FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Šofranac i Bekić štoperi
Đokanović desno, Šabanović lijevo
Krle i Mustafić sredina
Tatar iza Handže
Šišić i Cruz krila
Handžić u napadu
Krle i Mustafić sredina
Tatar iza Handže
Šišić i Cruz krila
Handžić u napadu
JURIŠ
Gdje su ovo Niho i Stanoje zaglavili. 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
3 da stigne,4 da prestigneDenchi je napisao/la:Ako iko bude mislim da ce djokanovic pa izlaziti u sredinu kad napadamo...to bi onda bila neka 3-4-3 sa Fife ili Pesafera je napisao/la:Hoce sabanovic na stopera na kraju![]()
![]()
Jel I Tataru 2 trebaju da prestigne Krpica??

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
[quote="Amca007"]Vrlo je jednostavno. Ako Husref odluci da produzi saradnju, to znaci da uprava ima velike planove i da zeli neki iskorak.
Gdje iskorak?
Kristalnih 11, pokazalo se u cemu je osnovna prevaga bila u prvenstvu.
Ako se nece praviti iskorak obavezno ostaviti Husrefa, zaslužio je.

Kristalnih 11, pokazalo se u cemu je osnovna prevaga bila u prvenstvu.
Ako se nece praviti iskorak obavezno ostaviti Husrefa, zaslužio je.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Roštilj kraj rijeke uz ribice :DdKaunas je napisao/la:Gdje su ovo Niho i Stanoje zaglavili.
Poslali su poruku igračima, kazu morate pobjediti, da obezbjedimo titulu

Jel ovo prva tekma kad nas uopšte zrinjski ne zanima

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Bekić je stoper uz Šofranca
Šaban i Đokanović su bekovi
Velkoski i Mustafić zadnji vezni
Cruz i Šišić su krila
Handžić napad, iza njega Tatar
Šaban i Đokanović su bekovi
Velkoski i Mustafić zadnji vezni
Cruz i Šišić su krila
Handžić napad, iza njega Tatar
FK Sarajevo
Jarane ako Bekic bude stoper to ce biti pravo ludilomidzuka je napisao/la:Šofranac i Bekić štoperi
Krle i Mustafić sredina
Tatar iza Handže
Šišić i Cruz krila
Handžić u napadu

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sintagma "iskorak u Evropi" spomenuta je oko 749 puta u zadnjih 7 dana. Osipam se više na spomen toga. Pišite lijepo grupna faza i vozdra, samo to je iskorak, 3. pretkolo LP i playoff EL nisu nikakav iskorak, to smo igrali već.
Od Atalante ne priželjkujem veliki klub i puno Koševo. Daj Dunge Lange i lijepih 10-12 hiljada.
Od Atalante ne priželjkujem veliki klub i puno Koševo. Daj Dunge Lange i lijepih 10-12 hiljada.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Na Drini su nedje, kod Stanojine neke raje, sinoc on na liveu dogovaro. Kaze ponijet cemo mi ceLapaKaunas je napisao/la:Gdje su ovo Niho i Stanoje zaglavili.

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
ALMIR BEKIC SLAVI JUBILEJ...
100-ta UTAKMICA U DRESU F.K SARAJEVO-
VELIKI SI ALMIRE
HVALA NA SVEMU
100-ta UTAKMICA U DRESU F.K SARAJEVO-
VELIKI SI ALMIRE

HVALA NA SVEMU

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Link
I opet malog djokanovica na beka.... da ne povjerujes
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Sviju sam mislio da je stoper ili u veznom reduPantelija je napisao/la:I opet malog djokanovica na beka.... da ne povjerujes
Ovo samo njemu naumpada...da nekoliko igraca igra van pozicije I onda ide svaljivanje na njih kako nisu bili na nivou...ili sta vec
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Ljudi koga bi ste voljeli da izvucemo za prvo pretkolo lp?, ja sam gledao protivnike bgm sva zvucna imena, sem onog iz velsa na koje tipujem ili npr skhendiju da izvucemo, moze i czv, svakako izbjeci seltika .
04.10.2009 !
AIK Štokholm imamo dobra iskustva sa skandinavcimascudetto89 je napisao/la:Ljudi koga bi ste voljeli da izvucemo za prvo pretkolo lp?, ja sam gledao protivnike bgm sva zvucna imena, sem onog iz velsa na koje tipujem ili npr skhendiju da izvucemo, moze i czv, svakako izbjeci seltika .
ISTINA ZA VEDRANA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svaka čast Gabeljanima.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ali jednostavno ne shvatam. Ne mogu. Igrao sam fudbal, bas beka, covjece kad te prebaci na vezni red pa ti nemas orijentacije. Josgore je kad je obrnuto s ve,nog na beka, jer bek vremenom nauci na ograbicen prostor s desne strane i ima osjecaj za protivnika. Nemam pojma. Ovo je i cimirotu rasioDenchi je napisao/la:Sviju sam mislio da je stoper ili u veznom reduPantelija je napisao/la:I opet malog djokanovica na beka.... da ne povjerujes
Ovo samo njemu naumpada...da nekoliko igraca igra van pozicije I onda ide svaljivanje na njih kako nisu bili na nivou...ili sta vec
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
-
- Kontakt:
Znam ali dosta je jaci i poznatiji aik od ostalihLecler je napisao/la:AIK Štokholm imamo dobra iskustva sa skandinavcimascudetto89 je napisao/la:Ljudi koga bi ste voljeli da izvucemo za prvo pretkolo lp?, ja sam gledao protivnike bgm sva zvucna imena, sem onog iz velsa na koje tipujem ili npr skhendiju da izvucemo, moze i czv, svakako izbjeci seltika .

04.10.2009 !