Dedo ne seriVenamaHrabrih je napisao/la:Svakom ko me vrijeđa, nayebem se dobro matere. Tako i ubuduce.
Palestina ne postoji. Nije priznata drzava, nego ima status posmazraca u UN.
Palestina nikad nije ni postojala, niti je ikad imala prerogative drzave. Na tom mjestu su postojale Judeja, Rim, Hedzas, Turska i Izrael. Drzava Palestina nikad nije postojala.
Ova debilčina iznad pominje nakav islam?!?! Kakve veze ima islam sa istorijskim činjenicama?! Ako ne znate normalno raspravljati i dati protivargumene, onda radije glođize qrac, a nemojte cariniti ovaj forum, jer on nije vaš.
Evo, kad ste toliko pametni, nađite mi makar sat vremena u zadnjih 1000g. kad je Palestina bila drzava?? Koji narod zivi/zivio u toj drzavi, koji je glavni grad te drzave, ulogu Palestine u međunarodnim tokovima, koliko ima međunarodnih predstavnika u drzavi Palestini, sta je ta drzava po politickom uređenju itd.
Zato vas najnormalnije pitam, zasto ne podrzavate i Kurdistan? Isti vam je qrac.
A ako neko misli da me moze slomit, bujrum, stojim na raspolaganju.
Sve glupan do glupana.
Cuj Palestina...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
TNS...na onom finom stadionu kapaciteta 2000 s umjetnom travommma_hz je napisao/la:Ajmo mi malo o Dundalku,Dudelangeu i TNS-u-

Ljepota,daj nam Velsane da ih razbucamotm01hzne je napisao/la:TNS...na onom finom stadionu kapaciteta 2000 s umjetnom travommma_hz je napisao/la:Ajmo mi malo o Dundalku,Dudelangeu i TNS-u-![]()

FK SARAJEVO.
mma_hz je napisao/la:Ljepota,daj nam Velsane da ih razbucamotm01hzne je napisao/la:TNS...na onom finom stadionu kapaciteta 2000 s umjetnom travommma_hz je napisao/la:Ajmo mi malo o Dundalku,Dudelangeu i TNS-u-![]()

Lik ba vazda pocinje neke glupe price i rasprave,budal ba vazda u kontru vise mi ga je pun khmmm..
Vazda on nesto svoje ima ,sto iritira 95 posto ljudi...sto se radjaju ovakvi ljudi nije mi jasno,,
Kud ne pade jos samo jedna......
Vazda on nesto svoje ima ,sto iritira 95 posto ljudi...sto se radjaju ovakvi ljudi nije mi jasno,,
Kud ne pade jos samo jedna......
FK SARAJEVO.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
De ba o čemu vi raspravljate
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Uzas, majke mi, osvojis titulu, kup, imas sve , ono se raspravlja o geopolitickim problemima. Strasno.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma nevjerovatnoPantelija je napisao/la:Uzas, majke mi, osvojis titulu, kup, imas sve , ono se raspravlja o geopolitickim problemima. Strasno.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Znaš li da je zastava Palestine bila na stolu, na osnivačkoj sjednici našeg kluba? Znaš li da je tada u skupštini bio jedan Palestinac?VenamaHrabrih je napisao/la:Svakom ko me vrijeđa, nayebem se dobro matere. Tako i ubuduce.
Palestina ne postoji. Nije priznata drzava, nego ima status posmazraca u UN.
Palestina nikad nije ni postojala, niti je ikad imala prerogative drzave. Na tom mjestu su postojale Judeja, Rim, Hedzas, Turska i Izrael. Drzava Palestina nikad nije postojala.
Ova debilčina iznad pominje nakav islam?!?! Kakve veze ima islam sa istorijskim činjenicama?! Ako ne znate normalno raspravljati i dati protivargumene, onda radije glođize qrac, a nemojte cariniti ovaj forum, jer on nije vaš.
Evo, kad ste toliko pametni, nađite mi makar sat vremena u zadnjih 1000g. kad je Palestina bila drzava?? Koji narod zivi/zivio u toj drzavi, koji je glavni grad te drzave, ulogu Palestine u međunarodnim tokovima, koliko ima međunarodnih predstavnika u drzavi Palestini, sta je ta drzava po politickom uređenju itd.
Zato vas najnormalnije pitam, zasto ne podrzavate i Kurdistan? Isti vam je qrac.
A ako neko misli da me moze slomit, bujrum, stojim na raspolaganju.
Sve glupan do glupana.
Cuj Palestina...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Za utakmicu konkuriše sljedećih 18 igrača:
Dizdarević, Đokanović, Šabanović, Bekić, Mustafić, Šofranac, Dervišagić, Konjalić, Velkoski, Šišić, Hasanović, Resić, Tatar, Cruz, Imamović, Salčin, Handžić, Adilović.
Dizdarević, Đokanović, Šabanović, Bekić, Mustafić, Šofranac, Dervišagić, Konjalić, Velkoski, Šišić, Hasanović, Resić, Tatar, Cruz, Imamović, Salčin, Handžić, Adilović.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BordoSarajevo
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la:Za utakmicu konkuriše sljedećih 18 igrača:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
miky_hz je napisao/la:Za utakmicu konkuriše sljedećih 18 igrača:

Jedva cekam aBd..
FK SARAJEVO.
Dizdarevic na goluu??
vrhhhhhhhh
Ovo ce biti jedna od drazih utakmica ove sezone

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Ma x sam ovom liku davno udario,nek pise sam sa sobom
Oproštajna za Almir BekićaPantelija je napisao/la:Dizdarevic na goluu??vrhhhhhhhh

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Za Djokanovica prva a mozda i zadnja u PL BiH, naime klub ce dobiti jako dobru ponudu na ljeto za Andreja.Mokes je napisao/la:Oproštajna za Almir BekićaPantelija je napisao/la:Dizdarevic na goluu??vrhhhhhhhh
Ovo ce biti jedna od drazih utakmica ove sezone![]()
![]()
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
znam dobro ko je lik, samo zeli paznju treba samo ignorisati i ne ulaziti u rasprave, ako pretjera poslati mu dencija nek pisu romane. Kad bi se ta dva lika ovdje zakacila tacno bi se morala tema zakljucatibelosevic28 je napisao/la:Ma neko samo zelja paznje, nista vise.
Sjecam se prvi-drugi post mu bio "provjerena info iz prve ruke" da dovodimo Milicevica, Stipicu i Tina Susica.
Vec tu je poceo da dismr...

You are someone else I am still right here
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bez vrijeđanja i psovanja, eventualnu diskusiju sam prebacio na temu Bordo-bijeli chat.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sve postove koji veze nemaju sa našim klubom i sportom, briši, živ bioMortemHz je napisao/la:Bez vrijeđanja i psovanja, eventualnu diskusiju sam prebacio na temu Bordo-bijeli chat.
Volio bi danas da Imamović zauzme mjesto na lijevom beku

FK Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, bvsic, mosarajvosa83, NazorUso, PeppermintSA, relativizam, roccosiffredi i 42 gosta.