........

--------

---------

----

------------

Vracam se kuci u vidim Milan uzivo i stavim 15 KM na pobjedu Milana kvota 3,00 u 75 minuti ...
A tek sad vidim da me Cardozo nacuturio,svrsio mi u usta lagano,pa zasto Boze to zastoooooooooo ?????
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
za divno čudo, uđe 1/2..bevanda4 je napisao/la:kolumbijaca (petrolera 2/1)
nJoy je napisao/la:Ako su Rusi dali 8. gol na utakmici, nemoj da brines. Nije to premier
hahaha i ja ga imam u overu al nista od te ljubavi burazSPY je napisao/la:ovaj karmelo izgleda ograjso, baš kad njega ganjam on ful nemoguće..![]()
bravo za ove pogođene, što ti je porto zelen misliti će neko da je dobioSPQR je napisao/la:dobar dan jucer, izvuce nba fino. da nije bilo glupog Porta i njihovog debilnog trenera bilo bi savrseno.SPQR je napisao/la:citav vas vec neko vrijeme pa sam se odlucio registrovat, evo i odmene nesto za danas a vezano je za NBA:
A.Drummond 12,5 over
Phila je uzasna pod kosem, primaju bruku poena, a Andre se vratio u formu i igra odlicno. u proslom medjusobnom susretu je zabio 21p.
D.Lillard 17,5 over
I ako je u uzasnoj formi ovo je premala granica za igraca koji je na prosjeku od 20p. Toronto je savrsen protivnik za vracanje forme i postizanje dosta poena.
A evo nesto i za fudbal:
Bologna-Udinese X2
Udinese je vec 4 meca zaredom izgubio i vrijeme da taj niz prekinu. Nisu uopste losa ekipa kako rezultati govore a veceras idu u goste protivniku koji se bori za opstanak i medju najlosijim je ekipama lige.
Maritimo-Porto 2
Nisam navikao da na Porto kvote budu vece od 1,30 tako da danasnju od 1,40 treba iskoristiti. Porto je daleko uspjesniji u medjusobnim susretima i danas bi trebao slaviti.
Po mojim informacijama Postiga ne igra danas, ali slazem se sa tipomzgmiky je napisao/la:02.02.2014.
1.par
15.00
Chievo-Lazio / gost daje 1.30
U redove gosta stigao je Postiga a i bez njega vrijeme je da Lazio uzme nešto na strani, očekujem pobjedu ili barem da daju gol, ne bi smjelo biti problema i nadam se da će to riješiti već do odmora.
učinak:15/18
neće igrati vjerojatno ali nema veze, ako letećim magarcima ne daju gol mogu se ispisati iz ligeHaHu1x2 je napisao/la:Po mojim informacijama Postiga ne igra danas, ali slazem se sa tipomzgmiky je napisao/la:02.02.2014.
1.par
15.00
Chievo-Lazio / gost daje 1.30
U redove gosta stigao je Postiga a i bez njega vrijeme je da Lazio uzme nešto na strani, očekujem pobjedu ili barem da daju gol, ne bi smjelo biti problema i nadam se da će to riješiti već do odmora.
učinak:15/18
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.