FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
- kuman_@mel
- Kontakt:
Re: FK Budućnost Banovići
Buducnost u ovu polusezonu ulazi sa 2 nova igraca, Denis hadzic koji se nakon dugo vremena vratio u ekipu,te jos jedan igrac koji je stigao iz Bosne-Kalesija.
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !
Znaš li nešto o tom igraču iz Kalesije? Eto znači sa njim su 2 igrača do sada pristigla + povratak Hadžića.kuman_@mel je napisao/la:Buducnost u ovu polusezonu ulazi sa 2 nova igraca, Denis hadzic koji se nakon dugo vremena vratio u ekipu,te jos jedan igrac koji je stigao iz Bosne-Kalesija.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- kuman_@mel
- Kontakt:
Ne znam nista o njemu,Cjevanovic je otisao dalje kako sam ja cuo...tako da ostaje samo ovaj iz Kalesije...LjumanM95 je napisao/la:Znaš li nešto o tom igraču iz Kalesije? Eto znači sa njim su 2 igrača do sada pristigla + povratak Hadžića.kuman_@mel je napisao/la:Buducnost u ovu polusezonu ulazi sa 2 nova igraca, Denis hadzic koji se nakon dugo vremena vratio u ekipu,te jos jedan igrac koji je stigao iz Bosne-Kalesija.
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !
Dobro si čuo za Čejvanovića. Ako nešto saznaš za ovog iz Kalesije napiši.kuman_@mel je napisao/la:Ne znam nista o njemu,Cjevanovic je otisao dalje kako sam ja cuo...tako da ostaje samo ovaj iz Kalesije...LjumanM95 je napisao/la:Znaš li nešto o tom igraču iz Kalesije? Eto znači sa njim su 2 igrača do sada pristigla + povratak Hadžića.kuman_@mel je napisao/la:Buducnost u ovu polusezonu ulazi sa 2 nova igraca, Denis hadzic koji se nakon dugo vremena vratio u ekipu,te jos jedan igrac koji je stigao iz Bosne-Kalesija.
Pripreme ipak u Medulinu.

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Neka im je sa srećom, valja po ovakvom vremenu stići do Medulina. Nadam se da ćemo barem uspjeti saznati sa kime će igrati pripremne utakmice.Ljumani_Banovici je napisao/la:MEDULIN AWAY !
http://www.fkbuducnostbanovici.com/inde ... i&Itemid=3
Odigrana prijateljska utakmica protiv NK Pomorac iz Kostrene, a rezultat je bio 1-1, strijelac Kavazović. Inače Pomorac se nalazi na 2. mjestu u 2. hrvatskoj ligi.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
http://www.fkbuducnostbanovici.com/inde ... i&Itemid=3" onclick="window.open(this.href);return false;LjumanM95 je napisao/la:Odigrana prijateljska utakmica protiv NK Pomorac iz Kostrene, a rezultat je bio 1-1, strijelac Kavazović. Inače Pomorac se nalazi na 2. mjestu u 2. hrvatskoj ligi.
1947!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Svaka čast za sliku!
Dresovi mi se i ne sviđaju baš, žuta boja - nigdje veze sa tradicionalnim bojama kluba. Ali opet dizajn izgleda lijepo.
- L' Imperator
- Kontakt:
Dislike
Nema bolje i ljepse kombinacije od ZelenoCrne 

#samoRudar #zauvijek
Baš, zeleno - crna najbolja i najljepše izgleda. Uz ove 2 se može kombinirati i bijela. Al' žuta, stvarno nigdje veze...L' Imperator je napisao/la:DislikeNema bolje i ljepse kombinacije od ZelenoCrne

Onaj Becirbasic,golman vam je najbolji u ligi
lud je ko struja..

Bećirović?L_blancos je napisao/la:Onaj Becirbasic,golman vam je najbolji u ligilud je ko struja..
Odkud to, šta je bilo?
Ma ja taj..LjumanM95 je napisao/la:Bećirović?L_blancos je napisao/la:Onaj Becirbasic,golman vam je najbolji u ligilud je ko struja..
Odkud to, šta je bilo?
Ma onako.. Znam lika.. Pravo je lud, a takvi golmani dobro prolaze.. Inace ga nisam gledao..
Hehe, pa kako na osnovu toga možeš utvrditi kakav je golman?L_blancos je napisao/la:Ma ja taj..LjumanM95 je napisao/la:Bećirović?L_blancos je napisao/la:Onaj Becirbasic,golman vam je najbolji u ligilud je ko struja..
Odkud to, šta je bilo?
Ma onako.. Znam lika.. Pravo je lud, a takvi golmani dobro prolaze.. Inace ga nisam gledao..

Ali u svakom slučaju dobar je on golman nema šta, još je mlad i može još uvijek napredovati samo što slabo dobija priliku kod nas, bolje mu je da ponovo ode negdje na kaljenje kao prošle sezone kada je bio u Radničkom.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Aferim, aferim.Ljumani_Banovici je napisao/la:Budućnost bolja od Wisle Krakov ''B''
http://www.fkbuducnostbanovici.com/inde ... i&Itemid=3

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.