NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
A sad adioooo i ko zna gdje i ko zna kad! Prodajmo stadion Azmiru dok nije kasno. Fuzija sa Slogom, ako može!
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Ne cveta cvece ni u nase preduzece, a hamaan jos dugo nece da cvjeta.. Grobari sporta sramite se...
Danas se vozam po carsiji kad u Bestu Spiska telefon i papiri. Prebire glavni skaut i pregovarac kluba.
Ej bolan Kerovođa, Spiska i sl. da vode klub. Yebem ti sudija majku. Da mi je ko reko da cu ovo docekat. Ovo je definitivno zadnji ekser u tabut da se Zvijezda sahrani.
Ej bolan Kerovođa, Spiska i sl. da vode klub. Yebem ti sudija majku. Da mi je ko reko da cu ovo docekat. Ovo je definitivno zadnji ekser u tabut da se Zvijezda sahrani.
-
- Kontakt:
Hoce ljudi mulalica ili odovica
nek angazuju dorijana ili kadiju 
Piska, edo, kerovodja, zuro, smoki ,skoro, moranjak su radna grupa koja treba do 1 jula da izabere upravni odbor, delic nas napustio..

Piska, edo, kerovodja, zuro, smoki ,skoro, moranjak su radna grupa koja treba do 1 jula da izabere upravni odbor, delic nas napustio..
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Zar nije bilo govora da se i Zdravko ponovo vratio da je i on u novoj radnoj grupi. Svi gore pobrojani imaju zajedno 90 min. fudbala u nogama. Jedino Spiska ko velika nada gradacackog sporta malo odskace.crvenobijeli je napisao/la:Hoce ljudi mulalica ili odovica![]()
Piska vraća Doljančića.Napustio Velež očrkuje se povratak u NKZ.
-
- Kontakt:
Do prvog jula radna grupa ce podnijet izvjestaj na skupštini i predati rad 30 dana upravnom odboru, planirano je da iz radne grupe nece biti upravni odbor, a vi sto prozivate na skupštinu i odaberite upravni odbor, koji ce radit ovu sezonu, jer radna grupa ce pokusat da nadje potencijalne clanove Upravnog odbora, ali skupština i vi trebate biti spremni da reagujete ako vam se ne svidi ili imate bolje tako da ukoliko imate nesto pozitivno radno grupa do zadnjeg dana prima clanove i dodjite najvjerovatnije u klub jer papire nosa radna grupa po carsiji jer nisu jos ovlastenim za prostorije i dok vrijeme prolazi moraju se neki kontakti uspostaviti i sa igracima i trenerima, tehnikom sluzbom i svim ostalim sponzorima, opstinom, a to sto ti ljudi cine ovu radnu grupu, ja koliko znam rekli su i ostali da se priključe ko zeli da pomogne Jel to niko ne zeli ili sta ceka ako ceka da udje u Upravni odbor onda jos bolje ja za to navijam
-
- Kontakt:
Nece ostat vjeruj vise od 3 jula jer do tada ce skupština zavrsit rad radne grupecombe je napisao/la:Evo molim sve forumaše sa Zvijezdine teme al da budu iskreni bar prema sebi. I da ne obraćaju pažnju na moje mišljenje jer kao ja eto nekog gotivim a nekog ne - yebeš mene.
Pitanje je sljedeće, da li stvarno vjerujete da Spiska, Edo Best i sl. imaju kapacitet da upravljaju klubom kakav je Zvijezda. A oni će ostat cijelu sezonu jer i ona radna grupa kad je bila je ostala čitavu godinu.
Sa njima na čelu budite sigurni grčevita borba za opstanak do zadnjeg kola. Ako je stvarno opštini u cilju da doyebu i to malo sporta u Gradačcu što je ostalo onda hajmo im i mi pomoć i nek se to već jednom ugasi za sva vremena.
[OBAVJEŠTENJE]
●03.06.2018. godine održana je skupština NK Zvijezda Gradačac na kojoj su članovi radne grupe koji su vodili klub u proteklom periodu podnijeli neopozive ostavke, a isto je učinio i šef struke Romeo Šapina.
●Formirana je nova radna grupa koja je već krenula u pregovore o produženju saradnje sa igračima koji su nastupali za naš tim u prošloj sezoni, kao i sa kanditatima za novog trenera koji bi mogao biti poznat u narednim danima.
●Cilj nove radne grupe je podmlađivanje sastava i da ekipu čini većina igrača koji su prošli omladinske selekcije kluba, kao i mladi igrači iz naše regije.
●Nova radna grupa vjeruje da će uspjeti uz pomoć navijača, ljudi koji vole klub ali prije svega i općine Gradačac pronaći put za bolje sutra.
●03.06.2018. godine održana je skupština NK Zvijezda Gradačac na kojoj su članovi radne grupe koji su vodili klub u proteklom periodu podnijeli neopozive ostavke, a isto je učinio i šef struke Romeo Šapina.
●Formirana je nova radna grupa koja je već krenula u pregovore o produženju saradnje sa igračima koji su nastupali za naš tim u prošloj sezoni, kao i sa kanditatima za novog trenera koji bi mogao biti poznat u narednim danima.
●Cilj nove radne grupe je podmlađivanje sastava i da ekipu čini većina igrača koji su prošli omladinske selekcije kluba, kao i mladi igrači iz naše regije.
●Nova radna grupa vjeruje da će uspjeti uz pomoć navijača, ljudi koji vole klub ali prije svega i općine Gradačac pronaći put za bolje sutra.
Ljudi su uzeli vruć krompir da spase ako se moze sta spasit do 3jula gdje ce i oni prepustit klub skupstini situacija nije dobra
Jedino sto je iole funkcionisalo u Zvijezdi ove sezone je omladinaki pogon od Skole fudbala do Juniora. Treneri rade odlican posao ali imaju previse posla i nemogu stignut najkvalitetnije odradjivati treninge. Ako mislimo za deset godina jos postojati kao klub moramo poceti ulagati sto vise u svoje mlade igrace. Treba zaposliti najmanje jos dva trenera u omladinski pogon (vratit Sukija koji je jako dobar kao trener zasluzen za danasnje pionire koji haraju ligom i dobijaju stalno pozivnice u repku, dovest Durguta malog isto dobar nas trener to su samo samo dva primjera ima ih jos koji bi radili sa djecom). Omladinaki pogon mora imati covjeka direktno u upravi koji ce se borit za djecu.Planirati odmah u budzetu 20-25% od opstinakih para u ulaganje direktno u omladinski pogon, placanje autobusa to jest prevoza, lige, placanje dvorane, lopte, plate trenerima i tako dalje.
Organizovat veliki turnir za djecu gdje ce se kotizacijom i prodajom sokova cevapa ili sta vec osigurati dodatna sretstva za omladinaki pogon.
Prvi tim ce se borit za opstanak to je svima jasno tu pokusat sa omladinom i minimalnim izdacima osigurat opstanak.
Pokusat dvi tri godine pa cak i pet tavorit dok nestvorimo jak omladinaki pogon ili akademiju iz koje ce nicati novi talenti koji ce se moci prodavati...
Organizovat veliki turnir za djecu gdje ce se kotizacijom i prodajom sokova cevapa ili sta vec osigurati dodatna sretstva za omladinaki pogon.
Prvi tim ce se borit za opstanak to je svima jasno tu pokusat sa omladinom i minimalnim izdacima osigurat opstanak.
Pokusat dvi tri godine pa cak i pet tavorit dok nestvorimo jak omladinaki pogon ili akademiju iz koje ce nicati novi talenti koji ce se moci prodavati...
-
- Kontakt:
Zdravko ce u upravni odborcombe je napisao/la:Zar nije bilo govora da se i Zdravko ponovo vratio da je i on u novoj radnoj grupi. Svi gore pobrojani imaju zajedno 90 min. fudbala u nogama. Jedino Spiska ko velika nada gradacackog sporta malo odskace.crvenobijeli je napisao/la:Hoce ljudi mulalica ili odovica![]()
Hajd šta si i ti navalio ko divljak. De ohani malo. Barem je doživio svoj san, alfa i omega kluba. A tebi čombe obećavamo da ćeš ti vodit novu Zvijezdu 1922 poslje ove, pa pripremi se. : )combe je napisao/la:Danas se vozam po carsiji kad u Bestu Spiska telefon i papiri. Prebire glavni skaut i pregovarac kluba.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Ne mogu da se ne oglasim istina da smo pruezeli klub al u ovoj situaciji isti tako vam garantujem da niko nebi nitk zeli da ima veze sa Zvijezdom igracina su ostali duzni, imidz kluba su srozali, sada jos na to opstruiraju rad radne grupe ljudi ako vam mi smetwmo mi cemo se maket pa nek se klub ugasi!!! Jer ocigndno da ovdje svi to zele niko ne zeli da radi! Ljudi su potrosili sve pare fening nije ostao na racunu sponzori nisu ludi da daju novac vise ekipi koja je prodavala bodove.
Falim te Boze. Od danas mada mislim da ti to nista neznaci imas moju punu podrsku.spiska je napisao/la:Ne mogu da se ne oglasim istina da smo pruezeli klub al u ovoj situaciji isti tako vam garantujem da niko nebi nitk zeli da ima veze sa Zvijezdom igracina su ostali duzni, imidz kluba su srozali, sada jos na to opstruiraju rad radne grupe ljudi ako vam mi smetwmo mi cemo se maket pa nek se klub ugasi!!! Jer ocigndno da ovdje svi to zele niko ne zeli da radi! Ljudi su potrosili sve pare fening nije ostao na racunu sponzori nisu ludi da daju novac vise ekipi koja je prodavala bodove.
Konacno da si i ti jednom priznao ono sto ja cijelo vrijeme trubim. Nek si shvatio kakva su go vna u klubu bila. Iako sam misljenja da nemate kapaciteta za to u sta ste se upustili siguran samda ste makar posteni i imate iskrene namjere sto se kluba tice.
Bitnno je sklepat kolko-tolko solidnu ekipu za opstanak mada bice tesko.
Mi smo u velikoj dilemi dali nastaviti ili dici ruke jer oni su toliko pogani da opstruiraju rad, djuric čas protiv njih čas sa njima nažalost i njegove su namjere bile samo da se dočepa direktorske pozicije sada kada je teško eskivira. Nisu problem pare krpit ćemo se u ono sto ima, al je problem da su sve ljudi moguće zeznuli. Biti će teško sve s trenerima smo pričali Durgut i Denis su se zahvalili radi svojih angažmana zazuzeti su ali su nam dali punu podršku sa roditeljima smo pričali i mogu reci da su jako konkretni bili i svidja im se ideja koju ćemo Pokušat izvesti u djelo.
Vi morate biti svjesni.da mi samo sa nasom djecom ispadamo sigurno. Znaci mora biti nekih 7-8 igraca sa strane.
A ako budemo ispali onda je bolje da se i ugasimo. Jer sramota je za ovu carsiju da igra sa kojekakvim selendrama. A i nacelnik ako to dozvoli onda se trrba dic i na izborima i njih smjenit. Jer u Gradaccu je svakako mrtvilo jos samo trebaju i Zvijezdu yebat, rukomet su svakako skoro ugasili, kosarkaski klub je vec odavno ugasen.
Sa svim ljudima koje imamo na svim nivoima vlasti od kantona do federacije + sto smo relativno razvijena carsija u odnosu na neke druge gradove ako nemozemo bar tavoriti u ovom rangu takmicenja onda yebo ti nas.
A ako budemo ispali onda je bolje da se i ugasimo. Jer sramota je za ovu carsiju da igra sa kojekakvim selendrama. A i nacelnik ako to dozvoli onda se trrba dic i na izborima i njih smjenit. Jer u Gradaccu je svakako mrtvilo jos samo trebaju i Zvijezdu yebat, rukomet su svakako skoro ugasili, kosarkaski klub je vec odavno ugasen.
Sa svim ljudima koje imamo na svim nivoima vlasti od kantona do federacije + sto smo relativno razvijena carsija u odnosu na neke druge gradove ako nemozemo bar tavoriti u ovom rangu takmicenja onda yebo ti nas.
Imal kakva stolica za mene u klubu?
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
-
- Kontakt:
Obici okolna sela, mogu se izabrat 5,6 igraca + dovest 6,7 sa strane i ovi sto ostanu i sta bog dadne,
Nazalost Combe je upravu samo sa nasom djecom necemo osigurat opstanak jer je seniorski i junioraki fudball razlika nebo i zemlja. To smo vidili protiv Iskre kao i Travnika a oni su teski davljenici i najlosije ekipe bili... mi sa pet juniora i daleko losiji...
Ma kolko ja Himzu i Brckalica volio sa njima kao glavnim igracima nece mo opstat u ligi. Tri cetri extra igraca tipa Cvija Adzem ili tako nesto moramo naci i miksat sa nasom djecom i ovim sto ce ostat...tad bi mogli osigurat opstanak.
Svaka cast radnoj grupi da je se ufatila posla... morate probat naci strucne osobe da nam vode klub, neko sa autoritetom, imidzom, postenjacinom.
Ma kolko ja Himzu i Brckalica volio sa njima kao glavnim igracima nece mo opstat u ligi. Tri cetri extra igraca tipa Cvija Adzem ili tako nesto moramo naci i miksat sa nasom djecom i ovim sto ce ostat...tad bi mogli osigurat opstanak.
Svaka cast radnoj grupi da je se ufatila posla... morate probat naci strucne osobe da nam vode klub, neko sa autoritetom, imidzom, postenjacinom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.