, nemamo mi para i kvaliteta ali igrači trebaju imati srce i boriti se pa i kada se izgubi drugačije je.
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 14 jul 2010, 10:02

Plus, Zeljo je uvijek bio klub da od malih razvije igracinu, a ne da kupuje igrace svijetske i da oni igraju. Iskustvo se ne kupuje, ono se pravi i cuva. To sto govorite stalno nije zeljo kupio, meni je drago, kupi sto mu bas treba a onda ih po nekakvim danasnjim uslovima i to jako losim razvija u igrace koji su uzeli i titulu. Mislite da bi ovi prodani bili prodani da imamo para, nebi. Sad bi i rezultat bio povolljniji da imamo para. Ovdje ce biti drugacije pa cak i pobjeda Zelje i napadacka igra. Ovdje ce se igrat srcem. Mi o Hapoelu nista nismo znali, da jesmo, bilo bi drugacije. Cak nismo imali para ni da spijuniramo. To ti govori o nasem jadnom fudbalu, a za nas jadni fudbal mi smo KLASA IZNAD SVIH

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 14 jul 2010, 10:03

Mislim ovi sto pljuju po amaru to su balavurdija pitarska.AMAR,AMAR,OSIM,OSIM,AMAR,AMAR.OSIM,OSIM AMAR,AMAR,OSIM,OSIM,AMAR,AMAR,OSIM.OSIM
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 14 jul 2010, 10:05

ajla je napisao/la:
adnan_hzsa je napisao/la:Pita Seha Besliju: - "Dje, ba, lopta?"
Odgovara mu Beslija: - "Po
peti put ti kazem, eto je u golu!" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ova je jaca..hehe

Pita mali ciga mamu: "mama a sta smo mi?" a ona kaze: "mi smo Romi." ciga: "a jel tako da je to isto kao cigani?" mama: "jeste, jeste" a mali opet pita mamu: "a jel mi navijamo za sarajevo?" a mama mu odgovara: "pâ dobro sada nismo toliki cigani!"
:mrgreen: :mrgreen:
Vrijeđanje naših sugrađana romske nacionalnosti je za banovanje. :mrgreen:
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 14 jul 2010, 10:06

Dove87 je napisao/la:Plus, Zeljo je uvijek bio klub da od malih razvije igracinu, a ne da kupuje igrace svijetske i da oni igraju. Iskustvo se ne kupuje, ono se pravi i cuva. To sto govorite stalno nije zeljo kupio, meni je drago, kupi sto mu bas treba a onda ih po nekakvim danasnjim uslovima i to jako losim razvija u igrace koji su uzeli i titulu. Mislite da bi ovi prodani bili prodani da imamo para, nebi. Sad bi i rezultat bio povolljniji da imamo para. Ovdje ce biti drugacije pa cak i pobjeda Zelje i napadacka igra. Ovdje ce se igrat srcem. Mi o Hapoelu nista nismo znali, da jesmo, bilo bi drugacije. Cak nismo imali para ni da spijuniramo. To ti govori o nasem jadnom fudbalu, a za nas jadni fudbal mi smo KLASA IZNAD SVIH
ev zbog ovakvih nemogu postovati vasa misljenja...jeste vala klasa .... nema dalje za 38 minuta 5 komada i dva prelaska centra ....SILA.....
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

zolaTM
Kontakt:

Post Postao/la zolaTM » 14 jul 2010, 10:06

pa ja,uprkos svemu,nisam razocaran,jer nisam nista ni ocekivao,mozda malo vise borbenosti,Amar nije nista kriv,igraci su se totalnoizgubili,jbg drugo je igrati po bh livadama i protiv nazovi bh klubova,Amara treba maximalno podrzati i vjerujem da ce on izvuci nesto dobro iz svega ovoga.procitao sam unazad jedno 20-tak stranica i samo dobio potvrdu kakvi debili ovdje obitavaju,mada mislim nisu kriva djeca,krivi su roditelji i valjda cete jednom shvatiti da kitari nisu sebi prijatelji a kamoli nekom drugom a za likove iz drugih "gradova"ne zelim ni da komentarisem.podrzimo Zelju i Amara,jbg najlakse je sve popljuvati

Manijak sa sjevera
Kontakt:

Post Postao/la Manijak sa sjevera » 14 jul 2010, 10:07

AMAR AMAR OSIM OSIM

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 14 jul 2010, 10:08

johnnyHZ je napisao/la: ev zbog ovakvih nemogu postovati vasa misljenja...jeste vala klasa .... nema dalje za 38 minuta 5 komada i dva prelaska centra ....SILA.....
Jesil mozda bio na Hasetu kad je sinoc bio trening i test utakmice Sarajeva. Nisi i nemoj pricat... Za vas smo Sila i sa vasim pojacanjima

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 14 jul 2010, 10:08

Imate razgovor sa Zujom poslije sinosnje utakmice tamo na izvor.ba ..
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 14 jul 2010, 10:09

Dove87 je napisao/la:Plus, Zeljo je uvijek bio klub da od malih razvije igracinu, a ne da kupuje igrace svijetske i da oni igraju. Iskustvo se ne kupuje, ono se pravi i cuva. To sto govorite stalno nije zeljo kupio, meni je drago, kupi sto mu bas treba a onda ih po nekakvim danasnjim uslovima i to jako losim razvija u igrace koji su uzeli i titulu. Mislite da bi ovi prodani bili prodani da imamo para, nebi. Sad bi i rezultat bio povolljniji da imamo para. Ovdje ce biti drugacije pa cak i pobjeda Zelje i napadacka igra. Ovdje ce se igrat srcem. Mi o Hapoelu nista nismo znali, da jesmo, bilo bi drugacije. Cak nismo imali para ni da spijuniramo. To ti govori o nasem jadnom fudbalu, a za nas jadni fudbal mi smo KLASA IZNAD SVIH
slazem, samo ovo oko razivjanja dnas je to puno tesko pogotovo kada igrac treba da potpise prvi pofesionalni ugovor, tu su ti najveci problem roditelji odma hoce milione i ako im sin odigra koju dobru partiju odmah bi da Zeljo pusti njihovog sina za sitan novac.....cast izuzetcima kao sto je Stilic, otac mu mnogo pametno razmislja.
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 14 jul 2010, 10:11

ŽELJO ONO SINIĆ NIJE ZASLUŽIO. BOLJE BI NJIHOVI JUNIORI ODIGRALI. KAKVA POJAČANJA, SAMO TREBA U SVOJU DJECU ULAGATI

AdooS
Kontakt:

Post Postao/la AdooS » 14 jul 2010, 10:12

Sehic: - "Dje, ba, lopta?"
Beslija: - "Po peti put ti kazem, eto je u golu!" :mrgreen:

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 14 jul 2010, 10:17

Dove87 je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la: ev zbog ovakvih nemogu postovati vasa misljenja...jeste vala klasa .... nema dalje za 38 minuta 5 komada i dva prelaska centra ....SILA.....
Jesil mozda bio na Hasetu kad je sinoc bio trening i test utakmice Sarajeva. Nisi i nemoj pricat... Za vas smo Sila i sa vasim pojacanjima
jesam bio i znas sta sam vidio ...... pogledaj posljenjih 15 sekundi klipa

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 14 jul 2010, 10:19

meni je samo krivo sto nije bilo hrabro. Ja nisam vidio uletanja nijednog, klizanja nijednog, cuvanja blizu igraca nijednog. isto ko da su svi cugali noc prije toga pa bili losi. Mozda jet leg i vrijeme ucinje svoje pa ne mogu ih kritizirat. Jedino gancev kad je usao imao je par startova. Ostalo sve lose. Golovi svi haman su greske nasih osim jednog kad je klizeci uletio i bio auto gol. Ostalo cuvanje igraca u sesnaestercu da bog sacuva. Tu se makar ne smije cuvat igrac nego odmah izbijat lopte i klizeci na loptu ici. Ono stajanje pored njega je sramota al tako ta ekipa igra u nasoj ligi. To sam oduvijek govorio, stanu i cekaju da ubace u sesnaesteras ili u igraca ako je ispred njega. ili suprtono cekaju ispred njega da on opali tako isto samo sto sa hapoelom to ne mozes, on ce te preci ili varku spucat pa ubacit. LOSE LOSE. Trebali su igraci malo vise gledat tekme starije od nasih legensi zelje da vide kako se taj stil koristi, kao naprimjer dribling ili varka tijelom...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Hrammm1921, Hrasno15, Lokomotifa i 40 gostiju.