tyler durden je napisao/la:Zna li ko sta da radim, kada mi puca konekcija non stop i izbacuje mi error 651 ? Jel se kome to desavalo?

http://www.windowsreference.com/windows ... windows-7/" onclick="window.open(this.href);return false;
reds je napisao/la:Trebao bi mi neki program za pravljenje klipova. Da mogu ubaciti muziku kao pozadinu, slike itd...?
Može Sony Vegas, ali jednostavniji ti je Windows Movie Maker. On je za početnike savršen.
sony_91 je napisao/la:Planiram uskoro uzeti sebi novi računar i sada se dvojim između desktop računala i laptopa. Izbor sam suzio na dvije kofiguracije, međutim potrebna mi je pomoć jer do sada nisam imao laptop. Planiram uzeti nešto jači računar, i zanima me iskustvo, da li ima problema sa laptopima pri većim opterećenjima (mislim na igre na "high" postavkama i tako).
Desktop:
i3 2120, 3.30GHz, 1155, 3MB
ram 4gb
ATI HD6670 1GB DDR5
Laptop (HP ProBook4740s):
i5-2450M 2,50 GHz
AMD HD 7650M 2GB
ram 6gb
Zamolio bih Vas za pomoć pri odabiru, potreban mi je pouzdan računar, koji će moći potrajati 2-3 godine
Sa tim desk računarom moći ćeš gonit sve igre, ali nećeš moći igrati na max. postavkama. Mislim na novije igrice. Ako već uzimaš za gaming, bolje ti je uzmi desk računar nego laptop. Računar možeš uvijek nadogradit, il' zamjenuti dio ako ti se pokvari. Dok je to kod laptopa procedura živa. Taj navedeni laptop jest sila, ali ipak desk računar je za gaming.