FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ko god je bio na toj tekmi vidio je da je bila "čudna". Željo je bio jak, ja ne znam da mu je tih godina iko dao četiri komada (možda Zvezda ne sječam se). Helem nejse, da ne odemo mimo teme sami za sebe. Htio sam samo da kažem šta znači vođa u ekipi i da nema dobre ekipe bez lidera na terenu. Dobar trener na stranu, ali mora biti još i vođa na terenu.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
ma OK haveru,nego i ja sam se naslušao tih prica i to više puta...onda sam postavio pitanje tim likovima "ko su ti igraci prohrvatski nastrojeni,koji su tako ofirno prodali utakmicu??" neka se imenuju ti likovi.
Da se htjela prodati utakmica,nebi bilo na kraju 4-4,valjda je to logicno..ni sto Mehmeda Baždarevića nebi moglo spasiti prodaju,da je klub htio prodati tu famoznu utakmicu Hajduku...mogao je on majci svojoj psovati bodovi i titula bi otišli u Split...ne odlucuje jedan igrac ishod utakmice....mislim,pored Ivice Osima da Meša određuje pravila,nemoguce apsolutno...ali nebitno,to je prošlost.
A to se slažem s tobom u vezi lidera na terenu...Meša je bio idealan lider jedne generacije...Dželo je bio lider one poslijeratne...Štilić je imao predispozicije da postane lider ove trenutne,ali je otišao vani kao vrlo mlad.
Twško da se ovoj PL može stvoriti lider jer svako ko valja odmah ide vani za male pare.
Da se htjela prodati utakmica,nebi bilo na kraju 4-4,valjda je to logicno..ni sto Mehmeda Baždarevića nebi moglo spasiti prodaju,da je klub htio prodati tu famoznu utakmicu Hajduku...mogao je on majci svojoj psovati bodovi i titula bi otišli u Split...ne odlucuje jedan igrac ishod utakmice....mislim,pored Ivice Osima da Meša određuje pravila,nemoguce apsolutno...ali nebitno,to je prošlost.
A to se slažem s tobom u vezi lidera na terenu...Meša je bio idealan lider jedne generacije...Dželo je bio lider one poslijeratne...Štilić je imao predispozicije da postane lider ove trenutne,ali je otišao vani kao vrlo mlad.
Twško da se ovoj PL može stvoriti lider jer svako ko valja odmah ide vani za male pare.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Znaju se likovi nije to nikakva tajna (Čipe, Tašo i Čapljić ako se ne varam, prošlo je ba skoro 25 godina od tad) i nije to bilo nikakvo nastrojavanje u današnjem smislu. Drugo je to vrijeme bilo i oni su se kao takvi samo trefili u odbrani. Pazi, ne znam koliko imaš godina, ali u to vrijeme su se tekme najviše odrađivale na taj način, podmazivanjem odbrambenih igraća. Bilo je i drugih načina da te deru sudije kao što su nama radili (Dinamo i Budućnost one godine kad smo se borili za titulu. Najgore je kad se za Zvezdom boriš za titulu kao mi te godine. Šanse su ti skoro nikakve). Prič'o ti je i Guto čak otvoreno o tome i njegovim zijanima sa namještenim tekmama. Preko Osima nije moglo nema šanse. Znaš kako stari veležovci kažu: Piješ s Osimom po svu noć i ništa ne dogovoriš dok s pitarima završiš za 5 minuta. Zato nas veležovci optužuju da im jedne godine ni smo dali za titulu.
E ****.ga sad možda je to malo i napuhano bilo, ali je fakat ta tekma bila ćudna i mi svi Željovci u to vrijeme smo bili svjesni toga. Da ti pravo kažem ja da sam se pit'o ja bi pustio Hajduku. Jeb.o udbu vazda su protiv nas radili i puštali tekme na našu štetu. I sad se fale tom titulom više, a vjeruj mi ništa nisu ni osvojili koliko se im 50 godina išlo na ruku. Mi da smo imali njihov status imali bi minimum tri komada.
E ****.ga sad možda je to malo i napuhano bilo, ali je fakat ta tekma bila ćudna i mi svi Željovci u to vrijeme smo bili svjesni toga. Da ti pravo kažem ja da sam se pit'o ja bi pustio Hajduku. Jeb.o udbu vazda su protiv nas radili i puštali tekme na našu štetu. I sad se fale tom titulom više, a vjeruj mi ništa nisu ni osvojili koliko se im 50 godina išlo na ruku. Mi da smo imali njihov status imali bi minimum tri komada.
Hajde se vi malo okanite vise Osima..

Nesto pjevate de malo igracima govorite da su taraba!
Sto i jesu!

Nesto pjevate de malo igracima govorite da su taraba!

Sto i jesu!
- blueman-TM87
- Kontakt:
- bistrikboy
- Kontakt:
Teren će biti spreman za utakmicu 1. kola i derbi Čelik - Željo. Znači, nema promjene domaćinstva pa makar nakon te utakmice morali i ponovo popravljati teren.
Ova će se utakmica sigurno igrati na Bilinom polju - uvjerava nas Hinović,
Znaci 100% BP 1.8
Osim otpisao Salkića, Sadikovića i Memiševića
U Međugorju ćemo odlučiti koja će to biti imena, kazao je Osim...
Ako je suditi prema igri Željezničara na pripremnoj utakmici protiv Famosa, navijači ni naredne sezone neće imati previše prilika za radost.Menadžer i trener Amar Osim odlučio je da reducira spisak prvotimaca. Tako na pripreme u Međugorje nisu krenuli Sadiković, Memišević i Salkić.
- Morali smo reducirati spisak, a ova trojica igrača nisu jedina koja će moći potražiti drugi klub. U Međugorju ćemo odlučiti koja će to biti imena - govori Osim.
Sadikoviću je istekao ugovor, dok je Memiševiću ponuđena posudba u Zvijezdu iz Gradačca, što igrač nije prihvatio. Salkić je prošle sezone igrao na posudbi u sarajevskoj Bosni, a navodno bi se mogao preseliti u Sloveniju.
Pitali smo trenera da li znači da se ova trojica fudbalera ne uklapaju u koncepciju Željezničara.
- Ma kakva koncepcija, mi nemamo koncepcije, vidjeli ste u Hrasnici. Imamo 22 igrača koja ne mogu pobijediti Famos - ljut je Osim.
U stručnom štabu još očekuju da čelnici kluba osiguraju novac za pojačanja. Ugovore nisu potpisali ni Mešanović, Mešić, Serdarević i Kovačević, koji treniraju sa ekipom.
O novim imenima stidljivo se govori, ali je jasno da će, ako do početka Premijer lige ne bude novih, kvalitetnih imena, najavljene ambicije za plasman u Evropu biti skoro nemoguće ispuniti.
Danas protiv Igmana
Željezničar će danas u Međugorju odigrati prijateljsku utakmicu protiv Igmana iz Konjica.Za subotu je dogovoren duel sa Čapljinom, za ponedjeljak sa GOŠK-om, a za srijedu sa Veležom.
oba texta preuzeta iz ABA3A
Ova će se utakmica sigurno igrati na Bilinom polju - uvjerava nas Hinović,
Znaci 100% BP 1.8

Osim otpisao Salkića, Sadikovića i Memiševića
U Međugorju ćemo odlučiti koja će to biti imena, kazao je Osim...
Ako je suditi prema igri Željezničara na pripremnoj utakmici protiv Famosa, navijači ni naredne sezone neće imati previše prilika za radost.Menadžer i trener Amar Osim odlučio je da reducira spisak prvotimaca. Tako na pripreme u Međugorje nisu krenuli Sadiković, Memišević i Salkić.
- Morali smo reducirati spisak, a ova trojica igrača nisu jedina koja će moći potražiti drugi klub. U Međugorju ćemo odlučiti koja će to biti imena - govori Osim.
Sadikoviću je istekao ugovor, dok je Memiševiću ponuđena posudba u Zvijezdu iz Gradačca, što igrač nije prihvatio. Salkić je prošle sezone igrao na posudbi u sarajevskoj Bosni, a navodno bi se mogao preseliti u Sloveniju.
Pitali smo trenera da li znači da se ova trojica fudbalera ne uklapaju u koncepciju Željezničara.
- Ma kakva koncepcija, mi nemamo koncepcije, vidjeli ste u Hrasnici. Imamo 22 igrača koja ne mogu pobijediti Famos - ljut je Osim.
U stručnom štabu još očekuju da čelnici kluba osiguraju novac za pojačanja. Ugovore nisu potpisali ni Mešanović, Mešić, Serdarević i Kovačević, koji treniraju sa ekipom.
O novim imenima stidljivo se govori, ali je jasno da će, ako do početka Premijer lige ne bude novih, kvalitetnih imena, najavljene ambicije za plasman u Evropu biti skoro nemoguće ispuniti.
Danas protiv Igmana
Željezničar će danas u Međugorju odigrati prijateljsku utakmicu protiv Igmana iz Konjica.Za subotu je dogovoren duel sa Čapljinom, za ponedjeljak sa GOŠK-om, a za srijedu sa Veležom.
oba texta preuzeta iz ABA3A

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- "Ma kakva koncepcija, mi nemamo koncepcije, vidjeli ste u Hrasnici. Imamo 22 igrača koja ne mogu pobijediti Famos - ljut je Osim."
jooooj zbog ovakih izjava volim ovog covjeka uglavu odma kaze sta misli....
jooooj zbog ovakih izjava volim ovog covjeka uglavu odma kaze sta misli....

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Pa ja nema kod hmmm već frajer odma puca i to je to nije on simo nit brko

- bistrikboy
- Kontakt:
Poslije povratka u Sa i prvog treninga,Osim je sjeo sa igracima i svakom u lice rekao sta misli o njegovim sposobnostima,tako to rade pravi treneri,dosta se razgovara sa igracima,nema dizanja euforije to je Amar realista 1/1 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ovaj neki Osmanagić što je potpis'o za Velež, je li to onaj isti što je bio kod nas na pripremama pa ga Amar škartir'o?
- bistrikboy
- Kontakt:
Nije iako ovdje jedan od clanova to stalno potencira...
ovaj osmanagic je prejak igrac,vidjet cetečamac je napisao/la:Ovaj neki Osmanagić što je potpis'o za Velež, je li to onaj isti što je bio kod nas na pripremama pa ga Amar škartir'o?
Iz Istocnog Sarajeva.dolina cupova je napisao/la:zvezdas to ti iz sarajevaDevil je napisao/la:Sjedim danas s drugom u kaficu i rece mi kako je cuo od nekog da je Djip otisao na probu u Dinamo Z.Imali istine u tome od ovih bolje upucenih u Zelju?
moderator edit: za ovakve postove imate privatne poruke
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
sutnut je OSMANAGIC od trenera osima koji me je razocaro po mom misljenju momak ima predispozicije da bude stup repke za 5- 6 godina. a ovako neka im bude
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Pa pošto je momak buduci stub naše repke,onda za njega nema zime....snaci ce se on,makar u Bundesu zaigraotax je napisao/la:sutnut je OSMANAGIC od trenera osima koji me je razocaro po mom misljenju momak ima predispozicije da bude stup repke za 5- 6 godina. a ovako neka im bude

P.S. Osim je letva trener i sviju nas je razocarao,samo mi to trenutno ne vidimo...nek mu je na dušu što ne daje prilike tatinim sinovima i raznim amidžicima,teticima,ljubimcima menagera,raznim rođacima i ostalim

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Naki Brazilci i Pargvajci u Medjugorju
ps Mujkanovicu isto tako nece biti produzen ugovor!

Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala
hahalenovo je napisao/la:Naki Brazilci i Pargvajci u Medjugorjups Mujkanovicu isto tako nece biti produzen ugovor!

Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
Ma to mi radi cuj te ovo onog babinog sina trazi Oberhausen ha ha ha ha ne mogu da vjerujem

btw:mujakanovica da se sporazumimo

btw:mujakanovica da se sporazumimo

nema vece letve od ovog mujkanovica pa ja sam brzi od njega a o ostalom da ne pricamonime_tm87 je napisao/la:Ma to mi radi cuj te ovo onog babinog sina trazi Oberhausen ha ha ha ha ne mogu da vjerujem![]()
btw:mujakanovica da se sporazumimo![]()
sjecam se prijenosa na tv celik-zeljo kad dodje sam pred golmana celika,golman vec skoro na zemlji i nas talentovani napadac ga pogodi

Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.