goni se guduriću u 3 **** materine

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
alan_kardec je napisao/la:kakvo epsko gubljenje glave i od +21 u zadnje dvije minute imamo -3.
Lazem 8 , al bilo je i 10 u jednom ternutkudscile je napisao/la:Nije bas 10, ali to je i nebitno kada u drugom poluvremenu postignes 23 poena.. i u cetvrtoj cetvrtini nemas poen iz igre.
Zao mi je samo Milera koji je vukao ekipu, kao i Simonovica.. A fascinantna mi je odluka Radonjica da stavi Simonovica na Beabu (il kako se vec zove onaj crnac plej) kada je ocigledno da ga ne moze ispratiti. Nije ni cudo st nam je dao 11 poena u zadnjoj cetvrtini.
Tvrdim da ce ovo biti poraz koji ce nas poslati u Evrokup.
Jbga,ostali sa rebom na poziciji pleja zadnjih 15-tak min.Da je bio Mekel ili Jovke mislim da bi ovo priveli kraju.Ovako...alan_kardec je napisao/la:Totalni raspad sistema u zadnjih 4-5 minuta. Zgazili nas odbranom.
DANTES je napisao/la:Ma iskreno zvezda nije zaslužila da dobije jer samo su šutali trice dokle je to išlo bilo je super, kad je stalo sve je propalo. Nije bilo igre uopšte, niti ulaza niti unutrašnje igre.
ako samo to radiš naravno da nije. gdje igra na centre, prodori? da je bilo igre dobili bi, ali igre nije bilo. prosrao šut i kad je to stalo poraz je bio neminovanalan_kardec je napisao/la:DANTES je napisao/la:Ma iskreno zvezda nije zaslužila da dobije jer samo su šutali trice dokle je to išlo bilo je super, kad je stalo sve je propalo. Nije bilo igre uopšte, niti ulaza niti unutrašnje igre.
pošto je opštepoznato da šutiranje trica ne spada u košarkašku igru, slažem se sa tobom.
DANTES je napisao/la:ako samo to radiš naravno da nije. gdje igra na centre, prodori? da je bilo igre dobili bi, ali igre nije bilo. prosrao šut i kad je to stalo poraz je bio neminovan
upravo si potvrdio sve što sam rekao. da vodili ste u prvom, ali tada ste dali 11 trica? toga nije bilo u drugom a forsirala se trica jer ostalo niste radili uopšte. kako je to trolanje? ili ti to potežeš jer sam grobar? da sam cigan vjerovatno bi se složio sa mnom.alan_kardec je napisao/la:DANTES je napisao/la:ako samo to radiš naravno da nije. gdje igra na centre, prodori? da je bilo igre dobili bi, ali igre nije bilo. prosrao šut i kad je to stalo poraz je bio neminovan
u prvom poluvremenu smo ih rastavili od života, kontrolisali meč većim dijelom, vodili 35 minuta, imali i 21 razlike i hoćeš da mi kažeš da nismo zaslužili da pobijedimo, tačnije da su oni zaslužili?
Ajd ne trolaj svega ti.
Nema to veze nikakve sa tvojim navijačkim opredjeljenjem, ti na Zvezdinim temama imaš lošu reputaciju jer često trolaš i da si i Cigan opet bih ušao u diskusiju sa tobom.DANTES je napisao/la:upravo si potvrdio sve što sam rekao. da vodili ste u prvom, ali tada ste dali 11 trica? toga nije bilo u drugom a forsirala se trica jer ostalo niste radili uopšte. kako je to trolanje? ili ti to potežeš jer sam grobar? da sam cigan vjerovatno bi se složio sa mnom.
ne već forisranja istog i odsustva igre na centre i uopšte unutrašnje igre. da je šut za tri U prvom bio lošiji ekipa bi se razigrala i sigurno bi dobili meč. ne bi se tukle onolike nerezonske trice.alan_kardec je napisao/la:ja uopšte ne smatram da smo izgubili zbog lošeg šuta za tri u nastavku, ali ajde.
Trenutno korisnika/ca: hujdur007, Kaunas, VensanKasel, VolimBiH96 i 9 gostiju.