AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

MaGiCa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la MaGiCa » 18 maj 2014, 22:55

rope11 je napisao/la: Parma ide u LE, Cerci promašio penal za pobjedu. Tuga, tuga. Ostadoše kratkih rukava ko i mi. :)
A onda ce ta ista Parma da proda nekog od glavnih igracha i "pojacha" se iz Serie B, ali brazilske, te tako popije 1 kvalitetnu shljagu u pretkolima EL od nekog random rumunskog, poljskog ili cheshkog tima i to ce biti njihov doprinos jachanju calcia. ;)

E moj Milane, jabuko sa grane...

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 18 maj 2014, 22:57

LegendKiller je napisao/la: e ako ti njegove igre za milan smatras perfektnim onda su ti bas niski kriteriji, nije ovo mahalska liga pa probacis nekome kroz noge i igracina si, ovo je ozbiljan fudbal broji se samo ucinak na terenu i doprinos ekipi, a kod ovog Trabanta to nepostoji osim par bljeska i to je sve. Ovakav igrac ne moze biti pojacanje jednoj ozbiljnoj ekipi. Eh sad ako zelis da se Milan i dalje bori za EL sa torinom, veronom i parmom onda jeste pojacanje nam je. Ako Milan zeli da se vrati na staze stare slave onda mu otpadak iz fulhama ili qpr ne moze biti pojacanje.
jarane i ja bi ovdje volio da mi lete sa strana Hazard i Robben al nema se para kontas. Treba sagledat realno stanje i skontat da za sitne pare za koje je došao on je ekstra i partije koje je pruzio do sada pogotovo one protiv Atletico Madrida su za mene perfektne. Barem bolje nego sto smo do sad imali (čitaj Niang,Robinho,Boateng,Honda) kada je riječ o krilnoj poziciji
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 18 maj 2014, 23:07

milanist je napisao/la:ostadosmo bez evrope ali nema veze. kad se sve sabere i oduze sezona za zaborav
slika

by man united fan :zviz: :zviz: :zviz: :zviz:
Zadnja izmjena: majestic24, dana/u 18 maj 2014, 23:09, ukupno mijenjano 2 puta.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 18 maj 2014, 23:08

Pričajte šta hoćete, ali Taarabt je svojim igrama dokazao da ga treba otkupiti. Uostalom, koliko para toliko muzike. Možda bih i ja volio neke druge igrače, ali za ove naše prilike, i više nego dobar igrač.
Pravit će on dar-mar sa faraonom iduće sezone, samo da se malo uigraju. ;)

Završi ova mukotrpna sezona napokon. Više sreće drugi put. :beba:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

StephanEl92
Kontakt:

Post Postao/la StephanEl92 » 18 maj 2014, 23:11

Yebiga eto i sezone gdje ostadosmo bez Europe :( ,dogadja se i najboljima..vecerasnja utakmica?li-la kao i svaka druga..nadjemo neki balans u igri pa propadne i tako u krug :-| veoma tesko razdoblje za gledat jednog diva koji je prije par godina mahao danasnjim sampionima europe koji mu nisu bili ni do koljena...nadajmo se najboljem u sljedecoj sezoni
Forza Milan
Forza Milan

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 18 maj 2014, 23:17

majestic24 je napisao/la:
milanist je napisao/la:ostadosmo bez evrope ali nema veze. kad se sve sabere i oduze sezona za zaborav
slika

by man united fan :zviz: :zviz: :zviz: :zviz:
Vi se bar imate čemu nadati, bit će pojačanja.....

MOžda je i bolje ovako, sad imaju da ginu svako kolo u ligi, bar se nadam, nikad ne znaš sa manekenima....
Rami je sjajan , nadam se da će ga otkupiti. Ses iako nije puno igrao, sazrio je dosta, i pokazuje koliko znači ekipi.
Valjda će se riješiti pojedinaca, ne bih žalio da kaka ode, mexes itd.
Od pojačanja može li se uopšte išta očekivati?
Bilo bi super šta dogovoriti sa psgom, imaju igrača na izvoz.....

POzz braći do prvih transfer gluposti

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 18 maj 2014, 23:18

Taman kad smo ih trebali dokrajčiti, onaj dobi crveni i naši se povukoše nazad. Očekivao sam golijadu, makar za kraj, ali naši nisu u stanju naguziti sa par golova ni Sasuolo. :damn:

Što se Manchestera tiče, nama je zajednička jedino katastrofalna sezona. Ali oni već iduće sezone idu po novog trenera, radit će se na tome da se rekonstruiše ekipa ulažući milione i milione, a mi ćemo naravno i dalje tapkati u mjestu. E to je ta razlika između nas.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 18 maj 2014, 23:23

Sezona za zaborav, ali ni iduća ne nudi alibi da ce biti bolje, jer navlaci se za Ramia kao da se radi o Luizu ili Ramosu, a ne o j...m Ramiu koji nije ni medju top 15 halfova...neko spomenu Manchester oni ce se pojacati s nepar svjetskih klasa i opet ce biti konkurenti za naslov, dok mi o medju top 3 mozemo sanjati..... takodjer mislim da ne ma veze ko nas trenira bio to Seedorf ili neko drugi s ovim kadrom ni Capello i Sacci zajedno ne bi mogli bolje..

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 18 maj 2014, 23:57

ADIL RAMI : "Grazie a tutti per vostri messaggi ... Me da la forza :) ... Anche io voglio restare con voi #destino"

Najbitnije da je rekao 'zelim ostati sa vama'

slika

slika

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 19 maj 2014, 10:58

Seedorf: "Tassotti might leave, and we definitely have to thank him for what he has done for Milan as a player and assistant coach."

Aly Chissoko također boravio na San Siru, što li :eh:

slika

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 19 maj 2014, 11:04

IlPrincipe je napisao/la:

Aly Chissoko također boravio na San Siru, što li :eh:

slika

Imao zakazano kod zubara.

:mrgreen: :lol: :lol: :lol:

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 19 maj 2014, 11:08

E baš ćete se usrećiti ako vam Aly dođe :lol: :facepalm:
Ja te volim, volim Željo..

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 19 maj 2014, 11:13

Seedorf: "Tassotti might leave, and we definitely have to thank him for what he has done for Milan as a player and assistant coach."
i vode posuti za njim :D neka se ne vraca :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 19 maj 2014, 11:20

Patnja od sezone je konačno završena. Znate već da sam ranije iskazao stav kako ne bih volio gledati Milan u EL naredne sezone, iz prostog razloga što želim da se fokusiraju na Serie A i probaju izboriti povratak u CL; želja mi se upravo ispunila, iako moram naglasiti da nisam sretan što klub tone sve dublje i što nema naznaka da će budućnost biti svjetlija.

Nemam snage analizirati učinak igrača i struke (pogotovo ne balvana na čelu kluba), samo ću pohvaliti jedinog igrača koji je čitave sezone ginuo za Milan. To je Nigel de Jong. Zatim mogu tek spomenuti učinak kapitena Montoliva i Balotellija, koji je opet dobar dio sezone odigrao preko neke stvari, ali istovremeno pokazao da ga se klub ne smije olako odreći. Ostalima ne želim ni spomenuti ime, jer su sramota za klub, a želim da ih što prije vidim kako odlaze sa San Sira. Izuzetak je naravno SES, koji je propustio skoro čitavu sezonu zbog povrede. On će pokazati klasu u godinama koje slijede (nažalost, to ne mogu sa sigurnošću reći za De Sciglija).

Sada slijedi pauza, a onda mercato i bezbroj neutemeljenih špekulacija o odlascima/dolascima. Volio bih da mogu reći "biće bolje", ali u ovom slučaju bi zvučalo kao otrcana floskula, koja nema nikakve osnove, osim činjenice da se radi o Milanu, klubu koji se, kao i svaki gigant, prije ili kasnije mora podići iz pepela za sve one koji ga obožavaju.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 19 maj 2014, 11:33

Maiorino (head of Milan's scouting department) could become Milan's new sporting director. He already has the sporting director diploma.

Ovako izgleda novo Milanovo sjedište. Casa Milan

slika
slika
slika
slika
slika

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 19 maj 2014, 12:34

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 maj 2014, 12:47

Piše li i dalje ovdje (banirani) drug francobaresi od nedavno poznat po nadimkom ibranesto?Pošto je Inter završio ispred Milana na tablici molim da mi se javi kako bi mu odredio adekvatan potpis/avatar (što mu je draže) do početka iduće sezone :kafa:

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 19 maj 2014, 12:49

SiamoNoi je napisao/la:Piše li i dalje ovdje (banirani) drug francobaresi od nedavno poznat po nadimkom ibranesto?Pošto je Inter završio ispred Milana na tablici molim da mi se javi kako bi mu odredio adekvatan potpis/avatar (što mu je draže) do početka iduće sezone :kafa:
francobaresi nema profil vise na forumu od kako je banovan. to ibranesto nije on.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 maj 2014, 12:58

Moderator mi je dao drugačiju informaciju.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 19 maj 2014, 13:09

SiamoNoi je napisao/la:Moderator mi je dao drugačiju informaciju.
Dao ti je pogrešnu informaciju, ja sam sa francombaresijem non stop u kontaktu na fb i znam da on nije ibranesto ..

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.