FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 25 maj 2019, 03:26

A po cemu je jakovljevic zvijer? Npr protiv nas u dvije tekme je direktni krivac bio za poraze, mnogo puta dobio crveni karton bespotrebno, a zna podobro ispasti u koliko je brz igrac pored njega. Npr tuzla c, krupa, radnik, koliko se sjecam i celik, imali su bar 6-7 1 na 1 sansi ali nisu dali golove. Ko je gledao utakmice, zna o cemu pricam.

Covjeka od oko 30ngod dovoditi u ekipu gdje su ti dva stopera od 20 i 24 godine prekucali ligu , neshvatljivo.
Mi moramo traziti brze i okretne stopere kao mujakic i lazic jer su oni ocito pencilin za napadace iz nase lige. Nikako visoke i nepokretne
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 maj 2019, 03:40

belosevic28 je napisao/la: :kafa: potvrdit ce ti to i momak kodnog naziva 'kurdich'
Treba aktivirat onu veliku zastavu Palestine što je bila protiv Atromitosa. :kafa:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 25 maj 2019, 03:44

Ima li informacija kojih 18 igraca je u konkurenciji za Gabelu?
JURIŠ

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 25 maj 2019, 03:50

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 25 maj 2019, 06:30

Rahma je napisao/la:Dame i gospodo, AMAR RAHMANOVIĆ!

:salut:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 25 maj 2019, 07:00

Pantelija je napisao/la:A po cemu je jakovljevic zvijer? Npr protiv nas u dvije tekme je direktni krivac bio za poraze, mnogo puta dobio crveni karton bespotrebno, a zna podobro ispasti u koliko je brz igrac pored njega. Npr tuzla c, krupa, radnik, koliko se sjecam i celik, imali su bar 6-7 1 na 1 sansi ali nisu dali golove. Ko je gledao utakmice, zna o cemu pricam.

Covjeka od oko 30ngod dovoditi u ekipu gdje su ti dva stopera od 20 i 24 godine prekucali ligu , neshvatljivo.
Mi moramo traziti brze i okretne stopere kao mujakic i lazic jer su oni ocito pencilin za napadace iz nase lige. Nikako visoke i nepokretne
Eto opet slicno razmisljamo
Slobo je prvo produzio sa zrinjskim na jos 3 god.
A drugo lik se raspadao od nervoze kad god je igrao protiv nas...par tekmi nam je on dao poene, crveni, penal...preglup lik za stopera od 30 godina...i to mi nemamo brzog spica, zamisli da je neki trkac protiv njega bio...kao npr. U evropi...baka je glas podero na njemu svaki put u svakoj jacoj tekmi...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 maj 2019, 08:09

dynamodresden1 je napisao/la:
E vala trebali su Hajro i ekipa citav video napraviti navijaca na proslavi,ovako ovo isjecci onako nije lose ali nije to to.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 25 maj 2019, 10:07

skoroalen je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la: :kafa: potvrdit ce ti to i momak kodnog naziva 'kurdich'
Treba aktivirat onu veliku zastavu Palestine što je bila protiv Atromitosa. :kafa:
Zastava Palestine?! Sta je "zastava Palestine?" Cemu isticanje neceg sto ne postoji?! Zasto ne istaci i zastavu Kurdistana?

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 25 maj 2019, 10:17

Dajte ba ljudi, ovaj izbor kristalnih 11 vam je realno dao najbolju sliku naseg igrackog kadra i kvaliteta nasih igraca spram kvaliteta igraca drugih klubova. U ovoj ligi, misljenja sam da samo Bojo ima kvalitet za nase Sarajevo, odnosno da moze da parira trenutnom kadru igraca, ostalo ne prizivajte ni u snu. Pojacanja traziti u inostranstvu!

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 25 maj 2019, 10:24

VenamaHrabrih je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
Zastava Palestine?! Sta je "zastava Palestine?" Cemu isticanje neceg sto ne postoji?! Zasto ne istaci i zastavu Kurdistana?
Kako ne postoji pametnjakoviću?
ISTINA ZA VEDRANA!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 maj 2019, 10:35

Evo i svih mogućih protivnika Sarajeva:

Celtic (Škotska), BATE Borisov (Bjelorusija), Astana (Kazahstan), Ludogorets (Bugarska), Qarabag (Azerbejdžan), Maribor (Slovenija), Crvena zvezda (Srbija), Sheriff (Moldavija), Rosenborg (Norveška), HJK (Finska), Dundalk (Irska), F91 Dudelange (Luksemburg), Shkendija (Sjeverna Makedonija), TNS (Vels), Slovan Bratislava (Slovačka), AIK (Švedska)
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 25 maj 2019, 10:41

Lecler je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
Kako ne postoji pametnjakoviću?
Pa 137 zemalja članica UN od 193 je priznalo Palestinu ,a zadnji je to uradio Vatikan... :facepalm:

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 25 maj 2019, 10:48

skoroalen je napisao/la:
Izvini druže al veću glupost odavno nisam pročitao,čuj ne postoji pa gdje ti živiš.....

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 25 maj 2019, 10:48

Ma ovaj lik često nešto pametuje što nema veze s mozgom još je jednom nešto pisao oko Islama ne sjećam se tačno pa onda ono oko pjesme Sarajevo ljubavi moja,uglavnom nebuloze. Ili je neko dijete ili veze sa životom nema.
ISTINA ZA VEDRANA!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 25 maj 2019, 10:51

Koji lik grob te yebo, mene stid njegovog stida. A i ranije je imao slicne ispade, neko gore je dobro pomenuo. Cuj Palestina ne postoji, fuj kakvog sljama sve ima...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 25 maj 2019, 11:10

belosevic28 je napisao/la:Koji lik grob te yebo, mene stid njegovog stida. A i ranije je imao slicne ispade, neko gore je dobro pomenuo. Cuj Palestina ne postoji, fuj kakvog sljama sve ima...
Treba ga slomit
ISTINA ZA VEDRANA!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 maj 2019, 11:13

Lecler je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Koji lik grob te yebo, mene stid njegovog stida. A i ranije je imao slicne ispade, neko gore je dobro pomenuo. Cuj Palestina ne postoji, fuj kakvog sljama sve ima...
Treba ga slomit
Ma jok brate ba,stari jugobalijander.Ne Jugosloven nego onaj jugobalijander,znas ona najgora sorta ljudi jbg.
Pisaj ga,ne zamaraj se makar 100 puta navijao za Sarajevo,pisaj ga.
FK SARAJEVO.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 25 maj 2019, 11:14

Ma neko samo zelja paznje, nista vise.
Sjecam se prvi-drugi post mu bio "provjerena info iz prve ruke" da dovodimo Milicevica, Stipicu i Tina Susica.
Vec tu je poceo da dismr...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 maj 2019, 11:15

Ajmo mi malo o Dundalku,Dudelangeu i TNS-u-
FK SARAJEVO.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 25 maj 2019, 11:17

Lecler je napisao/la:
Treba ga slomit
:rol: :rol: :rol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.