FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- LarryDavid
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Ja i dalje podrzavam Valdesa, nemojte nakon jedne male greske otpisivati dobrog igraca bitnog kotaca u ekipi...fudbal je timska igra...
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
- HeavensWonder
- Kontakt:
Valdes
Adnan Guso je za njega Messi

Adnan Guso je za njega Messi

VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
sto, ne moze on primit kolko oni mogu dat???AllGunsBlazing je napisao/la:Nemojte tako, on je dobar za Barcin stil fudbala.
Do sada sam ga branio,ali ovo moram sad reci
VALDES KONJU JEDAN NABI LOPTU U TRIBINE NECES SE OBRUKATI

VALDES KONJU JEDAN NABI LOPTU U TRIBINE NECES SE OBRUKATI

Visca el Barça ! Mes que un club !
Dobro je ajde. Koliko god ovaj tiki-taka nogomet,odnosno bez nabijanja i izbijanja donese dobro,mora se nekad i obiti od glavu. Ova utakmica je dosta toga dokazala. Barca dominira,Real ne moze napraviti akciju. Sve sto mogu se nadati iz kornera,slobodnjaka ili slicno. Ovaj drugi gol je greska koja se desi jednom u 10 godina. Idemo dalje. Gazimo ih u Madridu i cao 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Bgmi je večeras Andres bio i tata i otac i babo i sin i duh sveti, a Bog je jedan (da ne idem u blasfemijuOTNYS_YNWA je napisao/la:Xavi tata svima, najbolji igrač na svijetu! A Valdez krampa obična.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne znam kako u Barceloni još uvijek imaju strpljenja za ovog kloca na golu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma vodi ga kući!LarryDavid je napisao/la:Ja i dalje podrzavam Valdesa, nemojte nakon jedne male greske otpisivati dobrog igraca bitnog kotaca u ekipi...fudbal je timska igra...
**** ga onaj ko ga je napravio, fuj futavac jedan
Standardni post poslije svake tekme, valdes 2/2..
Iniesta kapa dole..
Iniesta kapa dole..
ser del barça es el millor que hi ha !
- adriano_leite
- Kontakt:
Eto vam veliki Valdes, jedan od najboljih golmana Evrope
. **** ja njemu mater i mater njegovoj materi i svima koji su iskotili takvu nesortu. Glupan obicni kojem je sreca da Barca igra kako igra pa nema previse suteva prema njegovom golu i opasnih situacija. Iz jedne poluprilike danas je uspio primiti 2 gola. Majku mu nesposobnu ****. Branite ga jos **** vas on!

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- legenda reala
- Kontakt:
Šta se ba brineš za Barcelonu, ti si navijač RealamandraX je napisao/la:
Ma vodi ga kući!
**** ga onaj ko ga je napravio, fuj futavac jedan

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ako je bitno samo to da moze dobro dodati, nista onda sad kad Xavi malo oslabi sa kondicijom staviti ga na gol, ne moze biti puno gori od Valdeza.
Celik!3,2,2.
- LarryDavid
- Kontakt:
FKKrajina je napisao/la:Dobro je ajde. Koliko god ovaj tiki-taka nogomet,odnosno bez nabijanja i izbijanja donese dobro,mora se nekad i obiti od glavu. Ova utakmica je dosta toga dokazala. Barca dominira,Real ne moze napraviti akciju. Sve sto mogu se nadati iz kornera,slobodnjaka ili slicno. Ovaj drugi gol je greska koja se desi jednom u 10 godina. Idemo dalje. Gazimo ih u Madridu i cao
Potpis brate, mudro receno..... smjesno je koliko neki ljudi prate fudbal i onda nakon samo jednog poteza nekog proglasavaju svecem ili velikim gresnikom

Ovaj Valdes je velika opasnost po Barcelonu, jer svojim glupostima tacno buije moral ostalim igracima. Ovi se trude preokrenu rezultat, imaju odlicnu zalihu pred revans i ovaj napravi glupost po 1234567 put koji moze njegovu ekipu skupo kostati.
Ovaj fudbal bi bio totalno nezanmiljiva igra da je Casillas golman Barcelone.
Ovaj fudbal bi bio totalno nezanmiljiva igra da je Casillas golman Barcelone.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- PatrickBateman
- Kontakt:
Ja idiota majko moja. Sjeba sve sto je Don Andres napravio 

Ma mrš, 'ebo te Bordeauxlegenda reala je napisao/la:Šta se ba brineš za Barcelonu, ti si navijač RealamandraX je napisao/la:
Ma vodi ga kući!
**** ga onaj ko ga je napravio, fuj futavac jedan![]()

Nasekir'o sam se majke mi, kakav idiot, maloumnik, krampa...oj Boze!
To sve vidimo kad igra Španijaamerosm je napisao/la:Ovaj fudbal bi bio totalno nezanmiljiva igra da je Casillas golman Barcelone.

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Ukratko receno , Iker spasi za 4-1 i odmah na drugoj strani ova budala Valdes ga sam sebi zabi za 3-2
eto, to je to.
Ja vjerujem da VV opasno puca nekog gudrom, jer onakvi poklon golovi nisu normalni.
Real šega od ekipe koja se brani bunkerom i ceka prekid, kakvu kontru, nigdje igre ni pasova.Prelako zabiše dva gola, jedan iz prekida, drugi ova budala pokloni. Mada je ono prekršaj nad njih, ali ja mu ga nebi svirao taman da ga je Di Maria zgazio nogama. Glupan ima svo vrijeme svijeta da izbije lopte, da radi šta hoce i on nešto dribla u svom petercu
nevjerovatan je
Ona majstorija Inieste, potez utakmice

Ja vjerujem da VV opasno puca nekog gudrom, jer onakvi poklon golovi nisu normalni.
Real šega od ekipe koja se brani bunkerom i ceka prekid, kakvu kontru, nigdje igre ni pasova.Prelako zabiše dva gola, jedan iz prekida, drugi ova budala pokloni. Mada je ono prekršaj nad njih, ali ja mu ga nebi svirao taman da ga je Di Maria zgazio nogama. Glupan ima svo vrijeme svijeta da izbije lopte, da radi šta hoce i on nešto dribla u svom petercu

Ona majstorija Inieste, potez utakmice

Zadnja izmjena: ripper, dana/u 24 avg 2012, 00:29, ukupno mijenjano 1 put.
- LarryDavid
- Kontakt:
hmm mozda zato i jesu najbolji klub na svetu tj. najbolja ekipa svih vremena...zato sto su veoma strpljiviSaurman je napisao/la:Ne znam kako u Barceloni još uvijek imaju strpljenja za ovog kloca na golu.

Sudiji zahvalite sto ste izvukli ovako dobar rezultat.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.