English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- wadethegreat
- Kontakt:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: English Premier League
Po cemu je to strasno, bas me zanima, da su to Neymar Nessi i Mbappe pa hajd, ljudi zakljucuju na osnovu cijena i misle da je to garant uspjeha, po tome bi City i PSG osvajali LP svake godine
Tako su govorili i za City sa Haalandom, pomest ce ligu, nece im niko ni blizu biti a ono kasne vec za Arsenalom i ne djeluju ni priblizno dobro kao prosle godine
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- akisarajevo92
- Kontakt:
120 miliona za igraca za kojeg skoro niko nije cuo do prije 6 mjeseci
i koji qrac stavljas Felixa u tu navalu, lik se vraca na ljeto u Atletico, nema opcije otkupa
i koji qrac stavljas Felixa u tu navalu, lik se vraca na ljeto u Atletico, nema opcije otkupa
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 01 feb 2023, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Pa Felix je tu samo do ljeta svakako
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
@igrajlopte 🐦
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ja bi uvijek prije pare stavio na Pepa i Kloppa (ako ga ispostuju na ljeto) pored Pottera, o Arteti da ne govorim jer ce imati uigranu ekipu i samo jos jacu dogodine.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Šuška se da bi na ljeto moglo doći do dogovora između klubova na insistiranje Felixa.akisarajevo92 je napisao/la: ↑01 feb 2023, 00:00120 miliona za igraca za kojeg skoro niko nije cuo do prije 6 mjeseci
I taman dedline Day šlag na kraju Enza ipak dovedoše
Sve sam mislio da su arapi glupi vlasnici, ali ovaj naš Amer je pokazao da to nije istina
Nevjerovatno sta frajer radi, kakve gluposti i koliki se hype lažni pravi kao da su se doveli kvalitetni igrači a ne talenti
I kakav crni Mudokeke majke vam, frajer ima 20 godina u Holandiji nista uradio nije a diže ga se u nebesa, sta onda Lpool treba reći doveo Gakpa koji je za ovog igračina
Sve sam mislio da su arapi glupi vlasnici, ali ovaj naš Amer je pokazao da to nije istina
Nevjerovatno sta frajer radi, kakve gluposti i koliki se hype lažni pravi kao da su se doveli kvalitetni igrači a ne talenti
I kakav crni Mudokeke majke vam, frajer ima 20 godina u Holandiji nista uradio nije a diže ga se u nebesa, sta onda Lpool treba reći doveo Gakpa koji je za ovog igračina
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Valja Chelseaju ovo sve ukomponovat. Puno novih mladih igraca koji se tek trebaju dokazat u PL. Djeluje mi nekako da ce ovaj Mudryk biti flop od svih ovih sto su dosli
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Dobro covjece Messi Mbappe su druga dimenzija.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑31 jan 2023, 23:59Po cemu je to strasno, bas me zanima, da su to Neymar Nessi i Mbappe pa hajd, ljudi zakljucuju na osnovu cijena i misle da je to garant uspjeha, po tome bi City i PSG osvajali LP svake godine
Tako su govorili i za City sa Haalandom, pomest ce ligu, nece im niko ni blizu biti a ono kasne vec za Arsenalom i ne djeluju ni priblizno dobro kao prosle godine
Na stranu cijene, ali ljudi imaju u napadu samo Felixa, Maduekea, Mudryka, Havertza, Mounta, Pulisica, Sterlinga,...s tim da i Potter nije neki levat
Ako to krene kako treba gdje nije strasno u pm, a sad naravno da moze otici i u drugom smjeru jer su nabacani odjednom, ali ce valjda proigrat do 2030 dokad su im ugovori

BašČelik!
- wadethegreat
- Kontakt:
Meni je Madueke pod najvecim upitnikom.
Govorim o ovim najvecim transferima ne racunajuci ovu djecurliju sto smo za kikiriki dovodili.
Covjek je ako se ne varam tri velike povrede imao sa 20 godina...
Mudryk ce biti igracina thats my Nigga.
Govorim o ovim najvecim transferima ne racunajuci ovu djecurliju sto smo za kikiriki dovodili.
Covjek je ako se ne varam tri velike povrede imao sa 20 godina...
Mudryk ce biti igracina thats my Nigga.
Englezi imaju viška para pa shodno tome ih i razbacuju. Nijedan ovaj igrač ne vrijedi svoje plaćene cijene.
Chelsea se igra football managera
Ove godine potrosi li 650mil na ulazne transfere
Prodali igrače u vrijednosti 65mil plus jorginho.
FFP je baš bitan al izgleda samo u Italiji
Chelsea se igra football managera
Ove godine potrosi li 650mil na ulazne transfere
Prodali igrače u vrijednosti 65mil plus jorginho.
FFP je baš bitan al izgleda samo u Italiji
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Čekaj tolike pare potrošene i ovo im najbolje što imajuCipiripiblicblic je napisao/la: ↑31 jan 2023, 23:36Mudryk Felix Madueke
Enzo Zakaria Kovačić
Chilwell Badiashile Fofana James
Kepa

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Moj milicajac ne znaš ti kakav je Fofana kad je zdrav, ili Mudokeke kad leti po desnoj straniZonked je napisao/la: ↑01 feb 2023, 00:28Čekaj tolike pare potrošene i ovo im najbolje što imajuCipiripiblicblic je napisao/la: ↑31 jan 2023, 23:36Mudryk Felix Madueke
Enzo Zakaria Kovačić
Kepa![]()

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Toliki para skrsis i opet ce vrh biti borba za TOP4. Pare ne zabijaju golove.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑31 jan 2023, 23:36Mudryk Felix Madueke
Enzo Zakaria Kovačić
Kepa
Jer ne znam šta je s Kanteom. Napad će im stvarno bit zanimljivo pratit.![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sta se sa ovim desilo? Bio dobar ofanzivni bek.[Tottenham Hotspur] We have mutually agreed to the termination of Matt Doherty’s contract to enable him to join another club. Thank you for everything, Doc
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Znači gledaju se samo ovi transferi 40+ mil, dok su ovi od 10-20 kikiriki za Chelsea.
Svaka čast onda, nema šta.

Ako ovo bude kostur ekipe za iducu sezonu nece vidjeti top4
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
- wadethegreat
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.