FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

slani grad
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la slani grad » 28 apr 2010, 23:10

samo rajvosa je napisao/la:Sine pogledaj svaku nasu tekmu od gostovanja i na strani a pogledaj vasu tribinu,pardon pa zar Fukare vise postoje,da vidimo ta gostovanja,navijanje i koreografije,zna se koje su grupe glave u Bosni I Hercegovini i dalje vazda bili i ostali,nego stavi nam slike da vidimo vas! I mi do daljeg necemo na tekme dok se ne obracunamo sa upravom kazem ti opet nismo mi Fukare mi idemo do kraja!
nase slike se nalaze na nasoj web stranici i ako te sta zanima slobodan si pogledat..da ti nebi SINE :D ja ovdje sta postavljo mozda :roll: ....kolko vas je bilo u gradaccu na zadnjoj tekmi tvog voljenog kluba i koji je razlog :? ...pratite klub dok imate rezultate...levati rezimski :roll:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

samo rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la samo rajvosa » 28 apr 2010, 23:13

Razlog je da necemo da bodrimo levate koji su nas izdali za nas u najvaznijoj utakmici ikad,a rezlutati od prije nemaju nikakve veze sa nasim pracenjem kluba,naravno i cilj je upravu smjeniti a razloga ima mali milion od Sirokog itd. i svega sta se desilo,a ode vas na gostovanja po 20 to znamo vec informisani smo imaju navijacki forumi gdje vam se ostale grupe smiju,naravno ima i ona slika dvojica vasih sa fantomkama na glavama sto daju tortu nekom,ta slika je vec historija! Ako vam treba neka pjesma nemojte da kradete od nas napisacu vam ja jednu!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 28 apr 2010, 23:23

samo rajvosa je napisao/la:Razlog je da necemo da bodrimo levate koji su nas izdali za nas u najvaznijoj utakmici ikad,a rezlutati od prije nemaju nikakve veze sa nasim pracenjem kluba,naravno i cilj je upravu smjeniti a razloga ima mali milion od Sirokog itd. i svega sta se desilo,a ode vas na gostovanja po 20 to znamo vec informisani smo imaju navijacki forumi gdje vam se ostale grupe smiju,naravno ima i ona slika dvojica vasih sa fantomkama na glavama sto daju tortu nekom,ta slika je vec historija! Ako vam treba neka pjesma nemojte da kradete od nas napisacu vam ja jednu!
sva sreca da si se sjetio te dvojice sa fantomkama,strucnjak....neoj da ti ovdje postavljam slike vasih sabana sa sjevera sa sve fesovima na glavi i to nasmijanih i bez 3 zuba u glavi...a da ne spominjemo legendarne ulaske sa kocijama na stadion :shock: :o ....uglavnom...nista se ne sikirajte i ako vam suspenduju stadion...sad ce legendarna KOSEVSKA KORIDA....tako da i nije neke stete ai niste ni za sta drugo :roll:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

samo rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la samo rajvosa » 28 apr 2010, 23:28

Kazem ti odi na navijacki forum pa vidi svaka grupa sta misli o vama,vi mozete da tezite da budete kao mi al to necete biti na nasem nivou ni za 100 godina,i napisacu vam pjesmu ako hocete!
Zadnja izmjena: samo rajvosa, dana/u 28 apr 2010, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.

aakiica_sa
Kontakt:

Post Postao/la aakiica_sa » 28 apr 2010, 23:28

Nemojte ba toga prepucavanja.Sto se tice tekme sa Zvijezdom,na to gostovanje se nije ni islo organizovano,a to sto su neki odlucili da odu samostalno,to vec nije vasa niti nasa briga.
Poz Tuzli! :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 apr 2010, 00:27

Ja stvarno ne kontam ove navijace sarajeva,niko nam ne zatrpava temu ko vi,cim se spomene Gavaric vi odmah vam,dal je iko od nas na vasu temu skocio,pa poceo se pravit pametan,kao vi? Vi ocito imate nekih problema sa sobom.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

aakiica_sa
Kontakt:

Post Postao/la aakiica_sa » 29 apr 2010, 00:50

A sto se tice slucaja "Gavaric",cudi me da se jos vodi polemika oko toga.Nama navijacima ne trebaju ta 3 boda(mozda pojedincima),jer (nesposobna) uprava je ta koja stalno ulaze zalbe.Et samo da se zna! :) ;)

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 29 apr 2010, 00:52

ma samo vi pobjedite u petak to jest vec sutra :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 apr 2010, 01:01

19TM87 je napisao/la:ma samo vi pobjedite u petak to jest vec sutra :D
I ja se nadam pobjedi,mada mislim da ce biti tesko,mozda i najteza dosad tekma u ligi.Ne bi me cudilo da Borac uzme bod(ove) na Tusnju.

Vlak
Kontakt:

Post Postao/la Vlak » 29 apr 2010, 01:08

harry_90 je napisao/la:
I ja se nadam pobjedi,mada mislim da ce biti tesko,mozda i najteza dosad tekma u ligi.Ne bi me cudilo da Borac uzme bod(ove) na Tusnju.

Mutan mi je vas menadzer samo tako. Ipak, Sloboda moze protiv Borca odigrati makar iks, pitanje je samo da li zeli. :roll:

OT: Gotivan avatar pravo, predsjednica Sojicu. :)

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 29 apr 2010, 01:09

harry_90 je napisao/la:
e vala ako mi nismo uspjeli uzeti onda sumnjam da može i Borac sa onakvom igrom kao protiv nas,stavio bi keca i da igraju protiv i NK Kiseljaka.Jedino kako mogu dobiti je da ih pustite,ali ne vjerujem u to.Poznajem jako dobro Tuzlake,žena mi je Tuzlanka tako da ne vjerujem da nas nećete obradovat u petak,odnosno sutra
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

samo rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la samo rajvosa » 29 apr 2010, 01:09

HAHA da mi smo djeca vi ste giganti,samo sto vam se svi smiju mislim oni koji imalo poznaju navijacki svijet i uzmi heklaj pusti se navijanja majke ti! Dodji nekad na sjever da vidis djecu mozda se zaljubis![/quote]

haj reci ko se to nama smije...mislim malo si pogrijesio...mislim da se vama svi smiju....a sto se tice heklanja sto spominjes mene to ne zanima samo Sloboda i navijanje....na sjever neka hvala....a u mentalno poremecene ljude ja se ne zaljubljujem... :D :D :D[/quote]
Djevojcice kako vam se nece smiojati ode vas 20 svako deseto gostovanje kakvi su to navijaci,a tek kuci vam je atmosfera kao na Bombonjeri hahah

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 apr 2010, 01:12

samo rajvosa je napisao/la:HAHA da mi smo djeca vi ste giganti,samo sto vam se svi smiju mislim oni koji imalo poznaju navijacki svijet i uzmi heklaj pusti se navijanja majke ti! Dodji nekad na sjever da vidis djecu mozda se zaljubis!
haj reci ko se to nama smije...mislim malo si pogrijesio...mislim da se vama svi smiju....a sto se tice heklanja sto spominjes mene to ne zanima samo Sloboda i navijanje....na sjever neka hvala....a u mentalno poremecene ljude ja se ne zaljubljujem... :D :D :D[/quote]
Djevojcice kako vam se nece smiojati ode vas 20 svako deseto gostovanje kakvi su to navijaci,a tek kuci vam je atmosfera kao na Bombonjeri hahah[/quote]

A ti si dosadio vise.Ne mogu da vjerujem kako ti ne dosadi stalno provocirat,nije te bilo odavno na temi,pa si opet svratio malo,bas cudno,i to opet kad se Gavaric spominje :roll:

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 29 apr 2010, 01:27

sta je odluceno za ovog gavarica..pitari razjebase sve moguce komisije da dodju do 3 boda :mrgreen: ..mislim red bi bilo da im se daju bodovi nek ne prose vise..inace ce sloboda morati do kraja prvenstva svaki slobodan termin igrati i razigravati sa sarajevom nebil oni kako uzeli barem bod :Dako vec ne moze za zelenim stolom :mrgreen:
-PAJA Fan Club!!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 29 apr 2010, 01:32

_Bad_boy je napisao/la:sta je odluceno za ovog gavarica..pitari razjebase sve moguce komisije da dodju do 3 boda :mrgreen: ..mislim red bi bilo da im se daju bodovi nek ne prose vise..inace ce sloboda morati do kraja prvenstva svaki slobodan termin igrati i razigravati sa sarajevom nebil oni kako uzeli barem bod :Dako vec ne moze za zelenim stolom :mrgreen:
heh još ništa.opet odgođeno.da se ja pitam ja bih oduzeo Olimpiku ta 3 boda.Jer su oni usrali.a i time bi se spriječilo da se u budućnosti dešavaju slićne stvari.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 29 apr 2010, 01:55

TMovac je napisao/la:
_Bad_boy je napisao/la:sta je odluceno za ovog gavarica..pitari razjebase sve moguce komisije da dodju do 3 boda :mrgreen: ..mislim red bi bilo da im se daju bodovi nek ne prose vise..inace ce sloboda morati do kraja prvenstva svaki slobodan termin igrati i razigravati sa sarajevom nebil oni kako uzeli barem bod :Dako vec ne moze za zelenim stolom :mrgreen:
heh još ništa.opet odgođeno.da se ja pitam ja bih oduzeo Olimpiku ta 3 boda.Jer su oni usrali.a i time bi se spriječilo da se u budućnosti dešavaju slićne stvari.
ma da se hoce vise ovo rijesiti pa nek odluce sta hoce..nek im daju bodove i zavrsena prica..ovako se vuce po nekim komisijama s slicno..i samo se prave trzavice i prepucavanja na relaciji sloboda-sarajevo..

26. 01.05.10. FK SLOBODA - FK BORAC ---:---
27. 08.05.10. FK SLOBODA - NK TRAVNIK ---:---
28. 15.05.10. FK MODRIČA M. - FK SLOBODA ---:---
29. 22.05.10. FK SLOBODA - FK VELEŽ ---:---
30. 26.05.10. FK OLIMPIK - FK SLOBODA ---:---
...................................................................................
26. 01.05.10. FK LAKTAŠI - NK ZVIJEZDA ---:---
27. 09.05.10. HŠK ZRINJSKI - FK LAKTAŠI ---:---
28. 15.05.10. FK LAKTAŠI - FK SLAVIJA ---:---
29. 22.05.10. FK ŽELJEZNIČAR - FK LAKTAŠI ---:---
30. 26.05.10. FK LAKTAŠI - FK RUDAR P.
...................................................................................
13. SLOBODA 25 9 3 13 30
14. ČELIK 25 8 5 12 29
15. LAKTAŠI 25 7 4 14 25
16. MODRIČA M. 25 7 3 15 24
u slucaju da se slobodi i oduzmu tri boda imala bi 27 a laktasi 25...i laktasi i sloboda imaju po tri utakmice kuci i ako obje ekipe osvoje po 9 bodova opet ostaje ista razlika..samo sto sloboda mozda moze u modrici i izvuci bod(ili kupiti) dok laktasi ne mogu jer gostuju zrinjskom i zelji..a oba tima ne smiju kiksati radi evrope..ja licno mislim da ce ovi bodovi biti na kraju dodjeljeni sarajevu samo se ceka na slobodu i da se vidi dali ce dobiti sve kuci i obezbjediti opstanak..

26. 01.05.10. NK TRAVNIK - NK ČELIK ---:---
27. 09.05.10. NK ŠIROKI BRIJEG NK ČELIK ---
28. 15.05.10. NK ČELIK - NK ZVIJEZDA ---:---
29. 22.05.10. HŠK ZRINJSKI - NK ČELIK ---:---
30. 26.05.10. NK ČELIK - FK SLAVIJA ---:---
celik takodje ima 29 a laktasi 25 bodova..celik ima dvije utakmice igrati kuci a laktasi 3 utakmice..ako pretpostavimo da niko nece dobiti u gostima na kraju ce celik imati 35 a laktasi 33...

p.s.modrica da sve dobije kod kuce(3 utakmice) znaci imala bi 24+9=33..tako da opet ispadaju..mislim da je racunica jednostavna i sarajevo ce dobiti te bodove na kraju..samo je pitanje ko ce ostati bez evrope..siroki il zrinjski..i et ti opet frke..pocet ce prica o ugrozenosti hrvatskih klubova i slicno :D nevalja brate bas su usrali sa ovim gavaricem :D
-PAJA Fan Club!!

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 29 apr 2010, 02:05

_Bad_boy je napisao/la:mislim da je racunica jednostavna i sarajevo ce dobiti te bodove na kraju..samo je pitanje ko ce ostati bez evrope..siroki il zrinjski..i et ti opet frke..pocet ce prica o ugrozenosti hrvatskih klubova i slicno :D nevalja brate bas su usrali sa ovim gavaricem :D
Pa zar nije smješno da se čeka rasplet i da čekaju da vide kome odogvara više pa će tome dati. Nije sigurno Zrinjski ništa kriv što je zasrala Sloboda ili Sarajevo ili Olimpik,a vrlo lako može ostati bez Europe ni kriv ni dužan! Normalno da će ljudi popizditi.

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 29 apr 2010, 02:12

Marin je napisao/la:
_Bad_boy je napisao/la:mislim da je racunica jednostavna i sarajevo ce dobiti te bodove na kraju..samo je pitanje ko ce ostati bez evrope..siroki il zrinjski..i et ti opet frke..pocet ce prica o ugrozenosti hrvatskih klubova i slicno :D nevalja brate bas su usrali sa ovim gavaricem :D
Pa zar nije smješno da se čeka rasplet i da čekaju da vide kome odogvara više pa će tome dati. Nije sigurno Zrinjski ništa kriv što je zasrala Sloboda ili Sarajevo ili Olimpik,a vrlo lako može ostati bez Europe ni kriv ni dužan! Normalno da će ljudi popizditi.
da smijesno je i nije ovo korektno ako se ovako budu stvari odvijale..al nekako mi sve smrdi na taj scenarij..jer zasto bi se ovako mnogo odugovlacilo..trebali su odluciti odmah u roku 10 dana kome ce bodovi i da i ostali klubovi krenu u mutno da traze bodove na strani..i borbu za evropu..neznam mozda se i ne ispostavi tacnim ovaj moj scenarij..ali ako se ispostavi svakako da imate pravo da se ljutite jer cu i sam smatrati da ste osteceni..i mislim da ce to samo jos vise potpaliti i onako uvreo bosanski lonac u zadnjem kolu..
-PAJA Fan Club!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 apr 2010, 08:49

samo rajvosa je napisao/la:Sine pogledaj svaku nasu tekmu od gostovanja i na strani a pogledaj vasu tribinu,pardon pa zar Fukare vise postoje,da vidimo ta gostovanja,navijanje i koreografije,zna se koje su grupe glave u Bosni I Hercegovini i dalje vazda bili i ostali,nego stavi nam slike da vidimo vas! I mi do daljeg necemo na tekme dok se ne obracunamo sa upravom kazem ti opet nismo mi Fukare mi idemo do kraja! Nasa tribina je JAD haha to kralju ti si mi idol od sad majke mi moje hajd i ovo da cujem!
Pogledo sam snimak na kojem maltretirate oca sa maksumom! Vi ste misevi! Vasa koreografija je jadna! U stvari vi ste trenutno jedna jadna sredina kojoj treba jedno 90 psihijatara, psihologa, socijalnih radnika... jar prvo ste se ubijedili u svoju laz da ste najbolji, najveci, a sami znate da niste. Ljige. Rusite tudji stadion. Stadion koji smo svi placali da se izgradi. Napravite sebi stadion pa ga rusite koliko zelite!
Dok se zalite nogometnom savezu, rusite tudji stadion, ubjedjujete sebe i druge kako ste najbolji, najljepsi, kako se najljepse cesljate.... Umjesto toga bilo bi bolje da skoknete do komsija na Grbavicu, pa naucite, vidite, pogledate,zamolite ih za savjet i sta sve ne... :mrgreen:
Kod vas nije problem u upravi, kod vas je problem u glavi!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 29 apr 2010, 09:02

Probisvjet je napisao/la:
samo rajvosa je napisao/la:Sine pogledaj svaku nasu tekmu od gostovanja i na strani a pogledaj vasu tribinu,pardon pa zar Fukare vise postoje,da vidimo ta gostovanja,navijanje i koreografije,zna se koje su grupe glave u Bosni I Hercegovini i dalje vazda bili i ostali,nego stavi nam slike da vidimo vas! I mi do daljeg necemo na tekme dok se ne obracunamo sa upravom kazem ti opet nismo mi Fukare mi idemo do kraja! Nasa tribina je JAD haha to kralju ti si mi idol od sad majke mi moje hajd i ovo da cujem!
Pogledo sam snimak na kojem maltretirate oca sa maksumom! Vi ste misevi! Vasa koreografija je jadna! U stvari vi ste trenutno jedna jadna sredina kojoj treba jedno 90 psihijatara, psihologa, socijalnih radnika... jar prvo ste se ubijedili u svoju laz da ste najbolji, najveci, a sami znate da niste. Ljige. Rusite tudji stadion. Stadion koji smo svi placali da se izgradi. Napravite sebi stadion pa ga rusite koliko zelite!
Dok se zalite nogometnom savezu, rusite tudji stadion, ubjedjujete sebe i druge kako ste najbolji, najljepsi, kako se najljepse cesljate.... Umjesto toga bilo bi bolje da skoknete do komsija na Grbavicu, pa naucite, vidite, pogledate,zamolite ih za savjet i sta sve ne... :mrgreen:
Kod vas nije problem u upravi, kod vas je problem u glavi!
Za razliku od nekih bar je imamo. ;) Ova tema je najludja na ovom forumu, toliko kompleksa na jednom mjestu, pa stvarno. :lol:
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.