Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
e Napolia hadalja
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Ono kad skidas 1 na Atalantu, al te **** Verona jer si igro 2i3+ ajde jos 2 gola. 

I ja isto.Kaunas je napisao/la:isti smoHead je napisao/la:Ono kad imas Napoli X2

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Pokusavao sam ti reci za Liverpool..HaHu1x2 je napisao/la:sad ce uci hamsik i iguain i okrenut ce u 10min
Luzerpul prvi put u sezoni igram, 1:1 kraj, hvala momci
ZZ
dobar dobarfukara1919 je napisao/la:Ono kad skidas 1 na Atalantu, al te **** Verona jer si igro 2i3+ ajde jos 2 gola.

u zadnjih 20 dana ovo ce mi biti treci ili cetvrti listic gdje zx2 fulam za pare, a rezultat bude 1-1
wba-liverpul sto godina nisu igrali nerješeno i danas moraju i to baš 1-1

nema potpisa
Ovo im je treci mec u pet dana, pa ti sad vidi...Brezovac je napisao/la:Nymburk

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
I to meni to tek sad kazesKurbla je napisao/la:Ovo im je treci mec u pet dana, pa ti sad vidi...Brezovac je napisao/la:Nymburk

Koliko se ceka na premieru da se verifikuje prekid (Roma) ? Online tiket je u pitanju..
mislim da se sutra igra tekma pa će većina klada čekatifanatic je napisao/la:Koliko se ceka na premieru da se verifikuje prekid (Roma) ? Online tiket je u pitanju..
sutra se sigurno ne igra, tako da ce vam biti kvota 1 sutrazgmiky je napisao/la:mislim da se sutra igra tekma pa će većina klada čekatifanatic je napisao/la:Koliko se ceka na premieru da se verifikuje prekid (Roma) ? Online tiket je u pitanju..
nema potpisa
igra se krajem mjeseca ili u martu.zgmiky je napisao/la:mislim da se sutra igra tekma pa će većina klada čekatifanatic je napisao/la:Koliko se ceka na premieru da se verifikuje prekid (Roma) ? Online tiket je u pitanju..
Hajde Girona gol. 

NE ogu da vjerujem kako me Nymburk skide, pa glupani jedni imate napad za X vi tricu sutate pu majku vam yebem, aa tuge cekao bih jos Bayerna i Arsenala 

[url=https://imageshack.com/i/0z9lb7p]
[/
Poslednjih 6 utakmica je zavrsilo ovako.. I naravno dosao red danas da Waalwijk dobije, i to 2:0
Steta sto ranije nisam upratio..

Poslednjih 6 utakmica je zavrsilo ovako.. I naravno dosao red danas da Waalwijk dobije, i to 2:0

Steta sto ranije nisam upratio..
Ajde Betis il Epasnyol jos jedan go samo 

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
koliko iigraju Zenit i CSKA? nikako ne mogu da nađem
15.10.2013.
- rob do bagro
- Kontakt:
1:0 vodi Zenit, 84 minuta.Kaunas je napisao/la:koliko iigraju Zenit i CSKA? nikako ne mogu da nađem

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.