HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
Re: HŠK Zrinjski
Stvarno nas čeka gust i težak raspored u 10 dana 3 teška gotovanja.
(18.kolo)
17. 03. Slavija - ZRINJA
(19.kolo)
20./21. 03. ZRINJA - Željezničar
(KUP)
24. 03. Željezničar - ZRINJA
(20.kolo)
27. 03. Rudar - ZRINJA
(18.kolo)
17. 03. Slavija - ZRINJA
(19.kolo)
20./21. 03. ZRINJA - Željezničar
(KUP)
24. 03. Željezničar - ZRINJA
(20.kolo)
27. 03. Rudar - ZRINJA
Skocila cijena Sunjic na 400 000 eura na transfermarktu,ostalim vecnom pala 

HSK Zrinjski Mostar
Evo originalnog grba Zrinjskog, tamo još sa početka stoljeća.
Čisto da se zna odakle mu ideja za tetovažu.

Čisto da se zna odakle mu ideja za tetovažu.

de prevedi ovu glagoljicuSamo ZRINJA je napisao/la:
@Marine
Znas li, je li neko pokusao vratiti ovaj grb? I nedavno sam gledao neke stare slike. Imali su dresove, nako, nesto slicno ko Reading sad. Plavo bijele linije, vodoravne. I ove neke slicno ko i dosad, samo je i lenta isla vodoravno. Dobra bi fora bila, nastancati koji takav.
Znas li, je li neko pokusao vratiti ovaj grb? I nedavno sam gledao neke stare slike. Imali su dresove, nako, nesto slicno ko Reading sad. Plavo bijele linije, vodoravne. I ove neke slicno ko i dosad, samo je i lenta isla vodoravno. Dobra bi fora bila, nastancati koji takav.
ja mislim da su prve utakmice nakon obnavljanja igrali u tim dresovima s vodoravnim linijama
Ma dok maloumci sjede u loži nikad ništa nećemo pametno,fino,zanimljivo dočekat ...
Ma dok maloumci sjede u loži nikad ništa nećemo pametno,fino,zanimljivo dočekat ...
Upravo tako,malo entuzijazma nebi bilo na odmet,npr napravit malo nekakve akcije na stadionu,krecenje,ciscenje,pozvati ljubitelje nogometael zrinja je napisao/la:ja mislim da su prve utakmice nakon obnavljanja igrali u tim dresovima s vodoravnim linijama

ima tu jos mnogo sansi za reklamiranje i brendiranje,negdje sam procitao kako je bilo u opticaju i onaj crn dres sa crvenom lentom,stvarno je bio exstra.
Ma daleko smo mi jos od ozbiljnog kluba,u nas ide na bolje al brate PRE PRE SPORO!
HSK Zrinjski Mostar
Ma sve pobit trebaBabilon je napisao/la:Upravo tako,malo entuzijazma nebi bilo na odmet,npr napravit malo nekakve akcije na stadionu,krecenje,ciscenje,pozvati ljubitelje nogometael zrinja je napisao/la:ja mislim da su prve utakmice nakon obnavljanja igrali u tim dresovima s vodoravnim linijama
Ma dok maloumci sjede u loži nikad ništa nećemo pametno,fino,zanimljivo dočekat ...,neki bi se i odazvali pa onda malo otvoriti fan shop sa privjescima,pepeljarama,majicama,soljama i sl,malo vise davati vjesti iz kluba ,pumpati medija
,
ima tu jos mnogo sansi za reklamiranje i brendiranje,negdje sam procitao kako je bilo u opticaju i onaj crn dres sa crvenom lentom,stvarno je bio exstra.
Ma daleko smo mi jos od ozbiljnog kluba,u nas ide na bolje al brate PRE PRE SPORO!
bogati šta bezveze stavljaš te klipove smanji malo
-
Pa ko ti smeta da ti malo povučeš,najlakše je žugati na sve i ležati u hladu.Imaš naše forume pa lijepo se prijavi i pokreni nešto.Babilon je napisao/la:Upravo tako,malo entuzijazma nebi bilo na odmet,npr napravit malo nekakve akcije na stadionu,krecenje,ciscenje,pozvati ljubitelje nogometael zrinja je napisao/la:ja mislim da su prve utakmice nakon obnavljanja igrali u tim dresovima s vodoravnim linijama
Ma dok maloumci sjede u loži nikad ništa nećemo pametno,fino,zanimljivo dočekat ...,neki bi se i odazvali pa onda malo otvoriti fan shop sa privjescima,pepeljarama,majicama,soljama i sl,malo vise davati vjesti iz kluba ,pumpati medija
,

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Kad je utakmica sa Zeljom, u subotu ili nedelju? Ima li ista na oficijelnoj stranici kluba?
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Prvo se izvinjavam sto pisem na vasoj temi ali me nesto interesuje bez ikakve provokacije.U vezi ove tetovaze (sama tetovaza je OK) i original grba HSK Zrinjski.Na original grbu ako se nevaram stoji H S K a na tetovazi H Š K.Sad me zanima kad je S preslo u Š to jeste dali je Š pocelo da se koristi poslije obnavljanja kluba 92 ili je to ucinjeno nekad prije dok je klub jos funkcionisao prije njegove zabrane.Hvala i jos jednom izvinjavam se sto "upadam" u vasu temu.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
-
Nedjelja,a za satnicu nisam siguran.Uvijek se dobiju dvije satnice za odigravanje utakmice.Uglavnom večernja utakmica mora biti maksimalno odmaknuta od dnevne 3 sata.Znači nedjelja i večernji termin.Stole iz Bora je napisao/la:Kad je utakmica sa Zeljom, u subotu ili nedelju? Ima li ista na oficijelnoj stranici kluba?

Pozdrav i nadam se da ćete navratiti u velikom broju,da bude istinski spektakl.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Znaci ipak nedelja. A prva utakmica kupa se igra u utorak na Grbavici. Zgusnuto ...Samo ZRINJA je napisao/la:Nedjelja,a za satnicu nisam siguran.Uvijek se dobiju dvije satnice za odigravanje utakmice.Uglavnom večernja utakmica mora biti maksimalno odmaknuta od dnevne 3 sata.Znači nedjelja i večernji termin.Stole iz Bora je napisao/la:Kad je utakmica sa Zeljom, u subotu ili nedelju? Ima li ista na oficijelnoj stranici kluba?![]()
AMAR OSIM
-
Jesi li ti siguran za utorak?Stole iz Bora je napisao/la:Znaci ipak nedelja. A prva utakmica kupa se igra u utorak na Grbavici. Zgusnuto ...Samo ZRINJA je napisao/la:Nedjelja,a za satnicu nisam siguran.Uvijek se dobiju dvije satnice za odigravanje utakmice.Uglavnom večernja utakmica mora biti maksimalno odmaknuta od dnevne 3 sata.Znači nedjelja i večernji termin.Stole iz Bora je napisao/la:Kad je utakmica sa Zeljom, u subotu ili nedelju? Ima li ista na oficijelnoj stranici kluba?![]()
- Stole iz Bora
- Kontakt:
U srijedu igraju U-17 reprezentacije BiH i Rumunije na Grbavici i taj termin je savez puno ranije rezervisao i prijavio u UEFU. Dvije utakmice u roku 5-6 sati se sigurno nece igrati na istom terenu,Samo ZRINJA je napisao/la:Jesi li ti siguran za utorak?
AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.