MostaracVelezovac je napisao/la:Okic je dobio gomilu para vise od Sarajeva nego sto je Velez mogao da plati. Cak i nakon SVIH zahtjeva Okica za produzenje ugovora, Sarajevo je ponudilo puno vise para.
Tu ne treba kriviti Okica jer bi bio neodgovoran prema svojoj familiji da to nije uzeo.
Sto se tice Mrkve, ni on nije ovdje ispao nesposoban. Sta je trebao? Da plati daleko vise za jednog igraca i da mu nestane para za ostala pojacanja koja Feji trebaju? I sve to za igraca koji nam je pruzio 10 golova od skoro 30 odigranih utakmica?
I Okic je tu postupio ispravno, a i Mrkva. Sarajevo je jednostavno kupilo igraca bacajuci pare u iznosu u kojem se do sada nije razbacivao ni jedan BH klub.
Nasa sreca je to sto im Okic nece donijeti 15 golova u sezoni. Mogli su oni za te pare i bolje igrace uzeti.
Zato ne krivim ovde ni Okica ni Mrkvu. A ni Sarajevo. Nema potrebe pljuvat po Mrkvi. Ovdje je postupio ispravno.
Ma kako ne vidis Medo, da svake godine Mrle ponavlja istu stvar,uvjek se on dogovorio sa doticnim igracem i uvjek se baca ljaga na igraca da je Mrleta izradio,bola hoce nesto da mi bude,i uvjek klub izvisi tj. klub ne dobije nista para,i to me onda plaho nasekira

.Jos zimus sam govorio da ce nam igraci otici dzaba ako se ne pocnu razgovori sa igracima kojima istice ugovor ,a oni cekaju zadnji dan da pregovaraju,ko to tako radi igdje u svijetu

.Evo sada kome istice ugovor iduce godine treba poceti pricu u vezi produzenja i najdalje do zimske pauze da se dogovore sa igracem uz nesto poboljsane uslove,ako igrac to odbije zna mu se da ga ceka klupa.Tako se stite interesi kluba a ne da se pravdaju nismo mogli tu nista drugi klub mu je ponudio puno vise para.(izfucana fora )Kad recimo igrac iz Levantea prelazi u Real Madrid,normalno je da ovi iz Levantea mu ne mogu ponuditi para ko Real ali oni taj transfer dobro naplate za razliku od nas koji pustaju dzaba najbolje igrace.Dok god klub ne bude poceo zaradjivati na prelasku najboljih igraca u druge klubove za mene ce biti nesposobni(mozda su oni sposobni za svoj dzep ne znam,jer se odmah javlja sumnja da rade u talu,a klub izvisi)
FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA