Jel to na dan D temi?

Lovren Dejo:
Jednog dana kada suđenje se završi
Jedva čekam forumaši sve vas da zagrlim
Ovako sjedim sam, pa ponekad otpjevam
Lupi Mamića, reci neću ovu Hrvatsku,
Uvrijedi Janicu, nek pusti suzu jednu iskrenu
O Bože čuvaj ti Azapoviće i sirotinju
jer rogati se ionako za sebe pobrinu
Ima dana kada ne znam što ću sa sobom
Ne vesele mene s njima utakmice nedjeljom
A kada padne evo noć, plačem za imovinom
A braća Dalton prijete pokrit me mahovinom
Kova me je zvao, dođi mi na pir
Reko neću brate nije to moj đir
Sve su one kurve, dobro Belan kaže
Žena je ko Vrba i čim zine laže
Vježbam tekst za suđenje, i kako ostat miran
Problem je u ugovoru, anti je datiran
Ne znam šta to znači, ne znam ja te cake,
Ne zna ih ni Brendon, nismo mi za đake
Nemoj mi reci da se ne zezas? [emoji23]jandro je napisao/la:Da. I to sto kazes. Cak sam cuo da u rijeci razmisljaju o tome da ga puste i besplatno. A idu i toliko daleko da se vrte price da ce platit bilo kojem klubu samo da uzme andrijasevica. S time da ako andrijasevic nije zadovoljan s klubom u koji ide moze tuzit rijeku za 7,3 milijuna eura. Da ne govorim da je vec dogovoreno da 75 posto buduceg transfera roberta puncenca koji je iz union berlina jucer potpisao za rijeku takoder ide dinamu. Nitko ne zna zasto. U rijeci se pravdaju da to nije istina ali svi znaju da lazu. Totalno rasulo u tamo vlada.Signore je napisao/la:Vidjet cemo kad ode, valjda ce biti sluzbena objava jednog od klubova. Tako su pricali da je patka i iznos transfera Pjace u Juventus, a Juve na sluzbenoj stranici objavio isti.
I ako je istina da Rijeci pripada tek 5%, a veci dio kolaca najvecim rivalima onda je za vjerovati da ce ga dati sto jeftinije. Meni je on mirisao na igraca od 7 milijuna eura.
Ne vidim da itko ista moze Rijeci, ali ne bi bilo lose zaobici Zilinu jer su ipak najjaci protivnik. Ni Honved nije puno losiji od njih, ali je blize gostovanje pa je prihvatljivije zbog podrske navijaca.Group 2
Seeded
København (DEN)
BATE Borisov (BLR)
Astana (KAZ)
Rijeka (CRO)
Sheriff (MDA)
Hapoel Beer-Sheva (ISR)
Unseeded
Žilina (SVK)
Kukës (ALB)
Winner of first qualifying round tie
Budapest Honvéd (HUN)
Winner of first qualifying round tie
Spartaks Jūrmala (LVA)
Zeta i Floriana su tu negdje, ali mislim da za Osijek prolaz bilo kojeg protivnika od pet mogucih ne bi dosao u pitanje, mada bi bilo dobro izbjeci ova dva i poigrati se s amaterima.Group 5
Seeded
AEL Limassol (CYP) 8.210
Crvena zvezda (SRB) 7.325
Osijek (CRO) 5.550
Željezničar (BIH) 4.800
Rabotnicki (MKD) 3.875
Unseeded
Zeta (MNE) 2.550
Tre Penne (SMR) 1.566
UE Santa Coloma (AND) 1.233
Floriana (MLT) 1.050
St Joseph's (GIB) 0.500
Bilo bi dobro posjetiti GibraltarSignore je napisao/la:Zeta i Floriana su tu negdje, ali mislim da za Osijek prolaz bilo kojeg protivnika od pet mogucih ne bi dosao u pitanje, mada bi bilo dobro izbjeci ova dva i poigrati se s amaterima.Group 5
Seeded
AEL Limassol (CYP) 8.210
Crvena zvezda (SRB) 7.325
Osijek (CRO) 5.550
Željezničar (BIH) 4.800
Rabotnicki (MKD) 3.875
Unseeded
Zeta (MNE) 2.550
Tre Penne (SMR) 1.566
UE Santa Coloma (AND) 1.233
Floriana (MLT) 1.050
St Joseph's (GIB) 0.500
Sretno vam po tom pitanjujopaa7 je napisao/la: Bilo bi dobro posjetiti Gibraltar
Laganica, kao sto smo se i nadalijopaa7 je napisao/la:UE Santa Coloma (AND) vs Osijek (CRO)
Kako je tek nama Osjecanima, na Europu mislimSignore je napisao/la:Laganica, kao sto smo se i nadalijopaa7 je napisao/la:UE Santa Coloma (AND) vs Osijek (CRO)Drago mi je da ce Osijek bez puno pritiska na prvi europski ispit nakon toliko godina
To su klubovi koji su direktno u drugom pretkolu EL. Vi tu niste nositelji, kao ni posljednja cetiri na tom spisku pa su vam za sad svi osim ta cetiri moguci protivnici. Izbacit ce UEFA grupe kao i za prvo pretkolo pa ce se znat uzi krug potencijalnih, tj. njih pet ili sest. Tu moze biti pobjednik meca iz prvog pretkola, ali i netko tko je direktno u drugom. Najbolje bi bilo kad bi tu bio neki pobjednik meca iz prvog pretkola i da se u tom mecu desi neko iznenadjenje i da Osijeka zapadne neki losiji klub iz Luksemburga i slicno.jopaa7 je napisao/la:Kako je tek nama Osjecanima, na Europu mislimSignore je napisao/la:Laganica, kao sto smo se i nadalijopaa7 je napisao/la:UE Santa Coloma (AND) vs Osijek (CRO)Drago mi je da ce Osijek bez puno pritiska na prvi europski ispit nakon toliko godina
ali evo ide to sve dobro, usudio bi se reci nekakvim putem Rijeke pa cemo vidjeti sto ce biti.
S ovima nebi trebalo biti nekim problema, lagano bi se trebalo rijesiti a ne znam jesam dobro skuzio pa su ovi neki od mogucih protivnika dalje?
Bilo bi najbolje, a u suprotnom daj LuzernSignore je napisao/la:Najbolje bi bilo kad bi tu bio neki pobjednik meca iz prvog pretkola i da se u tom mecu desi neko iznenadjenje i da Osijeka zapadne neki losiji klub iz Luksemburga i slicno.
I to uvjerljive pobjede. Jedan remi bi bio sramotan. U drugom pretkolu ne brinem brigu o Hajduku, mislim da ce dobiti protivnika kojeg ce proci bez problema, ali bi Osijek mogao tesko proci, mada i oni imaju dobrih opcija s kojima bi bili u dobroj situaciji.KingJamesMVP je napisao/la:Nakon ovih izvlačenja trebale bi biti sve 4 pobjede. Vidjet ćemo sada ždrijeb za 2.pretkolo EL
Ja se tek sad prikljucio, znaci s nekim od ovih bi trebali?Signore je napisao/la:Aberdeen, Sturm, Trencin/Torpedo, Luzern, Connan/HJK, i Midtylland/Derry
Nije losa grupa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.