Manchester United FC - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Koga bi od navedenih željeli kao pojačanje?

Morata
29
16%
Belotti
19
10%
Lukaku
21
11%
Lacazette
13
7%
Griezman
42
22%
neko drugi
14
7%
dovoljni su Rashford i Martial
49
26%

Ukupno glasova: 187

Dex
Kontakt:

Re: RE: Re: Manchester United FC - Transferi

Post Postao/la Dex » 22 mar 2016, 19:29

Poligon10 je napisao/la:
Belmin6 je napisao/la:Ma mali je vrh, može igrati i lijevo i desno krilo, a i desetku ponekad. Nešto baš kao Martial, najbolji igrac Rena defintivno ove sezone, tek 18 godina, u ligi deset golova i pet asista.
Sa Francuskom ligom sam odavno na "vi" pa sam stvarno slabo upucen u stanje i izbor igraca.

Statistika mu je zapanjujuca,jos ako igra konstantno sa ovim godinama :to kralju: .S obzirom da se pokazao bice velika borba za njim na ljeto
Reako je menadžer njegov, da Dembele ne planira napustiti Rennes još 2 godine
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Rooney88
Kontakt:

Re: RE: Re: Manchester United FC - Transferi

Post Postao/la Rooney88 » 22 mar 2016, 19:52

Dex je napisao/la:
Poligon10 je napisao/la:
Belmin6 je napisao/la:Ma mali je vrh, može igrati i lijevo i desno krilo, a i desetku ponekad. Nešto baš kao Martial, najbolji igrac Rena defintivno ove sezone, tek 18 godina, u ligi deset golova i pet asista.
Sa Francuskom ligom sam odavno na "vi" pa sam stvarno slabo upucen u stanje i izbor igraca.

Statistika mu je zapanjujuca,jos ako igra konstantno sa ovim godinama :to kralju: .S obzirom da se pokazao bice velika borba za njim na ljeto
Reako je menadžer njegov, da Dembele ne planira napustiti Rennes još 2 godine
Kako bi ga na Aladinovom cilimu poslali za dobre pare. Nema karaktera kada United, PSG ili neko treci lupe 40 miliona. Samo ne vidim da se nesto ozbiljno povezujemo s ovim malim. Moze i on ali mene jedino nervira sto se ne povezujemo s Mahrezom nikako. Mahrez, Kane i Toby, dosta za pocetak ljeta. :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Transferi

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 22 mar 2016, 20:00

Kane nema teoretske šanse da dođe, ostaje u Spursima sigurno, Toby isto tako, a prije bih izabrao Dembela nego Mahreza, jer ima veći potencijal, samo mu je je nebo granica. Ako treba dao bi i 80 mil za njega.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 22 mar 2016, 20:12

Ja bih Nabila Fekira i Tielemansa, al not happenin
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 22 mar 2016, 23:46

Manchester United open transfer talks over Pierre-Emerick Aubameyang

http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... ks-7608898
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

TravisBickle
Kontakt:

Post Postao/la TravisBickle » 23 mar 2016, 17:42

Di Marzio javlja kako smo zainteresovani za Mirandu. Vise bih volio njega vidjeti u Unitedu nego Koulibalya, prvenstveno jer Miranda ima vise iskustva a takav nam stoper treba.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 23 mar 2016, 20:07

Koulibaly je brat bratu bolji stoper od Mirande ove sezone a mladji je,prava zvijer u odbrani.

Koliko je samo Miranda gluposti pravio ja sam se iznenadio,penali i glupi startovi ,malo bolji napadac ga rasturi

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

TravisBickle
Kontakt:

Post Postao/la TravisBickle » 23 mar 2016, 20:27

NI Koulibaly nije nesto pametniji, ne razmislja puno sta radi, samo ide na cistu snagu, a ove sezone cijela ekipa intera je italijanski pandan Uniteda tako da nije samo do njega jer je cesto u situaciji da nosi na ledjima cijelu odbranu Intera.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 23 mar 2016, 22:10

Čuj Miranda, čovjek od 33 god da ti bude rješenje za poziciju koja ovoliko škripi, radije ću gledati Blinda nego dovoditi još penzionera, dovoljna opomena je Švajni.

Koulibaly je već druga priča, ali Stones i Laporte trebaju biti prvi izbor, sa njima bi riješili tu poziciju za narednih 10-12 god.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 23 mar 2016, 22:22

Svajni je dosao pod felerom.

Miranda je odlican igrac, ne vuce vece povrede, odlikuje ga kvalitetno postavljanje, citanje igre,...

Ovoj odbrani upravo fali iskustva od odlaska Ria i Vide, a Juve je najbolji primjer kako odlicno funcionisu sa majstorima poput Chielinija i Barzaglija.

Koulibaly je mrcina, stoper za uslove epl-a, te sigurno da ima bolju sezonu od pomenutog, iako je naravno slabiji, u sirem poredjenju.

Kada bih birao, uvijek bi u ovoj situaciji dao prednost Brazilcu (iako je i Koulibaly jedna od opcija), jer ne mozemo se osloniti na Smalla koji na ovom nivou nema ni pune dvije sezone, a treba jos konstantnsti i velikih meceva da bude apsolutni lider.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 23 mar 2016, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 23 mar 2016, 22:27

Valjalo bi dovesti Kroossa s obzirom da Schweinsteigera muče povrede dok je i Carrick pod upitnikom. Mada se on i ne može u potpunosti zamijeniti.

Naravno, prvo riješiti poziciju stopera.
''Neka me mrze samo da me se boje''

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 23 mar 2016, 22:34

Smalling je lider apsolutno i nema sumnje da se možemo osloniti na njega, čovjek nosi kompletnu odbranu čitavu sezonu, Miranda ima 33 god, ne znam kako uopšte njega mogu spominjati u kontekstu pojačanja, takve igrače trebamo prekrižiti u startu, imaš jednog Stonesa i Laportea koji su igrači za koje vrijedi izdvojiti novce, Miranda ne može biti nikakvo rješenje, samo zakrpa, a mi ne tražimo to, nego dugoročno rješenje za tu poziciju, i Miranda ne smije uopšte biti razmatran kad se govori o tome.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 23 mar 2016, 22:39

rio_Ferdy88 je napisao/la:Smalling je lider i nema sumnje da se možemo osloniti na njega, Miranda ima 33 god, ne znam kako uopšte njega mogu spominjati u kontekstu pojačanja, takve igrače trebamo prekrižiti u startu, imaš jednog Stonesa i Laportea koji su igrači za koje vrijedi izdvojiti novce, Miranda ne može biti nikakvo rješenje, samo zakrpa, a mi ne tražimo to, nego dugoročno rješenje za tu poziciju, i Miranda ne smije uopšte biti razmatran kad se govori o tome.
Cekaj malo, pa Small lagano izrasta u lidera, ali treba jos fore. Kazes da nas nosi citavu sezonu, a da li se na osnovu jedne sezone moze postati lider? Da se razumijemo, odlican al zna se o cemu pricam.Treba tu iskusni lisac, koji ima vec formirane navedene kvalitete. I Miranda nema 33., neg 31.

Igrac koji je sa Godinom cinio jedan od najjacih tandema u periodu od 2011. do 2014. godine.

Veliki atleta, nema nekih povreda, beton po pitanju izdrzljivosti.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 23 mar 2016, 23:01

Ma čovjek je 84 godište, iduće god 33 jbg ti, šta ti očekuješ od njega, da bude pojačanje za narednih 10 god, može biti samo back up, mi trebamo tražiti rješenje za budućnost, a Smalling je već lider, i ne samo ovu sezonu nego i prošlu, mi trebamo uz njega nekog mlađeg poput Stonesa ili Laportea koji će biti rješenje za narednih 15 god, a ne nekog starca za sezonu dvije.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 23 mar 2016, 23:02

Miranda je preiskusan stoper, odlicnih fizickih mogucnosti, nesto poput Evre.

Nama pozadi fali iskustvo velikih meceva.

I da, Pirlo je dosao u Juve u 31. godini, a znamo sta je postigao.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 23 mar 2016, 23:07

Jedno je italijanska liga, a drugo Prem, gdje je tempo daleko brži, vidjeli smo to odlično na primjeru jednog Evre, mi se trerbamo okrenuti pronalasku dugoročnog rješenja, a ne tih prelaznih, a dugoročno su Stones, Laporte, pa i Koulibaly, to je logika kojom se vodi svaki ozbiljan fudbalski klub. Da smo imali namjeru dovoditi Mirandu, mogli smo ga uzeti kad je odlazio iz Atletia, bio je mlađi i daleko jefitiniji, sad sigurno neće ići po njega, u to sam uvjeren, jedino da sva ova gore pomenuta rješenja već odu negdje drugo, pa mi ostanemo samo na njemu.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 23 mar 2016, 23:21

Odgovorno tvrdim da je fitnes pomenutog na nivou jednog Smalla, kada je agilnost u pitanju.

Logika kojom se vodi svaki ozb klub je ta da ima jednog iskusnog stopera pozadi.

Tako je i Lester unio stabilnost sa jedim Huthom, Spursi sa Vertonghenom, Juve sa navedenim,...

Miranda mora biti prolazno rijesenje max tri sezone, dok Small ne postane alfa i omega.

Vidi se da fali koordinator pozadi, od odlaska Vidare, a to Mike jos nije.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 23 mar 2016, 23:26

Kakav Vertonghen, čovjek je u Spurse došao sa 24 god, Miranda će imati 33 iduće god, ne znam stvarno kako to ima logike, da propustiš igrače koji mogu biti rješenje za narednih 10-15 god zarad godine-dvije rentanja Mirande. To bi bila kardinalna greška, još jedna u nizu koju bi ovaj klub napravio kad je u pitanju transfer politika.

Mike to jeste, i to odgovorno tvrdim, vođa odbrane, to kažu i svi ozbiljni komentatori, kad ti jedan Rio (ne ja nego onaj koji je igrao za United) da taj kompliment mislim da ne treba više od toga.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 23 mar 2016, 23:28

Rio pogledaj najbolje odbrane svijeta pa ces vidit o cemu pricam.

Da dosao 2012., ali sada je vodja odbrane. Ovdje ne govorim samo o defanzivnim sposobnostima, nego o iskustvu, a ove sezone je Jan posto ono sto ce Small u narednom periodu, tj. vodja.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 23 mar 2016, 23:33

Small je već vođa, to je činjenica i to je tako, koliko god ti to pokušavao osporiti, to kažu kompetetniji ljudi od mene i od tebe. Miranda nije dugoročno rješenje, ne znam shvataš li šta znači dugoročno, a šta prelazno rješenje, jer po onom što pišeš ispada da ne shvataš :mrgreen:

Small može već sada biti neko pored koga će Stones ili Laporte stasati i činiti sjajan stoperski tandem za narednih 10 god, ne treba njemu nikakav Miranda jer je on već bolji od njega.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Odgovori

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.