Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

autogol
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la autogol » 25 jul 2014, 21:30

Janez je napisao/la:
autogol je napisao/la:Prvo su govorili da Mirza nece igrati u Zenici protiv Svedske,sad kazu da hoce,ima li neko provjerenu informaciju ? :roll:
Očigledno će Duško da odluči u momentu kad bude izlazio na teren ko protiv Crnogoraca. :mrgreen: :P
Novinari su tad rekli da mu Netsi ne daju da igra u tom periodu,al ocigledno da je njihova neinformisanost jos jednom bila na djelu :thumbdown:

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 25 jul 2014, 22:30

Mora on igrati u Zenici. Svi koji dodju, doci ce zbog njega. Ne vidim razloga zasto ne bi igrao, pa bar 20-ak minuta.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 26 jul 2014, 04:14

autogol je napisao/la:
Janez je napisao/la:
autogol je napisao/la:Prvo su govorili da Mirza nece igrati u Zenici protiv Svedske,sad kazu da hoce,ima li neko provjerenu informaciju ? :roll:
Očigledno će Duško da odluči u momentu kad bude izlazio na teren ko protiv Crnogoraca. :mrgreen: :P
Novinari su tad rekli da mu Netsi ne daju da igra u tom periodu,al ocigledno da je njihova neinformisanost jos jednom bila na djelu :thumbdown:

Novinari su tada bili u pravu kada su govorili da Mirza nece igrati u Zenici i nije trebao da igra. Ako se ne varam, on je mogao igrati tek od 01.08. za reprezentaciju, ali je nas Savez platio osiguranje za njega tako da je igrao na onom turniru, a igrat ce i u Zenici, naravno ako selektor procijeni da je potrebno.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 jul 2014, 16:22

Kerry Kittles drži rekord po broju ubačenih trojki (158) u toku jedne sezone :D valjalo bi da ga Tele sruši ove sezone :cool: prošle sezone su mu nedostajale 22 trojke, tj. imao je 136 ubačenih trojki :D

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 26 jul 2014, 17:31

Chinaglia je napisao/la:Kerry Kittles drži rekord po broju ubačenih trojki (158) u toku jedne sezone :D valjalo bi da ga Tele sruši ove sezone :cool: prošle sezone su mu nedostajale 22 trojke, tj. imao je 136 ubačenih trojki :D
Ja kako znam taj rekord drzi curry koji je srusio allena sa nekih 260 ak trojki , ne znam gdje si to nasao ...

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 26 jul 2014, 17:32

grgr je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:Kerry Kittles drži rekord po broju ubačenih trojki (158) u toku jedne sezone :D valjalo bi da ga Tele sruši ove sezone :cool: prošle sezone su mu nedostajale 22 trojke, tj. imao je 136 ubačenih trojki :D
Ja kako znam taj rekord drzi curry koji je srusio allena sa nekih 260 ak trojki , ne znam gdje si to nasao ...
Decko je pomenuo rekord fransize BKN-a! ;)

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 26 jul 2014, 17:35

Aaa nisam to skonto ... Imam na fb izbacuju nets facts al nisam to vidio , ne bi bilo lose moguce je skroz da nema samo neki pad u formi a opet zavisi kakvu ce ulogu imat mozda ce igrat malo vise u reketu pogotovo ako bude starter.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 26 jul 2014, 17:37

grgr je napisao/la:Aaa nisam to skonto ... Imam na fb izbacuju nets facts al nisam to vidio , ne bi bilo lose moguce je skroz da nema samo neki pad u formi a opet zavisi kakvu ce ulogu imat mozda ce igrat malo vise u reketu pogotovo ako bude starter.
Ja nisam provjerio ovaj broj,ali znam da je Kittles igrao kod njih,pa mi je zato logicno.Nije problem srusiti ovaj broj,kad se uzme u obzir danasnji sistem igre...

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 26 jul 2014, 17:55

NEZALAGANJE je napisao/la:
grgr je napisao/la:Aaa nisam to skonto ... Imam na fb izbacuju nets facts al nisam to vidio , ne bi bilo lose moguce je skroz da nema samo neki pad u formi a opet zavisi kakvu ce ulogu imat mozda ce igrat malo vise u reketu pogotovo ako bude starter.
Ja nisam provjerio ovaj broj,ali znam da je Kittles igrao kod njih,pa mi je zato logicno.Nije problem srusiti ovaj broj,kad se uzme u obzir danasnji sistem igre...
Totalno mi je nepoznato bilo ime a nisam kuco na google pa nisam ni skontao mislio sam da misli na nba rekord... Moguce je da malo samo poveca procenat i da ne upadne u neki shooting slump ko onda u januaru ako se ne varam il februaru...

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 26 jul 2014, 18:31

Ustvari Kittles ne drži rekord netsa po broju ubačenih trojki za jednu sezonu nego D.Williams sa 169.

Tih 158 od Kittlesa je svojevrsni rekord NBA lige po broju ubačenih trojki od strane nekog rookijea(taj rekord je srušio Rudy Fernandez)

Mirzet bi mogao sljedeće sezone da upadne u top10 igrača Netsa svih vremena po broju ubačenih trojki.
On je trenutno na 173, a 10. na listici je Marbury sa 234. Za to mu treba 61 trojka, i mislim da je vrlo moguće da upadne u top 10, što bi bila veoma velika stvar u trećoj sezoni u NBA da se upadne u neku top10 statističku kategoriju franšize.

Zanimljivo da je Mirza već upao u jednu takvu kategoriju ali vezano samo po učinku iz jedne sezone:
slika
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 26 jul 2014, 19:52

Ma rusi Mirza sljedece sezone sve sto se moze srusit..Nek ostane do kraja karijere u Netsima i zapamtit ce se njegovo ime u Americi a pogotovo u Netsima

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 jul 2014, 20:23

bilo bi lijepo da naš Tele obori još neki rekord, čisto da bude upisan :mrgreen: već drži rekord po broju ubačenih trojki (5 ili 6) na jednom meču u doigravanju :D ne znam sad ko drži taj rekord, Kittles ili D-Will, al' evo šta napisaše na stranici :D anyway, idemo Tele, ruši taj rekord!

P.S. da nije imao onu očajnu formu u preko mjesec dana, srušio bi Kittlesov rekord 99%

slika

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 27 jul 2014, 14:19

nesto mislim da se Bojan nece nikako uklopit u NBA..Igra na pozicijama 2-3 prespor je za njihove crnce a i nije neki strasan suter,vidjecemo

filip13

Post Postao/la filip13 » 27 jul 2014, 14:22

mirzatele je napisao/la:nesto mislim da se Bojan nece nikako uklopit u NBA..Igra na pozicijama 2-3 prespor je za njihove crnce a i nije neki strasan suter,vidjecemo

hm,jedan od najboljih je šutera u evropi

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 27 jul 2014, 16:03

filip13 je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:nesto mislim da se Bojan nece nikako uklopit u NBA..Igra na pozicijama 2-3 prespor je za njihove crnce a i nije neki strasan suter,vidjecemo

+1
Sport je lijek za tijelo i duh.

sasrecom
Kontakt:

Post Postao/la sasrecom » 27 jul 2014, 19:09

storm_raider je napisao/la:
filip13 je napisao/la:

+1
za NBA ispod prosjeka glede šuta...

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 27 jul 2014, 20:09

filip13 je napisao/la:

ok,to je moje misljenje,vidjecemo

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 27 jul 2014, 21:26

" onclick="window.open(this.href);return false;

lindegard
Kontakt:

Post Postao/la lindegard » 01 avg 2014, 00:18

Trebaju mi dva dresa od Mirze ali bruklinova naravno orginal da su dje mogu nabaviti u Tuzli i okolini ili naruciti preko neta zna li neko hitno mi je?
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..

brazzo
Kontakt:

Re: $: Mirza Teletović

Post Postao/la brazzo » 01 avg 2014, 00:29

lindegard je napisao/la:Trebaju mi dva dresa od Mirze ali bruklinova naravno orginal da su dje mogu nabaviti u Tuzli i okolini ili naruciti preko neta zna li neko hitno mi je?
zar ti nije bilo lakse to ukucat na googleu i nac, nego ovako. Kucaj nije tesko naci njihov shop a salju i u BiH
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.