SSC Napoli
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: SSC Napoli
Malo ima do toga shto je ispao iz forme, a malo ima do toga shto ga Benitez menja Gabbiadinijem i de Guzmanom. 

Zasto Michu nikako ne igra ?
Ja sam kontao da ce on biti dobro pojacanje al lik je potonuo,nema ga nigdje.
Ja sam kontao da ce on biti dobro pojacanje al lik je potonuo,nema ga nigdje.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Zato shto nu'me. Zato ne igra. 

Mjera 

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Sta je sa Insigneom, je li se oporavio od povrede?
Za njega je zavrsena ova sezona ja msm.asr_pd je napisao/la:Sta je sa Insigneom, je li se oporavio od povrede?
Roma non si tifa, si ama!
Da je za njega sezona zavrshena, ne bi u Veroni sedeo na klupi.
BTW, rutinski odradjen Dinamo. Za divno chudo, Albiol&Britos nisu kiksali vecheras. Samim tim je bilo jasno da se teshko mogu primiti 2 komada.

BTW, rutinski odradjen Dinamo. Za divno chudo, Albiol&Britos nisu kiksali vecheras. Samim tim je bilo jasno da se teshko mogu primiti 2 komada.

Nisam znao da je sjedio na klupi, kad se tek povrijedio pisalo se da je sezona gotova za njega.MaGiCa je napisao/la:Da je za njega sezona zavrshena, ne bi u Veroni sedeo na klupi.![]()
Roma non si tifa, si ama!
Opet je napad bio kilav, a odbrana hvatana na spavanju nekoliko puta.
Na istu foru ce i Wolfsburgo da uvalja 1 ili 2 gola i voila - putuj Evropo.
Sezona je izgleda vec sada zavrshena neuspeshno.

jesi li za smjenu Rafe?MaGiCa je napisao/la:Opet je napad bio kilav, a odbrana hvatana na spavanju nekoliko puta.
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
On odlazi na kraju sezone, obrni-okreni.
Problem je shta ce biti nakon toga iliti koji ce ga mediokritet zameniti...
Problem je shta ce biti nakon toga iliti koji ce ga mediokritet zameniti...
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: SSC Napoli
Eto Waltera opet 

Izdominiran ZuperVolfzBurg.
Valja ih izrutinirati i u uzvratu. Opet im pustiti loptu i surovo kazhnjavati iz kontre.
Od ostalih ne bih voleo Viole i Sevilju, ako prodju: Viole su "nashe" - valjace nam u finalu, a Sevilja je namazana za sve pare i iskusna u ovim zavrshnicama evrokupova.
Valja ih izrutinirati i u uzvratu. Opet im pustiti loptu i surovo kazhnjavati iz kontre.
Od ostalih ne bih voleo Viole i Sevilju, ako prodju: Viole su "nashe" - valjace nam u finalu, a Sevilja je namazana za sve pare i iskusna u ovim zavrshnicama evrokupova.

Ma itekako moze Napoli se lako obracunati sa Sevillom... jer ima bolje individualce... hamsik i higuain su klasa iznad svih njihovih igraca... a takticki je Rumeni preeben na dvije tekme... u tom segmentu mozda i medju 3 najbolja trenera svijeta... dakle dobra taktika kao i sinoc, ne grlom u jagode... kontre dobre i eto dobrog rezultata...
Volio bi nekako ital finale stoga neka Viole dobiju vjerovatno Dnipra...jer su slabije od Napolia... s obzirom da bi oni imali manje sanse protiv Seville...
I neka se za mjesto u LP onda zakrve Napoli i Viole... kom opanci, kom odojci
Volio bi nekako ital finale stoga neka Viole dobiju vjerovatno Dnipra...jer su slabije od Napolia... s obzirom da bi oni imali manje sanse protiv Seville...
I neka se za mjesto u LP onda zakrve Napoli i Viole... kom opanci, kom odojci

32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Hajd neka je i ovaj Napoli konačno dobio jednu tekmu na njemačkom tlu, nakon poraza od Bayerna i BVB-a (kad i nisu imali neku šansu).....
Ma sinoć uvjerljiva i sigurna pobjeda Napolija. Nedavno sam ja na Interovoj temi komentarisao o toj usporedbi Manchini-Benitez, pa sam i rekao kako je Benitez jednostavno druga dimenzija, za klasu svakako jači. Čovjek je još jednom potvrdio da je sjajan taktičar, majstor za K.O. fazu. Prvenstva on ne zna faktički igrat, ali u evrokupovima gigant i spada među najbolje taktičare i stratege.
Sinoć je presudilo i Napolijevo iskustvo, mislim (pa čak sam i uvjeren) da razlika u samom individualnom kvalitetu i nije tolika, koliko je jednostavno Napoli zrelija, u Evropi iskusnija ekipa. A svakako da ima određene prednosti i na trenerskoj klupi (tu posebno, jer Benitez je puno bolji trener od Heckinga, a i iskusniji po pitanju Evrope), u individualnoj donekle. Išlo je Napoliju i to na ruku što je Wolfsburgova ekipa dosta i potrošena, jer faktički nemaju oni mnogo prostora za rotaciju, a sjajno igraju na 3 fronta. To sjajno je bilo do sinoć i u Evropi.
A i sve slabe tačke Vukova je Benitez pročitao. Jednostavno Napoli je bio brži u mislima, bolji u duelima, tehnički i taktički jači. Rezultat je mogao možda za Wolfsburg biti i bolji (a i gori) da su iskorištene neke prilike. Ne treba zaboraviti da je i Napoli propustio par izglednih prilika (pored ovih koje je realizovao).
Ono što je Wolfsburg donekle slomilo na početku, to je bio taj prvi gol, koji je bio nereguralaran (potpuno), zbog ofsajda a i igranja rukom od strane Higuaina. Sudije duplo pogriješile. Onda je to jednima dalo krila, druge slomilo.
Imalo je to uticaja, ali nije bilo presudno. Ipak je pobjeda Napolija zaslužena.
I sada se Magični može nadat evropskoj tituli
, jer mislim da je Napoli prvi favorit.... 

Ma sinoć uvjerljiva i sigurna pobjeda Napolija. Nedavno sam ja na Interovoj temi komentarisao o toj usporedbi Manchini-Benitez, pa sam i rekao kako je Benitez jednostavno druga dimenzija, za klasu svakako jači. Čovjek je još jednom potvrdio da je sjajan taktičar, majstor za K.O. fazu. Prvenstva on ne zna faktički igrat, ali u evrokupovima gigant i spada među najbolje taktičare i stratege.
Sinoć je presudilo i Napolijevo iskustvo, mislim (pa čak sam i uvjeren) da razlika u samom individualnom kvalitetu i nije tolika, koliko je jednostavno Napoli zrelija, u Evropi iskusnija ekipa. A svakako da ima određene prednosti i na trenerskoj klupi (tu posebno, jer Benitez je puno bolji trener od Heckinga, a i iskusniji po pitanju Evrope), u individualnoj donekle. Išlo je Napoliju i to na ruku što je Wolfsburgova ekipa dosta i potrošena, jer faktički nemaju oni mnogo prostora za rotaciju, a sjajno igraju na 3 fronta. To sjajno je bilo do sinoć i u Evropi.
A i sve slabe tačke Vukova je Benitez pročitao. Jednostavno Napoli je bio brži u mislima, bolji u duelima, tehnički i taktički jači. Rezultat je mogao možda za Wolfsburg biti i bolji (a i gori) da su iskorištene neke prilike. Ne treba zaboraviti da je i Napoli propustio par izglednih prilika (pored ovih koje je realizovao).
Ono što je Wolfsburg donekle slomilo na početku, to je bio taj prvi gol, koji je bio nereguralaran (potpuno), zbog ofsajda a i igranja rukom od strane Higuaina. Sudije duplo pogriješile. Onda je to jednima dalo krila, druge slomilo.
Imalo je to uticaja, ali nije bilo presudno. Ipak je pobjeda Napolija zaslužena.
I sada se Magični može nadat evropskoj tituli

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
http://www.totalsportek.com/news/napoli ... 0-million/" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobar posao.
Dobar posao.

- NapolitanoSSC
- Kontakt:
Pozdrav napolitancima.
Sutra po pobjedu.
Sutra po pobjedu.
do kraja se ima lakši raspored od Lazia + oni dolazi u zadnjem kolu na Sao Paolo, treba biti među 3
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.