FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A po cemu je jakovljevic zvijer? Npr protiv nas u dvije tekme je direktni krivac bio za poraze, mnogo puta dobio crveni karton bespotrebno, a zna podobro ispasti u koliko je brz igrac pored njega. Npr tuzla c, krupa, radnik, koliko se sjecam i celik, imali su bar 6-7 1 na 1 sansi ali nisu dali golove. Ko je gledao utakmice, zna o cemu pricam.
Covjeka od oko 30ngod dovoditi u ekipu gdje su ti dva stopera od 20 i 24 godine prekucali ligu , neshvatljivo.
Mi moramo traziti brze i okretne stopere kao mujakic i lazic jer su oni ocito pencilin za napadace iz nase lige. Nikako visoke i nepokretne
Covjeka od oko 30ngod dovoditi u ekipu gdje su ti dva stopera od 20 i 24 godine prekucali ligu , neshvatljivo.
Mi moramo traziti brze i okretne stopere kao mujakic i lazic jer su oni ocito pencilin za napadace iz nase lige. Nikako visoke i nepokretne
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Treba aktivirat onu veliku zastavu Palestine što je bila protiv Atromitosa.belosevic28 je napisao/la:potvrdit ce ti to i momak kodnog naziva 'kurdich'

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Eto opet slicno razmisljamoPantelija je napisao/la:A po cemu je jakovljevic zvijer? Npr protiv nas u dvije tekme je direktni krivac bio za poraze, mnogo puta dobio crveni karton bespotrebno, a zna podobro ispasti u koliko je brz igrac pored njega. Npr tuzla c, krupa, radnik, koliko se sjecam i celik, imali su bar 6-7 1 na 1 sansi ali nisu dali golove. Ko je gledao utakmice, zna o cemu pricam.
Slobo je prvo produzio sa zrinjskim na jos 3 god.
A drugo lik se raspadao od nervoze kad god je igrao protiv nas...par tekmi nam je on dao poene, crveni, penal...preglup lik za stopera od 30 godina...i to mi nemamo brzog spica, zamisli da je neki trkac protiv njega bio...kao npr. U evropi...baka je glas podero na njemu svaki put u svakoj jacoj tekmi...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
E vala trebali su Hajro i ekipa citav video napraviti navijaca na proslavi,ovako ovo isjecci onako nije lose ali nije to to.dynamodresden1 je napisao/la:
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Zastava Palestine?! Sta je "zastava Palestine?" Cemu isticanje neceg sto ne postoji?! Zasto ne istaci i zastavu Kurdistana?skoroalen je napisao/la:Treba aktivirat onu veliku zastavu Palestine što je bila protiv Atromitosa.belosevic28 je napisao/la:potvrdit ce ti to i momak kodnog naziva 'kurdich'
Dajte ba ljudi, ovaj izbor kristalnih 11 vam je realno dao najbolju sliku naseg igrackog kadra i kvaliteta nasih igraca spram kvaliteta igraca drugih klubova. U ovoj ligi, misljenja sam da samo Bojo ima kvalitet za nase Sarajevo, odnosno da moze da parira trenutnom kadru igraca, ostalo ne prizivajte ni u snu. Pojacanja traziti u inostranstvu!
Kako ne postoji pametnjakoviću?VenamaHrabrih je napisao/la:Zastava Palestine?! Sta je "zastava Palestine?" Cemu isticanje neceg sto ne postoji?! Zasto ne istaci i zastavu Kurdistana?skoroalen je napisao/la:Treba aktivirat onu veliku zastavu Palestine što je bila protiv Atromitosa.belosevic28 je napisao/la:potvrdit ce ti to i momak kodnog naziva 'kurdich'
ISTINA ZA VEDRANA!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Evo i svih mogućih protivnika Sarajeva:
Celtic (Škotska), BATE Borisov (Bjelorusija), Astana (Kazahstan), Ludogorets (Bugarska), Qarabag (Azerbejdžan), Maribor (Slovenija), Crvena zvezda (Srbija), Sheriff (Moldavija), Rosenborg (Norveška), HJK (Finska), Dundalk (Irska), F91 Dudelange (Luksemburg), Shkendija (Sjeverna Makedonija), TNS (Vels), Slovan Bratislava (Slovačka), AIK (Švedska)
Celtic (Škotska), BATE Borisov (Bjelorusija), Astana (Kazahstan), Ludogorets (Bugarska), Qarabag (Azerbejdžan), Maribor (Slovenija), Crvena zvezda (Srbija), Sheriff (Moldavija), Rosenborg (Norveška), HJK (Finska), Dundalk (Irska), F91 Dudelange (Luksemburg), Shkendija (Sjeverna Makedonija), TNS (Vels), Slovan Bratislava (Slovačka), AIK (Švedska)
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Pa 137 zemalja članica UN od 193 je priznalo Palestinu ,a zadnji je to uradio Vatikan...Lecler je napisao/la:Kako ne postoji pametnjakoviću?VenamaHrabrih je napisao/la:Zastava Palestine?! Sta je "zastava Palestine?" Cemu isticanje neceg sto ne postoji?! Zasto ne istaci i zastavu Kurdistana?skoroalen je napisao/la:
Treba aktivirat onu veliku zastavu Palestine što je bila protiv Atromitosa.

Izvini druže al veću glupost odavno nisam pročitao,čuj ne postoji pa gdje ti živiš.....VenamaHrabrih je napisao/la:Zastava Palestine?! Sta je "zastava Palestine?" Cemu isticanje neceg sto ne postoji?! Zasto ne istaci i zastavu Kurdistana?skoroalen je napisao/la:Treba aktivirat onu veliku zastavu Palestine što je bila protiv Atromitosa.belosevic28 je napisao/la:potvrdit ce ti to i momak kodnog naziva 'kurdich'
Ma ovaj lik često nešto pametuje što nema veze s mozgom još je jednom nešto pisao oko Islama ne sjećam se tačno pa onda ono oko pjesme Sarajevo ljubavi moja,uglavnom nebuloze. Ili je neko dijete ili veze sa životom nema.
ISTINA ZA VEDRANA!
-
- Kontakt:
Koji lik grob te yebo, mene stid njegovog stida. A i ranije je imao slicne ispade, neko gore je dobro pomenuo. Cuj Palestina ne postoji, fuj kakvog sljama sve ima...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Treba ga slomitbelosevic28 je napisao/la:Koji lik grob te yebo, mene stid njegovog stida. A i ranije je imao slicne ispade, neko gore je dobro pomenuo. Cuj Palestina ne postoji, fuj kakvog sljama sve ima...
ISTINA ZA VEDRANA!
Ma jok brate ba,stari jugobalijander.Ne Jugosloven nego onaj jugobalijander,znas ona najgora sorta ljudi jbg.Lecler je napisao/la:Treba ga slomitbelosevic28 je napisao/la:Koji lik grob te yebo, mene stid njegovog stida. A i ranije je imao slicne ispade, neko gore je dobro pomenuo. Cuj Palestina ne postoji, fuj kakvog sljama sve ima...
Pisaj ga,ne zamaraj se makar 100 puta navijao za Sarajevo,pisaj ga.
FK SARAJEVO.
-
- Kontakt:
Ma neko samo zelja paznje, nista vise.
Sjecam se prvi-drugi post mu bio "provjerena info iz prve ruke" da dovodimo Milicevica, Stipicu i Tina Susica.
Vec tu je poceo da dismr...
Sjecam se prvi-drugi post mu bio "provjerena info iz prve ruke" da dovodimo Milicevica, Stipicu i Tina Susica.
Vec tu je poceo da dismr...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ajmo mi malo o Dundalku,Dudelangeu i TNS-u-
FK SARAJEVO.
Lecler je napisao/la:Treba ga slomitbelosevic28 je napisao/la:Koji lik grob te yebo, mene stid njegovog stida. A i ranije je imao slicne ispade, neko gore je dobro pomenuo. Cuj Palestina ne postoji, fuj kakvog sljama sve ima...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.