Miami Heat

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Kobe Bryant
Kontakt:

Re: Miami Heat

Post Postao/la Kobe Bryant » 21 jun 2013, 06:08

Mislio sam da ce te ove godine puno lakse do naslova , ali izgleda da ste isli kod "7 brace" :lol: pogotovo prije 6-te tekme. Mada i ovdje je bilo lucky suteva , ali treba i zasluziti srecu.
Posto je SA u svojoj bliskoj proslosti bi sretan , amlo mu je nestalo srece zadnje dvije tekme i prelilo se na vasu stranu.
Izjednacene dvije ekipe , mada ste na papiru jaci , provkli ste se , mada se toga vise niko nece sjecati , vazne su titlule , vec 3-ca Miami :o ipak ste mlada franshiza , a imate potencijala za jos 2-je za redom ;)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 21 jun 2013, 06:10

@bear grylls, @LenBias, cestitke na tituli.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 21 jun 2013, 06:17

Hvala na cestitkama. Uh kakva zavrsnica ove posljednje dvije tekme za srcke. Wade pokazao da ima jos kosarke u njemu jednotavno on sada pa do kraja karijere ce tempirati formu i zalaganje po potrebi. Bosha mi niko ne moze dirati sta je sve radio defanzivno i on je veoma zasluzan za ovo pa dalje allen(strasno mi je drago sto je uzeo prsten) battier anderson chalmers miller kako smo sada prava ekipa sampionska za razliku od onog finala protiv dallasa. Sve se poklopilo savrseno ove zadnje dvije tekme pat rilley the godfather zacenik ove ideje svaka mu cast da nam dovede jos par deda za male pare sljedece sezone :D

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 21 jun 2013, 06:18

bear grylls je napisao/la:Hvala na cestitkama. Uh kakva zavrsnica ove posljednje dvije tekme za srcke. Wade pokazao da ima jos kosarke u njemu jednotavno on sada pa do kraja karijere ce tempirati formu i zalaganje po potrebi. Bosha mi niko ne moze dirati sta je sve radio defanzivno i on je veoma zasluzan za ovo pa dalje allen(strasno mi je drago sto je uzeo prsten) battier anderson chalmers miller kako smo sada prava ekipa sampionska za razliku od onog finala protiv dallasa. Sve se poklopilo savrseno ove zadnje dvije tekme pat rilley the godfather zacenik ove ideje svaka mu cast da nam dovede jos par deda za male pare sljedece sezone :D
Nek dovede Manua, svakako je bio najbolji igrac Heata uz Jamesa :D .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 21 jun 2013, 06:20

HAhahah zaboravih mauu da se zahvalim ali mora se priznat da smo zasluzeno uzeli u ovoj cudnoj seriji sa onim blow out tekmama pa ovim zavrsnicama za srcanog. Dovesce on nama paula i howarda za minimalac samo da provocira salta :D

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 21 jun 2013, 06:23

A i Spoelstra je strašan trener.Nevjerovatno dobro se borio i prilagođavao Popu.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 21 jun 2013, 06:23

trenutno, dok se proslavlja naslov, mi ne smeta da bosh ostane u klubu ali ne zna se sta nosi buducnost :mrgreen:

hvala svima na cestitkama :)
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 21 jun 2013, 06:25

Kako sad zaspat adrenalin me drzi. Samo da nam je kakvog centra uzet da moze starta pa da imamo opcija bosha na 4 lebron na 3 pa nisku onda petorku sabosh na 5 a lebron na 4. to godinama trazimo osvjamao i bez centra al ipak bi pomoglo drasticno posebno u skok igri protiv indiane chikaga na istoku.

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 21 jun 2013, 06:27

slika

8-) 8-)

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 21 jun 2013, 06:29

bear grylls je napisao/la:Kako sad zaspat adrenalin me drzi. Samo da nam je kakvog centra uzet da moze starta pa da imamo opcija bosha na 4 lebron na 3 pa nisku onda petorku sabosh na 5 a lebron na 4. to godinama trazimo osvjamao i bez centra al ipak bi pomoglo drasticno posebno u skok igri protiv indiane chikaga na istoku.
http://www.hoopsworld.com/2013-nba-free-agents" onclick="window.open(this.href);return false;

birajmo :mrgreen:

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 21 jun 2013, 06:35

E ja bi vala kamana samo kad bi ga povrede zaobisle. Vjerovatno je preskup za nas al mozda bi igro za manje para zbog sanse za titulu.Sace se javit ti bi jos i kamana hahahah. Vidjecemo odo da pkusam zaspat pa sutra opet tekmu pregledat pa cijeli dan gledat klipove slavlja hahahaha.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 21 jun 2013, 06:40

Taman da iskljucim komp kad se sjetim post game presice na nba.com haj i to da pogledam kad sam tu :D

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 21 jun 2013, 08:48

Hvala ekipi Heata na odlicnoj sezoni. Apsolutno zasluzeno
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 21 jun 2013, 09:33

Zasluzeno.

Cestitke ovim simpatizerima Heat-a na forumu :)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 21 jun 2013, 10:17

LenBias je napisao/la:trenutno, dok se proslavlja naslov, mi ne smeta da bosh ostane u klubu ali ne zna se sta nosi buducnost :mrgreen:

hvala svima na cestitkama :)

Ovakvi Bosh i Wade su samo teret ekipi.
Ako bi mogao Wade da igra na visokom nivou (ukoliko je povreda moguca za zaleciti), onda ga treba zadrzati, IMHO.
Ako ce dalje nastaviti da propada, onda je najbolje da mu se zahvali na saradnji.
Bosh je ispucao sve kredite sramnim sezonama.
Lebron je taj koji vuce ekipu, uz jeko prisustvo u reketu, nekog top fizikalca - ovakvi Wade i Bosh mu nisu ni potrebni. ;)

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 21 jun 2013, 10:22

ne postoji sansa da wade ode, on ce do kraja karijere ostati u heatu

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 21 jun 2013, 10:27

LenBias je napisao/la:ne postoji sansa da wade ode, on ce do kraja karijere ostati u heatu
Ja ne kazem da ce on otici, vec da je po Heat bolje da on ode, ukoliko ne moze vise da igra na potrebnom nivou citave sezone. ;)

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 21 jun 2013, 10:30

sloziti cemo se da smo po tom pitanju daleko od slaganja toliko da ne mozemo biti dalje :)

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 21 jun 2013, 10:38

čestitke Miamiju za titulu iako sam zadnje vrijeme kritizirao ali bolji su nema šta Lebron na nivou..svaka čast

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 21 jun 2013, 10:41

Mogu reći da sam i ja razmišljao da bi možda bilo bolje da ode Wade gledajući većinu utakmica u finalu konferencije i u samom velikom finalu, međutim onda Wade pruži takve partije(game 7 Indiana, game 4, game 7 San Antonio) i podsjeti sve kakav neosporan talenat posjeduje i to je upravo ono što je potrebno Miamiju.
Najvažnije je da se okupi jak roster, sa dobrim sigurnim šutem i sa playom koji može kontrolisati loptu.(Ray, Battier, Chalmers, Cole za regularne sezone) i igrači koji mogu korektno braniti reket(Birdman). Bosh je marginalan, on se može zamijeniti, ali je Wade potreban.
Najvažnije je da se njegove i Jamesove minute dobro tempiraju pa po cijenu da se neke utakmice i poklone, ali kad dođe playoff, pogotovo kasnije runde da budu tip top jer oni neće iznevjeriti. 8-)
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.