RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

pile87
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la pile87 » 09 jun 2014, 14:11

anel81m je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Ziva budalastina Okic ce imati 50 000 godisnje sto definitivno nije cifra o kojoj se prica niti su to neke pisebne pare ni u nasim okvirima fudbala.
Neznam koliko je istina o ovoj cifri ali opet bolje izađe nego kod nas i plus što će igrati Evropu.Kod nas su plate igračima oko 1500KM + ugovori što opet nisu loše pare.I treba reći da ne kasne, što je u malo klubova slučaj.
Ševko će možda gore samo od ugovora imati 50 milja, plus plate, plus plaćeni svi troškovi što je fantastično za naše uslove!
Jarane jel treba crtati 50 000 sve ukupno plate i drzi nedaj za godinu dana, jel to puno vise u odnosu na velez ne znam ali to je cifra i nije astronomska kao sto je bilo rijeci.
A prica stan da boravi u centru Sarajeva pa nije beskucnik bio...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

licencirani
Kontakt:

Post Postao/la licencirani » 09 jun 2014, 14:30

bez kukurikanja iz tabora gdje su neredovne i u odnosu na tih 50 000 smijesno male plate.

u velezu je okic imo 30000 godisnje, u sarajevu 50 000, ocjenite jeli skoro duplo veci ugovor malo, inace i bez okica ce velez evidentno moci, imate zicu za dovesti dobre igrace, a i dobru upravu i poslozen klub.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 09 jun 2014, 14:44

ja jedva cekam svake sezone gostovanje u Mostaru,... kafica kod starog mosta, prošetaš gradom... jednim od najljepših u BiH... normalni ljudi, normalno ponašanje, nema mržnje i idiotluka...
drago mi je sto ocigledno i pored pokusaja nekih elita da vas te vi se dižete... bas kao i stari... za one sto ga vole...
ja iskreno ne bih da sam na mjestu uprave osim okica uzeo ni jednog igraca iz veleza ne zbog kkvaliteta nego zbog toga da ne oslabite... volio bih da igrate evropu iduce godine, a vjerujem da hocete jer mislim da uprave drugih klubova nece moci isplacivati rate drzavi za dug tako da vjerujem da cete iduce sezone igrati u evropi

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 09 jun 2014, 14:59

rodjenisa je napisao/la:RAja moja fina,najbolja na svjetu,jeli moguce da nekog interesuje kolko ce Sevko zaraditi negdje van Veleza.Kao sto znamo prihvaceni su bili njegovi uslovi al covjek pogazi rijec nit osta kod nas nit ode vani.On je zavrsena prica u mom zivotu,neka mu je sretno.Puno me vise interuseje ostje li Ani i Letic,i hoce li taj Vlada potpisati,i koga cemo to mi dovesti.Znam da je odmor i zatisje,ali hocu da vjerujem da je sa svakim transferom upoznat najbolji trener na ovim prostorima,nas Feja.S njim na celu mi se netrebamo bojati nikoga,on je nas Murinjo :njanjanja: Feja je pokazo da zna i da voli nasega Veleza,hajmo mu dati podrsku,hajmo dati podrsku nasoj upravi koja se ocigledno trudi osigurati dobre uslove igracima :clap: :clap: pusti bola druge,samo VELEZ
I za mene je zavrsena prica. Upravu si samo Velez!!!
Sto se Anija tice nadam se da ce ostati. Igracina prava. Medjutim ne izborimo li evropu u narednoj sezoni ode i on dzabe. Letica bi zasigurno prodao. To je igrac koji stalno "bjezi" iz Veleza i ne vjerujem da ce produziti ugovor koji mu istice u junu 2015 godine.
Feja je nase najace pojacanje i oupste me nije strah odlazaka. Doci ce zamjene. Poslozit ce to majstor i plasirati se medju prve tri ekipe u 2014/2015 sezoni.
Mostar u srce Velez do groba!!!

P.S. Zna li iko sta je sa Dinom? Jeli nas definitivno napusta?
Prkosni i Ponosni od 1922

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 09 jun 2014, 15:01

Sa Velezove oficijalne stranice:

Bravo Uprava!!!

Dino Hajdarović (24), krilni napadač “Rođenih“ produžio je danas saradnju sa Veležom. Ugovor je potpisan do juna 2016. godine.

Hajdarović je u prošloj sezoni u Premier ligi Bosne i Hercegovine ubilježio 25 nastupa za Velež i pri tom postigao 4 gola. Ukupno je od povratka u redove „Rođenih“, u januaru 2012 godine, u BH Telecom Premier ligi BiH upisao 48 nastupa i 5 pogodaka. Hajdarović podjednako dobro igra na obje krilne pozicije.

Forza Velez!

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 09 jun 2014, 15:02

Upravo sada procitah na zvanicnoj da je Dino produzio saradnju sa svetinjom do juna 206 godine.......natego sam ga :opaopa:
Prkosni i Ponosni od 1922

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 09 jun 2014, 15:16

HAJDAROVIĆ PRODUŽIO UGOVOR SA VELEŽOM
Dino Hajdarović (24), krilni napadač “Rođenih“ produžio je danas saradnju sa Veležom. Ugovor je potpisan do juna 2016. godine.

Hajdarović je u prošloj sezoni u Premier ligi Bosne i Hercegovine ubilježio 25 nastupa za Velež i pri tom postigao 4 gola. Ukupno je od povratka u redove „Rođenih“, u januaru 2012 godine, u BH Telecom Premier ligi BiH upisao 48 nastupa i 5 pogodaka. Hajdarović podjednako dobro igra na obje krilne pozicije.

Bravo idolu moj,bravo džigerice moje.
Bravo sunce naše mostarsko,svaka čast pametna glavo dao bog da ti obe noge od zlata bile :tokralju: :tokralju:
P.S.Pastrmko ovo nije kilača ovo je tona,deremo sve.
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 09 jun 2014, 15:27

SipakUlicar1922 je napisao/la:Upravo sada procitah na zvanicnoj da je Dino produzio saradnju sa svetinjom do juna 206 godine.......natego sam ga :opaopa:
Mvea brao za upravu,brao i nasem Dini,nece ti bola Dino nigdje u PL biti ko kod nas.Razvices se ti u majstora lopte i onda vani brato uzmi pare i ostani vjecno u srcima Rodjenih :salut:
EDIT evo nam nasi sportski prijatelji zele izlazak u Evropu iduce godine(nadaju se da neki klubovi nece dobit licence),pa evo da se zahvalim uz najiskrenije zelje da nam se i oni pridr
uze,valjda ce uspjet vratiti svoje dugove
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 09 jun 2014, 15:43

MostaracVelezovac je napisao/la:Okic je dobio gomilu para vise od Sarajeva nego sto je Velez mogao da plati. Cak i nakon SVIH zahtjeva Okica za produzenje ugovora, Sarajevo je ponudilo puno vise para.
Tu ne treba kriviti Okica jer bi bio neodgovoran prema svojoj familiji da to nije uzeo.

Sto se tice Mrkve, ni on nije ovdje ispao nesposoban. Sta je trebao? Da plati daleko vise za jednog igraca i da mu nestane para za ostala pojacanja koja Feji trebaju? I sve to za igraca koji nam je pruzio 10 golova od skoro 30 odigranih utakmica?

I Okic je tu postupio ispravno, a i Mrkva. Sarajevo je jednostavno kupilo igraca bacajuci pare u iznosu u kojem se do sada nije razbacivao ni jedan BH klub.

Nasa sreca je to sto im Okic nece donijeti 15 golova u sezoni. Mogli su oni za te pare i bolje igrace uzeti.

Zato ne krivim ovde ni Okica ni Mrkvu. A ni Sarajevo. Nema potrebe pljuvat po Mrkvi. Ovdje je postupio ispravno.
Ma kako ne vidis Medo, da svake godine Mrle ponavlja istu stvar,uvjek se on dogovorio sa doticnim igracem i uvjek se baca ljaga na igraca da je Mrleta izradio,bola hoce nesto da mi bude,i uvjek klub izvisi tj. klub ne dobije nista para,i to me onda plaho nasekira :evil: .Jos zimus sam govorio da ce nam igraci otici dzaba ako se ne pocnu razgovori sa igracima kojima istice ugovor ,a oni cekaju zadnji dan da pregovaraju,ko to tako radi igdje u svijetu :roll: .Evo sada kome istice ugovor iduce godine treba poceti pricu u vezi produzenja i najdalje do zimske pauze da se dogovore sa igracem uz nesto poboljsane uslove,ako igrac to odbije zna mu se da ga ceka klupa.Tako se stite interesi kluba a ne da se pravdaju nismo mogli tu nista drugi klub mu je ponudio puno vise para.(izfucana fora )Kad recimo igrac iz Levantea prelazi u Real Madrid,normalno je da ovi iz Levantea mu ne mogu ponuditi para ko Real ali oni taj transfer dobro naplate za razliku od nas koji pustaju dzaba najbolje igrace.Dok god klub ne bude poceo zaradjivati na prelasku najboljih igraca u druge klubove za mene ce biti nesposobni(mozda su oni sposobni za svoj dzep ne znam,jer se odmah javlja sumnja da rade u talu,a klub izvisi)

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 09 jun 2014, 15:46

Kadet91 je napisao/la:Sa Velezove oficijalne stranice:

Bravo Uprava!!!

Forza Velez!
Pametno po Dinu i odlicno po Velez.
Dino ce dobit sve minute i prilike sto mu trebaju da bude najbolji i niko mu nece podapinjat i drzat ga na klupi, a Velez je dobio rjesenje na krilu. Mozda je i Okic pomogao u ovom jer njegovim odlaskom je ostalo vise love za Dinu.

Sve u svemu, super vijest.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 09 jun 2014, 15:55

Dušan Hodžić iz Mladosti u Veležu. Odbrambeni igrač, neko više informacija o njemu?

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 09 jun 2014, 15:56

DUŠAN HODŽIĆ PRELAZI U VELEŽ

Mladi defanzivac Mladosti Dušan Hodžić u narednoj sezoni bi mogao da obuče dres Veleža.

Mostarski klub je pokazao interesovanje za ovog fudbalera, a da je transfer gotovo završen potvrdio je i predsjednik Mladosti Borko Blagojević.

"Za sad je iz Mladosti zvanično otišao samo Dušan Hodžić, a moguće je da još neki igrači napuste kluba ovog ljeta. U zavisnosti od odlazaka, tako ćemo da dovodimo i pojačanja", rekao je Blagojević.

Iz kluba su odlazak najavili Komarčević, Bajić, Krezović i Ristić.

Mišljenja? Izvor sportsport.ba

P.S. Doveden je za isto novca koliko smo zaradili od Okića (0.0000000KM)

Sjećate li se Delimira Bajića, burazera od onog Branimira, meni je ovdje dok je igrao odigrao vrlo dobro ..
Zadnja izmjena: drakensang, dana/u 09 jun 2014, 15:59, ukupno mijenjano 2 puta.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 09 jun 2014, 15:58

rodjak je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:Okic je dobio gomilu para vise od Sarajeva nego sto je Velez mogao da plati. Cak i nakon SVIH zahtjeva Okica za produzenje ugovora, Sarajevo je ponudilo puno vise para.
Tu ne treba kriviti Okica jer bi bio neodgovoran prema svojoj familiji da to nije uzeo.

Sto se tice Mrkve, ni on nije ovdje ispao nesposoban. Sta je trebao? Da plati daleko vise za jednog igraca i da mu nestane para za ostala pojacanja koja Feji trebaju? I sve to za igraca koji nam je pruzio 10 golova od skoro 30 odigranih utakmica?

I Okic je tu postupio ispravno, a i Mrkva. Sarajevo je jednostavno kupilo igraca bacajuci pare u iznosu u kojem se do sada nije razbacivao ni jedan BH klub.

Nasa sreca je to sto im Okic nece donijeti 15 golova u sezoni. Mogli su oni za te pare i bolje igrace uzeti.

Zato ne krivim ovde ni Okica ni Mrkvu. A ni Sarajevo. Nema potrebe pljuvat po Mrkvi. Ovdje je postupio ispravno.
Ma kako ne vidis Medo, da svake godine Mrle ponavlja istu stvar,uvjek se on dogovorio sa doticnim igracem i uvjek se baca ljaga na igraca da je Mrleta izradio,bola hoce nesto da mi bude,i uvjek klub izvisi tj. klub ne dobije nista para,i to me onda plaho nasekira :evil: .Jos zimus sam govorio da ce nam igraci otici dzaba ako se ne pocnu razgovori sa igracima kojima istice ugovor ,a oni cekaju zadnji dan da pregovaraju,ko to tako radi igdje u svijetu :roll: .Evo sada kome istice ugovor iduce godine treba poceti pricu u vezi produzenja i najdalje do zimske pauze da se dogovore sa igracem uz nesto poboljsane uslove,ako igrac to odbije zna mu se da ga ceka klupa.Tako se stite interesi kluba a ne da se pravdaju nismo mogli tu nista drugi klub mu je ponudio puno vise para.(izfucana fora )Kad recimo igrac iz Levantea prelazi u Real Madrid,normalno je da ovi iz Levantea mu ne mogu ponuditi para ko Real ali oni taj transfer dobro naplate za razliku od nas koji pustaju dzaba najbolje igrace.Dok god klub ne bude poceo zaradjivati na prelasku najboljih igraca u druge klubove za mene ce biti nesposobni(mozda su oni sposobni za svoj dzep ne znam,jer se odmah javlja sumnja da rade u talu,a klub izvisi)

FORZA VELEZ
Brato slazem se da pregovori za one kojima isticu ugovori 2015e trebaju poceti odmah sad. Ali isto tako, znam da mnogi pregovori i jesu poceli ranije ali igrac odbija se vezati do zadnjeg momenta - pogledaj primjer Okica. Da je produzio zimus dobio bi skoro upola manje para - to odmah stimulise sve ostale igrace da se pasaju pregovora godinu dana ranije pogotovo kad se radi o mladim igracima ko sto je to cesto situacija u Velezu.

Ja se slazem da Mrkva mora biti duplo agresivniji i gonjat ih ako treba i po pripremama s ugovorom i olovkom dok ne potpisu, ali moras i ti skontat da to nije sve samo stvar ponudjivanja ugovora ranije, nego je ugovor stvar dogovora dvije strane i obje moraju biti zeljne.

Ne znam jeli 50 milja info tacna, ali evo ovaj Sarajlija tvrdi da jest. Ako je tako ja licno ne bi za Okica izvalio 50 milja. 10 golova u 30 kola a cijela ekipa se gradi oko tebe. 50 milja je puno.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 09 jun 2014, 16:33

Evo moji rodjeni krenulo je. Drago mi je sto je Dino produzio ugovor jer sam ga vazda gotivio zbog borbenosti za sveti mostarski dres. Dusan Hodzic ko je, kakav je ,na kojoj poziciji igra, godina zna li iko?
Rammstain tebra bujrum vrata su vazda otvorena ;)
BMV22 :wave: pa gdje si ti falis pravo :thumbup:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 09 jun 2014, 18:08

Ova uprava , to je to sto smo cekali godinama .. Digne mi se neka stvar kada dovedemo igraca iz nekog sela za koga niko ne zna i napravimo igraca od momka .. Ovdje pricamo o sistemu i teskom radu ...

Oko naseg Veleza sve nabolje ide , repka u Brazilu , svjetsko prvenstvo ... rijetki su momenti kada se ovako stvari poklope ... ludilo ... ljeto 2014 -e ato opusteno i uzivajte
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 09 jun 2014, 18:34

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Evo moji rodjeni krenulo je. Drago mi je sto je Dino produzio ugovor jer sam ga vazda gotivio zbog borbenosti za sveti mostarski dres. Dusan Hodzic ko je, kakav je ,na kojoj poziciji igra, godina zna li iko?
Rammstain tebra bujrum vrata su vazda otvorena ;)
BMV22 :wave: pa gdje si ti falis pravo :thumbup:
Lijevi bek.

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 09 jun 2014, 18:41

Znaci Letica prodajemo Sarajevu, Peja igra prvu postavu a mali Dusan uci od njega i stasava kao igrac. Ako je to plan, odlican potez uprave :clap: :salut:

Forza Rodjeni.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

pitar079
Kontakt:

Post Postao/la pitar079 » 09 jun 2014, 18:43

Kakav je Letic? Je li bar konstantan?

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 09 jun 2014, 18:53

pitar079 je napisao/la:Kakav je Letic? Je li bar konstantan?
prvo pare, pa onda janje.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 09 jun 2014, 19:00

Malo sam guglao Dušana, naletih da je bio na probi u Željezničaru pod palicom Amara Osima, ali da se nije zadržao (ili jeste?) što znači da posjeduje kvalitet i talenat i da je na neki način provjeren igrač. Očekujem nekog špica , iskreno se nadam

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.