PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Boze sacuvaj, cuj "kada mu sina ili kcerku neko isprepuca na mrtvo ime".

I na svadbama ste liliputanci.Maticar je napisao/la:Počeli po svadbama navijati, kad ste već inferiorni na tribinamaHigh je napisao/la:[youtube][/youtube]
Dajte krleži admina na kućnom pragu!

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- MocMahale444
Svi su svasta švrljali nije on jedini bio.
Samo cesto je bilo, sto vas ovaj ili onaj nije pobio. Poslije svake bitne tekme.
Samo cesto je bilo, sto vas ovaj ili onaj nije pobio. Poslije svake bitne tekme.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
ss.ba treba Krlezi uruciti neku zahvalnicu za sve to je ucinio do sada za ovaj forum! Definitivno najpoznatiji forumas u drzavi! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
MocMahale444 je napisao/la:Tajni mod 008 zvani Samke, odma u startu da ti velim, nemoj svrljati puno se vjeruje Kostiću![]()
Imas druge timove pa im pehove pucaj.

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Malo elegije u mubarek noćima!
[youtube][/youtube]
Malo elegije u mubarek noćima!

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Počasni član foruma, zlatnim slovima Nick da mu piše. Moliti administraciju sa to uradi ili da se skupimo da ih isprepucamo na kućnom pragu. Hahaha gdje si Aco hahahaha.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- MocMahale444
Dovela onu sto snima filmove, kuku - lelesamirr je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:Tajni mod 008 zvani Samke, odma u startu da ti velim, nemoj svrljati puno se vjeruje Kostiću![]()
Imas druge timove pa im pehove pucaj.Joj Bojane sto mi baci osmjeh.

Necu za Ramazan da gledam kako ona pada poli

Panama - Bolivia kad nema koše.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sve to treba na kucnom pragu.. Kako jos bestidnici postavljaju link njegovog fb profila 

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
I ja vise utakmicu gledam. Pitarima sam otvarao oci na pauzi za transfer politiku. Tad nije bio neki bauk tako su ono pisali. Iskreno bi volio da im Ahmetovic odigra kao i kod nas ovaj drugi dio, pa da im pisem kako smo im uvalili Ahmeta 

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- MocMahale444
Kvota na zmaja da joj usteka ili je opremi?FrancescoTotti je napisao/la:Sve to treba na kucnom pragu.. Kako jos bestidnici postavljaju link njegovog fb profila
- TobeYarabi
- Kontakt:
dzelllo je napisao/la:
![]()

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
TobeYarabi je napisao/la:dzelllo je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mi smo u 2016, pozdrav za 1438.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Poceli su cak i iz topa pucati.High je napisao/la:Posti li se u Tuzli ili su i to ugasile ostavštine nazovijednakog komunizma?![]()
Sto je previse, previse je.

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ovo je kod mog' brata na svadbi, ugasili male plaveHigh je napisao/la:I na svadbama ste liliputanci.Maticar je napisao/la:Počeli po svadbama navijati, kad ste već inferiorni na tribinamaHigh je napisao/la:[youtube][/youtube]
Dajte krleži admina na kućnom pragu!

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- alanford87
- Kontakt:
Sretno postacima u ovim zvjezdanim danima, da vam Allah da snage da obavite vjersku duznost
Sto se topa tice, trebali bi pravoslavci, katolici, ateisti, budisti i ini da svako ima mjesec dana u godini za pucanje iz topa, pa da se puca po tuzli cijelu godinu ko 1993
Ekspanizionisticka i nametljiva politika islamske zajednice kao da smo dio Osmanskog carstva
Postite vi meni ali nemojte galamiti oko toga kuknjava
Moji prijatelji muslimani koji poste u mjesecu ramazanu se ponasaju kao i prije posta, jer poste ZA SEBE

Sto se topa tice, trebali bi pravoslavci, katolici, ateisti, budisti i ini da svako ima mjesec dana u godini za pucanje iz topa, pa da se puca po tuzli cijelu godinu ko 1993

Ekspanizionisticka i nametljiva politika islamske zajednice kao da smo dio Osmanskog carstva

Postite vi meni ali nemojte galamiti oko toga kuknjava
Moji prijatelji muslimani koji poste u mjesecu ramazanu se ponasaju kao i prije posta, jer poste ZA SEBE

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.