FK Drina Zvornik

flagrantus
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la flagrantus » 30 jun 2014, 18:03

Pasha je napisao/la:problem nije u pravom smislu riječi tehnički, mada se može i tako vidjeti.

ja mogu izmoderirati i prebacivati teme na pdf-ima gdje sam postavljen kao moderator. ovdje nisam i ne mogu. onaj ko je postavljen njega trenutno nema i tu je problem.

mada ovo čekanje postaje apsurdno koliko se razvuklo...
Ma u redu je druze,nemoj se uopšte osjecati prozvanim!
Nijedna primjedba se ne odnosi na tebe,da si ziv i zdrav 100 godina,kamo srece da su i ostali ovdje kao ti.
Pozdrav Pasha moj solidni :thumbup:

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 30 jun 2014, 21:47

Ma nema veze ono jeste malo neugodno ali važno je da je Drina prebačena tamo gdje je to potrebno a to je FSBiH i u srijedu saznajemo odakle krećemo u borbu za opstanak. Raduje da se ozbiljno pristupilo rješavanju igračkog kadra i da se ispravljaju greške koje su napravljene 2010. godine. Čak su i planovi tokom priprema solidni i jedva čekam subotu i Donji Srem a možda tada i vidimo Korejce :D

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 01 jul 2014, 14:33

admin je bio na godišnjem, a izgleda da samo admin ima mogućnost prebacivanja tema.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 01 jul 2014, 14:37

Čestitke Drini na ulasku u PL. Nadam se da če je skinut sa 3 na 2 marke :urnebes: :urnebes:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 01 jul 2014, 16:26

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Čestitke Drini na ulasku u PL. Nadam se da če je skinut sa 3 na 2 marke :urnebes: :urnebes:
Hvala,koliko je 1kg pastrmke u Hercegovini?Kod nas je 1kg 3,3 eura :mrgreen:

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 01 jul 2014, 16:41

rekoh vam ja da će biti riješeno. samo trebalo malo strpljenja...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 01 jul 2014, 16:45

Hvala Pasha moj solidni :thumbup:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 01 jul 2014, 18:16

Paša je munja. I ne sumnjaj u njega. Inače, nek' su vas stavili tamo gdje vam je mjesto. :salut:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 04 jul 2014, 00:34

Jedva cekam Zrinjski i spektakl sa mostarskim prijateljima, samo da preskocimo ove "velikane" u prvom kolu , protiv kojih uzgred imamo pozitivan bilans. Ocekujem da vidim Korejce u subotu protiv D. Srema.

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 04 jul 2014, 09:55

Što se mene tice ja sam ove tzv.velikane iz Veleza stavio na ignore ,jer su oni najveci ,najljepši,najpametniji i niko ne smije pricati protiv njihovog kluba.
Kaze onaj Pastrmka mi se ovdje radjamo da volimo Velez,Velez je ovdje sastavni dio zivota ,Velez se ovdje zivi ,sa njim se ide pod zemlju.
Eto mi se ovdje radjamo da ne volimo Drinu,Drina ovdje nije sastavni dio zivota i jedva cekamo da nas neko nazove malim,seljacima,klubom iz vukojebine i to nas uopšte ne vrijedja kad takvi epiteti stizu od tzv.velikana iz metropole Vrapcica.
Ja ih više necu spomenuti ni jednom recenicom,da ne bi u svojim glavama poceli zamišljati da su veliki klub.
Jbt Zrinjski prvak drzave,ljudi svake godine u Evropi i nikad nas nisu nazvali seljacima i malim,e to je veliki klub kad poštuje sve druge i ne gleda ih sa visine.Uglavnom sve najbolje mogu reci i za vecinu drugih klubova, a što se tice ovih samoproglašenih velikana mozda odem nekad na njihovu temu da vidim kako hvale sami sebe :urnebes:
Naravno ako im roditelji uplate internet za ovaj mjesec :lol:

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 04 jul 2014, 10:10

Moram ih još jednom spomenut,u ovo velikanu iz Vrapcica pola igraca je iz Srbije,da im igraju samo domaci igraci ne bi bili ni u drugoj Federalnoj.
Idu po Srbiji i traze pojeftine drugoligaške igrace,kao što radi svi velikani :urnebes: :urnebes:
Ali ovo je stvarno zadnji post o njima,morao sam eno samo što nisu zaplakali od srece dolazi im neki rezervista iz Vozdovca kaze zivotna mu zelja bila da zaigra u tako velikom klubu iz Vrapcica :mrgreen:

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 04 jul 2014, 10:14

flagrantus je napisao/la:Moram ih još jednom spomenut,u ovo velikanu iz Vrapcica pola igraca je iz Srbije,da im igraju samo domaci igraci ne bi bili ni u drugoj Federalnoj.
Idu po Srbiji i traze pojeftine drugoligaške igrace,kao što radi svi velikani :urnebes: :urnebes:
Ali ovo je stvarno zadnji post o njima,morao sam eno samo što nisu zaplakali od srece dolazi im neki rezervista iz Vozdovca kaze zivotna mu zelja bila da zaigra u tako velikom klubu iz Vrapcica :mrgreen:

Dobro dosli na pravu temu gdje vam je i mjesto. :clap: Pozdrav iz Tuzle
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 04 jul 2014, 10:17

flagrantus je napisao/la:Što se mene tice ja sam ove tzv.velikane iz Veleza stavio na ignore ,jer su oni najveci ,najljepši,najpametniji i niko ne smije pricati protiv njihovog kluba.
Kaze onaj Pastrmka mi se ovdje radjamo da volimo Velez,Velez je ovdje sastavni dio zivota ,Velez se ovdje zivi ,sa njim se ide pod zemlju.
Eto mi se ovdje radjamo da ne volimo Drinu,Drina ovdje nije sastavni dio zivota i jedva cekamo da nas neko nazove malim,seljacima,klubom iz vukojebine i to nas uopšte ne vrijedja kad takvi epiteti stizu od tzv.velikana iz metropole Vrapcica.
Ja ih više necu spomenuti ni jednom recenicom,da ne bi u svojim glavama poceli zamišljati da su veliki klub.
Jbt Zrinjski prvak drzave,ljudi svake godine u Evropi i nikad nas nisu nazvali seljacima i malim,e to je veliki klub kad poštuje sve druge i ne gleda ih sa visine.Uglavnom sve najbolje mogu reci i za vecinu drugih klubova, a što se tice ovih samoproglašenih velikana mozda odem nekad na njihovu temu da vidim kako hvale sami sebe :urnebes:
Naravno ako im roditelji uplate internet za ovaj mjesec :lol:
flagrantus je napisao/la:Moram ih još jednom spomenut,u ovo velikanu iz Vrapcica pola igraca je iz Srbije,da im igraju samo domaci igraci ne bi bili ni u drugoj Federalnoj.
Pa i to što kažeš, da zavise od vlastitih igrača kao mi sumnjam da bi bili u PL, ne bih se ja nikad ni javio na njihovoj temi da nisu počeli sa omalovažavanjem kluba i njegovih ljudi. Da je to neka sila pa hajde nego cijela liga u "pet deka" po kvalitetu ali neka im bude, rekao sam već da je ovo domaćinska liga i njihova je pobjeda sigurno u prvom kolu od 1:0, našu šansu vidim u tome da je početak lige i da možemo iznenaditi sa nerješenim susretom kao onomad u Banovićima.

Da ne znaš slučajno kad je sutra utakmica, mislim da je u pet sati ali nisam siguran?

slika

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 04 jul 2014, 10:29

TaRgEt_ je napisao/la:

Dobro dosli na pravu temu gdje vam je i mjesto. :clap: Pozdrav iz Tuzle
Hvala ,pozdrav za komšije iz Tuzle i sve najbolje u novoj sezoni!Drina 1945 nisam siguran kada je utakmica,nisam vidio nigdje plakate u gradu valjda ce danas biti.

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 04 jul 2014, 18:13

Fudbaleri Drine pripremaju se za početak nove sezone. Novi premijerligaš odigraće sutra i prvi pripremni meč a rival će mu biti ekipa Donjeg Srema iz Pećinaca, član Superlige Srbije.

To će biti svakako prilika da se provjeri kvalitet novih pojačanja a i da se vidi na koga se može računati u novoj sezoni od starih fudbalera.

Utakmica se igra od 17 časova na stadionu "FK Drina Zvornik".

fkdrinazv.****
Evo termina

šteta što se nije našao neki termin da se izbjegne Argentina-Belgija ali šta se može

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 04 jul 2014, 18:37

Trebalo je to bar u 16.30 da se igra,ovako odgledati prvo polovrijeme.Ako sam dobro informisan u srijedu igramo prijateljsku utakmicu protiv Radnika u Bijeljini,poslije toga pravac Krupanj na pripreme.
Zna li se da li je Marko Jevtic potpisao?Bilo bi to lijepo pojacanje,navodno pored Korejanaca moguc dolazak Brazilca koji je igrao u 1CG ligi.Odem i na forum Drininih navijaca,ali nema ni tamo nekih aktuelnosti.

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 04 jul 2014, 18:41

Vjeruj mi da ne znam ništa ni oko priprema ni oko igrača. Jedino za Krupanj znam da će ići a valjda poslije toga slijedi neka druga atraktivnija destinacija.

FKR
Kontakt:

Post Postao/la FKR » 05 jul 2014, 11:24

Novi igraci u timu Drine su:Dejan Uzelac Proleter Novi Sad,Damir Memovic Dolina Padina,Stefan Colovic bivsi igrac beogradskog Rada i spanskog Herkulesa.E sada oni nepoznati juznokorejanci imaju i imena :mrgreen: :urnebes:
Jang Vong Kim i Ki Hjun Li,prvi je igrao za Univerzitet Dong Sin,a drugi za Univerzitet Jang Dong.
U srijedu igrate prijateljsku utakmocu sa bijeljinskim Radnikom.

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 05 jul 2014, 11:32

Zvorničani jeste li sredili stadion? Čitao sam na vašem blogu da će biti neka rekonstrukcija?!

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 05 jul 2014, 13:49

FKR je napisao/la:Novi igraci u timu Drine su:Dejan Uzelac Proleter Novi Sad,Damir Memovic Dolina Padina,Stefan Colovic bivsi igrac beogradskog Rada i spanskog Herkulesa.E sada oni nepoznati juznokorejanci imaju i imena :mrgreen: :urnebes:
Jang Vong Kim i Ki Hjun Li,prvi je igrao za Univerzitet Dong Sin,a drugi za Univerzitet Jang Dong.
U srijedu igrate prijateljsku utakmocu sa bijeljinskim Radnikom.
E brate hvala na informacijama, dosta je imena u opticaju, što nekadašnjih igrača Drine što nekih novih i stvarno je sva ta imena teško pohvatati, pogotovo što se ne zna ko će ostati u timu a ko neće. Danas je prva proba sa Donjim Sremom u Zvorniku i vjerovatno će svi oni imati priliku da pokažu da li zaslužuju dres Drine. Nadam se samo da neće napraviti grešku kao u zimu 2011. godine kada su doveli sedam igrača, preopteretili tim, budžet... i na kraju ništa nisu uspjeli uraditi.
NeshaFCB je napisao/la:Zvorničani jeste li sredili stadion? Čitao sam na vašem blogu da će biti neka rekonstrukcija?!
Pa do sada su urađeni pres centar, loža za novinare, rekonstruisane su svlačionice, uređena je trava, treba još da se urade vip lože i to bi trebalo biti to.

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.