BiH na Eurobasketu 2022
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: BiH na Eurobasketu 2022
Vrlo realne su sanse da ce Litvanija igrati minimum polufinale pa ce ljudi postavljati screenshot ovih trenutnih 0/3 u grupi
Don't believe the hype.
- ElCartel11
- Kontakt:
Fakticki od prvih 6 top repki, 4 su sa nama u grupiMortemHz je napisao/la: ↑05 sep 2022, 15:46Izvolite posljednji FIBA Power Ranking, mi smo na 13. mjestu.Kaunas je napisao/la: ↑05 sep 2022, 15:37Srbija, Grcka i ove 4 iz nase grupe. Tako nekako i redosljed ide.Mostarac1922 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 15:30Moze li neko rangirati top 5 reprezentacija od prilike? Nisam pratio kosarku ima par godina kako treba.
1. Srbija
2. Slovenija
3. Grčka
4. Litvanija
5. Francuska
6. Njemačka
7. Španija
8. Italija
9. Turska
10. Finska

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ako prodjemo grupe, bit će zanimljivo protiv Srbije u finaluElCartel11 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 15:56Fakticki od prvih 6 top repki, 4 su sa nama u grupi![]()
![]()

- svrakino1921
- Kontakt:
Spanija? Pa u jacem sastavu su Hrvati.donDondon je napisao/la: ↑05 sep 2022, 15:42Srbija,Grcka,Slovenija,Njemacka,SpanijaKaunas je napisao/la: ↑05 sep 2022, 15:37Srbija, Grcka i ove 4 iz nase grupe. Tako nekako i redosljed ide.Mostarac1922 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 15:30Moze li neko rangirati top 5 reprezentacija od prilike? Nisam pratio kosarku ima par godina kako treba.
to je sa ovim sadasnjim sastavima a inace
Srbija,Francuska,Spanija,Grcka,Litvanija
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ima li ovdje moderacije,ako nista bar nek brisu komentare ovih nepozeljnih gostiju.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Majku li ti yebem fasisticku. Mrs sa teme govedoLajger je napisao/la: ↑05 sep 2022, 16:31h1a2s3o4 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 14:56Zašto se uopšte raspravljate sa ovim Tegeltijinim padobrancima?!
Zastava sa ljiljanima nije ratna niti provocira, a taman da umjesto zastave staviš naptpis "Mi smo naivne Bošnje, radite nam šta vam volja" velika većina građana Bosne i Hercegovine, da se ne gađamo procentima ali veliki svakako, i dalje ovu državu ne bi osjećala svojom i opet bi išli igrati za susjedne države. Samo bezveze tarlahaju.
Jeste ratna zastava .
Ta zastava nije zvanična .
Provocira itekako , Srbe ta zastava podseća na najcrnji period .
Podseća nas na terorističku harmiju preteču isila -
Zadnja izmjena: Benko123, dana/u 05 sep 2022, 16:33, ukupno mijenjano 1 put.
Lajger je napisao/la: ↑05 sep 2022, 16:31Jeste ratna zastava .h1a2s3o4 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 14:56Zašto se uopšte raspravljate sa ovim Tegeltijinim padobrancima?!
Zastava sa ljiljanima nije ratna niti provocira, a taman da umjesto zastave staviš naptpis "Mi smo naivne Bošnje, radite nam šta vam volja" velika većina građana Bosne i Hercegovine, da se ne gađamo procentima ali veliki svakako, i dalje ovu državu ne bi osjećala svojom i opet bi išli igrati za susjedne države. Samo bezveze tarlahaju.
Ta zastava nije zvanična .
Provocira itekako , Srbe ta zastava podseća na najcrnji period .
Podseća nas na terorističku harmiju preteču isila -
Pa **** ti sad sve po spisku. Sta rade slike mladica i kompanije na stadionima RS-a, sta radi **** trobojka na tribinama. Marš u pm
Banujte ove provokatore! **** admine kad treba zakljucat temu neku odmah se nacrtas, sad te nema!
Prije ce doci Naser Orić na vlast nego takvi kao mladićLajger je napisao/la: ↑05 sep 2022, 16:35Mladić je voljen od svih evropskih patiota .
Kad tad će takvi doći na vlast .
Dobro je da jača islamo -skepticizam .
- BenjooJutub
- Kontakt:
Prijavite postove i ne osvrcite se vise na njega.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
"Nedavno smo izgubili od BiH u Sarajevu i znamo šta trebamo popraviti za ovaj meč. Nisam gledao meč BiH protiv Slovenije jer smo i mi igrali svoju utakmicu, ali sam svakako obratio pažnju. Izgleda kao iznenađenje, ali uopšte nije, i mi smo igrali protiv njih, oni igraju s puno srca i neće biti lagano za nas. Nurkić je najbolji igrač te reprezentacije, ali i ostali momci igraju jako dobro. Dat ćemo sve od sebe i očekujem veliku i tešku borbu", rekao je Gobert.
"Očekujem veliku borbu, BiH igra jako, ima dobre igrače, veliki su i snažni, ovdje je stotine njihovih navijača koji su došli u Njemačku. Moramo biti spremni za borbu, igraju s dosta srca i moramo to poštovati. Pitanje je ko će biti fizički snažniji i ko će igrati bolju košarku", rekao je Fournier.
Podsjećamo, meč između BiH i Francuske igra se u utorak u Kelnu s početkom u 14:30 sati.
"Očekujem veliku borbu, BiH igra jako, ima dobre igrače, veliki su i snažni, ovdje je stotine njihovih navijača koji su došli u Njemačku. Moramo biti spremni za borbu, igraju s dosta srca i moramo to poštovati. Pitanje je ko će biti fizički snažniji i ko će igrati bolju košarku", rekao je Fournier.
Podsjećamo, meč između BiH i Francuske igra se u utorak u Kelnu s početkom u 14:30 sati.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
To cijelo vrijeme ponavljam. Okanite se analiza. Veliko srce ne može niko pobijediti. Samo tako da ostane, mada i drugi mogu zaigrati sa srcem. Ako zadrže ovo, idemo dalekoooo.MortemHz je napisao/la: ↑05 sep 2022, 16:41"Nedavno smo izgubili od BiH u Sarajevu i znamo šta trebamo popraviti za ovaj meč. Nisam gledao meč BiH protiv Slovenije jer smo i mi igrali svoju utakmicu, ali sam svakako obratio pažnju. Izgleda kao iznenađenje, ali uopšte nije, i mi smo igrali protiv njih, oni igraju s puno srca i neće biti lagano za nas. Nurkić je najbolji igrač te reprezentacije, ali i ostali momci igraju jako dobro. Dat ćemo sve od sebe i očekujem veliku i tešku borbu", rekao je Gobert.
Zadnja izmjena: Sarmica, dana/u 05 sep 2022, 16:49, ukupno mijenjano 1 put.
E cuj Gordan Firic srbin, valjda dosao tobe pod starostBenjooJutub je napisao/la: ↑05 sep 2022, 16:37A Gordan Firić? Ili njega ne smatraš Srbinom zato što voli BiH?
Naivni ste, kao što i jeste, što dopuštate da vas provociraju ovi iz Šumske.
Aj batalite ovog levata, 195 stranica se fino ispisalo dok se niste upalili na njega.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Cuj ovog lajgera majmuna,kaze mladic omiljen u Evropi.Idi ubij se bolan,toliko je omiljen da je osudjen na dozivotni zatvor.Tacno nema vecih debila od Srba,cast izuzecima
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
On je pravi srbin a ti si vlahLajger je napisao/la: ↑05 sep 2022, 16:53Iglerda Lazić nije čist u glavi .BenjooJutub je napisao/la: ↑05 sep 2022, 16:37A Gordan Firić? Ili njega ne smatraš Srbinom zato što voli BiH?
On je izgleda folkloran Srbin ,praktično mujaga.(Halal Srbin)