[youtube][/youtube]

Strasan windmill dunk Green-a

[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ma jbs ih ba,strasno zavrsnicu je odigrao kao i produzetke.Svaka cast Wade na zadnjem sutu,ali LeBron je na kraju vukao Miami do pobjedeSirAlexFerguson je napisao/la:Niko ništa ne napisa za pogođeni šut LeBrona sinoć, a da nije pogodio za produžetak bilo bi napisano 500 stranica kako nije igrač, kako nema m.uda i tako dalje
SirAlexFerguson je napisao/la:Niko ništa ne napisa za pogođeni šut LeBrona sinoć, a da nije pogodio za produžetak bilo bi napisano 500 stranica kako nije igrač, kako nema m.uda i tako dalje
Trebalo je doć do produžetakadema je napisao/la:au sto se javljaju kao da je pogodio za pobjedu,vidjelo se sinoc ko ima zadnji sut u Heatu.Wade pogodio za pobjedu,James za produzetke.Ipak je vrijednije dat za pobjedu a i lakse je kad mozes ovako nekad pogodit a cesce dat da to drugi urade za tebe
hehe naravno valjalo je doc do produzetka s Indianom to je uspjeh heheSirAlexFerguson je napisao/la:Trebalo je doć do produžetakadema je napisao/la:au sto se javljaju kao da je pogodio za pobjedu,vidjelo se sinoc ko ima zadnji sut u Heatu.Wade pogodio za pobjedu,James za produzetke.Ipak je vrijednije dat za pobjedu a i lakse je kad mozes ovako nekad pogodit a cesce dat da to drugi urade za tebe
Upravo, James ga je bukvalno zvao i dao mu loptu.Raul_64 je napisao/la:Pa uzeo je i sut za pobjedu,drugo je to sto nije pogodio ali je uzeo ga.
kada se vratila lopta bilo je red na Wade da pokusa sto je i bilo logicno.
samo da nije pogodio znam ja da bi bilo promasi otvoren sut sam bioSirAlexFerguson je napisao/la:Niko ništa ne napisa za pogođeni šut LeBrona sinoć, a da nije pogodio za produžetak bilo bi napisano 500 stranica kako nije igrač, kako nema m.uda i tako dalje
adriano_leite je napisao/la:Cavs and Hawks in talks about a Marvin Williams/Josh smith for Antwan Jamison/Ramon Sessions trade.
Ako ovo prodje, NBA ligo pripremi se, ponovo se vracamo! GO CAVS GO!!!
Po meni su sanse 50-50, jer Ramon je dobar play kojeg Hawksi itekako trebaju, relativno je jeftin igrac, dok Jamison je veteran koji moze rasiriti odbranu svojim sutevima jer je solidan suter. Sessions bi opet bolje dosao Hawksima nego Jamison, ali fazon je sto Smith zeli da ide iz Atlante, tako da mu trade value opada iz dana u dan, ima ugovor od 12 miliona, dok Marvin Williams takodjer je nezadovoljan i zeli da ide a ima ugovor od 8 miliona cini mi se. Oni su zeznuli stvar sa Joe Johnsonom, tako da moraju popraviti salary cap, a nema boljeg nacina od uzimanja ogromnog isticuceg ugovora, te solidnog playa koji nije preplacen. Hawksi ovim potezom dolaze u bolji finansijski polozaj, dok ne bi oni nista izgubili na kvaliteti, jer nema veceg sranja od nezadovoljnih igraca. Moguce da ubacimo i dva picka druge runde 2012. godine, ali eto haman ovaj trejd se vrti oko ova 4 igraca, a moze se doraditi tim buducim pickovima. Ja bih volio da se desi ovaj trade, ali ako se i ne desi, imam povjerenje u nas menadzment tima.don_burza je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:Cavs and Hawks in talks about a Marvin Williams/Josh smith for Antwan Jamison/Ramon Sessions trade.
kolike su sanse da se ovo desi ?
nikakve,obicni tracevidon_burza je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:Cavs and Hawks in talks about a Marvin Williams/Josh smith for Antwan Jamison/Ramon Sessions trade.
kolike su sanse da se ovo desi ?
strasno je to koliko ti gluposti napises u rekordnom roku i kako si dvolican, minimum dvolican, u nekim svojim izjavama ovakoSaltCityAttack je napisao/la:samo da nije pogodio znam ja da bi bilo promasi otvoren sut sam bioSirAlexFerguson je napisao/la:Niko ništa ne napisa za pogođeni šut LeBrona sinoć, a da nije pogodio za produžetak bilo bi napisano 500 stranica kako nije igrač, kako nema m.uda i tako dalje......pa bilo bi svakako da je profulao ebiga pa mora pogodit ono...samo bio je dobar James bez obzira , ali vjeruj mi da nebi pisao da je profulao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.