Mobilni- gdje, kako, šta?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Re: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 09 mar 2014, 23:26

imas sofascore aplikaciju, meni za wp predobra, oznacis neku sebi utakmicu koju zelis pratiti i onda te ona obavjestava tokom vremena kad i ko je zabio gol, pa kad neko uploada video tog gola odmah te obavijesti o tom videou :)

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 10 mar 2014, 00:48

Koristim i ja sofascore na wp,ali nikad nisam to nasao s videom.Ode malo pročačkati,mora biti negdje.

Sent from Lumia 920 using Tapatalk

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 10 mar 2014, 07:10

treci je napisao/la:moze ko da preporuci neku navigaciju za android ako je neka free dobra, ilid amoram ici na neke divlje sstranice da skinem neku koja se placa u "free" verziji
https://play.google.com/store/apps/deta ... mand&hl=hr
#divovi

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 10 mar 2014, 09:28

uocio sam evo dvije potencijalno fine stvari u "trgovini" za svoju lumiu, jedna je ona od stvari koji prate kretanje sto mnogi koriste i zove se adidas miCoach a druga je igrica imena nokia modern mayor, pa da vidimo tokom dana na sta to dvoje lici :D kada vec pisem o igricama moram navesti da ne volim one komplikovane igre i ne trazim nesto vezano za strasnu grafiku, pogotovo na mobitelu tako da od igara na mobitelu imam samo iduce: yatzy free, words rush, dominoes, don't get angry, flow free, telrisGo i the dot game, ko zeli neka ih provjeri, meni su itekako zanimljive i ubijaju mi vrijeme prvenstveno pred spavanje jer lakse zaspim kada ih igram :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 10 mar 2014, 13:59

Jedna od najboljih i najkorisnijih aplikacija (pogotovo za muzicke freakove :mrgreen: ) za WP je Music Drop.. Svrha joj je bezicni prenos muzike sa kompjutera na mob (i obratno), znaci nisu potrebni nikakvi kablovi, bluetooth stickovi, nista (osim internet konekcije -wifi ili data connection). Pokrenete app, on vam izbaci ip adresu koju ukucate na internet browser na racunaru, nakon cega vam se otvori sucelje sa mjestom za jednostavni drag&drop muzike, znaci iz foldera u kojem se nalazi muzika, prevucete fajl koji zelite u browser, i on se u roku nekoliko sekundi(zavisno od brzine konekcije) nadje na vasem mobilnom ljubimcu :mrgreen:

Nesto slicno je i photobeamer, ali za pregled slika s moba na racunaru ili drugom mobitelu.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 10 mar 2014, 15:41

Ili KiesAir i sl. Ima hrpa takvih programa za wireless konekciju moba i PC-a.
...Život za Široki...

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 10 mar 2014, 19:22

bazeni je napisao/la:Koristim i ja sofascore na wp,ali nikad nisam to nasao s videom.Ode malo pročačkati,mora biti negdje.

Sent from Lumia 920 using Tapatalk
samo oznacis neku utakmicu u favorite, zaboravio sam vec kako ide i kad padne gol na utakmici nakon par minuta dolazi notifikacija za video tog gola :) ja se iznenadio kad sam to vidio

LenBias

ja sam nedavno preporucivao neke igre
trenutno prelazim Angry Birds Go, s vremenom igra postane pravo zarazna
onda Fluffy Bird vs Flappy fish - probaj jako zabavna igra, kod mene jaran nabio score oko 100 pa mi se ne da vise igrati
jos: Into the dead, Paramour (glupa ali zabavna :)

ima jos jedna ne mogu joj se sjetiti imena, ekskluzivna je za WP, nema je jos na Androidu i iOSu inace predobra igra

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 10 mar 2014, 22:09

slika
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 11 mar 2014, 14:11

steta sto nema kod nas u europi motorla droid maxx, e to je cudoviste od telefona, jos ima(imao) pravu podrsku googlea

http://www.gsmarena.com/motorola_droid_maxx-5604.php

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 11 mar 2014, 15:53

Gunner4 je napisao/la:slika
ja i?
naprijed rejal

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 13 mar 2014, 21:56

Stručnjaci, kako ste? :)

Može preporuka za neki solidan pametan mobitelčić do 300 KM, nov, garancija i to sve, u Sarajevu da se kupi.
Usput, čini mi se da ste već ovdje spominjali Mobile Shop sa Ciglanama, ima li još neki da preporučujete, ali da je sve uredno. Inače nisam zagovornik pika i takvog sistema trgovine, zbog toga naglasih da je nov za te pare. :)

Hvala.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 13 mar 2014, 22:42

Nokia Lumia 625 ili 720 ako se daju naci za te pare

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 13 mar 2014, 23:15

Što se radnji tiče, preporuka za Fontele u BBI-ju i kod Bezistana i za Kam Connecting u Mercatoru na Socijalnom, a Univerzalno izbjegavaj :)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 14 mar 2014, 14:12

prvo pogledaj u telecomu kakvih mobitela imas u tom rangu, isplati se zbog svega vjeruj mi ma koliko cudno zvucalo da neko telecom dovede u pozitivan kontekst :D
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 14 mar 2014, 21:39

Ja sam u fontele uzeo, sve po dogovoru i korektno.

Sent from my HTC One 801e using Tapatalk
...Život za Široki...

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 14 mar 2014, 21:59

Bišćanin ne odustaje od Lumie. :mrgreen:
Hvala na prijedlogu, ne bih bježala od toga, ali kako vidim da se ne mogu ti predloženi modeli naći za te pare.
Hvala ostalim za predložene radnje, čačkala sam oko Fontele-a, možda sutra odem da pregledam, djeluju konkretni.

Nakon kratkog pregleda po tih par radnji, izgleda da se u ovu cijenu mogu uklopiti LG L7, LG L7 II, HTC One V, i čini mi se jedan od Samsung Duosa. Naravno, ako cijena ode za dvije-tri desetice više, nije to problem.

Inače nisam perzahtjevan korisnik, s toga mi ne treba previše RAMa, isto kamera ne mora biti presavršena, jer solidniji fotoaparat mi je uvijek u torbi, tako da mi nije prebolno imati recimo 5MP na mobitelu. Isto, ja ne bih da nosim tablet u džepu, nemam pretjerano veliku šaku, pa ne bih da mi predlažete "cigle". :mrgreen:

E, molila bih vas da se osvrnete na gore pomenute modele, ili neki drugi koji odgovara mojim neznantnim zahtjevima. A, uskoro ću svakako otići do navedenih shopova, pa se na licu mjesta odlučiti.

Hvala. :)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 14 mar 2014, 23:02

nije da ne odustajem nego to su ti novi telefoni za te pare, i najbolji su ti za omjer ulozeno=dobiveno

jer wp8 je jako dobar ispeglan os, a evo za 2 sedmice ce predstavljanje wp8.1 koji donosi stosta toga novog

trenutno mi ne pada na pamet neki nov telefon s androidom za te pare

od tih gore navedenih LG L7 II najbolji izbor, a Samsung Duos ti ne treba, osim u slucaju ako imas dvije sim kartice koje ti trebaju

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 mar 2014, 15:06

LG l7, l9 itd su tipični ženski mobiteli.

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 15 mar 2014, 15:43

BaDa12 je napisao/la:Stručnjaci, kako ste? :)

Može preporuka za neki solidan pametan mobitelčić do 300 KM, nov, garancija i to sve, u Sarajevu da se kupi.
Usput, čini mi se da ste već ovdje spominjali Mobile Shop sa Ciglanama, ima li još neki da preporučujete, ali da je sve uredno. Inače nisam zagovornik pika i takvog sistema trgovine, zbog toga naglasih da je nov za te pare. :)

Hvala.
xperia m? Tu je negdje cijena, android je, a kazu best buy u tom rangu.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.