KK Crvena Zvezda

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

alan_kardec
Kontakt:

Re: KK Crvena Zvezda

Post Postao/la alan_kardec » 19 nov 2015, 22:32

kakvo epsko gubljenje glave i od +21 u zadnje dvije minute imamo -3. :tokralju:

goni se guduriću u 3 **** materine :silent:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 19 nov 2015, 22:36

Ma ja sam bio siguran da cemo izgubiti onog trenutka kad je Jovic dobio petu licnu.

Jbt zadnji minut a mi nismo dali poen iz igre.. Ovo je u potpunosti Radonjicev poraz. A evo vec drugu utakmicu u nizu nam se desava da nas ubiju u drugom poluvremenu i da izgubimo utakmicu.

filip13

Post Postao/la filip13 » 19 nov 2015, 22:36

alan_kardec je napisao/la:kakvo epsko gubljenje glave i od +21 u zadnje dvije minute imamo -3. :tokralju:

za ne povjerovati,ja pomislio ovo je gotovo

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 nov 2015, 22:40

ZNACI POGODILI STE 10 TROJKI VISE I IZGUBICETE :tokralju: :tokralju: :tokralju: MOJ NAKLON
=\_1921_/=

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 19 nov 2015, 22:46

Radonja izdominirao... :kafa:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 19 nov 2015, 22:47

Nije bas 10, ali to je i nebitno kada u drugom poluvremenu postignes 23 poena.. i u cetvrtoj cetvrtini nemas poen iz igre.

Zao mi je samo Milera koji je vukao ekipu, kao i Simonovica.. A fascinantna mi je odluka Radonjica da stavi Simonovica na Beabu (il kako se vec zove onaj crnac plej) kada je ocigledno da ga ne moze ispratiti. Nije ni cudo st nam je dao 11 poena u zadnjoj cetvrtini.

Tvrdim da ce ovo biti poraz koji ce nas poslati u Evrokup.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 19 nov 2015, 22:47

Totalni raspad sistema u zadnjih 4-5 minuta. Zgazili nas odbranom.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 nov 2015, 22:48

dscile je napisao/la:Nije bas 10, ali to je i nebitno kada u drugom poluvremenu postignes 23 poena.. i u cetvrtoj cetvrtini nemas poen iz igre.

Zao mi je samo Milera koji je vukao ekipu, kao i Simonovica.. A fascinantna mi je odluka Radonjica da stavi Simonovica na Beabu (il kako se vec zove onaj crnac plej) kada je ocigledno da ga ne moze ispratiti. Nije ni cudo st nam je dao 11 poena u zadnjoj cetvrtini.

Tvrdim da ce ovo biti poraz koji ce nas poslati u Evrokup.
Lazem 8 , al bilo je i 10 u jednom ternutku :D
=\_1921_/=

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 19 nov 2015, 23:54

A to što je Simonović tukao trice ko lud kad nije išlo
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 21 nov 2015, 12:08

alan_kardec je napisao/la:Totalni raspad sistema u zadnjih 4-5 minuta. Zgazili nas odbranom.
Jbga,ostali sa rebom na poziciji pleja zadnjih 15-tak min.Da je bio Mekel ili Jovke mislim da bi ovo priveli kraju.Ovako...
Pichi dalje

P.S.Kleti Strazbur :facepalm:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 21 nov 2015, 13:58

Ma iskreno zvezda nije zaslužila da dobije jer samo su šutali trice dokle je to išlo bilo je super, kad je stalo sve je propalo. Nije bilo igre uopšte, niti ulaza niti unutrašnje igre.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 21 nov 2015, 14:42

DANTES je napisao/la:Ma iskreno zvezda nije zaslužila da dobije jer samo su šutali trice dokle je to išlo bilo je super, kad je stalo sve je propalo. Nije bilo igre uopšte, niti ulaza niti unutrašnje igre.

pošto je opštepoznato da šutiranje trica ne spada u košarkašku igru, slažem se sa tobom. :crazy:
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 21 nov 2015, 16:47

alan_kardec je napisao/la:
DANTES je napisao/la:Ma iskreno zvezda nije zaslužila da dobije jer samo su šutali trice dokle je to išlo bilo je super, kad je stalo sve je propalo. Nije bilo igre uopšte, niti ulaza niti unutrašnje igre.

pošto je opštepoznato da šutiranje trica ne spada u košarkašku igru, slažem se sa tobom. :crazy:
ako samo to radiš naravno da nije. gdje igra na centre, prodori? da je bilo igre dobili bi, ali igre nije bilo. prosrao šut i kad je to stalo poraz je bio neminovan
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 21 nov 2015, 18:26

DANTES je napisao/la:ako samo to radiš naravno da nije. gdje igra na centre, prodori? da je bilo igre dobili bi, ali igre nije bilo. prosrao šut i kad je to stalo poraz je bio neminovan

u prvom poluvremenu smo ih rastavili od života, kontrolisali meč većim dijelom, vodili 35 minuta, imali i 21 razlike i hoćeš da mi kažeš da nismo zaslužili da pobijedimo, tačnije da su oni zaslužili?

Ajd ne trolaj svega ti.
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 21 nov 2015, 18:42

alan_kardec je napisao/la:
DANTES je napisao/la:ako samo to radiš naravno da nije. gdje igra na centre, prodori? da je bilo igre dobili bi, ali igre nije bilo. prosrao šut i kad je to stalo poraz je bio neminovan

u prvom poluvremenu smo ih rastavili od života, kontrolisali meč većim dijelom, vodili 35 minuta, imali i 21 razlike i hoćeš da mi kažeš da nismo zaslužili da pobijedimo, tačnije da su oni zaslužili?

Ajd ne trolaj svega ti.
upravo si potvrdio sve što sam rekao. da vodili ste u prvom, ali tada ste dali 11 trica? toga nije bilo u drugom a forsirala se trica jer ostalo niste radili uopšte. kako je to trolanje? ili ti to potežeš jer sam grobar? da sam cigan vjerovatno bi se složio sa mnom.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 21 nov 2015, 20:44

KK Crvena zvezda Telekom, proglašen je na SPORTO najvećoj regionalnoj konferenciji o sportu, u Portorožu, za najbolji sportski brend u Srbiji. :zviz:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 21 nov 2015, 22:24

DANTES je napisao/la:upravo si potvrdio sve što sam rekao. da vodili ste u prvom, ali tada ste dali 11 trica? toga nije bilo u drugom a forsirala se trica jer ostalo niste radili uopšte. kako je to trolanje? ili ti to potežeš jer sam grobar? da sam cigan vjerovatno bi se složio sa mnom.
Nema to veze nikakve sa tvojim navijačkim opredjeljenjem, ti na Zvezdinim temama imaš lošu reputaciju jer često trolaš i da si i Cigan opet bih ušao u diskusiju sa tobom.
Znači, Zvezda i da je pobijedila bilo bi nezasluženo jer je, eto, samo šutala trice. Meni od toga bolji dokaz za trolanje ne treba. Ti uopšte ne posmatraš meč u globalu već samo pišeš trice pa trice. Ako tako gledamo, jel onaj Strazbur iz prvog poluvremena zaslužio da pobijedi na kraju i čime je zaslužio? Time što nam je prvi play prerano izašao iz igre i što je kasnije preveliki teret pao na naše mlade igrače? Jbga, to je cijena koja se mora platiti kad su mladi igrači u igri. Gudurić je bio odličan u prvom meču protiv Francuza, u drugom nije, Rebić je bio odličan u Minhenu, u Strazburu nije, šta da se radi, u ovakvim mečevima se prave igrači. Ima i trenerove krivice.
Mislim nebitno, za mene je Strazbur zasluženo pobijedio, iskoristio je naše crne minute i to je to, ali i da smo i mi uzeli, bilo bi zasluženo po svemu viđenom.

Ova tvoja priča mi liči na onu o tome kako Grci nisu zaslužili evropsku titulu jer su igrali defanzivno ili na onu kako je inter nezasluženo uzeo lš jer je Murinjo znao Etooa staviti na desnog beka.
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 21 nov 2015, 23:30

gudurić je možda sad i bio bolji, ne znam šta njemu zamjerate pa simonović je bio taj koji je tukao nerezonske trojke kad nije trebao. kako je strazbur odigrao prvo polivrijeme? vrlo solidno ali šta da radiš kad rival pogađa sve što šutne? pa da su bacili Tribaliana prošao bi kroz orbuč. ne kažem ja zbog trica nezasluženo već zbog odsustva plana igre, bez da se pokuša nešto drugo da se arsenal malo proširi. pazi ovo je bilo kao jedna utakmica pao-partizan u atini gdje smo mi prvo polivrijeme šutali ko ludi a onda smo u drugom pali.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 21 nov 2015, 23:54

ja uopšte ne smatram da smo izgubili zbog lošeg šuta za tri u nastavku, ali ajde.
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 22 nov 2015, 11:33

alan_kardec je napisao/la:ja uopšte ne smatram da smo izgubili zbog lošeg šuta za tri u nastavku, ali ajde.
ne već forisranja istog i odsustva igre na centre i uopšte unutrašnje igre. da je šut za tri U prvom bio lošiji ekipa bi se razigrala i sigurno bi dobili meč. ne bi se tukle onolike nerezonske trice.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: hujdur007, Kaunas, VensanKasel, VolimBiH96 i 9 gostiju.